Dodaj do ulubionych

Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ...

• Gość: onyks Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.icpnet.pl 16.07.10, 23:48
      Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ...
      Autor: Gość: olek IP: *.icpnet.pl 16.07.10, 23:44Dodaj do
      ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz

powiem to jeszcze raz może nie wykasują po raz trzeci(a mówią że
      cenzury nie ma)

jakie miasto taka parada jakby to powiedział pewien gajowy ciągnie
      wilka do lasu
    • wicur Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... 16.07.10, 23:49
      Osobiscie ani mnie to ziebi ani grzeje, niech sobie urzadzaja co chca, w
      koncu jest demokracja i swoboda. Te swobody koncza sie jednak tam, gdzie
      moje interesy zaczna na tym cierpiec. Wiec ostroznie prosze z ta
      wolnoscia. Znam paru kolesi co jutro planuja potrenowac rozne chwyty na
      "zywo" wiec jeszcze raz apeluje o ostroznosc.
    • ksiadz_gazeta czy sa gumki z logo GW? 16.07.10, 23:49
      • lucjuszfere Re: czy sa gumki z logo GW? 17.07.10, 00:00
        tak...ale dostaniesz je jak obciagniesz Nadahowi 6 razy
        • ksiadz_gazeta Re: czy sa gumki z logo GW? 17.07.10, 00:07
          no chciałem chciałem, ale krystian był szybszy... waliło tylko kakao, ale to
          podobno geje uwielbiają :P
    • Gość: aniakin Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: 77.223.200.* 16.07.10, 23:51
      Ci wszyscy kolesie krytykujacy homoseksualistow jednoczesnie onanizuja sie na
      widok dwoch calujacych sie dziewczyn. Banda hipokrytow.
      • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 00:04
        Co ma piernik do wiatraka? Przynajmniej te całujące się dziewczyny nie wmawiają
        wszystkim że są normalne i nie czynią ze swojego zboczenia cnoty.
        • Gość: aniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 17.07.10, 00:14
          Gość portalu: Facet napisał(a):

> Co ma piernik do wiatraka? Przynajmniej te całujące się dziewczyny nie wmawiaj
          > ą
          > wszystkim że są normalne i nie czynią ze swojego zboczenia cnoty.

Bueheheh, te calujace sie dziewuszki, co je sobie lubisz poogladac na redtubie,
          to raczej nie sa lesbijkami, mam nadzieje, ze odetchniesz teraz z ulga, ze nie
          ogladasz zboczen, tylko po prostu aktorstwo, ROTFL.

A lesbijki BEDA jutro na manifie, wyobraz sobie i beda pokazywac, ze sa normalne.
          • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 01:20
            Pedofile też będą pokazywać że są normalni?
            Jeżeli twierdzisz, że homoseksualizm jest NORMĄ, to musisz niestety zaakceptować
            fakt, że pedofialia także.
            Ani jedno ani drugie nie jest normalne, z tym że to pierwsze nie krzywdzi nikogo
            i jest zupełnie niegroźne, co nie znaczy że normalne.

PS. Zmartwię Cię, nie oglądam żadnych całujących się dziewuszek. Musisz jakoś z
            tym żyć.
            • bezzebnypirat Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 01:26
              To sie nam pan ladnie przedstawil przed milionami Polakow...

Zacznijmy od poczatku: jaka jest podstawowa roznica, pomiedzy pedofilia, a
              homoseksualizmem? Prosze, nawet Ty mozesz sobie poradzic z tym pytaniem...

Jak nie, to moze pocwicz na latwiejszym przykladzie: jaka jest roznica pomiedzy
              stosunkiem seksualnym w malzenstwie, a gwaltem? Nie pytam o Twoje malzenstwo.
              • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 92.26.244.* 17.07.10, 02:00
                bezzebnypirat napisał:
                > Zacznijmy od poczatku: jaka jest podstawowa roznica, pomiedzy
                > pedofilia, a homoseksualizmem?

Przecież już wcześniej napisałem i to kilka razy. Wystarczy przeczytać. Może
                powinieneś wrócić do podstawówki, bo masz problemy z czytaniem?

> Jak nie, to moze pocwicz na latwiejszym przykladzie: jaka jest
                > roznica pomiedzy stosunkiem seksualnym w malzenstwie, a gwaltem?

A co to ma wspólnego z homoseksualizmem, pedofilią, czy jakimkolwiek innym
                zboczeniem?
                • bezzebnypirat Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 02:21
                  Stary, to bylo naprawde proste. Ale tolerancyjny jestem, pomoge Ci zrozumiec.

Otwieram karty: pedofilia to pociag do osob, ktore sa nieswiadome czy tez nie sa
                  w stanie podjac swiadomego wyboru - dzieci. Pedofilia to krzywdzenie, pewnego
                  rodzaju gwalt. Homoseksualizm nie ma z tym NIC wspolnego.

• Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 92.26.244.* 17.07.10, 02:50
                    Przeczytałeś co wcześniej napisałem? Chyba nie. Generalnie pisałem to samo co
                    Ty. Dlatego homoseksualiści absolutnie mi nie przeszkadzają, natomiast jak
                    spotkam pedofila, to pewnie zamkną mnie w więzieniu za zabójstwo.
                    To tyle jeżeli chodzi o różnice. Jest jednak jedna cecha wspólna: i jedno i
                    drugie nie jest normalne. Jeżeli wmawiasz mi, że homoseksualizm jest normalny,
                    to równie dobrze mógłbyś wmawiać że pedofilia też jest.
                    Dlaczego homoseksualiści nie mogą pogodzić się z faktem, że są odstępstwem od
                    normy? Nie zmienia to faktu, że ich toleruję i mam wśród nich kilku dobrych
                    kolegów.
                    • majster_g Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 03:27
                      Pokaz tym swoim dobrym kolegom co o nich piszesz...
                    • bezzebnypirat Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 05:26
                      > Przeczytałeś co wcześniej napisałem?

Zalezy gdzie, nie sledze calego forum.

> Dlaczego homoseksualiści nie mogą pogodzić się z faktem, że są odstępstwem od
                      > normy?

Zdolnosc mowienia w dwoch jezykach obcych tez jest odstepstwem od normy. I co z
                      tego?
      • puszkau Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 00:14
        Gość portalu: aniakin napisał(a):

> Ci wszyscy kolesie krytykujacy homoseksualistow jednoczesnie
        onanizuja sie na
        > widok dwoch calujacych sie dziewczyn. Banda hipokrytow.

A dlaczego tak uwazasz? Ty tak robisz, twoj tata, czy inny czlonek ;-
        ) rodziny?
        • Gość: aniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 17.07.10, 00:38
          puszkau napisała:

> Gość portalu: aniakin napisał(a):
          >
          > > Ci wszyscy kolesie krytykujacy homoseksualistow jednoczesnie
          > onanizuja sie na
          > > widok dwoch calujacych sie dziewczyn. Banda hipokrytow.
          >
          > A dlaczego tak uwazasz? Ty tak robisz, twoj tata, czy inny czlonek ;-
          > ) rodziny?

Ja nie krytykuje homoseksualistow, jednoczesnie jarajac sie calujacymi sie lesbijkami, wiec nie, ja tak nie robie. I nie wiem, jakie preferencje ma moja rodzina, przykro mi, ze nie zaspokoje twojej wielkiej ciekawosci.

Wysuwam takie wnioski na podstawie wieloletnich obserwacji przy okazji takich dyskusji - nie dalej jak wczoraj czy dzis w podobnym tonie wypowiadal sie Kukiz.
          I wiadomo - wszyscy przeciwnicy pisza, jacy to calujacy sie faceci sa obrzydliwi, pisza z obrzydzeniem o seksie analnym - a jakos zaden nawet sie nie zajaknie na temat seksu dziewczyn i jakie to strasznie demoralizujace i zboczone. I to jest hipokryzja.
    • 9ww9 Krystian legierski oddaj moje pieniądze!!!!!! 16.07.10, 23:53
      ZAINWESTOWANE PRZEZEMNIE W KLUB M 25 NA MIŃSKIEJ.ODDAJ TO CO DO CIEBIE NIE NALEŻY.BYŁEM WSPUNIKIEM LEGIERSKIEGO. WZIOŁEM POŻYCZKĘ BANKOWĄ NA SWOJE MIESZKANIA I WSZYSTKIE OSTATNIE SWOJE OSZCZĘDNOŚCI. POCZYM ZOSTAŁEM SIŁĄ USUNIĘTY . Mariusz Cechowski
    • Gość: muzzyczny Przed Eurozboczeniem: IP: *.ip.telfort.nl 16.07.10, 23:54
      Homoseksualizm to choroba.
      "Prekursor leczenia gejów w Holandii prof. Johan Leonard Arndt po
      wielu latach praktyki powiedział: "Nigdy nie widziałem zdrowego i
      szczęśliwego homoseksualisty".

Jak pisze dr Aardweg, homoseksualizm "nie jest odosobnioną
      preferencją, ale wyrazem specyficznej neurotycznej osobowości". A
      dogmat o jego nieodwracalności to mit, który służy interesom
      wyemancypowanych homoseksualistów. Homoseksualizm nie jest więc ani
      zaprogramowany, ani uwarunkowany genetycznie (co wykazały badania na
      bliźniętach jednojajowych), ani nieodwracalny. Należy go leczyć jak
      inne depresje, fobie, obsesje czy inne anomalie seksualne."

A poza tym używanie znaczka POLSKI WALCZĄCEJ z Powstania
      WArszawskiego i wykorzytywanie go do celów jest obrazą i hańbą!!!

Bliski współpracownik Bronisława Komorowskiego kieruje żydowską lożą
      w Warszawie, skupiającą wpływowych naukowców, dziennikarzy i
      polityków.Loża masońska B’nai B’rith
      Cele wolnomularstwa to m.in. homoseksualizm aby wypaczyć wartości
      chrzescijańskie i zniszczyć model tradycyjnej rodziny.

"Na ulicach Warszawy, w różnych miejscach, pojawił się w języku
      jidysz, odbity w kolorach tęczy, fragment hymnu żydowskich
      partyzantów, napisanego przez Hirsza Glika w wileńskim getcie w 1943
      r. Słowa: „מיר זײַנען דאָ!‏” (mir zajnen do!) – „jesteśmy tu!“, były
      symbolem, iż żydowski opór istnieje. Po zagładzie stały się również
      symbolem tych, którzy przetrwali. – pisze z dumą “Portal
      społeczności żydowskiej”.

Polscy Żydzi, a przynajmniej ci skupieni wokół portalu jewish.org.pl
      z radością witają mającą się odbyć w Warszawie “Europejską Paradę
      Równości” EuroPride

• papa_s Żydzi i geje. Trochę główkę przegrzało 17.07.10, 02:41
        Jak ktoś jest Żydem to nie będzie miał nic wspólnego z homoseksualizmem. To naród z Bliskiego Wschodu. Chyba nie muszę ci przypominać jakie tam jest podejście do tego rodzaju dewiacji.
    • Gość: Ala To parada chamstwa i dyktatu mniejszośći IP: 62.69.207.* 16.07.10, 23:57
      Homo faszyści nie będziecie narzucać swej woli większości!
      !
    • lucjuszfere Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... 16.07.10, 23:57
      Oczywiscie ze przyjde :))) razem z żona:) Nam 53 lata jestem hetero i od 32
      lat w zwiazku malzenskim z ta sama 1 kobieta:))) To tak uprzedzajac pytania o
      orientacje . Ludziom nalezy sie prawo do takiego samego traktowania zwiazkow 1
      plciowych jak w przypadku zwiazków hetero. Dziedziczenie ,spadki...to temat
      rzeka . Z racji zawodu stykam sie z tym dosc czesto. Partnerzy homoseksualni
      zyjacy w zwiazku wiele lat zostaja odarci przez rodziny ktore czesto gesto
      wyklinaly "marnotrawnych synow i corki" ze wszystkiego po swoim nieformalnym
      mezu czy zonie. Nagle pojawia sie nie widziana od dziesiatek lat rodzina i
      kladzie swoje dewockie i katolickie lapki na obrzydliwym gejowskim spadku.
      Jakos im "pecunia non olet" ....
      Zniszczmy xianizm i wyslijmy ksiezy na ksiezyc(wolałbym do piachu)a obudzimy
      sie w normalnym kraju!!!
      • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 00:06
        Przecież nikt nie ma nic przeciwko temu, żeby po sobie dziedziczyli, tylko żeby
        nie nazywali tego małżeństwem, bo słowo to jest już od tysięcy lat zarezerwowane
        dla związku kobiety i mężczyzny. Można to nazwać "związkiem partnerskim" i
        wszyscy będą zadowoleni.
        • Gość: aniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 17.07.10, 00:43

> Przecież nikt nie ma nic przeciwko temu, żeby po sobie dziedziczyli, tylko żeby
          > nie nazywali tego małżeństwem, bo słowo to jest już od tysięcy lat zarezerwowan
          > e
          > dla związku kobiety i mężczyzny. Można to nazwać "związkiem partnerskim" i
          > wszyscy będą zadowoleni.

Problem w tym, ze w Polsce zwiazek homoseksualny w prawie nie istnieje, wiec nie moze miec nawet statusu konkubinatu! To, ze tobie to nie przeszkadza, to nie znaczy, ze prawo mowi tak samo. Wiec nie pisz, ze "nikt nie ma nic przeciwko temu", bo po raz kolejny udowadniasz, ze nie masz pojecia o czym piszesz. ONI WLASNIE DLATEGO ORGANIZUJA TE MANIFE, CO TU JEST TRUDNEGO DO ZROZUMIENIA???

Obiecalam, ze juz z toba dyskutowac nie bede, wiec teraz to juz na pewno moj ostatni post.
        • lucjuszfere Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 01:12

> Przecież nikt nie ma nic przeciwko temu, żeby po sobie dziedziczyli, tylko żeby
          > nie nazywali tego małżeństwem, bo słowo to jest już od tysięcy lat zarezerwowan
          > e
          > dla związku kobiety i mężczyzny. Można to nazwać "związkiem partnerskim" i
          > wszyscy będą zadowoleni.

toz o to qrwa chodzi !!!! jestes glupi czy takiego udajesz???
          moge ci podac przyklad z moich znajomych: dziewczyna zapisala wszystko swojej
          partnerce, zmarla nagle na raka w wieku 39 lat i co ?? rodzinka obalila
          testament ,wywalila z mieszkania partnerke zmarlej i polozyla na nim lape. Mimo
          iz nie utrzymywala zmarla z nimi kontaktow od 18 lat!!! nagle zapalali uczuciem
          sqrwysyny!!!malo tego zazyczyli sobie odszkodowania za "nieprawne uzytkowanie
          lokalu" przez 1,5 roku (czas postepowania sadowego) i polski sad im przyznal
          racje -efekt: partnerka musi zaplacic ponad 30 tys z odsetkami za mieszkanie
          przez 1,5 roku w lokalu po swojej dziewczynie. Fajnie qrwa?????
          • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 01:23
            Skoro o to chodzi, to po grzyba całe te cyrki i wmawianie że zboczenie jest
            normą? Walczcie o zalegalizowanie związków partnerskich. Skoro zabieracie się
            za to od d&py końca, to nie dziwcie się że miliony ludzi są przeciwko. Taka
            manifestacja tylko zwróci jeszcze więcej ludzi przeciw homoseksualistom.
            • lucjuszfere Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 01:38

> Skoro o to chodzi, to po grzyba całe te cyrki i wmawianie że zboczenie jest
              > normą? Walczcie o zalegalizowanie związków partnerskich. Skoro zabieracie się
              > za to od d&py końca, to nie dziwcie się że miliony ludzi są przeciwko. Taka
              > manifestacja tylko zwróci jeszcze więcej ludzi przeciw homoseksualistom.

facet-ja nie walcze-jak napisalem jestem hetero od 30 lat z 1 i ta sama baba:PPP
              (masakra..lol)-chciaz nie powiem czasem pukalem rozne laski :))) ale rozumiem
              tych ludzi i niesprawiedliwosc w majestacie prawa jaka ich dotyka. A ze wybrali
              taka a nie inna droge..widac metoda szokowa bardziej przemawia do politykow i
              spoleczenstwa niz kolatanie do kolejnych szczebli leniwej maszyny
              zbiurokratyzowanego systemu rodem z carskiej rosji. Coś ci przypomne... zebys
              nie myslał ze jestem tepym Posrancem- klamca Tusk obiecywal zniesienie obowiazku
              meldunkowego w 2010 roku... i co??? olali ch...e bo za duzo pracy by bylo..jak to
              jakis pelowski ciul powiedzial?/ " musielibysmy 200 ustaw zmienic" qrwa wasza
              mac a od czego tam jestescie ch...e jak paier toaletowy dla dupy??? od pracy
              zjeby a nie wojenek z pisduarami tylko i radzenia o in vitro i krzyzach .Ogolnie
              2 chadeckie ugrupowania nieudacznikow i pojebusow ,ino jedni jeszcze maja
              resztki rozumu a drugich kompletnie pojechalo po bandzie z deklem.
              • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 92.26.244.* 17.07.10, 02:04
                Wreszczie piszesz jak człowiek.

Wracając do tematu: moim zdaniem metoda szokowa w postaci parad promujących
                homoseksualizm jest kompletną głupotą w Polsce, uczyni więcej złego niż dobrego.
                Za zmianę prawa lepiej starać się po cichu, tylnymi drzwiami, znacznie więcej
                się wtedy zdziała.
                • majster_g Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 03:31
                  Klamiesz:
                  Parady nie promuja homoseksualizmu
                  Nie rozumiesz:
                  Parady nie sa dla ciebie, ale sa dla gejow, zeby mogli poczuc sie
                  normalnie w nienormalnym spoleczenstwie
                  Tumanisz:
                  Solidarnosc zmienila prawo przez festiwal parad. Bylem, widzialem...

Zacznij sie uczyc...
      • Gość: zara Do piachu - podnieca cię to ? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.07.10, 00:21
        Osobiści byś to robił czy tylko patrzył jak robią to inni ?
        • lucjuszfere Re: Do piachu - podnieca cię to ? 17.07.10, 00:31
          Gość portalu: zara napisał(a):

> Osobiści byś to robił czy tylko patrzył jak robią to inni ?

i jedno i drugie:) cos jeszcze?
          • sidian Re: Do piachu - podnieca cię to ? 17.07.10, 00:42
            Czym bys sie wtedy od nich roznil?
            • lucjuszfere Re: Do piachu - podnieca cię to ? 17.07.10, 00:59
              sidian napisał:

> Czym bys sie wtedy od nich roznil?

malo mnie to interesuje... mam dosc bycia wyzszym etycznie nad xianami czy
              naziolami...kula w potylice i dol z wapnem...i jebie mi opinia swiata.miekkie
              serce twarda dupa misiek...wyrwij chwasta zanim wyrwie ciebie. Nie ma zmiluj...
      • Gość: Nuta Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:56
        Dziedziczenie, spadki, partnerskie związki homoseksualne... A czy partnerskie
        związki heteroseksualne mają takie prawa? Skoro mamy demokrację, a osób
        heteroseksualnych jest więcej, to najpierw może załatwmy im te prawa.
        2) Prawo do rzetelnej edukacji. Trudno się nie zgodzić. A czy Pan wie, że
        takowej nie ma w większości dziedzin nauczania? Efekt jest taki, że mamy
        odpowiedni procent homoseksualistów, ale juz naukowców nie – nie wspominając o
        laureatach Nobla. Może warto zrobić pierwszy krok i w ogóle zadbać o edukację w
        dziedzinach mniej intuicyjnych niż seks?
      • Gość: Gosc BHA Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 08:21
        lucjuszfere, prawdziwy z ciebie golabek pokoju i milosci , idz i
        szerz milosc na paradzie! I obys sie nie obudzil z reka w nocniku!
        (albo nie daj bozku w czym innym!).
    • computerro Seks zamiast dobrobytu 16.07.10, 23:57
      Jak nie można narodowi dać chleba i godnego życia to proponuje się
      promiskuityczny seks. W komunie ogłupiano wódką a teraz nachalnym
      seksem
      • bezzebnypirat Re: Seks zamiast dobrobytu 17.07.10, 01:27
        Mi sie wiedzie coraz lepiej, moze tez powinienes przestac czekac na pomoc z
        nieba i wziac sie za siebie?
      • Gość: Gosc BL Re: Seks zamiast dobrobytu IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 09:11
        computerro, w pelni sie z Toba zgadzam, tyle tysiecy Polakow pracuje
        za marne grosze , czesto bez ubezpieczen , za granica,bez szansy
        powrotu do ojczyzny , bo i po co skoro na obczyznie maja chociaz na
        chleb?, przed chwila powodzie, tysiace ludzi bez dachu nad glowa!,
        zadnego konkretnego programu w jakim kierunku ma isc Polska
        (opluwanie kaczynskiego i KK, najwazniejszy program polityczny!),
        ale parada ciagnie dalej...Jak sobie homoseksualisci poradza w
        tym "zasciankowym " kraju, to nastepna parada , powinna sie
        nazywac "parada najwazniejszej mniejszosci". Kto nas wystawia na
        to " pranie mozgow"? Za czyje pieniadze organizuje sie takie parady?
        Mam nadzieje, ze za pieniadze bogatego lobby?.Chociaz marne to
        pocieszenie!
    • wojtekstelm Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... 17.07.10, 00:04
      Szokujacy jest dla mnie poziom nienawisci wyplywajacy z niektorych
      postow. Parady takie jak ta nie sa po to zeby zamanifestowac swoja
      odmienosc ale zeby pokazac ze w Polskim spoleczenstwie sa ludzie,
      ktorych prawa obywatelskie nie sa przestrzegane. Prawa, ktore jak by
      nie bylo sa zagwarantowane w Polskiej konstytucji oraz przez
      Konwencje Praw Czlowieka. Wolnosc do manifestacji jest jedna z
      podstawowych wolnosci w demokracji, jaka jest panstwo Polskie.

Moge zrozumiec oburzenia wywolane przez uzycie symbolu Polski
      Walczacej, bo to dla mnie tez jest troche slabe. Z ta tylko roznica
      ze ja tak samo bylbym zniesmaczony gdyby ten symbol zostal uzyty na
      przyklad w kampani wyborczej przez, ktoras z partii politycznych.
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl "To mam cię głaskać, czy nie mam cię głaskać?!" 17.07.10, 00:09
      Manifestacja w zasadzie wporzo.

Ale kompletnie nie rozumiem strategii marketingowej organizatorów.
      Najpierw zarzekają się, że nie będzie żadnej tam rozpusty i epatowania
      erotyką. A następnie reklamują się w największej gazecie w Polsce, że głównym
      punktem przygotowań do manifestacji jest rozdawanie prezerwatyw.

Czy oni sami wiedzą, w jakiej sprawie manifestują? Bo ja się już pogubiłam.

I nie, nie miałabym nic przeciwko nawet śmiałemu epatowaniu, wszelakim
      bachanaliom itp. Tylko, jeśli organizatorzy rzeczywiście chcą to robić, niech
      jasno powiedzą zamiast kręcić i udawać świętoszków. Ale oni chyba dokładnie
      sami nie wiedzą, co chcą robić.

Ja podejrzewam, że wśród organizatorów panuje dokładnie taka sama anarchia,
      dezorganizacja i brak zgody co do celów, jaka zwykle pojawia się w polskich
      przedsięwzięciach. Niech nie dziwią się, że przy takim braku spójności nie
      zaskarbiają sobie zaufania społecznego. Jego brak wcale nie musi wynikać z
      homofobii. Podejrzewam, że większość z tych Polaków, którzy nie mają owego
      zaufania, po prostu zapytuje się: "jak mam ich poważać, skoro nawet nie
      potrafią jasno wyartykułować, o co im do cholery chodzi?"
    • Gość: Vlad.H. A gdzie byli obroncy mniejszosci seksualnych IP: *.cable.quicknet.nl 17.07.10, 00:12
      jak w czasie kampani wyborczej atakowano Jaroslawa Kaczynskiego ze nie jest
      mezczyzna bo nie ma kobiety i nie kopuluje - gdzie wtedy byly media? a
      przepraszam - postepowe, tolerancyjne media uczestniczyly w tej nagonce z GW na
      czele...
      • bezzebnypirat W tym samym miejscu:-) 17.07.10, 01:38
        A wiesz dlaczego? Bo to przedstawiciel elektoratu, ktory za cos zlego uwaza
        homoseksualizm. Dla nich (Ciebie) byla to obelga, dla mnie pieknie uderzenie
        hipokryty jego wlasna bronia - w inteligentny i dowcipny sposob.
    • Gość: adam Co za sku...syn używa znaku Polski Walczącej IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.07.10, 00:15
      do promocji pedalstwa ?
      • Gość: Messmero Re: Co za sku...syn używa znaku Polski Walczącej IP: *.107.datacomsa.pl 17.07.10, 01:30
        Po pierwsze słowo "pedalstwo" jest obraźliwe i niekulturalne. Po drugie - ja
        uważam, że użycie tego symbolu wcale nie jest jego zbeszczeszczeniem. Każdy
        Polak może uznawać za swój. Geje są teraz tak samo jak i byli podczas drugiej
        wojny światowej, oni też ginęli za kraj, byli mordowani w obozach, etc. Teraz
        walczą o swoje prawa, więc wybrali taki symbol. Przyznam, że najszczęśliwszy
        wybór to nie jest, bo jest zbyt kontrowersyjny i na przykład ja bym takiego
        znaku nie wyprodukował. W końcu walka gejów o swoje prawa jest nieporównywalnie
        łatwiejsza i obarczona mniejszym ryzykiem niż walka członków ruchu oporu podczas
        wojny... ale tak naprawdę nie widzę powodu, by się oburzać.
    • Gość: awb Ciekawe, czy KK też wystawi tam swoich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:16
      Jakby nie było jest to chyba największa organizacja zrzeszająca
      homoseksualistów. Według dość miarodajnych badań może ich być tam do 30%, a
      wśród biskupów nawet więcej.

To by był naprawdę piękny dzień, gdyby w ramach uprawiania miłości wyszli oni
      w swoich pięknych strojach liturgicznych na ulice naszej stolicy i na przykład
      błogosławili uczestników parady wodą święconą. Cały Swiat by zamarł z
      wrażenia. Wszystkie gazety umieściłyby zdjęcia z parady na pierwszych stronach....
      • Gość: Gosc BL Re: Ciekawe, czy KK też wystawi tam swoich IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 09:14
        Jeszcze jeden myslacy inaczej! A dowcipny, cipny, cipny...
    • Gość: cezar85 jako hetero pytam hetero braci i siostry IP: *.bb.sky.com 17.07.10, 00:23
      skoro nas to nie dotyczy,kto daje nam prawo do sadzenia?chyba,ze nie
      zrozumialem nauk naczelnego,wtedy kamieniujcie i krzyzujcie do woli
    • Gość: x bardzo chciałbym wsadzic komus w dupę IP: 85.222.99.* 17.07.10, 00:26
      gdzie rozdaja te prezerwatywy?
      bedzie tylu chetnych, zeby im w dupe wsadzic, ze chyba sie załapię, co?
      • lucjuszfere Re: bardzo chciałbym wsadzic komus w dupę 17.07.10, 00:36
        Gość portalu: x napisał(a):

> gdzie rozdaja te prezerwatywy?
        > bedzie tylu chetnych, zeby im w dupe wsadzic, ze chyba sie załapię, co?

jak ruszysz swoja dupe z moczydla i przyjdziesz to moze sie zalapiesz na dymanie
        w dupe tonfa policyjna skinolu lachorobie.
      • bezzebnypirat Re: bardzo chciałbym wsadzic komus w dupę 17.07.10, 01:32
        Sadzac po sposobie wypowiedzi to jedyne na co sie mozesz zalapac to darmowy
        happy meal po obsluzeniu kogos w toalecie.
    • renifer_lopez Europa wolna od zboczeń 17.07.10, 00:29
      Stop pederastom, stop pedofilom! Stop homoseksualnej przemocy na
      ulicach miast!
      • arius5 Nie da sie zniszczyc Watykanu 17.07.10, 01:00
    • Gość: sebi Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.chello.pl 17.07.10, 00:34
      A dlaczego musimy być krajem tolerancyjnym? Czy jest gdzieś zapisany taki
      obowiązek? Już i tak cholernie dużo tolerujemy w naszym kraju...
      • sks-uj Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 00:38
        Zgadzam sie z Toba w 100%. Twe pytanie jest jak najbardziej na
        miejscu. Slowo "tolerancja" jest uzywane coraz czesciej do
        manipulownaia ludzmi. Powoli ztraca swoj prawdziwy sens.
        Andrzej NJ USA
      • bezzebnypirat Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 17.07.10, 01:33
        Nie musimy. Ale chcemy. My - glosujacy.
    • sks-uj Spacer po gejowskiej Warszawie - zobacz zdjęcia 17.07.10, 00:35
      Oto tytul z GW: "Spacer po gejowskiej Warszawie - zobacz zdjęcia".
      Czy ten tytul jest stosowny? Sam niech kazdy oceni. Ten tytul
      pokazuje jak koszmarnie glupi ludzie pracuja w GW. Nie dziwie sie ze
      GW nzaywana jest GWnem. To jest ta sama gazeta ktora popiera PO.
      Czy PO = Geje? Moze ktos pomoc mi rozwiazac ten problem? Wiem juz ze
      SLD = Geje. Kalisz naprawde bedzie wygladal smakowicie na
      rydwanie... LOL! Z coraz wieszym zklopotaniem patrze na Polske.
      Szkoda mi tylko tam madrych ludzi ktorzy juz pewnie maja dosyc tego
      festiwalu glupoty i nienawisci. Polske moga ocalic wlasnie tylko Ci
      prosci normalni ludzie. Tzw. elity siegnely poziomu szamba i
      smierdza na odleglosc.
      Andrzej NJ USA
    • Gość: Nuta Świat ginie niestety - imperium rzymskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:35
      Świat ginie niestety - ten sam problem miało imperium rzymskie, skończyło się
      ograbieniem Rzymu przez plemiona wandalów. W ogóle historia Rzymu przypomina
      historię obecnej demokracji - najpierw siła, potem ogólne rozpasanie,
      rozluźnienie obyczajowe, hedonizm , które stały się ogniskiem gnilnym wewnątrz
      imperium. Stało się ono słabe, niezdolne do jakichkolwiek reakcji obronnych.
      Zwykłe dzikusy bez problemu zmiażdżyły wielkie imperium. To, co się teraz
      dzieje, bardzo przypomina tamtą sytuację, z tym, że wandali mogą zastąpić inni
      ludzie z zasadami, trzymający się twardych reguł - radykalni islamiści.
      • bezzebnypirat Re: Świat ginie niestety - imperium rzymskie 17.07.10, 01:30
        Spoko, nie dopuszcze, zeby moje dzieci zyly w swiecie rzadzonym przez
        ekstremistow: czy to katolickich, czy islamskich. Choc z dwojga zlego
        wybierajac, to od zabronienia mi pukania kogo chce wole zalegalizowane wielozenstwo.
        • Gość: eith Re: Świat ginie niestety - imperium rzymskie IP: 89.167.15.* 17.07.10, 17:40
          Twoja córka byłaby równie szczęśliwa?
    • Gość: cezar85 co wyscie zrobili z tym krajem okur....cy? IP: *.bb.sky.com 17.07.10, 00:53
      wstyd mi za was polaczki
      • Gość: eith Re: co wyscie zrobili z tym krajem okur....cy? IP: 89.167.15.* 17.07.10, 01:06
        A Ty niby kim jesteś jak nie polaczkiem?
      • konbar Re: co wyscie zrobili z tym krajem okur....cy? 17.07.10, 02:27
        Gość portalu: cezar85 napisał(a):

> wstyd mi za was polaczki

Cmoknij Nas - zasrancu!
      • Gość: Gosc BK Re: co wyscie zrobili z tym krajem okur....cy? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 09:39
        cezar85, nie bluznij Oblesniaczku!
    • Gość: pocalujta_wujta Brzmi jak parada generalnego spolkowania IP: *.nwrknj.east.verizon.net 17.07.10, 01:00
      Rozdaja prezerwatywy... A to moze zrobimy parade generalnego pier....
      spolkowania za przeproszeniem i sprzedawajmy gadzety seksualne przed
      i w trakcie.

Ludzie opamietajcie sie. Tolerancja tez ma granice. Po co sie
      afiszowac z tym seksem. No dobra mozna tolerowac innosc i zwiazki
      homoseksualne, ale formy parady staja sie dosc napastliwo-seksualne.

Parada par, tylko inaczej?
    • Gość: gość a ta sonda.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 01:02
      Kto to wymyślił?
      Czy wybierasz się na EuroPride?

Tak, bo szykuje się fajna zabawa
      Tak, bo popieram postulat legalizacji związków jednopłciowych
      Nie, bo jestem przeciwny organizacji tej imprezy
      Nie, bo mieszkam poza Warszawą (ale chciałbym tam być)
      Nie mam zdania na ten temat

Nie wybieram się na paradę, bo wolę powiedzieć swoim kolegom w szkole, że jestem gejem. Nie muszę drażnić głupich ludzi.
      • majster_g Re: a ta sonda.... 17.07.10, 03:49
        Szkoda. Czy swietowales kiedys fakt, ze jestes gejem razem z innymi?
        Czy zobaczyles jak ludzie zmieniaja sie, jak sa naprawde szczesliwi,
        ze sa razem i moga przejsc dumnie ulica trzymaja sie za rece, jak
        rozkwitaja i przez chwile wierza, ze inni tez ich kochaja...

Zaluj Rudy...

;-)
    • Gość: majkel Polska Walcząca na przypinkach?! Skandal! IP: *.leon.com.pl 17.07.10, 01:08
      Jak można do takich celów wykorzystać symbol Polski Walczącej?! To skandal i
      brak poszanowania dla symboli narodowych!
    • ppinc Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... 17.07.10, 01:12
      jakoś mnie nie ciągnie na tą paradę
      ściągnij darmowe programy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka