Gość: mich IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 22:24 Naprzod KSP czas pokonac Legle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonista POLONIA PANY- LEGIA CHAMY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Czarny - Niekulturalny się odezwał :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bic Kochana Polonia wygra ważny mecz ! IP: *.chello.pl 25.03.04, 23:03 Forza POLONIA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehehe :D Re: Polonia przed derby: Tacy słabi nie jesteśmy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 23:55 Ciekawe, co napiszecie po derbach :) Legia - Polonia 5:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Polonia przed derby: Tacy słabi nie jesteśmy IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 26.03.04, 10:50 Obejrze mecz z trybun gospodarzy pomimo ze jestem za Polonia. Terror jaki tworza legionisci w miescie nie pozwala mi w moim wieku chodzic ukryty za szwadronem polcji... Wierze w Polonie i zadna porazka mnie nie zmieni. Ten klub nidgy sie nie poddaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Polonia przed derby: Tacy słabi nie jesteśmy IP: 62.233.175.* 26.03.04, 10:57 Chowaj się, chowaj! Twój klub nigdy się nie podda, będzie wlaczył do końca i pięknie i wzruszająco zdechnie. Już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody.lew ZAPRASZAMY IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.03.04, 12:29 ZAPRASZYMY WSZYSTKICH SYMPATYKÓW POLONII NA DERBY!! POKAŻMY ŻE CHOCIAŻ NA TAKIE WYDARZENIE POTRAFIMY SIĘ ZMOBILIZOWAĆ. AWANTUR NIE BĘDZIE - OD '98 ROKU CHODZĘ NA WSZYSTKIE DERBY WIĘC WIEM CO MÓWIE. ZAPRASZAMY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hakon666 Panie Golaszewski!!! 26.03.04, 14:20 bylismy lepsi tylko nie wykorzystalismy karnego = bylismy gorsi. prosze nie zapominac ze Legia grala w dziesiatke. no niestety wynik mowi za siebie. pokory troche. pora sie chyba z tym pogodzic ze od dwoch sezonow ledwo wam idzie. dzisiaj tez bedzie lanie, tak mi przykro... JEST TYLKO LEGIA!!!!! W WARSZAWIE JEST TYLKO LEGIA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Panie Golaszewski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:39 To jak tylko Legia jest w Warszawie to z kim ona gra? Idąc tym tropem to chyba sama ze sobą, wtedy zawsze wygra ale też wszystko przegra. A może hakon666 przyłuż sobie coś chłodnego w miejsce gdzie ludzie mają czoło... Odpowiedz Link Zgłoś