niech 31.03.04, 11:42 Przyklad wprowadzenia euro w krajach o bardziej cywilizowanych rynkach mowi jednoznacznie: podrozeje wszystko, nic nie potanieje. Chcielista uniji to ja macie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Co podrozeje, co potanieje... 31.03.04, 11:50 Coś potanienieje praca ale koszty pracy też niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Co podrozeje, co potanieje... 31.03.04, 11:51 Nieprawda! LOKOMOTYWY MAJĄ POTANIEĆ... TE PAROWE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Co podrozeje, co potanieje... IP: *.chello.pl 31.03.04, 11:51 Bardzo urośnie w cenie "a nie mówiłem". Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co podrozeje, co potanieje... 31.03.04, 11:55 Wrecz przeciwnie - potanieje. Kazdy tak bedzie mowil. Ale tylko nieliczni beda mieli dowod w postaci wpisow na forum. PS. Parowozy podrozeja. Przy obecnym tempie podwyzek cen stali... Pol Polski zacznie krasc szyny kolejowe. Druga polowa od dawna to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Co podrozeje, co potanieje... 31.03.04, 11:54 niech napisała: > Przyklad wprowadzenia euro w krajach o bardziej cywilizowanych rynkach mowi > jednoznacznie: podrozeje wszystko, nic nie potanieje. Chcielista uniji to ja > macie. hmm... do chwili wprowadzenia Euro to jeszcze parę lat poczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co podrozeje, co potanieje... 31.03.04, 11:55 Nie chodzi mi o euro. Chodzi mi o pretekst do podwyzek. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx usługi towarzyskie podrożeją 31.03.04, 13:26 i nie będzie już Niecha stać na zapłacenie rachunku w agencji. Zostanie rączka... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: usługi towarzyskie podrożeją 31.03.04, 13:28 Mi zostanie raczka a tobie zazdrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
szalbierz Re: Co podrozeje, co potanieje... 31.03.04, 13:12 Stanieje elektronika. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co podrozeje, co potanieje... 31.03.04, 13:18 To jest teoria. Zniesienie cel (czasami zreszta niewielkich) nie musi sie przekladac na decyzje sprzedawcow hurtowych i detalicznych o obnizeniu cen. Sadze ze sie nie przelozy. Oczywiscie kazdy moze pojechac na Zachod i kupic sobie sprzet ale przy zakupie rzedu 1000 PLN to nie ma sensu. Poza tym stanieje sprzet europejski a glownie sprzedawany jest japonski i dalekowschodni. Odpowiedz Link Zgłoś