6-miki 12.10.10, 13:21 Lokatorzy,jakiś nieznany osobnik rasy ludzkiej chyba niedorozwinięty umysłowo, bo przecież chodzi tu o bezpieczeństwo ukradł ze skrzynki przeciwpożarowej wąż strażacki.Z garażu na -2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriis.borowski Re: Złodzieje 12.10.10, 14:40 Ciekawe kto mu to kupi... Gaśnic też nie ma od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalfloyd1 Re: Złodzieje 12.10.10, 14:54 może w docanie szykują się do technicznego odbioru osiedla przez strażaków? :) Jeśli tak, to może tylko pożyczyli... :) A już tak całkiem serio, to ci ząbkowscy złodzieje, chyba biorą wszystko- koła od samochodu, gaśnice, a niedługo pewnie i wycieraczki z pod drzwi. Kiepsko to wygląda... Mam nadzieje, że jako wspólnota podejmiemy niedługo jakieś kroki celem poprawy bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: Złodzieje 12.10.10, 19:03 Faktycznie, mi zakosili kołpaki za ok 20zł, z powodu tak "wysokiej" straty zupełnie mi to wyleciało z głowy :P Zawiązanie wspólnoty (tej prawdziwej, nie "bananowej") może trochę potrwać biorąc pod uwagę opór "materii" w kwestii wykreślania niezgodnych z prawem zapisów w projekcie aktów notarialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: Złodzieje 12.10.10, 21:21 Problem zlodziei na osiedlu nie zostanie rozwiazany dopoki Anluk nie zakonczy remontow zalanych klatek schodowych teraz drzwi sa pootwierane w celu jak to sie nazywa ,,wywietrzenia,, korytarzy i chyba nabrania mocy prawnej tego remontu choc ja zaczynam wierzyc ze Anluk zwleka z tymi naprawami skutych tynkow az chyba wspolnota nowozawiazana wykona to na wlasny rachunek. Chodnik na Wiosennej tez niby mial juz byc wykonany od 1 pazdziernika i co????????? jak to mowia wielkie g......o Odpowiedz Link Zgłoś
tk-1 Re: Złodzieje 15.10.10, 08:14 Witam sąsiadów zza ul. Błotnej, ja jestem od dolcana Z tym wężem strażackim to faktycznie mogło być tak jak piszecie, wszakże sami dobrze wiecie (bo mieszkacie tuż za miedzą) że dolcan to firma szczególnej troski, ale z drugiej strony tak sobie pomyślałem że jakbyście szli do nas po odbiorze inwestycji na przysłowiową parapetówę, to i tak wypadałoby coś przynieść ze sobą, więc .... a tak poza tym to zastanówcie sie jeszcze komu może być potrzebny w waszym najbliższym sąsiedztwie wąż strażacki ? chłopaki jeździli często na akcje tego lata, to sprzęt sie zużył, a kto im przy obecnej sytuacji budżetowej miasta kupi nowy pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś