Dodaj do ulubionych

Sylwestrowe petardy - apel

28.12.10, 00:00
Strzelajcie jak najhuczniej, hałasujcie całą noc (nikt nie respektuje ciszy nocnej w sylwestra i policji nie należy się obawiać) testujcie petardy i wytwarzajcie huk. Jeśli jakiś kundel przy okazji zwariuje i ucieknie - macie moje błogosławieństwo - im mniej psich odchodów w Warszawie tym lepiej dla wszystkich!
STANOWCZE NIE DLA PRZYZWOLENIA HODOWLI PSÓW W BLOKACH! NAŁOŻYĆ DRAKOŃSKIE OPŁATY ZA POSIADANIE PSA I NOTORYCZNIE KONTROLOWAĆ WŁAŚCICIELI KUNDLI!
Bawcie się dobrze w sylwestra! Szampańskiej zabawy!!!
Obserwuj wątek
    • konrad_waw [...] 28.12.10, 01:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wawiak Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.12.10, 01:21
        miałem psa. sznaucera olbrzyma.
        (umarł ze starości) :(
        w sylwestrowy wieczór zawsze z ochotą wybiegał na loggię i donosnym barytonem dołączał do chóru różnych petard, sztucznych ogni i innego pierdzacego cienko drobiazgu.
        bo psa to trzeba umić wychować... ;)
      • Gość: Ala Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 03:02
        Co to za język, człowieku, weź się opanuj, jesteś sfrustrowany czy co? To akurat prawda, że sama widząc właścicieli psów, zbiera mi się na wymioty i autor ma prawo tak opisać sytuację. Najlepsi właściciele psów to tacy co idą z nim i nie zejdą z drogi jak normalnym ludziom się spieszy, zawsze idę (nawet jakbym miała wplątać się w smycz) i tylko czekam na obszczekanie, ugryzienie, dużo kosztowałoby to właściciela czworonoga. Już mojego prawnika w tym głowa.
    • 0ffka Re: Sylwestrowe petardy - apel 28.12.10, 03:11
      alter ego Sibelisussa?
    • Gość: KATOLIK Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 06:00
      Nareszcie się doczekałem pięknego apelu,JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA!Ostatni grosz wydam na petardy i będę walił aż wszystkie wyzdychają na serce z przerażenia i ich właściciele co męczą te wywłoki w m 2!Precz z psami z bloków!!!
      • Gość: Wykładowca Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 15:53
        Psiarzy ze swoimi śmierdzielami powinno się zamknąć w budzie a zgóry wrzucić dużą petardę. Założę się, że wtedy razem się zesrają, doznają olśnienia i zrozumieją, że zwierząt, uciążliwych dla ludzi nie trzyma się w mieście. Tylko wstrząsowe metody mogą być skuteczne na betonowe, bezmyślne łby, lekceważące prawo do normalnego i spokojnego życia ludzi.
    • jan-w A jeżeli ciebie ktos kopnie? 28.12.10, 17:16
      Domagasz się tolerancji dla homoseksualistów, a jednocześnie jesteś opętany nienawiścią wobec przyjezdnych, właścicieli zwierząt itd. Nie widzisz w tym głębokiej niekonsekwencji? Albo się jest tolerancyjnym wobec zwyczajów innych, albo nie. Propagujesz agresję wobec innych, nie miej pretensji jeżeli jakiś ksenofob ciebie potraktuje tak jak ty innych.
      • Gość: pan petarda Re: A jeżeli ciebie ktos kopnie? IP: 212.180.160.* 28.12.10, 20:12
        Dajcie jakieś info po sylwestrze ile kundli się przekręciło.

Oraz ile dywaników obfajdały ze strachu!
        • 0ffka Re: A jeżeli ciebie ktos kopnie? 28.12.10, 21:19
          Ty zaś daj info ile paluchów ci urwało, kiedy po pijaku odpalałeś kolejne petardy...
          • Gość: pan petarda Re: A jeżeli ciebie ktos kopnie? IP: 212.180.160.* 28.12.10, 21:32
            Ty napisz ile będziesz miała partnerów po pijaku na miejskim sylwestrze, ok?
            • 0ffka Re: A jeżeli ciebie ktos kopnie? 28.12.10, 23:14
              Gość portalu: pan petarda napisał(a):

> Ty napisz ile będziesz miała partnerów po pijaku na miejskim sylwestrze, ok?

"ciekawe" środowisko reprezentujesz sobą...
          • morfeusz_1 Re: A jeżeli ciebie ktos kopnie? 29.12.10, 19:11
            0ffka napisała:

> Ty zaś daj info ile paluchów ci urwało, kiedy po pijaku odpalałeś kolejne petar
            > dy...

o to,to,to panie dzieju .... :]
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80274,8881201,Jak_sie_wysadzic_petarda_,,ga,,3.html
            kartki.wp.pl/kat,43,kid,2034,main,25,nowakartka.html
      • 0ffka Re: A jeżeli ciebie ktos kopnie? 28.12.10, 21:18
        jan-w napisał:

> Domagasz się tolerancji dla homoseksualistów, a jednocześnie jesteś opętany nie
        > nawiścią wobec przyjezdnych, właścicieli zwierząt itd. Nie widzisz w tym głębok
        > iej niekonsekwencji? Albo się jest tolerancyjnym wobec zwyczajów innych, albo n
        > ie. Propagujesz agresję wobec innych, nie miej pretensji jeżeli jakiś ksenofob
        > ciebie potraktuje tak jak ty innych.

Niestety to prawda. Pomyśl o tym!
    • ritzy Jak najwiecej huku i wrzasku 28.12.10, 23:38
      Pederasci panicznie boja sie takich przejawow ludycznosci i radości. Mam nadzieje, ze co najmniej polowa z nich wyprowadzi sie po Sylwestrze z Warszawy. Im mniej gejow w naszym miescie, tym lepiej dla nas wszystkich!!!
    • weekenda Re: Sylwestrowe petardy - apel 29.12.10, 00:41
      o jesooo... skąd tyle jadu w Twoim zyciu człeku... zacznij biegać albo co... a najlepiej wyprowadź się z tego pięknego miasta w którym jest tyle tolerancji i miłosci, że jej znieść jak widać nie możesz
      • sibeliuss Re: Sylwestrowe petardy - apel 29.12.10, 00:50
        weekenda napisała:

> o jesooo... skąd tyle jadu w Twoim zyciu człeku... zacznij biegać albo co... a
        > najlepiej wyprowadź się z tego pięknego miasta w którym jest tyle tolerancji i
        > miłosci, że jej znieść jak widać nie możesz
        >
        Możesz go nie krytykować, to jego prywatna sprawa czy lubi zwierzęta czy nie. Ty też się wyprowadź, najlepiej w góry.
    • radiomis Re: Sylwestrowe petardy - apel 29.12.10, 15:48
      freeartdesign - a tak krotko: jak sie mieszka w bloku?
    • Gość: xxx Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: 178.73.24.* 29.12.10, 18:33
      Wywalcie wreszcie tego zboczonego bydlaka freeartdesign. To obrzydliwe pedalisko!
    • Gość: ja to forum IP: 217.33.154.* 30.12.10, 14:13
      powoli schodzi - omen nomen - na psy...
      • sibeliuss Re: to forum 31.12.10, 11:26
        Bzdura, niżej zejść już się nie da.
        • Gość: Mikołaj Re: to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 12:30
          Nie wiem dlaczego wycięto opis sytuacji jaką widzialem w zeszłym roku na sylwestra. Wyjeżdżałem póżnym wieczorem z domu i zobaczyłem psa biegnącego szybko, jakby chciał , aby jak najwięcej osób go zobaczyło. Z tyłu miał ognie sztuczne, które błyskając stwarzały nastrój świąteczny. Światłość ta oddalała się szybko i wyrażnie słyszałem, że pies śpiewa kolendy a może mi się wydawało.
    • Gość: katiusza Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.centertel.pl 30.12.10, 23:26
      popieram akcję petarda cały sylwester i nowy rok. NIGDY NIE KUPOWAŁAM fajerwerków bo nie wiedziałam że one mogą pomóc w zmniejszeniu ilości psów w blokach, czas nadrobić zaległości. ZWIERZĘTA POWINNY ŻYĆ WYŁĄCZNIE NA WOLNOŚCI NAJLEPIEJ W LESIE!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: antypsiarz kiełbasa z petardą dla każdego kundla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 00:14
        nowa promocja dla kundlarzy!
        • 0ffka Re: kiełbasa z petardą dla każdego kundla! 31.12.10, 01:06
          Gość portalu: antypsiarz napisał(a):

> nowa promocja dla kundlarzy!

ot kultura społeczna po polsku
        • Gość: xxx Re: kiełbasa z petardą dla każdego kundla! IP: 178.73.24.* 31.12.10, 02:20
          No to chodź kundlu, dostaniesz petardę w dupę.
      • Gość: xxx Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: 178.73.24.* 31.12.10, 02:21
        W lesie to powinny żyć takie świnie jak ty
        • Gość: sąsiad_psiarza Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 16:43
          do lasu z kundlarzami!!!! dzisiaj poodpalam petardy temu kmiotoowi ode mnie z bloku, bedzie łapał te kundle w zaspach...jjjjjjjjjeaaaachchchchc ale jaaaaazda
    • Gość: Wuwuzelle Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 18:46
      Proszę uprzejmie dupać petardami głośno i często, bo to czas na podziękowanie bezmózgom za całokształt w ciągu roku a także kultywowanie tradycji. Tradycja przecież, jak słyszymy jest najważniejsza, bez względu na to czy to mądre, czy głupie. Zadowoleni będą wszyscy, MY, psiarze i psy a przecież o to chodzi w nowym roku.
      • Gość: petrados Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 21:42
        ave petarda!
    • Gość: katiusza Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.centertel.pl 01.01.11, 12:00
      była super kanonada, a dzisiaj poprawiny, już się nie mogę doczekać, niech się tylko ściemni to odpalamy ostatnią skrzynię rakiet. warszawa to nie wieś żeby mi tu psy szczekały i smrodziły
      • Gość: Pastorał Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 13:19
        Bóg jest z Wami, kanonierzy. Oby Wam dobrze dupało.
        • Gość: wawiak Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.182.162.165.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.11, 03:27
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8891306,Pomorze__46_letni_mezczyzna_zginal_odpalajac_petarde.htmlmo%C5%BAdzierz,
          ten, już se nie popetarduje. ;)
          • Gość: pastorał Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 12:41
            Inni będą ostrożniejsi a więc Bóg z Wami kanonierzy. Niech Wam dobrze i głośno dupa.
            • fedorczyk4 Re: Sylwestrowe petardy - apel 02.01.11, 22:44
              Może i będą, ale za dobytek ludzi ze Szczecina nie oni będą płacić i nie oni będa płacić za śmierć faceta z Mszczonowa, tak jak nie oni będa zbierać śmieci po wypałach i butelkach które zalegają parki i skwery.
              Wiwat obrońcy trawników, którym ani śmieci, ani męskie szczyny nie wadzą, jeno "kundle"
              • Gość: lolo Re: Sylwestrowe petardy - apel IP: *.web.vodafone.de 04.01.11, 16:05
                Prawda, śmieci po petardach są raz w roku. Psie kupy chałas w blokach, obszczane windy i schody cały rok.

Cześć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka