Gość: ModernChef IP: *.aster.pl 27.01.11, 07:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obojętny Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka IP: *.era.pl 27.01.11, 07:20 to może: Wyścig Pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H57 Proponuję "Warszawa miastem Wedla!" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 07:54 Albo "Paróweczki są w kropeczki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Dość już parad. Idziemy się leczyć IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 08:28 Leczenie będzie kosztowne. Ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
bimbalimba Re: Dość już parad. Idziemy się leczyć 27.01.11, 10:18 Gość portalu: has napisał(a): > "Leczenie będzie kosztowne. Ale warto." swietne haslo choc zbyt dwuznaczna jak na parade, ja bym wyslal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Re: Dość już parad. Idziemy się leczyć IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 11:55 bimbalimba napisał: > Gość portalu: has napisał(a): > > > "Leczenie będzie kosztowne. Ale warto." > > swietne haslo choc zbyt dwuznaczna jak na parade, ja bym wyslal Dzięki:) To był komentarz do hasła: >Dość już parad. Idziemy się leczyć< Nie wysyłam, bo to nie moja zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Antek pedał, gacie sprzedał, kupił nowe, stylonowe 27.01.11, 08:29 To moja propozycja tekstu do pieśni masowej, z którą parada ruszy w 2011 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Zakaz pedałowania IP: 198.36.87.* 27.01.11, 10:38 Post na poziomie :/ ŻENADA!!!!!!!!! Po prostu brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KnK Ale z was dupki IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.11, 09:06 jak was tak boli co kto komu gdzie wkłada to źle z wami. I don't care what they do. Dajcie ludziom żyć i zajmijcie się swoimi sprawami. albo księżmi molestującymi dzieci ciekawe dlaczego na tych zboków się nie rzucacie. 2 dorosłe osoby niech sobie robią co chcą a dzieci tykać nie wolno czarni zboczeńcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrykx125 Re: Ale z was dupki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 09:11 Właśnie chodzi o to, że cioty wyłażą na ulicę i reklamują swoje zboczenie. Gdyby masowali sobie odbyty w ciszy i spokoju, nikt by się tym nie przejmował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KnK Re: Ale z was dupki IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.11, 09:19 No nie powiem te osoby co na paradach latają prawie na golasa i zachowują się jak w domu publicznym nie są najmilszym widokiem. Ale akurat jakby jakakolwiek grupa tak się zachowywała to nikt by się nie cieszył. Nie mam nic przeciwko parom homoseksualnym a znam kilka, które bardzo krytycznie się wypowiadają na temat parad bo ich formuła jest masakryczna. Blokują ulice, część ekshibicjonistów lata na golasa... no comments. Natomiast pomysł z koncertem jak najbardziej. Wiadomo, że osoby homo były są i będą i należą im się prawa do dziedziczenia, odwiedzania w szpitalu itp. ale wolę te naprawdę normalne pary niczym nie wyróżniające się niż bojówki Biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ale z was dupki IP: 198.36.87.* 27.01.11, 10:39 Brawo KnK. Wreszcie jakiś sensowny post! :) Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Zaraz zamkną forum 27.01.11, 09:22 Moder o "słusznej" orientacji już zaczna kasowanie nieprawomyślnych postów. Zaraz zrobią to co zwykle czyli wyłączą forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: ups, komentarze znikają po cichu :) 27.01.11, 10:17 bez zwyczajowego [...] :> Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Zaraz zamkną forum 27.01.11, 10:43 No i dobrze, chamstwo wytłuc. Ale akurat twoje hasło było dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 09:26 Mam hasło dla tej poronionej Parady Zboczoności: "Geje - oszczędźcie pieniądze na karbowanych kondomach, jedzcie po prostu dzień wcześniej kukurydzę." A czy autor/autorka artykułu o pradzie, dokonali już coming out`u ? Czy starcza im odwagi tylko na promocje swojego zboczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka IP: 198.36.87.* 27.01.11, 10:49 Co Cię obchodzi co dwie dorosłe osoby robią w swoim domu??? Nie promują homoseksualizmu tylko próbują ludzi z nim oswoić, żeby nie bać się po ulicy chodzić. To,że wśród gejów czasem znajdzie się jakiś wariat to nic dziwnego. W każdej grupie społecznej jest, a też skreślasz od razu wszystkich katolików bo kilku księży okazało się być pedofilami??? czemu nie atakujesz więc Kościoła Katolickiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 11:09 "Co Cię obchodzi co dwie dorosłe osoby robią w swoim domu???" No właśnie sama sobie zaprzeczyłaś. Gdyby robili sobie paradę w domu, nawet swoisty gej maraton, to ok., nic mi do tego... Ale to rozłazi się po mieście i robi tylko żenadą dla swojego środowiska. Facet pedał-przebrany za kobietę, która ma przypominać faceta, który ma przypomina kobietę. To jest tak popierd.... że aż niesmaczne. I odpowiadając na posta którego napisałać przy innej wypowiedzi: TAK, JESTEM 100% HETERO. I CAŁYCH DNI PRZED TV NIE SPĘDZAM BO NIE MAM CZASU. PROWADZĘ FIRMĘ. Jeżeli całe to geyowe środowisko probuje mnie oswoić ze sobą w taki sposób, to ZONK, nie udało się, nie w ten poroniony sposób. Bodzą we mnie tylko wstręt tą Paradą Zboczoności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Już mam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 09:28 Parada Zboków! Fajne, nie, no i co najważniejsze, pasuje jak ulał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka na... IP: *.ilot.edu.pl 27.01.11, 10:22 Proponuję hasło: WSPÓLNIE PEDAŁUJMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka IP: 198.36.87.* 27.01.11, 10:31 Za agresję jaka bije z Twojego postu też powinni Ci leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka IP: 198.36.87.* 27.01.11, 10:36 Co Ci to przeszkadza? Taką homofobię też się powinno leczyć! Ty pewnie jesteś 100% heteroseksualny facet z browarem w ręku zasiadającym codziennie po kilka godzin przed TV. Świetnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 27.01.11, 10:41 Droga Asiu, wzruszyla mnie Twoja odpowiedz. Ile lat masz dziecko? Cholercia zony sie musze spytac coze mna nie tak skoro wole winko a tv w domu nie ma. Pisz, wyrazaj swe uczucia dziekie tobie wymiana postow jest barwniejsza :) Gość portalu: Asia napisał(a): > Co Ci to przeszkadza? Taką homofobię też się powinno leczyć! Ty pewnie jesteś 1 > 00% heteroseksualny facet z browarem w ręku zasiadającym codziennie po kilka go > dzin przed TV. Świetnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka IP: 198.36.87.* 27.01.11, 11:05 Mam lat 30, więc nie takie dziecko. Po prostu ponoszą mnie nerwy, że ludzie na forach wyzywają gejów od najgorszych, a ja zupełnie nie mam pojęcia za co. Ktoś spędza z nimi czas w ich mieszkaniu? co to kogo obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka 27.01.11, 11:08 Gdyby ograniczali się do rypania w odbyty w swoich mieszkaniach to była by ich sprawa. Ale oni swoje zboczenie próbują promować na ulicy, więc to już nie jest tylko ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Mucha z Pragi wali wszystkich w dooopala jak IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 10:42 ta lala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Mucha z Pragi wali wszystkich w dooopala jak IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 10:53 PARADUJ ELEGANCKO Z MUCHA ( W DOOPIE) Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka na... 27.01.11, 10:49 Jedyna parada o smaku gó.wna. Gdzie mogę odebrać nagrodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny_roman Nieoficjalne wyniki konkursu: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 10:49 Wygrało hasło: "Co Wy chcecie o peda.la, że gdzie indziej wchodzi pala?!" - proste, łatwe do zapamiętania. Autorem jest uczeń z gimnazjum nr. 1 w Sromowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belmondo1956 Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 10:50 Niech robią co chcą. Ale dlaczego na ulicy i za nasze pieniądze (na pewno chcą dofinansowania). Większości normalnego społeczeństwa to do niczego niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soren Propozycja IP: *.computerland.pl 27.01.11, 10:50 Proponuję tolerancyjną wersję: "wszystkie zboki nasze są". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heteroseksualny Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka na... IP: 212.160.227.* 27.01.11, 11:02 Na paradę idą geje, cała Polska się z nich śmieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
majek-1348 Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka na... 27.01.11, 11:20 DZIECIOROBY !!!, kochajcie nas,tak jak my Was, I N A C Z E J . A jak cię swędzi gdzie nie trzeba,masz pod nosem drapacz nieba. (_X_). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKAZ PEDAŁOWANIA Wymyśl hasło dla Parady Równości 2011. Czeka na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 14:33 ZAKAZ PEDAŁOWANIA !! NIE PRZEJDZIECIE !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś