Gość: Kibic jagiellonji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 18:51 WARSZAWA TO NAJWIEKSZA NORA W POLSCE BIAŁYSTOK PANY KRAKÓW PANY WARSZAWA I LEGIA MUSI ZNIKNAC Z POWIERZCHNI ZIEMI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIBIC JAGIELLONJI Re: niech lecz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 18:56 WIDZE SZMATO ZE JESTES SLEPA Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: niech lecz sie 23.04.04, 19:14 Slepy moze nie, ale troche niekumaty. Np. nie wszystkie jezyki swiata poznalem. Wiec wyjasnij - kibic czego i jakiego jezyka do opisania tego czegos uzywasz. PS. Podpowiedz pomocnicza: chodziliscie w waszej wsi do tej samej szkoly. PS2. A skad mialaby sie tam znalezc inna? Czyzby kogos promowano do drugiej klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC JAGIELLONJI Re: niech lecz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:23 daruj sobie kurwo jebnieta jestes Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: niech lecz sie 23.04.04, 19:24 To mozliwe. Mam takie przeslanki ku temu ktorych ci zdecydowanie brakuje. I nie mam na mysli klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Inne końcówki mają w Białym ? 23.04.04, 20:04 A ja mam jedno pytanie : Są kibice : - Legii - Polonii - Cracovii - wszyscy ,zgodnie przez dwa ii . Czmu kibice białostockiego klubu mają inną od wszystkich końcówkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Po "ganji" zawsze sa inne koncowki 23.04.04, 20:10 np. bungji z ktorego sie urwa.. urwal kibic Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Bo oni sa... 23.04.04, 20:24 W każdym razie prosimy kibica z B. o uważne obejrzenie swojej końcówki i porównanie jej z końcowkami innych naczelnych . Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bo oni sa... 23.04.04, 20:32 Specjalnosc bialospodczanow: depresyjna koncowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: Bo oni sa... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.04.04, 15:04 Niech ci ziemia lekka bedzie. Jesli masz obrazac wszystkich mieszkancow miasta B za jakiegos durnia jestes glupszy od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bo oni sa... 24.04.04, 15:52 Za jakiegos durnia?! Przeciez was tu cala banda sfrustrowanych bialowspakowian grasuje. Wiecej was niz pojebanych slonzokow. Zdaje sie ze jakis pomor padl na sciane wschodnia - tak chcecie stamtad uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
michalszymanski6 WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA 23.04.04, 21:30 Twoja prowincionalna Jaga skumała się ze Skisłą przeciw Legii, czyż nie? To dlatego Sagan został brutalnie sfaulowany i ty6lko dlatego Legia niefartownie przegrała w krakówku. Co do Warszawy. To stolica Polski, a o wsi o takiej samej nazwie nie słyszałem (chyba, że mówisz o USA, bo tam Warszaw jest kilka). A w Polsce to o ile dobrze mi wiadomo, to największą wiochą jest krakówek. W Białymstoku jeszcze nie byłem, ale to zapewne nie gorsza miejscowość od innych podobnych sobie. Szkoda tylko, że takie gówno jak Ty nieco obniża ocenę tegoż miasta. POZDRAWIAM!!! PS: Idź stąd, bo śmiredzisz! Aż muchy się zlatują! Odpowiedz Link Zgłoś