Gość: ando IP: *.152.130.42.dsl.dynamic.eranet.pl 08.02.11, 17:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Bufet znowu finansuje swoich dewiantów ?????????? IP: *.143.161.194.rev.kbt.pl 08.02.11, 21:03 PO jest zepsute do szpiku krwi. Nie zachowują już żadnych pozorów w promowaniu dewiacji członków swojej partii. Fujjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a nie peddie muszyński i Jarkacz z PiS? IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 07:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Ratusz dał na tradycyjne homo walęwtyłki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 08:41 Ratusz myślał, że daje na walentynki, a dał na walęwtyłki, no i teraz będą się mięli z pyszna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjaz Re: Ratusz dał na tradycyjne homo walęwtyłki IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.11, 14:49 Już wkrótce - Homowielkanoc Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinique Heteronormatywni IP: *.146.228.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.02.11, 02:06 Drodzy heteronormatywni forumowicze, zamiast tracić energię na jałowe komentarze, skrzyknijcie się i zróbcie heteronormatywną kontrparadę, bo z roku na rok LGBT coraz lepiej się organizuje i w coraz większym stopniu zajmuje przestrzeń medialną. Wyjdźcie na miasto i do mediów i pokażcie, że chłop z gołą babą w windzie też może i to na wiele sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Mee, moja kózko, mee... IP: *.acn.waw.pl 08.02.11, 21:12 tak, bo geje i lesbijki to właśnie tacy, co obcują z kozami. Miałeś się powiesić - dlaczego jeszcze tu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuki a to kozojebcy też dostali dotację? jeśli nie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 22:08 na ich miejscu oskarżyłbym ratusz o kozofobię! Odpowiedz Link Zgłoś
freeartdesign Re: a to kozojebcy też dostali dotację? jeśli nie 08.02.11, 23:45 Ogromne brawa dla pani prezydent! Warszawa jest w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas_misiura Re: a to kozojebcy też dostali dotację? jeśli nie 09.02.11, 07:19 Warszawa jest od początku w europie. Tylko to co nazywasz Europą podażą tam, gdzie starożytny egipt czy rzym. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_mariana Re: a to kozojebcy też dostali dotację? jeśli nie 09.02.11, 15:33 > Warszawa jest w Europie! Od mniej więcej 700 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niarchos a Wyborcza znów monotematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 17:49 podejrzane to trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłośliwy;) Re: a Wyborcza znów monotematyczna IP: *.aster.pl 08.02.11, 21:25 Eee tam. GW wcale nie jest monotematyczna. Zawsze też musi się znaleźć tekst o psich kupach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
elkate-2 Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war... 08.02.11, 17:50 "Każda miłość jest wartościowa", ale nie przed Bogiem i nie dla dobra człowieka na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonamoment Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. 08.02.11, 18:01 elkate-2 napisał: > "Każda miłość jest wartościowa", ale nie przed Bogiem i nie dla dobra człowieka > na ziemi. Proszę tylko nie zapominać, że nie wszyscy wierzą w Boga, więc takie argumenty są, mówiąc eufemistycznie, kompletnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehe Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 18:26 Proszę tylko nie zapominać, że nie wszyscy nie wierzą w Boga. Ja na przykład mogę nie wierzyć w homo miłość, nigdy jej nie widziałem i nie odczuwałem, więc może nie istnieje, hę? W przeciwieństwie do wielu innych rodzajów miłości - z hetero na czele - w którą wierzę. A w UK biedne dzieci trafiają już do homo rodzin, dlatego lepiej nie przesuwać granic w PL... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. 09.02.11, 05:48 Gość portalu: ehe napisał(a): > A w UK biedne dzieci trafiają już do homo rodzin, dlatego lepiej nie przesuwać > granic w PL... Taak? Na jakim prawackim blogu wyczytałoś tą rewelację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaras Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. IP: *.com.pl 10.02.11, 18:02 Czuć to przez skórę. Prawa do unieszczęśliwiania siebie i innych trza zdobyć poprzez wiece, krzyk i wytykanie rzekomej nietolerancji. Dziś nie można mówić ciota, ale katol jak najbardziej. Tolerancja?! Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. 08.02.11, 18:37 Znasz opinię Pana ? ? ? Mocno się zdziwisz, gdy trafisz przed Jego oblicze... A " personel naziemny ", trafi wprost do Piekła ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. IP: *.128.78.17.static.crowley.pl 09.02.11, 14:32 Ale Bóg wierzy w każdego i czeka Odpowiedz Link Zgłoś
ju-li1 Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. 08.02.11, 20:09 elkate-2 napisał: > "Każda miłość jest wartościowa", ale nie przed Bogiem i nie dla dobra człowieka > na ziemi. Tego nie wiesz. Bóg jest niepojęty. W katedrze wiedeńskiej od kilku lat w dniu "walentynek" księża błogosławią wszystkie pary zakochanych. Stare, młode, małżeństwa, konkubinaty, hetero i homo. Ustawiają się długie kolejki chętnych do przyjęcia błogosławieństwa. Księża nie pytają o nic, ale jest możliwość zamienienia kilku słów. Uważam tę ideę za bardzo piękną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. IP: *.128.78.17.static.crowley.pl 09.02.11, 14:40 To nie błogosławieństwo a przekleństwo które ci księża (o ile to prawda!) sami sobie sprowadzają na głowę :( Boże prawo jest jedną Albo czy nie wiecie, że niesprawiedliwi Królestwa Bożego nie odziedziczą? Nie łudźcie się! Ani wszetecznicy, ani bałwochwalcy ani cudzołożnicy, ani rozpustnicy, ani mężołożnicy, (10) ani złodzieje, ani chciwcy, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy Królestwa Bożego nie odziedziczą. 1 Kor 6;10 Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. 09.02.11, 20:25 Gość portalu: Robert napisał(a): > To nie błogosławieństwo a przekleństwo które ci księża (o ile to prawda!) sami > sobie sprowadzają na głowę :( Boże prawo jest jedną Misjonarz na Targówku? WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. 08.02.11, 22:41 elkate-2 napisał: > "Każda miłość jest wartościowa", ale nie przed Bogiem i nie dla dobra człowieka > na ziemi. Nie ma żadnego boga, idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaras Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. IP: *.com.pl 10.02.11, 18:51 jest jeszcze jeden bóg - pieniądz, jemu wszyscy się kłaniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filter Re: Ale nie przed Bogiem "Każda miłość jest war.. IP: *.play-internet.pl 09.02.11, 01:02 a skąd ty możesz wiedzieć, kto jest równy wobec Boga? Najważniejsza jest miłość i to nie ważne do kogo lub czego! Według mnie jeżeli nie zrozumiesz tego stwwirdzenia nigdy nie pojmiesz sensu miłości a i także Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smegma88 Precz z gejową propagandą!!! IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 08.02.11, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Ruszają homo-walentynki: "Każda miłość jest war... IP: *.acn.waw.pl 08.02.11, 18:23 Nie przepadam za "tradycją" walentynek, ale chyba jednak wolę te śmieszne "komercyjne walentynki heteroseksualne" niż natrętną propagandę, przepraszam: "edukację". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markuku Ruszają homo-walentynki: "Każda miłość jest war... IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 18:26 Proponuje pojsc za ciosem. Skoro "tradycyjne, staropolskie St. Valentine's Day" mozna zorganizowac na mode homo, to czemu nie zorganizowac innego, "tradycyjnego, staropolskiego" homo- Thanksgiving Day. Czasami zastanawim sie, gdzie konczy sie granica absurdu a zaczyna sie glupota i debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Ruszają homo-walentynki: "Każda miłość jest w IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 08.02.11, 19:45 Myślisz , że indyk by poszedł na to? Ciekawe co na to indyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaras Re: Ruszają homo-walentynki: "Każda miłość jest w IP: *.com.pl 10.02.11, 19:05 indyk sam by wyszedł. wystarczy założyć stringi odwrotną stroną Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanvon Re: Ruszają homo-walentynki: "Każda miłość jest w 08.02.11, 22:23 Gość portalu: Markuku napisał(a): > Proponuje pojsc za ciosem. Skoro "tradycyjne, staropolskie St. Valentine's Day" > mozna zorganizowac na mode homo, to czemu nie zorganizowac innego, "tradycyj > nego, staropolskiego" homo- Thanksgiving Day. Czasami zastanawim sie, gdzie kon > czy sie granica absurdu a zaczyna sie glupota i debilizm. czy sie granica absurdu a zaczyna sie glupota i debilizm. Granica jest gdzieś pomiędzy końcem artykułu a postami na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Precz z katabusowską propagandą! IP: 178.73.48.* 08.02.11, 19:00 Ilość głupot, które potrafią napisać tzw. wierzący - po prostu woła o pomstę do nieba! A wiadomo, że jak Dobry (acz nieistniejący) Bóg chce kogo pokarać - to rozum odbiera. I przy okazji - możliwość odczuwania rozkoszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Precz z katabusowską propagandą! IP: *.acn.waw.pl 08.02.11, 19:44 nie istnieje,a odebral ze tez musialo trafic akurat na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Józuś Ruszają homo-walentynki: "Każda miłość jest war... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 19:30 To świnto prawda. Kocham swojo łowiecke! Nasa miłość jest wartościowa! Ale ostatnio łodkryłem, ze jestem jak to pany w mieście gadajo nieheteronormatywny i próc łowiecki kochom tyz barana. Doceniajta i afirmujta mój komingałt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenrir tja, jasne. Kiedy kolej na pedo-, nekro- IP: *.ists.pl 08.02.11, 19:39 zoo-walentymki? Powoli trzeba urabiać społeczeństwo, tak jak przed masakrą Tutsi w Ruandzie. Ważne, by osłabić rolę rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktor Homoniewiadomo IP: *.home.aster.pl 08.02.11, 20:15 Homo walentynki? Ktoś chyba na łeb upadł, i to z wysoka. Panowie (ewentualnie panie/obojnacy/transwestyci/cholera wie co jeszcze) redaktorzy! Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: tja, jasne. Kiedy kolej na pedo-, nekro- IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.11, 10:33 "Jeszcze czego? Prawa obywatelskie dla szczurów?" Pewien czas temu tak mówiono o zniesieniu niewolnictwa i nadania praw do głosowania kobietom. Był też taki pan który postanowił że "zrobi porządek" z tymi "wynaturzeńcami" jak homoseksualiści i żydzi - tak przy okazji rozpoczęcia drugiej wojny światowej - wkrótce jednak definicję "wroga ludu" rozszeżono na wszystkich nie-nazistów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja owieczka Re: Mee, moja kózko, mee... IP: *.acn.waw.pl 08.02.11, 19:40 dla ciebie ,misiu ,nauczylam sie gotowac Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Homoseksualizm to zboczenie 08.02.11, 19:46 Zezwalanie im na jakieś tzw. "związki" jest tym samym czym byłoby dawanie wódki chorym na chorobę alkoholową. Odpowiedz Link Zgłoś
loberod Re: Homoseksualizm to zboczenie 08.02.11, 19:54 No to nie zezwól. I co? Utworzą wtedy szczęśliwe i trwałe związki hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochęmądrzejszy Re: Homoseksualizm to zboczenie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.11, 20:02 zezwalanie głupkom na pisanie to dopiero jak dawanie hery narkomanom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal666 Re: Homoseksualizm to zboczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.11, 20:35 widzisz, nawet zadasz sobie trudu, żeby zadać sobie pytanie :"DLACZEGO". Wiem, że to trudne słowo dla wykształciuchów (nb. czy wiesz,co to znaczy ?) karmionych szkłem kontaktowym, ale powiem Ci: w 1973 roku, członkowie Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, drogą GŁOSOWANIA orzekli, że homoseksualizm już nie jest chorobą psychiczną a homoseksualiści już nie są psychicznie chorymi zboczeńcami. W ten sposób doszło z dnia na dzień do ozdrowienia milionów chorych psychicznie zboczeńców. Możesz o tym przeczytać w podręcznikach psychologii. Ale po co czytać, lepiej wierzyć swoim autorytetom, tak łatwiej żyć. Ludzie na Białorusi, też myślą, że żyją w najlepszym ze światów, bo innego nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Homoseksualizm to zboczenie IP: *.xdsl.centertel.pl 08.02.11, 21:27 A ja wierzę nauce radzieckiej, nie hamerykańskiej i twierdze iz pedalstwo to zboczenie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Homoseksualizm to zboczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 00:59 Widzisz, pokazujesz jakim bucem i ignorantem jesteś. Jedno mnie zastanawia, czy takie niemoralne kreatury jak ty naprawdę sądzą, że przez powtarzanie bajeczki o homospisku zyskają wytłumaczenie dla swego odczłowieczenia? Poczytaj idioto, a nie zaśmiecasz swoimi myślowymi ekskrementami internet: www.apa.org/monitor/2011/02/myth-buster.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Homoseksualizm to zboczenie IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 20:00 Jeśli oni są chorymi psychicznie zboczeńcami,to ty jesteś czymś co tylko przez pomyłkę nazywane jest człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_agorenstein Cóż za bezprzykładna agresja! 08.02.11, 19:49 Może trochę tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
loberod Ruszają homo-walentynki: "Każda miłość jest war... 08.02.11, 19:51 Pewnie, niech się ludzie kochają. Zawsze to lepiej niż mieliby się tłuc, dawać w mordy i ubliżac. A co mi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 A co Św. Walenty na to? - Jebe mu se... 08.02.11, 19:53 ...jak mówią Serbi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grubzli A kiedy pedo-walentynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:03 Za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q-ku a mnie ta gejowska propaganda brzydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:04 powiem to bez zbędnej "poprawności" politycznej niech sobie żyją jak chcą ale po co ta reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 No bo pedał po cichu, to żaden pedał... 09.02.11, 10:12 ...Im być to za mało. Muszą istnieć. Gość portalu: q-ku napisał(a): > powiem to bez zbędnej "poprawności" politycznej > > niech sobie żyją jak chcą ale po co ta reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
helguera czy redaktorzy gazety w sukienkach 08.02.11, 20:26 też pojawia sie na tych imprezach/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: czy redaktorzy gazety w sukienkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:52 Nie, redaktorzy będą w służbowych myckach. Odpowiedz Link Zgłoś
arzamas5 Mam nadzieje, że darmowe lubrykanty... 08.02.11, 20:53 też będą rozdawane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor AIDS dla każdego pedzia gratis! IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 08.02.11, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Rzekoma katoliczka Gronkiewicz-Waltz 08.02.11, 21:04 naszymi pieniędzmi sponsoruje homo-orgię. Głosowałeś na Hannę Gronkiewicz-Waltz. Po odejściu od urny reklamacji nie uwzględnia się. Odpowiedz Link Zgłoś
homikus Re: Rzekoma katoliczka Gronkiewicz-Waltz 09.02.11, 18:22 No cóż, Kolego, to także moje pieniądze. I bardzo mi to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? czy JarKacz dostanie homo-walentynkę od much? IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Homo-walentynki po raz pierwszy z dotacją ratusza! IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 21:09 Wszyscy ci homo niewiadomo, lesbijki itd. nie stonią od narkotyków. Dlatego nie lubię się zadawać z tym towarzychem, chociaż generalnie nic przeciwko nim nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
zstrucki Re: Homo-walentynki po raz pierwszy z dotacją rat 08.02.11, 21:54 Jak przyjemnie, mała insynuacja, poza tym zupełnie nic do nich nie masz. Ilu masz znajomych homoseksualistów, ilu dodatkowo boi się przyznać ze względu na ograniczone horyzonty otoczenia, a ilu nie uznaje tego otoczenia za wystarczająco wartościowe, by się tym dzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gópi Jasio I znowu propaganda rowerowców ... IP: *.derby.waw.pl 08.02.11, 21:18 K...a, i za moje podatki też? To wolałbym je przeznaczyć na nowy rower dla Pani Płezydent ... Bez pedałów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollie Homo IP: *.aster.pl 08.02.11, 21:20 Zabrakło jednej ale konkretnej wiadomości...: Jaką kwotą ratusz wsparł tę imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłośliwy;) Re: Homo IP: *.aster.pl 08.02.11, 21:34 Sprawa jest prosta, niech homoseksualne towarzystwo promuje się za swoje pieniądze, a nie za pieniądze podatnika. Przeciwko homoseksualistom nic nie mam, to ich własna sprawa, natomiast nie fair jest to, że płacą za to podatnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:38 podatnicy też mogą być homoseksualni. mnie nie podoba się, że za publiczne pieniądze wspiera się budowę świątyni katolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanvon Re: Homo 08.02.11, 22:24 Gość portalu: gość napisał(a): > podatnicy też mogą być homoseksualni. mnie nie podoba się, że za publiczne pien > iądze wspiera się budowę świątyni katolickiej. ale katolicy mogą być homoseksualistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 01:02 oczywiście, w tych czasach można wszystko Odpowiedz Link Zgłoś