Dodaj do ulubionych

Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest m...

01.04.11, 06:38
Dla niektórych wszystko jest na sprzedaż :(

A skończy się tak, że nasz Biedronka Premier RP wpadnie na chwilę do Majonez Kielecki Sejmu RP, potem zahaczy o Orlen Pałac Prezydencki, a na koniec złozy kwiaty przy Durex Grobie Nieznanego Żołnierza.
--
BIELANY.BLOX.PL - bielański blog -----
Obserwuj wątek
    • d1ler Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest m... 01.04.11, 06:51
      Mam nadzieję, że wygra firma Osram. To będzie piękna nazwa dla stadionu.
      • Gość: lolek dobry dowcip :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.11, 07:28
        dobry dowcip :)
        • hristoforos Mocher Stadion Ojca Rydzyka!!!! 01.04.11, 08:54
          Jest w kształcie "tacy", można by mochery z całej polski ściągnąć i protestować. Acha i przenieść krzyż na środek murawy!
          • wirusx Re: Mocher Stadion Ojca Rydzyka!!!! 01.04.11, 10:44
            Eeeeeee, za nisko latasz... i tak skończy się na tym, że prima aprilis minie a stadion mimo to będzie im. JPII, jak to w Katolandzie.
            • Gość: kolokolo Re: Mocher Stadion Ojca Rydzyka!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 12:17
              zbliża się 10 kwietnia, więc nie mówicie hop z JPII...

Jestem jednakże za opcją producenta żarówek, świetlówek etc...

--------------------------------------------------
              Grzegorz Lato już nie jest prezesem PZPN
      • Gość: Pocztowiec Re: Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 07:32
        Poczta Polska robi wszytko by doprowadzic sie do upadlosci po ktorej DP kupi ja za przyslowiowa zlotowke. Obecnych prezesow powinno sie za jaja powiecic na calowe dzialanie. I jakos rzad tego nie widzi ... masakra w tym kraju.
      • Gość: manieque Re: Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.11, 07:34
        brawo:)
        • Gość: Max Gazprom Arena IP: *.vs.shawcable.net 01.04.11, 07:38
          To chyba niezla nazwa, bo ruskie juz sa prawie wlascicielami Lotos a moze i Orlen wiec niech biora wszystko
          • bronimir Re: Gazprom Arena 01.04.11, 08:08
            Gość portalu: Max napisał(a):

> To chyba niezla nazwa, bo ruskie juz sa prawie wlascicielami Lotos a moze i Orl
            > en wiec niech biora wszystko

Wietnamczycy stadionu nie odpuszczą, gotowi sprzymierzyć się z Chińczykami a nie odpuszczą.
            Będzie "Stadion Narodowy - Bazar Europa", największa zadaszona powierzchnia handlowa.
      • kemot2011 Re: Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest 01.04.11, 08:10
        Firma Osram jest the best.
        • antybiurokrata Stadion Narodowy Osram? 01.04.11, 08:24
          Bardzo dobry pomysł. W dodatku ucieszy wszystkich tych co za to badziewie sa zmuszeni placic a których nikt nigdy o zdanie nie pytał.

Jarmark Europa mimo wszystko jest zdrowszym przedsięwzięciem niz kolejna arena dla kiboli. Jedyny sposob w ktory stadion moglby na siebie zarobic to pozwolenie kibolom aby sie rżnęli na murawie bez żadnych ograniczeń bo to każdy normalny Polak oglądnąłby chętnie w telewizji na ekranie HD.
          • Gość: wwaldi Re: Stadion Narodowy Osram? IP: *.128.21.106.static.crowley.pl 01.04.11, 11:57
            hmm... Osram Stadion Narodowy...
      • Gość: Jadzia Re: Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.11, 08:24
        To nie pierwszyzna. Jak przez mgłę pamiętam, 20 z górką lat temu na kolonii, na codziennym porannym apelu kilkaset dzieciaków śpiewało hymn kolonijny kończący się słowami "...śpieeewa kolonia Poooolamp" (czy coś w tym rodzaju, dokładnej nazwy organizatora kolonii już nie pomnę). Takie kwiatki były i będą, tylko skala się zwiększyła.
      • Gość: pandzik haha Osram Stadion Narodowy IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 08:30
        miodne
    • Gość: tertium non datur Albo - albo. IP: *.icpnet.pl 01.04.11, 07:40
      Albo inkasujemy miliony, albo nadymamy się tą narodowością...
    • pro-contra ten negocjator od nazwy Narodowego nazywa się 01.04.11, 07:48
      Piotr Pierwszy-Kwiecień i jest potomkiem carów krymskich ;-))))
    • antybiurokrata Stadion Narodowy Jedna Rosja Gazprom 01.04.11, 07:52
      Gdybym byl na miejscu Putina zrobiłbym taki numer. Za pare marnych rubelkow kupiłby sobie rozgłos na cały świat bo Jarkacz i podobne debile reklamowaliby Gazprom dzien po dniu, rozróba po rozróbie.
    • bronimir Deutsche Post, solidna firma. 01.04.11, 08:03
      Gdyby to miała być Poczta Polska to mimo Prima Aprilisu bym nie zniósł. Wreszcie ta firma z przerwami istnieje w Warszawie już 100 lat, jak Kajzer wygonił z Warszawy Rosjan. Potem Hitler reaktywował a i dziś nie jest bez szans jak będzie wolny rynek pocztowy.
      • Gość: niki Re: Deutsche Post, solidna firma. IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 08:54
        No jasne, DP - "solidna firma" umoczona jak DB w pracę niewolniczą i zarabianie na hitlerowskich zbrodniach. A dzisiaj jak dowodzi przypadek jednego pana startującego w konkursie na dyrektora Centrum Solidarności ta "solidna firma" potrzebuje aż 10 dni na dostarczenie drogo opłaconej przesyłki (ponad 10 EUR) z Berlina do Gdańska.
        • Gość: Kurier_amator 10 euro to nie tak dużo jak za kuriera IP: *.3s.pl 01.04.11, 10:22
          ciamciaro!
          • Gość: peter Re: 10 euro to nie tak dużo jak za kuriera IP: *.internetia.net.pl 01.04.11, 12:09
            Pewnie wszystko przelicza na złotówki, dlatego wydaje mu się że to dużo.
    • Gość: STADION NARODOWY i Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest m... IP: *.tktelekom.pl 01.04.11, 08:07
      Jak na razie to ja podatnik jest sponsorem Stadionu Narodowego. Po jego oddaniu i sprzedaniu nazwy nadal ja podatnik będę dopłacał do jego utrzymania. Dlaczego więc mam płacić za bardzo drogi bilboard dla jakiejś firmy która dołoży grosze na koniec i zgarnie wszystko.
      45% biletów na mecze weźmie PZPN, 45% sponsorzy, dla kibiców zostaną 10 % miejsc przy kiblu i trochę miejsc w pubach w mieście. Oczywiście w ten sposób nie można zarobić więc będzie trzeba z podatniczej kieszeni pokrywać resztę. Wszyscy się będą bawić a podatnik zapłaci.

Ponieważ ja najwięcej wydałem już i jeszcze wydam na Stadion Narodowy dlatego żądam,
      "STADION NARODOWY im. PODATNIKA".
    • q-ku Deutsche BAHN Stadion Narodowy. Tak poproszę 01.04.11, 08:15
      może też być Bundeswehra Stadion Narodowy
    • q-ku wiecie, dałbym te nazwę - tylko dla przyjemności.. 01.04.11, 08:17
      obserwowania jak się zapienią PISowcy;-)
      • Gość: Przyjezdny Re: wiecie, dałbym te nazwę - tylko dla przyjemno IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.11, 09:27
        Raczej "Bundeswehrmacht":)
      • Gość: seneka Re: wiecie, dałbym te nazwę - tylko dla przyjemno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 11:54
        To bardzo przykre, że takie pobudki Tobą kierują. Aż mi się wierzyć nie chce, że piszesz (i myslisz?) tak serio.
        • q-ku Re: wiecie, dałbym te nazwę - tylko dla przyjemno 02.04.11, 09:48
          happening, żart to coś zupełnie innego niż uczynienie tego ot tak dla zarobku, dlatego nie podzielam Twojego żalu;-)
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Niestety, nie tylko pisowcy się zapienią. IP: *.jmdi.pl 01.04.11, 11:57
        Każdy normalny człowiek też.
    • cieciek Prasa będzie miała obowiązek? 01.04.11, 08:18
      Może mi ktoś wytłumaczyć, kto zmusi niezależne gazety do pisania xxx Stadion Narodowy, a nie po prostu Stadion Narodowy?
      • Gość: xxx Re: Prasa będzie miała obowiązek? IP: 178.73.24.* 01.04.11, 08:24
        No chyba sobie jaja robią ;)
      • Gość: korporacyjna cenzu Re: Prasa będzie miała obowiązek? IP: *.acn.waw.pl 01.04.11, 08:31
        Nikt nie będzie zmuszał , gazety żyją z reklam (nabywca reklam może być sponsorem tytularnym stadionu narodowego)
        • cieciek Re: Prasa będzie miała obowiązek? 01.04.11, 09:01
          Tak, bo sponsora tytularnego na pewno będzie stać, by KAŻDEJ gazecie zapłacić za umieszczanie jego nazwy przed Stadion Narodowy :/ A nawet gdyby był to zajebiście bogaty szejk, to i tak nie widzę tu przymusu.
          • Gość: blogerzy Akredytowani użyją pełnej nazwy IP: *.aster.pl 01.04.11, 11:41
            Odrzuceni mogą przekręcać.
    • Gość: bruthal Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest m... IP: *.acn.waw.pl 01.04.11, 08:29
      1 kwietnia
    • r_mol Nazwę wykupi jakaś państwowa firma 01.04.11, 08:31
      za Twoje, podatniku, pieniądze.
      Jak to w POlszy.
    • Gość: rysiek Durex Stadion Narodowy albo Unimil Stadion to było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 08:33
      to :)
    • Gość: mem A my w Poznaniu to oddajemy nazwę za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 08:51
      A co. Stać nas. Stadion Miejski wykonany w barwach klubowych Lecha i kasy 0.
    • Gość: wladek Bin Laden Stadion Narodowy ??? Ciekawa reklama ... IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 08:57
      Wszystko na sprzedaż. Budują za MOJE pieniądze, a chca opchnąć na lewo???
    • Gość: bahanka A którego to dziś mamy? :) IP: 212.120.136.* 01.04.11, 09:11
      Nieźle daliście się wkręcić ;)
      • Gość: hahaha Re: A którego to dziś mamy? :) IP: 212.160.172.* 01.04.11, 09:22
        tez sie uśmiałem - a ludzie dali sie wkręcic.. ;)
      • cieciek Re: A którego to dziś mamy? :) 01.04.11, 09:28
        Ale, że niby w co? O sprzedaży nazwy Stadionu Narodowego mówi się od dawna - to prima aprilis trwa teraz cały rok. Nazwa Deutche Post to tylko przykład.
    • Gość: Gośc 17 Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 09:26
      Sraty taty, prima aprilis.
      • Gość: AMATOR_LODÓW Uważaj żebyś się nie ocknął z palcem mużyna IP: *.3s.pl 01.04.11, 10:26
        w dupie!
        • Gość: Stalker Re: Uważaj żebyś się nie ocknął z palcem mużyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 10:46
          A co to jest "mużyn" nieuku?
        • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Takiego Murzyna przez samo ż to się nie boję! IP: *.jmdi.pl 01.04.11, 11:58
          Ani nawet jego palca.
    • holgerhans Żóbrówka Stadion Narodowy! Jedyna słuszna nazwa. 01.04.11, 10:04
      Jedyna Polska nazwa to Żóbrówka lub Wyborowa Stadion Narodowy. Pozostaje jeszcze nazwa: "Stadion Narodowy imienia męczeńskiej śmierci Prezydenta z powodu sztucznej mgły rozpylonej przez Putina wspólnie z Tuskiem w Smoleńsku Sp. z o.o."
    • czarny-dziadoslaw Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest m... 01.04.11, 10:25
      To moze od razu: Goy Stadion Narodowy?!
    • Gość: prochmarny Stadion Narodowy Kościół Katolicki IP: *.181.119.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.04.11, 10:27
      może czarni sypną
      i zdywersyfikują Licheń
    • Gość: zajac77 OSRAM Stadion Narodowy? Wszystko jest m... IP: *.ko.com 01.04.11, 10:33
      a jak będzie chciała to kupić firma OSRAM?
    • Gość: fred nie ważne kto! ważne za ile !!! IP: *.aster.pl 01.04.11, 10:41
      dla mnie to może sobie prawa do nazwy kupić nawet sekciarski kościół kat i nazwać go nawet Dupa, czy jakiś inny Klęcznik. Byle za konkretną kasę pokrywającą cało okresowe utrzymanie.
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx nie ważne kto! ważne za ile !!! motto prostytutki IP: *.jmdi.pl 01.04.11, 12:00
        Mama ci takie "wartości" wpoiła?
    • Gość: mus super skojarzenie IP: *.aster.pl 01.04.11, 10:43
      odpowiednie do poziomu piłki kopanej w naszym Klechistanie
    • mexx_01 Re: Deutsche Post Stadion Narodowy? Wszystko jest 01.04.11, 10:54
      Ja proponuje PiS jako sponsora:
      "Stadion Narodowy brata Jarka i jego szwagierki"
    • Gość: szuk Nazwa będzie - Deutsche Polen Gubern Stadium IP: *.microsoft.com 01.04.11, 11:06
      j.w.
      • Gość: moze byc? Curver Stadion Narodowy IP: *.acn.waw.pl 01.04.11, 11:11
        moja propozycja to Curver.

• Gość: Kosmetylki Pupa Stadion Narodowy IP: *.aster.pl 01.04.11, 11:57
          Łagodniej brzmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka