Gość: cebul IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.05.04, 16:46 Znowu przeskakiwałam dzisiaj porzez ogromne potoki szczyn w mojej bramie. To nie żadne psy ani koty tylko cholerni ludzie. Ja już nie wiem, mam rzucac czymś z okna w tych ludzi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sos Kaluza z moczu w bramie IP: *.arcor-ip.net 07.05.04, 16:50 Zbiornik o niewielkim znaczeniu strategicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Kaluza z moczu w bramie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 16:53 Bo to baby tak szczą ze to póżniej kałuza zostaje i niemozna normalnie przejść holery jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Kaluza z moczu w bramie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.05.04, 16:54 tak? a masz z tym codziennie do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Kaluza z moczu w bramie 07.05.04, 20:30 Z sikaniem? Ja tak. I to niejeden raz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Zasikane bramy 08.05.04, 09:56 Nie rozumiem. Mieszkaja w poblizu (wiesz jakie okna do nich naleza) a mimo to sikaja w bramie? Moze nie maja ubikacji? A tak powaznie: zorientuj sie czy przeszkadza to wszystkim lokatorom Twojego budynku. Mozecie zlozyc wniosek do administracji, zeby zamontowala jakies drzwi zewnetrzne uniemozliwiajace te praktyki. I jescze jedna uwaga: nie ludzie jako ogol, tylko mezczyzni:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:02 I tu sie nie zgodze. Wielokrotnie widzialem sikajace w bramach kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:05 Z samej natury publiczne sikanie mezczyzn wynika. Czepialstwem, niezgadzaniem sie na sile - nie zmienisz tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.bananka Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:07 narysuj.mi.baranka napisała: > Z samej natury publiczne sikanie mezczyzn wynika. Czepialstwem, niezgadzaniem > sie na sile - nie zmienisz tego:) > Oj baranku .... fun.from.hell.pl/2003-12-19/Bukareszt-wita.jpg fe! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:09 Nie zgadzam sie. Wydaje mi sie - i mam na to liczne dowody - ze to w naturze kobiet jest publiczne sikanie. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Natura sikania :) 08.05.04, 10:15 Nie. Publiczne sikanie lezy to w naturze mezczyzn. Swiadcza o tym pisuary (gdzie nie ma intymnosci sikania), latwosc wyjecia narzedzia do sikania - czyniaca proces sikania czesto niezauwazalnym dla postronnych, po trzecie wreszcie czynnik atawistyczny - znakowanie terenu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.bananka Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:20 narysuj.mi.baranka napisała: > Nie. Publiczne sikanie lezy to w naturze mezczyzn. Swiadcza o tym pisuary > (gdzie nie ma intymnosci sikania), latwosc wyjecia narzedzia do sikania - > czyniaca proces sikania czesto niezauwazalnym dla postronnych, po trzecie > wreszcie czynnik atawistyczny - znakowanie terenu:))) > > AAAAAAAAAAAA! to oto chodzi... nie masz bananka i nie możesz na śniegu rysować baranka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:24 Nie ubolewam nad tym, ale trafiles w sedno - dzialania quasiartystyczne potwierdzaja teorie o szczegolnej latwosci publicznego sikania mezczyzn:) Wyjawszy Pana Slodkoslonego, ktory nigdy nie zachowuje sie jak pies ;) Jakiz wdzieczny temat na sobotni poranek:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:28 narysuj.mi.baranka napisała: > Nie ubolewam nad tym, ale trafiles w sedno - dzialania quasiartystyczne > potwierdzaja teorie o szczegolnej latwosci publicznego sikania mezczyzn:) > Wyjawszy Pana Slodkoslonego, ktory nigdy nie zachowuje sie jak pies ;) > Jakiz wdzieczny temat na sobotni poranek:) Pn Sodkoslony, zawsze jesli tylko mu sie zachce siusiu, donosi je honorowo do domu, by uniknac psiego zachowania w parku, badz na ulicy. Czapki z glów!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:32 Pan Słodkosłony czasami zachowuje się jak pies a czasami nawet jak kot. Tyle,że niekoniecznie w bramie. Stawiam każde pieniądze , że opite pod baldachimem z gwiazd dziewczę w sukience i stringach szybciej uwolni swój zwieracz niż facet w spodniach z zacinającym się zamkiem , długawych bokserkach i takimże narządem . Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:43 Teraz juz nie mowimy o bramach, lecz lsniacym w sloncu sniegu na ktorym mezczyzni maja przywilej rysowania:) Nie, Panie Slodkoslony. Dziewcze bedzie szukalo zacisznego miejsca, a facet stanie pod pobliskim drzewem. Wyjecie narzadu dokonuje sie u mezczyzn zadziwiajaco blyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:20 To wlasnie kobiety moga sikac niezauwazalnie dla postronnych z racji braku koniecznosci wyjmowania narzedzia do sikania. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:25 Chyba nigdy nie byles kobieta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Natura sikania :) 08.05.04, 10:26 Znam kobiety jak wlasna torebke plastikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:12 Mowimy o Warszawie. A to jest zdjecie z Bu-ka-resz-tu. Ludnosc tamtejszych obszarow przeszla nieco inna droge rozwojowa. A raczej - jeszcze jej nie zakonczyla. Poza tym mowimy o regule a nie o wyjatkach. Rownie dobrze moglbys tu zamiescic zdjecie kobiet afrykanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:14 niech napisała: > I tu sie nie zgodze. Wielokrotnie widzialem sikajace w bramach kobiety. To byly tramwajarki, przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:12 1. Załóż stronę np. PISSING POLES - podstrony : Blondynki,Brunetki,Grube, Lolity ,Faceci , Pary , Dziwne Członki , etc ... 2. Zainstaluj kamerki w kilku bramach [ w jednej sie nie opłaci ] 3. Zarabiaj kasę i nie zrzędź ! Myśl co ty możesz zrobić dla Polski a nie co Polacy mieliby zrobić dla ciebie. Oczywiście możesz [również po SGH] zostać cieciem i owych bram pilnowć . Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zasikane bramy 08.05.04, 10:33 Gość portalu: cebul napisał(a): > Znowu przeskakiwałam dzisiaj porzez ogromne potoki szczyn w mojej bramie. To > nie żadne psy ani koty tylko cholerni ludzie. Ja już nie wiem, mam rzucac > czymś z okna w tych ludzi czy co? To sprawka mezczyzn, ale ja ich biedaków rozumiem: Co ma zrobic jeden z drugim, kiedy zona wlasnie lazienke okupuje? Do zlewozmywaka siusiu zrobic - nie wypada, bo w tym samym zlewozmywaku zonka wyrzywa na obiad plucze. Przez okno? To juz lepiej zbiec na dól i po scianie bramy strumien puscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stad-do-wiecznosci Czy dyskusja o szczochach w bramie pobije IP: *.arcor-ip.net 08.05.04, 10:41 rekordy dyskusji o "sprzataniu psich kup", jesli tak, to zdecydowanie nalezy powolac nowe czasopismo poswiecone tym sprawom: "Sprzatamy Warszawe", kup-i go kazdy czytelnik. Ambitni dyskutanci - 3,2,1, START ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Czy dyskusja o szczochach w bramie pobije IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 10:46 Gość portalu: stad-do-wiecznosci napisał(a): > rekordy dyskusji o "sprzataniu psich kup", jesli tak, to zdecydowanie > nalezy powolac nowe czasopismo poswiecone tym sprawom: > > "Sprzatamy Warszawe", kup-i go kazdy czytelnik. > Ambitni dyskutanci - 3,2,1, START ! > wpadłeś z tym postem jak ta kropla w spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś