Dodaj do ulubionych

Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 21:36
Pani Agnieszko! To nie koniec kompromitacji Biura Kultury... Do 21 czerwca będzie ich coraz więcej... A po 21 czerwca - czekam aż Pani i Gazeta Stołeczna rozliczy dyr. Kraszewskiego, prezydenta Paszyńskiego, świtę "aktywistów" oraz Panią Pełnomocnik z ich wspaniałych pomysłów i działań... i to rozliczenie wymiecie niekompetentnych urzędników i przyklaskujących im "aktywistów" z Biura Kultury i kultury w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfonso Caponi Afro Kolektyw IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 21:55

Czytaj z ruchu moich ust: już jako młokos
      najbardziej lubiłem, gdy Murzyn bił w kokos,
      i śpiewałem: (nieudolna wokaliza)
      Myślę, że powiem wam, iż już jako młokos,
      najbardziej kochałem, gdy Murzyn uderzał w kokos,
      i śpiewałem: (fałszująca wokaliza)
      • czar-par Kokos to kasa, Urzędnicy na kasę liczą do podziału 13.05.11, 07:47
        Bo im więcej kasy tym więcej można samemu wziąć na projektach.
        Bo kto będzie żałował dla urzędników którzy załatwili tytuł ESK 2016.
        Więc ESK to kasa i z tym się urzędnikom kojarzy....

a kultura się nie liczy, bo to tylko pretekst by zdobyć kasę.
    • Gość: jk Super! To zmniejsza nasze szanse na zwycięstwo. IP: *.181.78.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.11, 22:27
      Super! To wyraźnie zmniejsza nasze szanse na zwycięstwo. Jeżeli teraz tak idiotycznie marnotrawi się publiczne pieniądze, to pomyślcie co by się działo gdyby Warszawa zdobyła ten groteskowy tytuł.
    • Gość: (gość portalu) Jaskrawy przykład zatrudniania ludzi niekompetentn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 22:27
      ych na stanowiskach urzędniczych. Jedyne kryterium naboru to ostatnio przychylność Bufetowej.
    • Gość: Cursed Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 23:35
      Byłem jednym z wolontariuszy i jakoś pamiętam że wszystkim się podobało, skoro autorka wolontariuszy nie pytała, to ma swoje odpowiedzi.
      Kokosy symbolizowały iż kultura warszawy zaowocowała w tym wypadku nawiązując do palmy De Gaulle'a.
    • Gość: filut z Pragi Bufet sie bawi za pieniadze wycisniete z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 23:43
      jak za gubernatora Franka i Fiszera - Bufeciarnia naklada kontrybucje na warszawiakow w formie zwiekszonego o 5000% uzytkowania wieczystego

a za gruba forse sciagnieta z Warszawy Bufeciarnia ma orgie, dziwy, chlopaczkow do laski, sciaganie mleka z kokosa pod palma - tak sie bawia nasi okupanci spod Bufetu

Bufeciarnia jest tak oderwana od Warszawy ze jako symbol wziela te kajmany na ktore planuje spier.dolic po "udanej" kadencji kiedy warszawiacy juz sie tak zdenerwuja na Bufeciarnie i tuskowych pacholow wyslugujacych sie Rosji ze im urzadza powtorke z 1794 roku
    • szabo Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania 13.05.11, 00:47
      Zabawne, dość tanie, związane z czymś bardzo kojarzonym z Warszawą, związane z tym co Warszawa chce (albo chciała, nie wiem czy coś się zmieniło przez pół roku) pokazać w ciągu roku ESK, no i przede wszystkim gwarancja, że tanim kosztem napiszą o tym wszystkie gazety, chociaż zapewnie w większości uszczypliwie, i troszkę wypromują kandydaturę. Jak dla mnie akcja prawie idealna. Niektórzy są trochę za poważni... powinni urządzić zamiast tego martyrologiczny koncert upamiętniający ofiary powstania styczniowego, o!

Skojarzenie, że Wawa liczy na kokosy w związku z ESK? Każde miasto liczy... promocja, turyści, poprawa oferty kulturalnej dla mieszkańców, "splendor" dla rządzących...
    • Gość: mz Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.11, 06:33
      Kokosy to robią urzędnicy magistratu i gmin. Zresztą ono na to liczą na to przy okazji ESKTo już cuchnie słomą za cholewami! Brakuje tylko małpy z bananem. Zakompleksienie i wiooocha!
      Za PRL Zachód był marzeniem. Teraz jest w zasięgu ręki, ale kompleksy prowincji pozostały.
    • Gość: Bolec Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania IP: 193.164.157.* 13.05.11, 08:18
      Kokodżambo i do przodu! - to moja dewiza.
    • Gość: balbina Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania IP: *.cbk.waw.pl 13.05.11, 09:21
      Do Europy to nam sporo brakuje, nie ma tu czego promować. Spójrzcie na inne stolice europejskich miast, tam można odnaleźć kulturę, tzn. odnaleźć to złe słowo bo tam nie trzeba szukać. Pozdrowienia z Wiednia
    • Gość: skipper Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania IP: *.rev.snt.net.pl 13.05.11, 10:11
      Co za piękna porażka :))))))))) A najlepsze jest i tak to, że w czwartek, ok. 14.00 w okolicach Hotelu Europejskiego i Pałacu Prezydenckiego jakiś gość chodził z workiem foliowym pełnym tych kokosów i próbował je sprzedawać przechodniom!!!! i to nie jest głupi żart :)
    • lukasz.1978 Lepsze od kokosów są kebaby 13.05.11, 10:19
      Kebab symbolizuje mix kulturowy, tak modny w Europie, a jednocześnie jest obecnie już chyba tradycyjnym polskim jedzeniem.
    • Gość: kurak Warszawa liczy na kokosy? Niefortunna kampania IP: *.smevpn.tpnet.pl 13.05.11, 14:29
      i wszystko się zgadza.. kasę urzędasy rozdzielili między siebie i tylko na kokosy starczyło..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka