Dodaj do ulubionych

Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 23:24
Boże błogosław! Wschodzi słońce nad Polonią....
Obserwuj wątek
    • Gość: HKS p.Kita: kupimy Polonii nowych VIPów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:06
      zaiste ciekawa taktyka marketingowa :-)
    • Gość: Po(L)ibudziak Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 02:55
      Odszedł i już wali smuty. Jak tak dobrze znał sytuacje Legii to dlaczego mówi
      że rok temu 6 tyś ludzi na Legii to było dużo? Jak on może wciskać takie
      farmazony? Przecież to jest jawne kłamstwo! Eh zawiodłem się na nim a myśałem
      że zachowa zdrowe podejście do świata. Atmosfera K6 wpływa na ludzi bardzo
      szybko...
      • Gość: Andrzej Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 10.05.04, 10:24
        troche belkot - poczekamy, zobaczymy
        zycze powodzenia Polonii
    • Gość: Bartek(L) Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka IP: *.chello.pl 10.05.04, 12:21
      A to dziwne bo przeciez polonia grała juz o mistrza w 2000 roku i jakoś nie
      przychodziło 8-10 tyś.
      A na ostatni mecz przyszło 6tyś a wiekszość tylko po to żeby napic się
      darmowego piwa.
      • ed_ksp Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka 10.05.04, 13:40
        Gość portalu: Bartek(L) napisał(a):

> A na ostatni mecz przyszło 6tyś a wiekszość tylko po to żeby napic się
        > darmowego piwa.

Typowy ćwierćinteligent z Żylety...:)
    • Gość: Bartek(L) Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka IP: *.chello.pl 10.05.04, 12:26
      200 tyś. hahahahahahahaha
      Kibiców Legii 200 tyś. to jest na samym Mokotowie
      • Gość: Pablo Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 10.05.04, 12:37
        hej Bartus ! moze jest was tylu w Noym Dworze ... buehahaha :D
    • j_karolak Kompleksy 10.05.04, 14:47
      Kompleksy wyładowywują kibice Legii. Macie po prostu kompleks Polonii.
      • Gość: Po(L)ibudziak Re: Kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:58
        No pewnie że tak. Zazderościmy wam stadionu, piłkaży, pokazów ultras, tego że
        tylu was chodzi w szalikach, 3 dat założenia :) ;). Ja jeszcze wam zazdroszcze
        że u was sami profesorzy i doktorzy, a ja dopiero za 3 lata (przy dobrych
        wiatrach ;) ) będe miał zwykłego magisterka. Pozdrawiam i pamiętajcie że jak
        ktoś będzie biegł w waszą strone z kaftanem to spier... :)
        • Gość: KaSPio Re: Kompleksy IP: *.escom.net.pl 10.05.04, 19:08
          człowieku o co ci chodzi??
        • Gość: mandaryna Re: Kompleksy IP: *.escom.net.pl 10.05.04, 19:18
          jestem od marca doktorem nauk medycznych i boinusowo kibicem Poloni i zapewniam
          wszystkich że statystyki beda ostro skakać, do końca roku conajmniej czterech
          kibiców Poloni beda mogły sie sie podpisywać z przedrostkiem dr
          • Gość: Po(L)ibudziak Re: Kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 01:20
            Sugerujesz że będzie ostry skok z uwagi na 4 nowych dr. Czyli jest was tam
            niezbyt wielu :). Znowu pewnie postęp geometryczny :)
          • Gość: Warszawiak Re: Kompleksy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.05.04, 12:00
            Gość portalu: mandaryna napisał(a):

> jestem od marca doktorem nauk medycznych i boinusowo kibicem Poloni i
            zapewniam
            > wszystkich że statystyki beda ostro skakać, do końca roku conajmniej czterech
            > kibiców Poloni beda mogły sie sie podpisywać z przedrostkiem dr

Okej... Jezeli teksty tego typu nie ukazuja kompleksow to nie wiem co je
            ukazuje...
        • j_karolak Re: Kompleksy 11.05.04, 09:10
          Gość portalu: Po(L)ibudziak napisał(a):

> ... piłkaży...

> a ja dopiero za 3 lata (przy dobrych
          > wiatrach ;) ) będe miał zwykłego magisterka.

Wiatry są niepomyślne. Nie będziesz raczej miał.
          • Gość: khmer Re: Kompleksy IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 13.05.04, 03:51
            j_karolak napisał:

> Gość portalu: Po(L)ibudziak napisał(a):
            >
            > > ... piłkaży...
            >
            > > a ja dopiero za 3 lata (przy dobrych
            > > wiatrach ;) ) będe miał zwykłego magisterka.
            >
            > Wiatry są niepomyślne. Nie będziesz raczej miał.

chyba, ze doc Karolak powie Ci gdzie kupic:)
            • Gość: Po(L)ibudziak Re: Kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:56
              Nie zostane przy dużo tańszych ale sprawdzonych metodach Po(L)ibudowych ;)
        • mike_ Re: Kompleksy 13.05.04, 22:19
          Gość portalu: Po(L)ibudziak napisał(a):

> No pewnie że tak. Zazderościmy wam stadionu, piłkaży, pokazów ultras, tego że
          > tylu was chodzi w szalikach, 3 dat założenia :) ;). Ja jeszcze wam
          zazdroszcze
          > że u was sami profesorzy i doktorzy, a ja dopiero za 3 lata (przy dobrych
          > wiatrach ;) ) będe miał zwykłego magisterka. Pozdrawiam i pamiętajcie że jak
          > ktoś będzie biegł w waszą strone z kaftanem to spier... :)

Nie nie....to chyba chodzi....o dach...tak jest. To jest właśnie to czego
          zazdrościmy Polonii. No popatrz...nie tylko źli jesteśmy ale również
          zazdrościmy dużo tej drużynie z Konwiktorskiej....

• patryg1 Re: Kompleksy 10.05.04, 19:13
        j_karolak napisał:

> Kompleksy wyładowywują kibice Legii. Macie po prostu kompleks Polonii.

No i znowu ześ zaczął chorą dyskusję o kompleksach. Ty chyba jesteś inny
        • j_karolak Re: Kompleksy 11.05.04, 09:10
          Od Ciebie na pewno.
          • patryg1 Re: Kompleksy 12.05.04, 14:02
            j_karolak napisał:

> Od Ciebie na pewno.

I całe szczęście przynajmniej wiem że ze mna wszystko w porządku
      • Gość: kamienny_kibic kocham Polonie bo jest najlepsza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.05.04, 12:27
        j_karolak napisał:

> Kompleksy wyładowywują kibice Legii. Macie po prostu kompleks Polonii.

Masz racje karolak i ja to wiem i ty ale oni nigdy tego nie beda wiedzieli. My
        jestesmy lepsi bo mamy u nas ludzi buisnesu ktorzy potrafia dobrze zarabiac a
        nie byc biedni jak oni. Bo na legie to tylko biedni przychodza i
        niewykrztalceni. Wiem jako fakt ze na legii wiekszosc osob nigdy nie byla w
        zadnej szkole, nawet podstawowej. A u nas siedza buisnesy i maja w glowie
        olei. Ktos inny juz tu napisal w tym watku ze konczy doktorat wspulnie z
        czterema innymi ktorzy sa fanatycznymi szalikowcami Polonii maja doktoraty i
        chodza na kazdy mecz od dziecinstwa. Ja tez pisze juz doktorat z nauk
        medycznych i wydaje mi sie ze juz niedlugo wiekszosc stadionu na K6 to beda
        doktorzy nauk medycznych. PIsze umyslnie Polonia z duzej a legia z malej aby
        pokazac kto tu zadzi.
    • Gość: FZU Do tzw. fanów Legii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 21:52
      Jak zwykle super informacje. Najlepsza ta o darmowym piwie na stadionie Polonii plus inne pierduły. Ludzie skąd macie takie newsy. Dajcie sobie spokój i nie blokujcie forum.
      A tak na marginesie to 10 tys. widzów na meczu Polonii w niedługim czasie to realna sprawa.
      Niedawno na meczach było po 1000 widzów, a teraz przychodzi ok. 4000 - 4500. (czyli to co było niedawno mamy juz razy cztery).
      • Gość: Po(L)ibudziak Re: Do tzw. fanów Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 01:18
        O stary, jeśli będzie to postęp geometryczny to za 4 lata Maracana wam nie
        wystarczy :).
        ps jak kamyk nie będzie kamykiem to bilety mogą wam podrożeć i troche wam
        spadnie.
    • Gość: bielik.b. SWIADOMY Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:55
      zylem w klamstwie....
      tyle lat...
      w obludzie.

:(
      gdybym tylko wiedzial ze polonia ma 2 miliony klibicow (z czego 1 mln to juz
      wogole bardzobardzo), ale ze jest niewygodnie to nie przychodza... Gdybym
      wiedzial jeszcze ze kiedy siegali po mistrzostwo to na stadion walilo jak w dym
      kilkaset tysiecy ludzi, co w porownaniu z zeszlorocznym szczytem marzen na
      Lazienkowskiej - 6 tysiecty ludzi - jest przytlaczajace.... gdybym...

no i jeszcze te 2 miliony to elita.... dwa miliony ELITY...

nie mge jz pisac wiecej... gdybym byl swiadom tych wszystkich FAKTOW to
      dolaczylbym do tej armii, ba, do tego huraganu, powodzi polonistow...

ale nie wiedzialem. wiec mam etraz za swoje - chodza na plebejska Legie, ktorej
      kibicuja jakies niedobitki... na dodatek jestem niezrownowazony bo w zeszlym
      roku ajk bywalem na stadionie to chyba mi sie troilo w oczach, myslalem ze
      przychodzi po kilkanascie tysiecy ludzi, a tymczasem... bylo nAS tylko
      garstka...

Panie Kita _DZIEKUJE. Dziekuje Panu za otwarcie oczu mych,
      ide sie teraz upic z rozpaczy, oczywiscie
      nie bede pil szampana, ani rozmawial o Prouscie, za to wypije najtanszy browar
      i zagryze ogorcem, w koncu nie jestem z polonijnego hajlajfu...
      • oio Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka 11.05.04, 14:57
        Uwaga. Krotka lekcja czytania ze zrozumieniem:

1. Przeczytaj ponizsze zdanie i odpowiedz na pytanie
        "sympatię do Polonii deklaruje 2 mln osób, do kibicowania - około 1 mln."
        Co autor tekstu mial na mysli?
        a) "Legia Mistrz!"
        b) "Mam nowy zielony dres!"
        c) "2 mln osob sympatyzuje z Polonia zas milion osob uwaza iz laczy je z nia
        cos wiecej niz sympatia."
        d) "2 mln osob jest na kazdym meczu Polonii."
        e) "2 mln osob kibicuje Polonii, zas kolejne 10 chodzi na stadion z
        przyzwyczajenia."

Sprawdz swoj wynik:
        Jesli odpowiedziales a), b) lub d) to cos z Toba nie tak. Jesli odpowiedziales
        e) to jestes jasnowidzem i widziales sytuacje z roku 2311. Jesli odpowiedziales
        c) to wszystko ok :)
        • Gość: bielik.RIPOSTUJACY Re: Grzegorz Kita: Polonia to szlachetna marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 00:41
          dziekuje za lekcje, jak juz mowilem jestem prosty i niewyksztalocny, dlatego
          nie kibicuje Polonii. ;)

"do kibicowania - około 1 mln".
          czy dla ciebie slowo kibic znaczy "cos wiecej niz sympatia?"
          to ja jestem kibicem wielu rzeczy i osob: mojego psa, mamy... ale nie lapmy sie
          za slowka :)

krotka lekcja czytania za zrozumieniem:
          moj komentarz byl zartem, specjalnie przejaskrawionym tekscikiem. Twoj zapewne
          tez, ale poczulem sie z lekka dotkniety :) protekcjonalnym tonem, podczas gdy
          uwazam ze liczba miliona KIBICOW (a kim jest kibic... moze ja to rozumiem po
          prostu inaczej) jest smieszna wobec druzyny na ktora przychodzi b.malo, nawet
          jak na polskie mierne warunki, ludzi.

aha, nie zaznaczyles czy to jest test jedno czy wielorotnego wyboru i czy np
          mozliwe ze zadna z odp nie pasuje. Poza tym... "co autor mial na mysli" - a co
          mnie obchodzi co mial na mysli? wazne co powiedzial i co ja teraz czytam.
          pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka