Gość: RobertS
IP: 178.73.49.*
24.07.11, 13:23
Byłem z synem, widziałem. Moje refleksje : byłem na kilkudziesięciu stadionach w Europie, więc ten wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił, głównie z powodu braku atmosfery meczu. Nie ma zielonej murawy tylko beton z błotem, nie było piłkarzy, dookoła plac budowy.
Ja jestem jednak kibicem piłki nożnej a nie fanem architektury :)
Fajnie, że ten stadion będzie i fajnie ze będzie u nas Euro, ale na razie to plac budowy. Byc na pierwszym meczu Polaków 08.06.2012 to będzie coś, szczególnie podczas hymnu i po golach strzelanych przez Polaków :) Niestety nie wylosowałem na razie żadnych biletów.
Pozytywy - super wygodne, niesamowite siedzenia ! Kolorostyka siedzeń, ta mozaika jest świetna, trybuny wyglądają świetnie nawet gdy są puste. Wydaje mi się, że widocznosc będzie bardzo dobra nawet z najwyższych rzędów ( można było wejśc tylko gdzieś tak do 30-tego rzędu ).
Po każdym meczu czy dużym koncercie prawobrzeżna Warszawa będzie sparaliżowana przez 2 godziny, ale cóż, tego nie da się uniknąc.
Pozdrawiam wszystkich kibiców piłki nożnej, w szczegolności Reprezentacji Polski ( na tysiące ludzi tylko ja byłem w barwach, chociaż parę osób oprócz nas miało szaliki ).