Dodaj do ulubionych

Takie ogłoszenie...

05.03.02, 14:31
...pojawiło się we wczorajszej GW:
"Do lagowania na krojowni panie dyspozycyjne, tel. xxx xx xx". Kto jest chętny?
Obserwuj wątek
    • Gość: pan_laga Re: Takie ogłoszenie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 19:19
      zdzicha napisał(a):

> ...pojawiło się we wczorajszej GW:
      > "Do lagowania na krojowni panie dyspozycyjne, tel. xxx xx xx". Kto jest chętny?

pojebało sie w malo pojemnym łbie twym calkiem już ? te wlosy w kinolu cie
      zdołowaly ? no jestes brzydka, brzydki, brzydkie. to nie moja wina. jestes
      nieapetyczna, nieapetyczny, nieapetyczne i robisz z sobą nie to, co trzeba, by
      było ciut lepiej. mówiono mi po wizycie w Agorze. chyba, ze kłamia wszyscy. a
      teraz zrobimy tak, by twoj durny post wyladował w miejscu mu należnym : odpierdol
      sie ode mnie przydupasie pedałowy.won.
      amen
      pan laga
      • Gość: beata_ Re: Takie ogłoszenie... IP: *.acn.waw.pl 05.03.02, 21:02
        Tuś Pan nieco prazsadził, Panie_Lago...:(
        • Gość: lelu Re: Takie ogłoszenie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 21:29
          Szanowny Panie Lago,
          wielokrotnie, w wielu miejscach zwracałem Panu uwagę, że myli Pan Forum Romanum-
          miejsce swobodnej i wyrafinowanej dyskusji, ze zwykłym forum gazetowym. Efekt
          tego taki, że prości ludzie, a więc i ja, nie jesteśmy zrozumieć większości
          słów z Pańskiej, zapewne bardzo interesującej, wypowiedzi. Proponuję więc łyk
          chłodnej wody, bądź lekki środek na przeczyszczenie. Powinno pomóc. Jeśli nie,
          proszę dać znać. Spróbujemy czegoś mocniejszego. Nie pozdrawiam, gdyż zdrowia
          pewnie Pan już nie odzyska.
      • zdzicha Re: Takie ogłoszenie... 05.03.02, 22:15
        Tak, jestem taka brzydka, że stanowię jednoosobowo połowę klienteli polskiego
        przemysłu szklarskiego, bo co podejdę do lustra, to ono biedne pęka na 18
        kawałków. A włosy w rozdętym kinolu wyrywam sobie kombinerkami co rano, ale i tak
        skubane w nocy odrastają. Moja kwadratowa mózgoczaszka jest bardzo pojemna,
        mieści się tam litr wódki i zagrycha, nie licząc genetycznie wykształconej niszy
        na świeży zacier. I na pewno jestem apetyczna, bo wszystkie psy w dzielnicy za
        mną biegają z wywieszonymi ozorami, ale tylko jak mam ze sobą kiełbasę beskidzką.
        I Patsy Kensit na mój widok spadają majtki przez głowę.
        I w ogóle kocham pana, panie laga bez lagi! Tak pana kocham ogromnie, że jak o
        panu myślę, to gniją jabłka w warzywniaku dwie przecznice dalej i futro pod
        pachami filcuje mi się też. Jak jeż.
        Nie mogę już do pana pisać albowiem myśląc o panu tak intensywnie tracę siły i
        muszę zjeść cowieczorną porcję kapusty z grochem, muszę też trzymać linię mojej
        powabnej kibici w takim stanie, abym mogła z czystym sumieniem zająć dwa miejsca
        w tramwaju.

Twoja na zawsze
        zdzicha
        (litr wódki i zagrycha)
      • tassman mr.stickboy... 06.03.02, 07:42
        Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> zdzicha napisał(a):
        >
        > > ...pojawiło się we wczorajszej GW:
        > > "Do lagowania na krojowni panie dyspozycyjne, tel. xxx xx xx". Kto jest ch
        > ętny?
        >
        > pojebało sie w malo pojemnym łbie twym calkiem już ? te wlosy w kinolu cie
        > zdołowaly ? no jestes brzydka, brzydki, brzydkie. to nie moja wina. jestes
        > nieapetyczna, nieapetyczny, nieapetyczne i robisz z sobą nie to, co trzeba, by
        > było ciut lepiej. mówiono mi po wizycie w Agorze. chyba, ze kłamia wszyscy. a
        > teraz zrobimy tak, by twoj durny post wyladował w miejscu mu należnym : odpierd
        > ol
        > sie ode mnie przydupasie pedałowy.won.
        > amen
        > pan laga

Pani lago,

Nie przeginasz pan czasem?

tassman:)

• palker Re: Takie ogłoszenie... 05.03.02, 22:53
      zdzicha napisał(a):

> ...pojawiło się we wczorajszej GW:
      > "Do lagowania na krojowni panie dyspozycyjne, tel. xxx xx xx". Kto jest chętny?

Tak się szczęśliwie złożyło, że wiem co to jest lagowanie i na czym polega praca
      pań przy tej czynności. Jest ona ciężka i odpowiedzialna. Nie ma ona nic
      wspólnego z procederem "lagowania wszystkiego i wszystkich", które uprawia na
      forum pan_laga.
      Żeby się dowiedzieć, co to jest lagowanie, należy się udać do fabryki
      konfekcyjnej, szyjącej odzież w długich seriach. Szycie poprzedzone jest
      krojeniem materiału, ale nie pojedynczej sztuki, tylko kilkudziesięciu warstw
      materiału na raz. Zanim to nastąpi, trzeba owe warstwy materiału ułożyć na
      specjalnym stole, długim na kilka metrów.
      Materiał nawinięty jest fabrycznie na grube i ciężkie bele. Aby go rozwinąć ,
      dwie panie lagowaczki wkładają do środka beli lagę (długi rurowaty lub prętowaty
      przedmiot), unoszą belę nad stół i idąc po obu jego stronach , rozwijają
      materiał. Czynność tę powtarzają po wielokroć, aż ułożą dostateczną ilość warstw.
      Dla laika przeczytanie ogłoszenia tej treści, jak zacytowala Zdzicha, jest w
      odbiorze naprawdę komiczne. Jest mnóstwo zawodów, które wywołuja dwuznaczne
      uśmiechy (np. smarowacz wałów, sexerka etc.) i uważam to za zdrowy objaw.
      Reakcja, uderz w stół a laga sie odezwie (patrz poniżej), jest nie tylko
      przesadzona. Jest oczywiście chamska.
      Bardziej jednak współczuję paniom lagowaczkom niż panu_ladze, choć w obu
      wypadkach mamy do czynienia z udręką. Żywię cichą nadzieję, że panu ladze pęknie
      w końcu ze złości jakaś żyłka we łbie i sparaliżowany, będzie do końca swych dni
      przemyśliwał komu by tu jeszcze przypierdolić na forum.
    • Gość: pan_laga do usunięcia (kurwy lecą) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 23:20
      zdzicha napisał(a):

na chuj była ci ta kolejna prowokacja ?podoba ci sie to co sie zaraz sypneło ?
      brakowało ci mnie z chujami i kurwami ? brakowalo ci pustych postów i
      szczekającej bandy swych przybocznych pedałow? chyba tak, bo pisujesz bzdety
      caly czas. odpierdol sie ode mnie kretynko.
      wjebujesz tu syf i smieci, a potem ty i twoja pojebana banda wrzask robicie, ze
      pan laga prezentuje chamstwo. zajmij sie swoim srodem i smrodem gać kolesiow -
      ode mnie wara, to bedzie spokoj.
      ale z ciebie brzydka i glupia suka. chyba mocno niedopieszczona - normalni cie
      nie chca, pedzie - wiadomo.
      amen
      pan laga
      • beata_ Re: 05.03.02, 23:31
        Słuchaj kolego,
        • beata_ Re: _cd 05.03.02, 23:37
          ...nie życzę sobie, żebyś sobie mną gebę wycierał - niezależnie od tego czy
          ktoś cie wkurzył czy nie.
          Reakcja moja (i innych zapewne) na twój napastliwy post wynika z dezaprobaty co
          do jego formy i treści - byłaby taka sama, gdybyś zrypał w ten sposób
          kogokolwiek z forumowiczów
          • Gość: pan_laga Re: _cd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 00:30
            beata_ napisał(a):

> ...nie życzę sobie, żebyś sobie mną gebę wycierał

co nazywasz wycieraniem mojej geby Tobą?
            pan laga
      • palker Re: do usunięcia (kurwy lecą) 05.03.02, 23:33

> zdzicha napisał(a):
        >
        > na chuj była ci ta kolejna prowokacja ?podoba ci sie to co sie zaraz sypneło ?
        > brakowało ci mnie z chujami i kurwami ? brakowalo ci pustych postów i
        > szczekającej bandy swych przybocznych pedałow? chyba tak, bo pisujesz bzdety
        > caly czas. odpierdol sie ode mnie kretynko.
        > wjebujesz tu syf i smieci, a potem ty i twoja pojebana banda wrzask robicie, ze
        >
        > pan laga prezentuje chamstwo. zajmij sie swoim srodem i smrodem gać kolesiow -
        > ode mnie wara, to bedzie spokoj.
        > ale z ciebie brzydka i glupia suka. chyba mocno niedopieszczona - normalni cie
        > nie chca, pedzie - wiadomo.
        > amen
        > pan laga

Widzę, że liczysz na to, że litościwy admin posprzata tu po tobie i usunie
        świadectwo twojej działalności wydalniczej.
      • roland_x Re: do usunięcia (kurwy lecą) 05.03.02, 23:44
        zimny okład na głowę proponuję!
      • zdzicha Re: do usunięcia (z założenia) 05.03.02, 23:52
        Przecież piszę, zakuta pało, że jestem brzydka i głupia alkoholiczka i nikt mnie
        nie chce nawet powąchać. Czy do ciebie to nie dociera? Nie tolerujesz istnienia
        ludzi brzydkich i głupich i niechcianych? Ty na pewno jestes piękny jak Adonis,
        IQ masz 350 i panny na ciebie lecą jak muchy do gówna. Jak zobaczysz jutro na
        mieście najbrzydszą babę, jaką kiedykolwiek widziałes, to bedę ja. Czy może
        zamknąłes się w samotni, zeby nie widzieć świata takiego jakiego nie chcesz
        widzieć? Weź się chłopie zastanów, które z nas jest bardziej pierdolnięte, co?

całuję namiętnie obwisłymi wargami
        • Gość: pan_laga Re: do usunięcia (z założenia) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 02:07
          zdzicha napisał(a):

> Przecież piszę, zakuta pało, że jestem brzydka i głupia

wali mnie to. mozesz to pojąc ?! mnie to wali. ciebie nie najwyraźniej, skoro
          prowokujesz i prowokujesz. zastanów sie troche. po cóz były te falszywe jęki o
          spokój na tym forum, skoro dnia nie moze nawet takie cos jak ty czy sloggobaba
          wytrzymac, by nie pisac prowokacyjnych postów ? bo kochacie , gdy ktos was
          słownie napieprza ?! sado/maso itp. ?
          zrezygnowałem z przeprosin za bydlo zrobione mi przez sloggobabę, ktorej
          wycierasz.
          bo poczytalem, co pisuje gdzie indziej i nim gardzę. jako rzekłem : najwieksza
          moja slowna "kurwa mać" i tak nie przeskoczy tego mistrza w ohydzie.
          ciebie w durnowaciźnie tez nie. wystarczy poczytac o czym tu wątki zakładasz i
          jakie pijackie gadki toczysz. najglupszego możesz zniechęcic.
          ale wam , tobie , które z esencją homoseksualną portalu GW pijasz wóde czy co tam
          innego, malo było mojej rezygnacji z tematu falszywych donosów sloggiejbaby. bo
          UWIELBIACIE tacy, jak ty i on te jatki.
          MIŁUJECIE je i tak wam żal, ze was nie napieprzam, iż w co drugim poście wzmianke
          o mnie musicie pierdyknąć.
          mnie to wali. powtarzam.ale przestań tworzyć wątki, ktore sa puste i tyle ci
          daja, ze mnie prowokują do klnięcia.przestań w ogóle zauwazać, zem na tym forum
          jest.
          jesli ci tak przykro, ze źle wygladasz, za duzo pijesz i tracisz szare komóry,
          to co za sprawa poszukac linku do AA ? zacznij sie leczyć, przerwij ciąg w ktorym
          najwyraźniej jestes od długiego czasu. nikt ci nie powinien pomagać. takie osoby
          , jak ty, zostawia sie samym sobie. inaczej leczyc sie nie zaczną.
          a teraz odwal się. po prostu sie odwal. nie dociera wciąż ?
          amen
          pan laga
          • Gość: lelu Re: do usunięcia (z założenia) IP: 195.117.174.* 06.03.02, 07:21
            Szanowny Panie Lago,
            jak to miło korespondować z tak miłą osobą, jak Pan. Jestem wzruszony,
            aczkolwiek też zmartwiony. Pańska choroba jest nieuleczana. Może jest
            zaraźliwa, ale chroni nas cyberprzestrzeń. Pora już może na silniejsza terapię.
            Proponuję moczenie nóg raz w zimnej, raz w ciepłej wodzie i tabletkę laxygenu.
          • zdzicha Dowód 06.03.02, 10:38
            To jest właśnie dowód na to, ze pan laga jest przewrażliwionym na swoim punkcie
            pieniaczem i nie ma za grosz poczucia humoru.
            Ogłoszenie jest autentyczne i zamieściłam je tu dla żartu, a mój kolega Palker
            (czy też go znienawidzisz, bo jest moim kolegą?) był uprzejmy dodać wyjaśnienie o
            co chodzi w tym całym lagowaniu, ale nie, pan laga nie zrozumiał tego dowcipu,
            ani żadne z was. Bo zdzicha przecież moze wypluć z siebie tylko nedzną, wołającą
            o pomstę do nieba, prowokację.
            Ty możesz opluwać wszystkich dookoła, ale ciebie nie wolno, bo przecież ty
            jesteś mądry i masz patent na rację, a każdy, kto nawet przez przypadek napisze o
            tobie coś nieprzychylnego zaraz jest klasyfikowany jako głupi i nie mający
            pojęcia o niczym.
            Wylanie sobie wiadra pomyj na głowę nie pomogło i dalej jestes chamski i
            prostacki. Napisz, człowieku, o co ci chodzi? Przypomnij nam tez, kiedy ty
            założyłeś jakiś wątek mądry i na temat?
            Będe stawać w obronie Sloggiego, bo go lubię za inteligencję i poczucie humoru, a
            on, jak sądzę, lubi mnie za to samo. Będziemy również, w dalszym ciągu, spotykać
            sie i śmiać w głos czytając forum i popijając wino czerwone Sophia Riesling.
            Jeżeli ktokolwiek ma mi jescze cos do powiedzenia, zapraszam na priv.
            amen panie laga
            • lukullus Re: Dowód 06.03.02, 10:56
              ty zdzicho, polowa lagofanow nie zrozumiala, ze to zart, dosc sympatyczny
              tylko cwok i cham od razu z pazurami rusza do ataku jak czegos nie rozumie.
              ten palker logicznie wytlumaczyl o co chodzi, teraz to mamy tu lagowaczke eele
              i lagowacza jureeka ;)
              a z tym porownaniem to ekstra
              pozdrawia trojmiasto
      • tassman do pana lagi !!!!!!!!1 06.03.02, 07:51

> zdzicha napisał(a):
        >
        > na chuj była ci ta kolejna prowokacja ?podoba ci sie to co sie zaraz sypneło ?
        > brakowało ci mnie z chujami i kurwami ? brakowalo ci pustych postów i
        > szczekającej bandy swych przybocznych pedałow? chyba tak, bo pisujesz bzdety
        > caly czas. odpierdol sie ode mnie kretynko.
        > wjebujesz tu syf i smieci, a potem ty i twoja pojebana banda wrzask robicie, ze
        >
        > pan laga prezentuje chamstwo. zajmij sie swoim srodem i smrodem gać kolesiow -
        > ode mnie wara, to bedzie spokoj.
        > ale z ciebie brzydka i glupia suka. chyba mocno niedopieszczona - normalni cie
        > nie chca, pedzie - wiadomo.
        > amen
        > pan laga

Panie laga,

Czy te pana texty cytuję:" brakowalo ci pustych postów i szczekającej bandy swych
        przybocznych pedałow?; wjebujesz tu syf i smieci, a potem ty i twoja pojebana
        banda wrzask robicie, ze pan laga prezentuje chamstwo. zajmij sie swoim srodem i
        smrodem gać kolesiow" dotyczą mnie?
        Proszę zachować sie jak człwiek i odpowiedzieć...
        A ja pomyślę co bedzie dalej...

tassman:)

• sloggi PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU 06.03.02, 08:19
        Niech będzie przykładem sugerowanego poziomu tego forum.
        • sloggi Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU 06.03.02, 08:23
          Oczywiście w reżyserii tego pana_, innych sprowokowanych w zupełności rozumiem.
          • irzyk Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU 06.03.02, 08:25
            Pamiętajmy, smród omija się z daleka
          • Gość: Jureek Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU IP: 62.8.156.* 06.03.02, 08:26
            sloggi napisał(a):

> Oczywiście w reżyserii tego pana_, innych sprowokowanych w zupełności rozumiem.

Przecieram oczy ze zdumienia. Kto założył ten wątek i kto prowokował? Pan Laga?
            Bo ja widzę, że pani Zdzicha. Ale może Ty masz jakiś filtr i nie widzisz
            wszystkiego.
            J.
            • sloggi Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 08:34
              Na każdą prowokację trzeba umieć zareagować, tylko wściekły pies rzuca się na
              wszystko co go drażni, człowiek stoi w hierarchii trochę wyżej - a może się
              mylę ?
              • Gość: Jureek Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura IP: 62.8.156.* 06.03.02, 08:36
                sloggi napisał(a):

> Na każdą prowokację trzeba umieć zareagować, tylko wściekły pies rzuca się na
                > wszystko co go drażni, człowiek stoi w hierarchii trochę wyżej - a może się
                > mylę ?

O, widzę, że jednak zauważyłeś, kto prowokował. Czemu nie tak od razu?
                J.
              • Gość: Jureek Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura IP: 62.8.156.* 06.03.02, 08:40
                sloggi napisał(a):

> Na każdą prowokację trzeba umieć zareagować, tylko wściekły pies rzuca się na
                > wszystko co go drażni, człowiek stoi w hierarchii trochę wyżej - a może się
                > mylę ?

Nie uważasz, że to, co teraz napisałeś, kłóci się ze zrozumieniem dla
                sprowokowanych, które wyraziłeś poprzednio? Napisałeś: "... innych sprowokowanych
                w zupełności rozumiem.". No to jak? Rozumiesz, czy nie rozumiesz? Czy może
                rozumiesz, ale wybiórczo?
                J.
                • sloggi Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 08:53
                  Nie uważam drogi Jureek'u.
                  Nie uważam, aby człowiek, który zostanie najpierw obszczekany przez wściekłego
                  psa i obroni się krzykiem, wobec kolejnego ataku nie miałby użyć kija.
                  Póki co usiłuje nas uregulować ktos, kto sam nie jest regularny, używa
                  argumentów i wzorców, których sam nie zamierza sprzestrzegać, nakazuje absurdy
                  ( n.p. przeproś mnie, a wtedy powiem spadaj szmato ). Nie dajmy się zwariować.
                  Jureek, nie wiem jak długo znasz tego człowieka, co o nim wiesz i czym
                  podyktowane jest to, że bezgranicznie go bronisz - ale może napisz to
                  publicznie, abyśmy wiedzieli, czymże wspomniany zasłużył się.
                  • Gość: Jureek Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura IP: 62.8.156.* 06.03.02, 09:40
                    sloggi napisał(a):

> Nie uważam drogi Jureek'u.
                    > Nie uważam, aby człowiek, który zostanie najpierw obszczekany przez wściekłego
                    > psa i obroni się krzykiem, wobec kolejnego ataku nie miałby użyć kija.
                    > Póki co usiłuje nas uregulować ktos, kto sam nie jest regularny, używa
                    > argumentów i wzorców, których sam nie zamierza sprzestrzegać, nakazuje absurdy
                    > ( n.p. przeproś mnie, a wtedy powiem spadaj szmato ). Nie dajmy się zwariować.
                    > Jureek, nie wiem jak długo znasz tego człowieka, co o nim wiesz i czym
                    > podyktowane jest to, że bezgranicznie go bronisz - ale może napisz to
                    > publicznie, abyśmy wiedzieli, czymże wspomniany zasłużył się.

Po pierwsze, nie sądzę, bym kogokolwiek bronił bezgranicznie. Nie jestem, w
                    przeciwieństwie do Ciebie (patrz wątek z Homarem), zwolennikiem ślepej
                    lojalności. Zawsze może się zdarzyć, że jakieś nowe fakty postawią człowieka,
                    którego lubiliśmy w innym świetle. To przecież tylko sieć i o innych wiemy tylko
                    tyle, co przeczytamy. Dlatego też staram się ustosunkować tylko do tego, co
                    napisane. A w tym wątku sprawa jest jednoznaczna - prowokującym jest Zdzicha,
                    sprowokowanym Pan Laga. Jeśli więc piszesz, że rozumiesz sprowokowanych, a
                    wyłączasz z tego zrozumienia Pana Lagę, to jesteś wybiórczy.
                    Nie sądzę też, żeby żądanie przeprosin było absurdalne. Narobiłeś gnoju, próbując
                    na wrocławskim forum przedstawić Pana Lagę w fałszywym świetle, jakoby wypowiadał
                    się tutaj w imieniu Wrocławian, więc za takie coś należą się przeprosiny. Twoje
                    późniejsze wyjaśnienie było tak mętne, że dla niezorientowanych zupełnie nie
                    zrozumiałe, więc trudno traktować je jako przeprosiny.
                    Absurdalne wydaje mi się natomiast wiązanie przez Ciebie ewentualności przeprosin
                    z jakimiś korzyściami, które miałyby Cię za taki akt spotkać. Jeżeli kogoś
                    skrzywdziłem, to powinienem go przeprosić, niezależnie od tego czy skrzywdzony
                    zagwarantuje mi z góry przyjęcie tych przeprosin. Może łatwiej będzie mi to
                    wytłumaczyć na przykładzie. Załóżmy, że pokłóciłem się z żoną. Po czasie wiem, że
                    nie miałem racji, więc po prostu ją przepraszam, a nie mówię: "Przeproszę Cię,
                    ale pod warunkiem, że pogłaszczesz mnie po główce i przestaniesz się gniewać".
                    Mam jeszcze pytanie. Piszesz w liczbie mnogiej "ktoś nas obraża" itp. Mogę
                    wiedzieć, w czyim imieniu się wypowiadasz i czy ci, w których imieniu to piszesz
                    upoważnili Cię do tego? Ja na grupach dyskusyjnych nie gram drużynowo, piszę w
                    swoim imieniu, dlatego wolałbym wiedzieć, czy odpowiadam tylko Tobie, czy też
                    większej grupie, której jesteś rzecznikiem.
                    Jurek

P.S. Nie zamierzam na publicznej grupie opowiadać o mojej znajomości z Panem Lagą.
                    • volfgang Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 09:46
                      Gość portalu: Jureek napisał(a):
                      Mam jeszcze pytanie. Piszesz w liczbie mnogiej "ktoś nas obraża" itp. Mogę
                      > wiedzieć, w czyim imieniu się wypowiadasz i czy ci, w których imieniu to piszes
                      > z
                      > upoważnili Cię do tego? Ja na grupach dyskusyjnych nie gram drużynowo, piszę w
                      > swoim imieniu, dlatego wolałbym wiedzieć, czy odpowiadam tylko Tobie, czy też
                      > większej grupie, której jesteś rzecznikiem.
                      > Jurek
                      >
                      Otóz jest kilka osób podzielających moje zdanie, ale skoro Ty nie będziesz pisał
                      publicznie o znajomości z tym panem, to pozwolisz, że ja również pozostanę
                      enigmatyczny i osób tych na forum nie wymienię.
                      > P.S. Nie zamierzam na publicznej grupie opowiadać o mojej znajomości z Panem La
                      > gą.
                      ( mozesz to zrobisz pocztą elektroniczną zwaną emalią - o ile chcesz ).
                      • sloggi Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 09:54
                        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Mam jeszcze pytanie. Piszesz w liczbie mnogiej "ktoś nas obraża" itp. Mogę
                        > > wiedzieć, w czyim imieniu się wypowiadasz i czy ci, w których imieniu to p
                        > iszes
                        > > z
                        > > upoważnili Cię do tego? Ja na grupach dyskusyjnych nie gram drużynowo, pis
                        > zę w
                        > > swoim imieniu, dlatego wolałbym wiedzieć, czy odpowiadam tylko Tobie, czy
                        > też
                        > > większej grupie, której jesteś rzecznikiem.
                        > > Jurek
                        > >
                        Otóz jest kilka osób podzielających moje zdanie, ale skoro Ty nie będziesz pisał
                        publicznie o znajomości z tym panem, to pozwolisz, że ja również pozostanę
                        enigmatyczny i osób tych na forum nie wymienię.
                        > P.S. Nie zamierzam na publicznej grupie opowiadać o mojej znajomości z Panem La
                        > gą.
                        ( mozesz to zrobisz pocztą elektroniczną zwaną emalią - o ile chcesz ).

• Gość: Jureek Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura IP: 62.8.156.* 06.03.02, 10:07
                          sloggi napisał(a):

> Otóz jest kilka osób podzielających moje zdanie, ale skoro Ty nie będziesz pisa
                          > ł
                          > publicznie o znajomości z tym panem, to pozwolisz, że ja również pozostanę
                          > enigmatyczny i osób tych na forum nie wymienię.

Pozwolę. Pozwolę też sobie zauważyć, że ja nie piszę publicznie w imieniu Pana
                          Lagi, a tylko w swoim własnym.

> > P.S. Nie zamierzam na publicznej grupie opowiadać o mojej znajomości z Pan
                          > em La
                          > > gą.
                          > ( mozesz to zrobisz pocztą elektroniczną zwaną emalią - o ile chcesz ).

Nie chcę.
                          J.
                          • sloggi Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 10:09
                            Nie musisz.
                            • Gość: Zocha Re: JUREEK! IP: *.chello.pl 06.03.02, 10:33
                              Nareszcie ktoś ubrał w słowa to,co myślę o tej całej sytuacji.Dzięki.
                  • ann.k Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 09:57
                    tym razem znowu musze przyznac racje panu_ladze; uwazam sie za osobe
                    niezaangazowana w wasz spor, ale czytajac pierwszy post, odnioslam takie samo
                    wrazenie jak on - dla mnie rowniez byla to prowokacja; reszty dyskusji (?) nie
                    skomentuje, nie wazne juz co kto napisal - pierwszy post pojawic sie byl nie
                    powinien; byc moze w innych warunkach pan_laga by niezareagowal i dopisal cos
                    dowcipnego pod takim haslem, ale po tym jak sie wzajemnie obrzuciliscie blotem,
                    zadne z tu obecnych nie powinno liczyc na poczucie humoru drugiej strony; zeby
                    chociaz ktos inny napisal ten post... ale napisala go osoba, wczesniej
                    dorzucajaca swoje trzy grosze po twojej, sloggi, stronie
                    • sloggi Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 10:08
                      a zatem moja miła nie angażuj się nadal, może i Ciebie kiedyś obleci jakiś
                      epitet, narazie usłyszałaś tylko w wątku chle,chle, że pier.....
                      Ale widocznie nie załapałaś aluzji, i rób tak dalej - bądź neutralna jak
                      Szwecja.
                      • ann.k Re: PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO WĄTKU-do Jura 06.03.02, 10:17
                        otworz kochany jeszcze raz wspomniany przez Ciebie watek i przeczytaj uwaznie
                        wypowiedz pana_lagi; moze sie mnie na oczy rzucilo, ale uzyl liczby mnogiej, a
                        dla mnie z tego plynie wniosek, ze skoro tylko ja i on sie wpisalismy do tego
                        watku, pisal rowniez o sobie; poza tym nie dopatruje sie w kazdym slowie proby
                        obrazenia mnie; zwlaszcza, ze w tym wypadku mial racje - watek w calosci byl
                        pier....; co zas do epitetow, to moze i Ci sie jakis dostal, ale Ty sam nie
                        pozostawales dluzny w niemilych slowach, wiec nie rozumiem skad to poczucie
                        krzywdy;
        • Gość: pan_laga sloggi/patsy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 22:25
          sloggi napisał(a):

nie powinies zabierac głosu na moj temat i na temat poziomu czegokolwiek i
          kogokolwiek. nie ty. wiesz czemu ? bo zdajesz sobie sprawe z tego, iż wiem juz
          bardzo duzo. wiem tyle, ze mógłbym kilkudziesięcioma stuknięciami w klawiaturę
          cie zniszczyc do reszty na tym forum, a jesli zachowam sie tak, jak ty, to moge
          polatac tez po innych forach...
          wiem tyle, ze moglem odpuścic sobie twoje przeprosiny, o co mnie prosilo pare
          osob, ktore tu szanuje. i odpuscilem, bo dowiedziawszy sie tego i owego, tak toba
          wzgardzilem, ze odpuscic mogłem. sądzilem, ze tyle masz choc ogłady i kawalątka
          mózgu, by wiedzieć, ze skoro zostawilem cie w spokoju, mimo bydla, ktore mi
          zrobiles, to powinienes omijac mnie szerokim łukiem i nie zaczepiać.
          ale nie omijasz i zaczepiasz. takze twoja kumpela-kumpel irzyk vel marcelina vel
          marcin vel edina. jeszcze raz ci powtarzam:kreujesz sie na tym forum na
          porządnego człowieka. ty wiesz, ze ja wiem, jak jest. nie jesteś porządny.
          hamuje sie teraz, by nie napisac więcej i nie rozpocząc nowej jatki.
          twierdzę jednak ponownie, ze i ty, i twoja "warszawska świta" zdajecie sobie
          sprawę czym moze sie skończyc zaczepianie mnie. twierdzę, ze zaczepiacie mnie, bo
          te jatki, a zwłaszcza nagonki na pojedyncze osoby wam pasują. bo nie umiecie
          pisac o czymś. umeicie ircowac lub organizowac nagonke. widzialem jak
          przepędziliście stad porządną osobe. w ramach , domyślam sie, nie pierwszej tu
          nagonki.ty i twoja "swiat warszawska" w tym przodujecie. nie potrzeba tu byc
          chamem, by stac sie ofiarą nagonki.
          tylko ze ty, na takie zaczepki mnie sobie pozwolic nie mozesz. dobrze wiesz
          czemu. jednak zaczepiasz. ryzyko ?
          ostatni raz ci mówie: zrezygnowałem z twych przeprosin. gardze tobą, więc nie ma
          ciebie dla mnie. proponuję, by mnie nie było tez dla ciebie. ani dla twych
          kolegów pod roznymi nickami zaczepiającymi mnie. omijaj mnie. tak bedzie lepiej
          dlatego i wiem, ze ty tez to wiesz.
          amen
          pan_laga
          • Gość: palker Re: sloggi/patsy IP: *.dialup.warszawa.pl 06.03.02, 22:38
            Ja też wiem, że nic nie wiem i jakoś muszę z tym żyć. Ale słowo "świta"
            podsunęło mi pewną myśl. Dokładniej, pewna myśl zaświtała mi w głowie: jesteś
            może nowym wcieleniem Stana Tymińskiego z jego słynną czarną teczką, neo-
            Maciarewiczem czy też uprawiasz sejmowe lepperiady?
            • Gość: pan_laga Re: sloggi/patsy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 03:09
              Gość portalu: palker napisał(a):

> Ja też wiem, że nic nie wiem i jakoś muszę z tym żyć. Ale słowo "świta"
              > podsunęło mi pewną myśl. Dokładniej, pewna myśl zaświtała mi w głowie: jesteś
              > może nowym wcieleniem Stana Tymińskiego z jego słynną czarną teczką, neo-
              > Maciarewiczem czy też uprawiasz sejmowe lepperiady?

no i powiedz - czym bedziesz sie tu zajmowac i co będziesz robic, jak ja takie
              durne zaczepki zaczne totalnie zlewac ? zakładaniem "warszawskich #" wątków sie
              zajmiesz ? ircowaniem na temat kaca wczorajszego ? czy nagonką na kolejną nową
              osobę, ktora się tu pojawi i osmieli mieć inne zdanie, niż "warszawska świta" z
              liderami homoseksualnymi ?
              albo nagonką na kogoś, kto nie pozwoli, by byle homoseksualista rozpowszechnial o
              nim nieprawdziwe pogloski na forach.....?
              dobra. wali mnie to i ten wątek. i wszelkie inne nie na temat. onanizujcie sie
              dalej moim nickiem.
              amen
              pan_laga

(do niektórych tu: choc krztynę zaprezentujcie przyzwoitości i zostawcie w
              spokoju osoby, ktore narażają wam sie tym, iż nie uczestniczą w waszej nagonce.)
              • Gość: Warschau Re: pan_laga IP: *.matrix.pl 07.03.02, 09:16

> dobra. wali mnie to i ten wątek. i wszelkie inne nie na temat. onanizujcie sie
                > dalej moim nickiem.
                > amen
                > pan_laga

Moze i coś w tej głowie masz...często ciekawe spostrzeżenia, ale sposób w jaki je
                prezentujesz jest zwyczajnie prostacki, wulgarny a nawet chamski. Rozumiem, ze
                zaczepki często wymagaja riposty...ale...Czy taki sposób odpowiedzi (cytat wyżej)
                uważasz za wyznacznik, nie wiem, np. inteligencji, obycia i paru jeszcze innych
                rzeczy?
                Wiedz, ze nie mam nic przeciw Twojej osobie, ale zwyczajnie nie podoba mi sie
                styl w jakim piszesz.
                • ann.k Re: pan_laga 07.03.02, 09:36
                  az sie prosi napisac: nie czytaj :)))
                  • Gość: Warschau Re: pan_laga IP: *.matrix.pl 07.03.02, 09:38
                    ann.k napisał(a):

> az sie prosi napisac: nie czytaj :)))

Nie czytaj ale co? I do kogo to się odosi? Do mła czy do lagi?

• ann.k Re: 07.03.02, 10:06
                      do tła:) - nie pasuje Ci styl pana_lagi, po prostu pomijaj jego posty
                      • Gość: Warschau Re: IP: *.matrix.pl 07.03.02, 10:14
                        ann.k napisał(a):

> do tła:) - nie pasuje Ci styl pana_lagi, po prostu pomijaj jego posty

A tła takie prostackie "wypociny" pana_lagi pasują? Pan_laga robi jeszcze większy
                        gnój na forum, które jak twierdzą niektórzy i tak przypomina już smietnik...
                        • lukullus Re: pani_cipa czyli partnerka do rozmowy 07.03.02, 10:21
                          a ja moi mili uwazam, ze powinna pojawic sie na forum pani_cipa i wtedy ten pan
                          mialby idealna partnerke do rozmowy, oczywiscie pani_cipa tez powinna rzucac
                          miechem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka