Gość: konrad.ludwik02 Awaryjne lądowania bez podwozia zdarzają się ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.11, 16:15 Awaryjne lądowania bez podwozia zdarzają się co jakiś czas i nawet nakręcono jeden czy kilka filmów fabularnych wykorzystujących ten sensacyjny wątek. Widziałem też videorejestracje takich lądowań i zwróciło moją uwagę, że lotniskowe straże pożarne po prostu ścigały sunący na "brzuchu" samolot, polewając z armatki miejsce jego stykania się z pasem lotniska. Nasze wozy bojowe dojechały znacznie później do miejsca, w którym zatrzymał się samolot, nie wszystkie prądy piany kierowane też były na miejsca najbardziej zagrożone ... Tak to przynajmniej wyglądało w videorelacjach z tego wydarzenia. Natomiast - brak słów dla właściwej oceny wyczynu załogi samolotu, zwłaszcza dla jej niesamowitego Kapitana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Całe lotnisko pracowało na kapitana Wronę IP: *.net 02.11.11, 16:16 czytając komentarze wyborców PO pod artykułem ubolewam nad przyszłością tego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FWX raczej szeregowych działaczy PiSu:) IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 18:39 Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno mysia wróciła? 02.11.11, 18:56 Jakiemus palantowi sygnaturka się nie spodobala (pewnie jakiś pracownik Straży Wiejskiej) a durny moderator kasuje post. Mysia powrócila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.58 Całe lotnisko pracowało na kapitana Wronę IP: 88.220.102.* 02.11.11, 20:04 Wszystko przebiegło prawidłowo bo na pokładzie nie było najlepszego " Pierwszego ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi Bufet az sie spocil zeby wystawic odessana piers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 00:20 do orderow - Kochaniak, Ruta, Galas i cala menazeria pokazala swoja gotowosc na 200% pierdzac w pierzyny w Legionowach i innych podobnych dziurach a Bufeciarnia po zlozeniu kwiatow na mogile bojcow z Czeka w Ossowie az sie spocila zeby wypiac piersi do zebrania orderow za udana akcje i juz jest bezpiecznie w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) pane Lisiecki kończ pan (ze sobą) wstydu IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 07:19 ludziskom na Pradze oszczędź:))) Odpowiedz Link Zgłoś