24.11.11, 14:13
czy znacie jakiegoś dedektywa uczciwego? nie takiego który tylko liczy kasę . Co sądzicie o dedektywie z Bemowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: dedektyw IP: *.acn.waw.pl 24.11.11, 14:26
      ten z Bewowa jest debry.Charakteryzuje sie wielka dedukcja
      • Gość: Kalina Re: dedektyw IP: 194.181.0.* 24.11.11, 15:24
        morze Kżyżtow Rótkofski? bardzo znany dedektyw
    • Gość: kapytan sofa Re: dedektyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 15:44
      Ten z bemofa jezd do dópy,lepszy sezd dedektyf z e szmólek.
      • Gość: kapytan sofa Re: dedektyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 15:46
        O pardom ,napysałem ze osobno,alem siem pomylył.
        • Gość: Wawiak Re: dedektyw IP: *.devs.futuro.pl 24.11.11, 22:52
          ortomgrafi siem głombie nałócz a nie na foróm piszerz
    • maitresse.d.un.francais Re: deTektyw nt 24.11.11, 20:28
    • Gość: Wielki Słój gaganiec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.11, 21:02
      A gdzie można kupić dobry gaganiec dla psa? Poczebuję kupić gaganiec, bo pies gryzie.
      • maitresse.d.un.francais a pies bulgot czy jajnik? 24.11.11, 22:12
        czy też może łyżew względnie sweter?
    • morfeusz_1 Re: dedektyw 24.11.11, 21:21

dzyn dybry , py cy ci dydyktyw to wyżne ...
      byndzimy mygli tybie łytwiej pymóc
      • askazbielan Re: dedektyw 24.11.11, 21:56
        daiće ludzią zpać, a nje smihyhihy na foróm
        • morfeusz_1 Re: dedektyw 24.11.11, 22:28

przyciyż my chcymy tylko pymóc kolydze
    • Gość: Paweł Re: dedektyw IP: *.com 24.11.11, 22:32
      Co to k6rwa est, jaja se robyta? Kobycine mąż zdradza, umawa sie z lafyryndo na Pradze w opuszczuny ruderze a wy se jaja robyta, dedektywa jej doć, raz dwo, bo sie kobycina załomie.
      • morfeusz_1 Re: dedektyw 24.11.11, 22:42

myże dydyktyw być z nyrzyczyną w sytynnie
    • ritzy To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 24.11.11, 22:58
      z drugiego czlowieka. Tym bardziej, ze ta pani cierpi na dysortografie, ktora wynika z dysleksji. Robi błedy, owszem. Ale kto z nas nie robi błedow w zyciu niech pierwszy rzuci kamieniem (np. w fedorczyka, albo w janawu).

Nie sadzicie, ze ta Wiosna moze byc bardzo ponetną laseczka, u boku ktorej kazdy zapomnial by o jej dys-problemach.

O ile moja diagnoza sytuacji jest trafna, to pozostawiam swoj adres mailowy do wykorzystania, Wiosno. Błędy mnie nie interesuja. Potrafie za nimi dostrzec czlowieka. Przez duże Cz. (tak jak Gromosław).
      • Gość: Wawiak Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac IP: *.devs.futuro.pl 24.11.11, 23:02
        fstyt, maż racie...teras mi trohie głópjo...
        • morfeusz_1 Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 25.11.11, 09:47

my tu tyż ni jystyśmy święci,przyjmnij ritzy fakt ży my tyż cirpić możymy na dyzortografie,a wieśnie kcemy pomuc
      • maitresse.d.un.francais Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 25.11.11, 16:43
        Ale kto z nas nie robi błedow

Nie było o robieniu błędów w życiu, tylko w pisowni.

Ja nie robię. :-P

A przy seksownych laseczkach bynajmniej o niczym nie zapominam, jako żem hetero. Tak się bowiem drogi ritzy składa, że istnieją DWIE płcie i pisanie "każdy", gdy ma się na myśli jedynie facetów, jest błędne.
        • ritzy Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 26.11.11, 00:35
          Droga Metresko, nigdy, ale to przenigdy, bym Cie nie podejżewal, ze morzesz zrobic błenda w pisowni. Jestem pewien, ze w zyciu tez ich nie robisz.

Przyznaje - uradowałaś mnie deklaracją, że jestes hetero. Tak sie sklada, ze ja też. Cieszysz sie?
    • Gość: sawa Re: dedektyw IP: *.aster.pl 26.11.11, 18:15
      Szerlok Cholms

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka