Dodaj do ulubionych

Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie.

IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.06.04, 11:15
Moze, jezeli kandydaci na poslow (europoslow) ujawniliby swoje preferencje
homoseksualne, zyskaliby poparcie spoleczne...? Wtedy zobaczyliby, jakie maja
rzeczywiste poparcie (w tajnych wyborach)...

Dalej lewico - nie ma sie czego wstydzic...pokazcie, co potraficie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek ciekawy jest ten zabieg z orientacja seksualna IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 11:33
      kiedys trzeba bylo oponentowi zarzucic, ze jest Zydem

teraz wystarczy - ty pedale - i juz sie musi tlumaczyc !!!

swietny pomysl na polska tozsamosc w nowoczesnej Europie ...
      • Gość: X Grubo sie mylisz... IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.06.04, 11:50
        Ja proponuje demokratyczne rozwiazanie: kandydat mowi, ze jest pedalem i prosi
        o glosy wyborcow.

Jezeli np. milion wyborcow zaglosuje na niego, to on dostanie sie do sejmu i
        bedzie tworzyl otoczenie prawne sprzyjajace pedalom... Czego jeszcze mozna
        zadac? Pelna demokracja!

Prywatnie uwazam, ze homoseksualistow jest bardzo malo w Polsce i taki kandydat
        nie mialby poparcia nawet u gejow. Ale... niech probuja.
        • Gość: jacek smieszny jestes ... IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 12:01
          burmistrz Berlina jest gejem

u nas wymysla sie sztuczny problem

politycy maja na sumieniu kupe swinstw i przekretow, zamiast wizji i programow
          bicie piany o gejach

mozna oklamywac wyborcow, byc nieudolnym prezydentem stolicy, gadac jak
          Oleksy - wystarczy zabronic parady gejom i poparcie rosnie
      • Gość: ListaWierzejskiego HOMOSEKSUALISTO JACKU! IP: 198.188.134.* 03.06.04, 11:58
        HOMOSEKSUALISTO JACKU! ty jeszcze nie na leczeniu z tego paskudnego zboczenia?
        • Gość: jacek a cchcesz przegrac proces o zniesalwienie ??? IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 12:03
          pobije cie twoja wlasna bronia - twoja homofobia posluzy mi do udowodnienia, ze
          zamiarem twoim bylo naruszenie moich dobr

nie bedzie tez problemu z odnalezieniem ciebie faszysto
          • niech Re: a cchcesz przegrac proces o zniesalwienie ??? 03.06.04, 12:06
            Jacek twierdzi ze znieslawia go uznanie za geja - jacek, ty wstretny
            homofobie!!!
            • Gość: jacek a chcesz przegrac proces o znieslawienie ??? IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 12:08
              jesli udalo by sie poslac choc jednego faszyste do pierdla - warto
              skorzystac !!!
              • Gość: X Jacku... IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.06.04, 12:23
                ale powiedz: jestes gejem?

Nie mam nic do nich, ale dziwi mnie takie zacietrzewienie i taka niska
                samoocena. Wstydza sie, a wychodzac na parady maluja twarze na kolorowo, aby
                sie ukryc...
                • sloggi Re: Jacku... 03.06.04, 12:24
                  Sprawdź czy jest gejem, po co się pytasz.
                  • Gość: jacek hahahahahaha dobre !!!! IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 12:32
                    juz pewnie taki ichni Rosenberg pisze ksiazki o tym jak poznac geja - stworza
                    wyspecjalizowane sluzby wykrywcze

hahahaha

dramat - polskie wiano w Europie ...
                    • Gość: X Re: hahahahahaha dobre !!!! IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.06.04, 12:46
                      Jacku, ty wciaz unikasz odpowiedzi na pytanie, czy jestes gejem? Wstydzisz sie
                      tej choroby?
                      • Gość: jacek hahahahahaha dobre !!!! IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 12:59
                        odpowiedzi juz udzielilem na tym forum - latwo znajdziesz

>Wstydzisz sie tej choroby?

czy niewidomi powinni sie wstydzic swojej ulomnosci ? czy chorych psychicznie
                        nalezy zabijac ?

twoj mentor adolf odpowiadal zdecydowanie tak !!!

w III rzeszy zabijano nawet dzieci z dystrofia miesniowa

czy nie lepiej zebys sie juz zamknal ? doswiadczenia z przeszlosci ostrzegaja !!
                        • Gość: X Jacusiu... IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.06.04, 13:48
                          Gość portalu: jacek napisał(a):

> odpowiedzi juz udzielilem na tym forum - latwo znajdziesz
                          >
                          > >Wstydzisz sie tej choroby?
                          >
                          > czy niewidomi powinni sie wstydzic swojej ulomnosci ? czy chorych psychicznie
                          > nalezy zabijac ?

Klamiesz: nigdy nie mowilem, ze pedalow trzeba zabijac albo robic im cokolwiek
                          zlego.

> twoj mentor adolf odpowiadal zdecydowanie tak !!!
                          >
                          > w III rzeszy zabijano nawet dzieci z dystrofia miesniowa
                          >
                          > czy nie lepiej zebys sie juz zamknal ? doswiadczenia z przeszlosci
                          ostrzegaja !

Brak argumentow zastepujesz inwektywami - to typowe dla pedalow....
                          • Gość: jacek faszyzm wykazal jak latwo pokonuje sie etapy IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 14:45
                            dzielace do olbrzymich zbrodni !!!

tysiace mordercow stawalo sie nimi stopniowo - malymi kroczkami

najpierw nienawisc - potem zabijanie

i moze by bez tych umizgow !!!!! (jacusiu - brrrr)
                      • sloggi sens tego wątku jest tu 03.06.04, 16:32
                        Gość portalu: X napisał(a):

> Jacku, ty wciaz unikasz odpowiedzi na pytanie, czy jestes gejem? Wstydzisz
                        sie tej choroby?

I tu wyszedł sens tego wątku.
            • sloggi Re: a cchcesz przegrac proces o zniesalwienie ??? 03.06.04, 12:12
              Niechu - w wersji "kobieta z szalem" mogłeś na Czerskiej zostać uznany za
              transwestytę, a jednak nie zostałeś - cóż znaczy tolerancja dla potrzeb innych.
              • niech Re: a cchcesz przegrac proces o zniesalwienie ??? 03.06.04, 12:52
                Ja nie mam roznych wersji i nie jestem transwestyta. Jestem kobieta z szalem.
                Nie widze tez powodu by z tej okazji paradowac z innymi kobietami w szalach.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie. 03.06.04, 15:34
      jestem za..tzn za tym by sie ujawnili kto z homosiów kandyduje abym wiedział na
      kogo mam nie głosować
      • Gość: jacek przeciez radio faszysta wie lepiej !!!! IP: *.u.mcnet.pl 03.06.04, 16:18
        po co sie pytac - jak mozna z anteny od razu odslonic - jak o zwykle z
        Zydami ...

Zydow jest za malo - trzeba wiec walczyc orem podejrzen o gejostwo

do dziela radio faszysta !!!
      • Gość: Pozdro Re: Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 16:26
        Nie jestem homosiem, ani komuchem ale jedną rzecz muszę przyznać oszołomowi -
        że jest ZDROWO PIERDOLNIĘTY!
        • sloggi Re: Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie. 03.06.04, 16:32
          Dla niego to komplement.
    • santakasia Re: Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie. 03.06.04, 16:55
      za kilka lat podczas wyborów kandydaci będą mieli kilka opcji:
      a/ jestem waszym/waszą hetero-kandydatem/kandydatką
      b/ jestem waszym/waszą homo-kandydatem/les-kandydatką
      c/ jestem waszym/waszą bi-kandydatem/kandydatką.

juz widzę oczyma wyobraźni te plakaty...
      • sloggi Re: Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie. 03.06.04, 16:56
        Na plakatach kandydatki i kandydaci nago, żeby nie było, że coś ukrywają.
        • santakasia Re: Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie. 03.06.04, 17:03
          sloggi napisał:

> Na plakatach kandydatki i kandydaci nago, żeby nie było, że coś ukrywają.

ale tylko pod warunkiem, że nie są transwestytami - wtedy w odpowiednim stroju,
          żeby nie było, że coś ukrywają
          • niech Re: Homo-kandydaci na poslow: ujawnijcie sie. 03.06.04, 17:09
            Albo: wybierzcie mnie a ujawnie wam moje seksualne preferencje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka