Gość: Gazik IP: *.bnpparibas.pl 20.12.11, 12:13 A czy czasem Pan Kierownik pływalni nie był kiedys trenerem tej Pani, a dzisiaj jest tatusiem Jej dzidziusia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawdetrzezwy Chłop się nadaje na polityka! 20.12.11, 12:39 " bagatelizuje zarzuty. - Może parę razy ta firma wpuściła więcej dzieci (...) Oczywiście znam regulamin, sam go układałem. Norma na tor została wprowadzona 12 lat temu, a teraz dzielnica tak się rozrosła, że trzeba ją zmienić. Lada dzień regulamin będzie skorygowany i na jednym torze będzie mogło pływać do dziesięciu osób." Czyli wszystko ma w d pie, włącznie z własnymi słowami - partie czekają z otwartymi rękoma... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... 20.12.11, 13:15 Afera by była jakby kierownik basenu z trampoliny do basenu nasikał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basenolot Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.home.aster.pl 20.12.11, 14:22 Afera, że szok. Mieścili się na 1 torze? Mieścili. Jak idę na basen i 1 tor jest zajęty, to mam w d, czy pływa tam pięć, czy 100 osób, byleby nie zajmowali całego basenu. W czym problem dla pracowników pływalni, innych pływających itp.? Zwykła zawiść. Jednym pan dyr pozwalał, inni nie pytali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.warszawa.mm.pl 20.12.11, 20:29 Owszem sika ale nie do basenu tylko do kasy swojego pracodawcy. Nie można bagatelizować faktu, że kierownik łamie przepisy które jak twierdzi sam pisał. Z jego wypowiedzi wynika , że 12lat temu dzieci były większe i bezpiecznie mogło ich pływać po 5 na torze , a teraz są takie mikre , że i dwanaścioro się zmieści byle zdrowe były i zapłaciły firmie "koleżanki". A regulaminy zmieniamy nie wtedy jak są bez sensu tylko wtedy kiedy zaczynają przeszkadzać w kręceniu lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatrudnijcie mnie! Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... IP: 178.73.49.* 20.12.11, 14:24 To ja chcę tam pracować!!! Najchętniej chcę być kierownikiem basenu, jak złamię regulamin to sobie go przecież zmienię i będzie gites. A jak pan kierownik rzeczywiście ma dzieciaka z tą koleżanką to rzeczywiście NIC WSPÓLNEGO z jej firmą nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
s3g Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... 20.12.11, 14:28 Na tym basenie pływają również dzieci ze szkół białołęckich w ilości znacznie ponad 5os/tor... wtedy pracownik, który 'nie wytrzymał' nie zgłasza problemu? Skoro pracownik jest tak wyczulony na problemy to może coś zrobi w sprawie problemu zasadniczego - braku basenów na Białołęce. Ten problem jest jednak trudniejszy do rozwiązania bo rzeczywisty.... Pracownik jednak za pieniądze podatników dzielnie walczy z tego typu 'gigantyczną' aferą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia to ma być "afera"? za PiSkorskiego i IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 17:03 Kozaka bur. tow. Wieteski to były AFERY w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Białołęcki Ośrodek Sportu i wieczny dyrektor IP: 94.75.80.* 20.12.11, 17:38 Dyrektor Skrobek słynie głównie z tego, że nic nie robi dla dzieci w dzielnicy, a kluby trenujące dzieci uciekają z BOS-u, bo placą tam dużo drożej niż w halach sportowych zarządzanych przez szkoły np. Agape Białołęka. Efekt jest taki, że po zajęciach WF obiekty BOS służą głównie firmom, a niekoniecznie dzieciom i mieszkańcom. BUKS jest jednym z najlepszych młodzieżowych klubów pływackich w Polsce, a najlepszym w Warszawie. Basen na Białołęce jest jeden, więc wyjścia nie mają. Popularność klubu i sukcesy przyciagają kolejne dzieci, a dla Skrobka to problem, bo nie może zarabiać na wynajmie. Wiadomo klub nie ma za dużo pieniędzy, a potrzeby dużo - więc chce jak najtaniej. Pod okiem dyrektora nieroba rośnie zagrożenie w postaci trenera, który ma sukcesy i chce coś osiągnąć, więc znajduje się "aferę", aby utrącić konkurencję. Popytajcie nieoficjalnie drodzy dziennikarze ( oficjalnie niewiele osób się wychyli) związanych ze sportem jak się współpracuje z BOS-em i komu służą te obiekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 18:33 Kierownik i koleżanka odejdą bo będą mieli dość codziennych zmagań z 'ruchem oporu' w BOS. A pływalnia będzie słynna z tego, że dzieci pływają raz na dwa tygodnie w komfortowych warunkach, zgodnie z regulaminem 5os/tor.... Swoją drogą afera można powiedzieć MAX - Motyla Noga.... Chyba CBŚ zastuka do drzwi pływalni o 6tej rano.... Gratulacje dla Pani Małgorzaty Zubik za niezwykle rzeczowe opisanie tej wstrząsającej sprawy. Styl tabloidowy jest wbrew pozorom dosyć trudny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 18:57 Warto by sprawą zajęła się 'Church Police', a autorem postu - strażnikiem moralności - pracodawca - BNP Paribas, że takie głupoty wypisuje z firmowego kompa w godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 18:58 To żenujące, że kierownik tak lekko mówi, iż regulamin pływalni zmieni, żeby mu pasował! Szerokość torów na tym basenie jest taka, że 5 osób na torze w zasadzie już uniemożliwia pływanie. No, ale trzeba zwiększyć, to i dochody niektórym się zwiększą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata żabkarki Banda frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 22:53 Afera godna "UJAWNIENIA KRETA W PiS!!!! Żenada -polaczki zfrustrowane, czy po godzinach pracy nie można już pomagać innym?? Jedna z nielicznych osób dzięki której tej Klub funkcjonuje i osiąga WSPANIAŁE wyniki, które jak widać są solą w oku dla innych??CIEKAWE KOMU to przeszkadza?? 12 lat temu na Tarchominie nie było tyle dzieci!!ciekawe czy ktoś z "życzliwych" próbował zapisać swoje dziecko na basen? w godzinach innych niż 6.00 - 6.30 rano lub po 19.00... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też tata żabkarki Re: Banda frustratów IP: *.jmdi.pl 21.12.11, 00:39 Po pierwsze nie po godzinach, tylko w trakcie wykonywania swojej pracy, co przyznał Dyrektor Ośrodka, po drugie jakie WSPANIAŁE wyniki BUKSU. Ile medali w ciągu ostatnich 2 lat pod okiem tego Pana zdobyli pływacy BUKSU na Mistrzostwach Polski? Na dzień dzisiejszy klub BUKS Wa-wa okupuje ostatnie miejsce w Warszawie, nie mówiąc o Polsce. Temu Panu jak widac zalezy tylko na robieniu biznesu a nie na uczeniu i wychowywaniu młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata żabkarki Re: do :też tata żabkarki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 10:45 [b]Autor: Gość: też tata żabkarki IP "po drugie jakie WSPANIAŁE wyniki BUKSU. Ile medali w ciągu ostatnich 2 lat pod okiem tego Pana zdobyli pływacy BUKSU na Mistrzostwach Polski? Szkoda że nie Mistrzostwa Europy?? - jeżeli chodzi o MP wiek to min.14 lat więc trudno żeby szkoła podstawowa łapała się w ten target. [i]Na dzień dzisiejszy klub BUKS Wa-wa okupuje ostatnie miejsce w Warszawie, nie mówiąc o Polsce. Temu Panu jak widac zalezy tylko na robieniu biznesu a nie na uczeniu i wychowywaniu młodzieży.[/i] Kolejny bełkot i KŁAMSTWO " Za nami Międzywojewódzkie Drużynowe Mistrzostwa Młodzików 12, 13 lat – I runda, które odbywały się na dwóch basenach w Warszawie i Ożarowie Mazowieckim. Poniżej zbiorcze wyniki wszystkich zawodników 12 i 13 letnich oraz klasyfikacja drużynowa - BUKS w obu drużynowych kategoriach wiekowych zajął 6 m-ce, ale w klasyfikacji medalowej na basenie w Ożarowie - zajęliśmy 2 m-ce." Medalowe pozycje zajeli DZIADEK JAN złoto - 100m i 200m grzbietowym, brąz - 200 zmiennym ZBRZEŹNIAK PATRYK złoto - 100m klasykiem, srebro - 200 klasykiem KRAWCZYK PAWEŁ brąz - 200m grzbietowym 4 x 50m dowolny 12 lat Buks Warszawa 1 miejsce 4 x 50m zmienny 13 lat Buks Warszawa 2 miejsce źródło: buks.waw.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=103:mistrzostwa-modzikow-12-13-lat-1-runda&catid=36:najnowsze&Itemid=1 A TERAZ LEĆ DO SZKOŁY PO NAUKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też tata żabkarki Re: do :też tata żabkarki" IP: *.jmdi.pl 22.12.11, 00:56 Wiek 14 lat na MP obowiązuje od końca zeszłego roku. Do tego czasu były rozgrywane MP od 10 latków i BUKS nie odnosił sukcesów w ostatnich 2-3 latach. Natomiast funkcjonują zestawienia ogólnopolskie od 10 roku życia ( www.swimrankings.net ) . I tu niestety BUKS również, szczególnie w rocznikach starszych 99,98,97,96,95 wypada wręcz słabo. Co do przedstawionych wyników: przytoczone zawody odbyły się na wiosnę tego roku i zajęcie 6 miejsca w Warszawie nie jest jakimś dużym osiągnięciem! Cieszą osiągnięcia indywidualne tylko szkoda, że nie zostały przedstawione wyniki zawodów finałowych, które odbyły się w listopadzie. Na tych zawodach, Okręgowej Lidze Wa-wy i Mazowsza ( www.wmozp.pl - zainteresowani znajdą zakładkę) rocznik 98 zdobył 4 medale indywidualnie (1 złoto i 3 srebra) oraz rocznik 99 nie zdobył żadnego medalu. Medale cieszą choc jest widoczny regres. Tylko jedna rzecz jest niepokojąca. Rocznik 98 nie wystawił żadnej sztafety, natomiast rocznikowi 99 udało się wystartowac w obydwu sztafetach (m i dz). Do tego jakby było mało, w dzisiejszej (22.12.2011) Okręgowej Lidze Wa-wy i Mazowsza dla roczników 97 i starszych Buks wystawia 5 (słownie pięciu) zawodników!!!! Sami chłopcy. Wychodzi na to, że klub BUKS w rocznikach 99,98,97,96,95 reprezentuje raptem kilkunastu zawodników. To jest przecież katastrofa. Jak Ci zawodnicy mają rywalizowac z innymi klubami? To jest stan, za który odpowiada między innymi Pan Rodkiewicz oraz władze klubu. Dobrze przynajmniej, że młodsze roczniki (i to z powodzeniem) są na razie liczebnie reprezentowane na zawodach. Jeżeli nic się nie zmieni w klubie to taka kolej rzeczy jak z rocznikami starszymi, nastąpi również z młodszymi rocznikami. Na koniec pewna dygresja: Komentarze powinny dotyczyc artykułu, czyli o zachowaniu Kierownika basenu wobec swojego Pracodawcy czyli BOS, natomiast przedstawiona przeze mnie chłodna analiza sytuacji w BUKSie (do czego mnie zmusili pozostali forumowicze) pokazuje, że Pan Rodkiewicz również w klubie nie jest taki idealny jakby niektórzy chcieli pokazac. Przecież Wam jak i mnie zależy tak naprawdę na tym aby nasze dzieci były uśmiechnięte i zadowolone z tego, że mogą pływac w BUKSie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s3g Do: 'też tata żabkarki' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 12:43 www.mksjordan.krakow.pl/download/2011/LMP/mlodzik/mlodzik2011.htm Rocznik 2000 2gie miejsce w kraju drużynowo w wieloboju pływackim Rozumiem, że 'też tata żabkarki' miał na myśli, że BUKS jest ostatni od początku .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też tata żabkarki Re: Do: 'też tata żabkarki' IP: *.jmdi.pl 21.12.11, 22:52 jeden dobry rocznik nie powinien świadczyc o sytuacji w klubie. W tym samym linku rocznik 2001 zajął 108 (sto ósme) miejsce w wieloboju pływackim. I co...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s3g Re: Do: 'też tata żabkarki' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 09:07 i co? A to, że nawet 108 (108 na 177 klubów) miejsce jakoś cały czas nie pasuję mi do śmiało postawionej tezy 'też taty żabkarki' parę postów wyżej tu cytat: 'Na dzień dzisiejszy klub BUKS Wa-wa okupuje ostatnie miejsce w Warszawie, nie mówiąc o Polsce' .....Jest to za przeproszeniem cały czas ten sam bełkot tak jak cały ten żenujący, pisany na zamówienie artykół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruch samorządowy fachowiec IP: *.home.aster.pl 20.12.11, 21:00 Tu nie chodzi o sport tylko o nadzór kierownika basenu jakim jest Rotkiewicz nad firmami, które wynajmują basen. On ma pilnować aby wszytko było zgodnie z umową i przepisami a nie sam prowadzić zajęcia dla firmy ANDO bo o nią tu chodzi. Już sama nazwa firmy AN(Andrzej) DO(Dorota) tłumaczy wszytko. Moja córka tam chodziła i nawet fajne zajęcia prowadzili tylko jak było 15 osób na 1 torze to zrezygnowałem bo to już przesada. Dziwne, że na to dyrekcja pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: samorządowy fachowiec IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.11, 01:11 skoro drekcja pozwala to raczej wszystko jasne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... IP: *.jmdi.pl 20.12.11, 22:02 Ciekawe ile ten kierownik zarobił na takich działaniach. Z tego co mówi Dyrektor, Kierownik dopuścił się szkody na rzecz Ośrodka, czyli powinien oddac te pieniądze. I jeszcze jedna uwaga, jeżeli komentarze są prawdziwe to Kierownik Pływalni kłamie mówiąc, że nie ma nic wspólnego z tą Panią i firmą. W takim razie jakim cudem kłamca i oszust jest jeszcze kierownikiem w Państwowym Ośrodku oraz trenerem w uczniowskim klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 11:04 Ponieważ inni mu na to pozwalają; ciekawe czy ktokolwiek odważy się pociągnąć tego człowieka do odpowiedzialności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mgr WF Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.11, 00:16 Trzeba sobie pomagać i to jest bardzo dobrze, że ludzie sobie pomagają. Trzeba być uczciwym, aby i nas nie oszukali. Jeśli już taka duża gazeta się zajmuje problemem to rzeczywiście jest problem nie wydumany, nie ma co Teraz trzeba sie zastanowić jak to zmienić, bo że jest patologia to widzą wszyscy. Albo zatem odwołać radnych, którzy wymyślają bezmyślne przepisy i luminarzy dzielnicowych co sie zdecydowali taką beznadzieje realizować, albo tego gościa, który nie respektuje ustanowionych przepisów. Wyżej nad nim, przez jego zwierzchników. Myślę, że łatwiej zmienić jednego człowieka, a ja powaznie rozważę złożenie dokumentów na objęcie tego -kierowniczego w końcu- stanowiska. Z pewnością nie będzie ze mną kłopotów i żadnych interesów na boku robić nie zamierzam, bo w stolicy praca jest, ale taka przyzwoita to już mało kiedy się zdarzy. Mieszkam na Bródnie to będzie blisko i nie utknę w korkach na trasie Toruńskiej. Głównym zaś argumentem jest jednak to, ze moja córka uczęszcza od półtora roku do szkoły Białołęckiej :) To jak, mam składać?? Chcecie mieć uczciwego człowieka na tym stanowisku w dodatku bez powiązań ze światkiem pływackim zatem będe miał świeże spojrzenie na całość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.11, 11:53 i pewnie jeszcze jesteś z PiSu ;)))) Dziękujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr WF Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.11, 22:57 Mam swoją pracę, doświadczenie zawodowe i stosowne wykształcenie i nie muszę sie narzucać Jeśli trzeba zapisać się do PiSu, albo do innych partii to raczej nie bede zainteresowany, bo skoro uczciwych fachowców nie trzeba a partyjnych działaczy się honoruje to zostanę tam gdzie jestem Żegnam PS nie przypominam jakoś sobie, abyśmy pili bruderszaft Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Aferą jest ten artykół IP: *.204.117.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.11, 11:39 Przeczytałem bo jestem z Białołęki i czasami pływam na tym basenie. Pogadałem też trochę z pływającym środowiskiem. W artykule czytamy: 1. "Ośrodek przy ul. Światowida na Tarchominie wynajmuje tory basenowe prywatnym firmom, które organizują tu własne zajęcia. Wtedy mniej miejsca mają dla siebie pozostali amatorzy pływania" - ustawienie prywatnej firmy jako intruza zajmującego miejsce porządnym obywatelom. Tak samo można napisać, że emeryci z programu 'Senior starszy sprawniejszy' lub panie z Aqua Aerobiku zajmują miejsce pozostałym amatorom pływania. Dalej jest już tylko lepiej 2. 5 osób na torze - wszystko pięknie, tylko gdy pływają białołęckie szkoły podstawowe jest więcej niż 5 osób na torze. Czyli mamy do czynienia z nie równym traktowaniem podmiotów przez BOS. Zresztą ta ilość osób na tor jest trochę sztucznym pomysłem. Wilokrotnie pływałem sobie na torach o większej ilości osób. 3. 'Pracownicy szeptali po kątach' - znam tam jednego pracownika powiedzmy szeregowego - przychodzi do roboty, odrabia swoje i więcej głowy sobie BOSem nie zawraca. Szeptał to po kątach jeden pracownik, który tą całą aferę nakręcił 4. 'W końcu ktoś nie wytrzymał i oficjalna skarga na piśmie w tej sprawie trafiła do dyrektora ośrodka'.... i bardzo dobrze, że trafiła. Poziom skomplikowania i 'kryminału' jest taki, że w normalnych relacjach dyrektor załatwia to z kierownikiem przy herbatce i sprawa zakończona. Nie doczytałem, się żadnej wzmianki o rozwiązaniu problemu. Duży minus dla dyrektora BOS, który zamiast problem rozwiązać to jeszcze go nagłaśnia. Jest to kuriozalna postawa. 5. Jedyne wytłumaczenie jakie znajduję to celowe robienie afery. Na miejscu redakcji portalu zbadał bym motywy działania Pani redaktor. Na kilometry widać, że coś jest tutaj dziwnie pomontowane. A tak wogóle to humor jak z Barei:), styl jak ze szkolnej gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 18:59 a co cię to obchodzi kim dla niej był i czy jest czy nie jest ojcem jej dziecka, to są ich prywatne sprawy i nie zaglądaj innym ludziom do łóżka.....a może jesteś podglądaczem albo policyjnym donosicielem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Afera na basenie: kierownik pomógł firmie kol IP: *.jmdi.pl 23.12.11, 23:51 Oczywiście ten Pan może miec dzieci z kim mu się podoba, pod warunkiem, że nie zachodzi konflikt interesów w miejscu pracy. A w tym przypadku niestety zachodzi, ponieważ kontroluje własną partnerkę życiową (przypomnę tylko, że owa Pani wynajmuje za pośrednictwem swojej firmy tor do nauki pływania) oraz jej pomaga w szkoleniu adeptów pływania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata żabkarki Pogonić trola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 21:13 "obiektywny" = "obserwator"="też tata żabkarki"- teatrzyk jednego aktora I tak twoje tendencyjne manipulacje nie znajdują uzasadnienia w wynikach klubu, ponieważ Pan Rodkiewicz nie pracuje w klubie od 3 lat -więc jakie to wyniki powienien mieć skoro pracuje de facto z młodzieżą od r.o.k.u słownie (rok)!przez ten rok młodzież,kórą trenuje zrobiła niesamowity progres, więc przestań beszczelnie KŁAMAĆ. P.S CZEKAM NA ZESTAWIENIA BUKS'U GDY KOORDYNATOREM NIE BYŁ PAN RODKIEWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodnik Re: Pogonić trola IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 01:08 Trudno nie mieć wyników jak się przychodzi na gotowe pan rodkiewicz rozbił trzy grupy wybierając najlepszych 5 osób treningi prowadzi z przed komputera w gabinecie a zawodnicy robią co chcą. Jeśli jacyś zawodnicy mają osiągnięcia to nie dzięki niemu, pracują na to młodzi trenerzy a pan rodkiewicz zbiera pochwaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marten Re: Pogonić trola IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.15, 08:16 na czasie,choć minęło kilka lat ,stary Rodkiewicz był dobrym trenerem w latach 90,nie poszedł z postępem czasu,a wyniki w Buksie mówią same za siebie, i podobnie w Poloni młody Rodkiewicz rozj....je sekcję pływacką,dzieciaki uciekają od nich gdzie pieprz rośnie.Dobrze że jest alternatywa G-8 Bielany,Ursynów czy AWF Odpowiedz Link Zgłoś
wieczniezdziwiony Afera na basenie: kierownik pomógł firmie koleż... 02.01.12, 18:17 Jeśli ktoś podpisuje umowy ze wsteczną datą, to równie dobrze może robić i inne rzeczy, np. wpuszczać na niby 1 tor zamiast 5 to dwadzieścia kilka osób. Byłem na zebraniu BUKS-u w listopadzie i wtedy owa pani twierdziła (na forum- w obecności kilkudziesięciu osób), że nie ma podpisanej umowy z BUKS-em, a miesiąc później (w grudniu) na kolejnym zebraniu klubu już się okazuje (znowu na forum, znowu w obecności kilkudziesięciu osób), że ta pani ma jednak umowę podpisaną z klubem ponoć od 1 września. Jak ktoś zapomniał, że ma podpisaną umowę z klubem od kilku miesięcy, to także może mieć kłopoty z policzeniem dzieci, które wpuszcza na swoje prywatne lekcje.... Odpowiedz Link Zgłoś