robert_wwa 03.01.12, 18:14 I mamy wynik dla Stołecznej jak to Wrocław bije Warszawę na łeb. Podoba się czy nie Sylwester ma być dla mas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eM Tego Sylwestra? IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 18:58 www.demoty.pl/sylwester-z-jedynka-15676 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewf Co teraz napisze Pan Redaktor Piz.da z Wyborczej? IP: *.elartnet.pl 03.01.12, 19:20 Koszmar, syf, kiła, mogiła. We Wrocławiu milion razy lepiej ale nikt nie oglądał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu ze wsi IP: *.elartnet.pl 03.01.12, 19:25 który zjeżdża wtedy gromadnie "na Warsiawe". Rodowicz w pióropuszu była kwintesencją tandety ale to historia polskiego badziewia i chwyta za serce. "Małgośki" słuchałem jeszcze na koloniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.12, 10:21 Dla jednych to badziewie dla innych nie. Widzi, że większość na tym forum nie widzi dalej niż czubek swojego nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu z 04.01.12, 10:43 Gość portalu: elf napisał(a): > Rodowicz w pióropuszu była kwintes encją tandety ale to historia polskiego badziewia i > chwyta za serce. "Małgośki" słuchałem jeszcze na koloniach... Ej głupia ty, głupia ty... A mnie w tamtych czasach Rodowiczka się najbardziej podobała gdy robiła Patataj o patataj. W niebieskich pończochach. Odpowiedz Link Zgłoś
blfddude Re: Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu z 04.01.12, 15:39 Maryla zrobila sie na prostytutke. Nie jest to przyjemne dla oka patrzec an 60 letnia stara babe ubrana jako nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkingowy Warszawski sylwester oglądały miliony. Wrocław ... IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.12, 19:17 no cóż, o gustach się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Warszawski sylwester oglądały miliony. Wrocław ... IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 20:47 w Warszawie akustyka świetna było słychać dobrze muzykę grana przez zespoły, we Wrocławiu muzyka była fatalnie słyszalna Odpowiedz Link Zgłoś
blfddude Ja tez ogladalem 04.01.12, 15:37 Ja tez ogladalem Sylwestra: www.youtube.com/watch?v=Cl2tlCyvRbc&feature=g-like&context=G241c795ALTwMSnwAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
rusure Re: Warszawski sylwester oglądały miliony. Wrocła 18.02.12, 09:23 Witam, byłem na wrocławskim i powiem, że było super. Ludzie dopisali, pełna kulturka. Za rok spędzamy sylwestra w innym mieście. Pozdrawiam, Sylwester Odpowiedz Link Zgłoś