Dodaj do ulubionych

Warszawski sylwester oglądały miliony. Wrocław ...

03.01.12, 18:14
I mamy wynik dla Stołecznej jak to Wrocław bije Warszawę na łeb. Podoba się czy nie Sylwester ma być dla mas.
Obserwuj wątek
    • Gość: eM Tego Sylwestra? IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 18:58
      www.demoty.pl/sylwester-z-jedynka-15676
      • Gość: ewf Co teraz napisze Pan Redaktor Piz.da z Wyborczej? IP: *.elartnet.pl 03.01.12, 19:20
        Koszmar, syf, kiła, mogiła. We Wrocławiu milion razy lepiej ale nikt nie oglądał...
        • Gość: elf Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu ze wsi IP: *.elartnet.pl 03.01.12, 19:25
          który zjeżdża wtedy gromadnie "na Warsiawe". Rodowicz w pióropuszu była kwintesencją tandety ale to historia polskiego badziewia i chwyta za serce. "Małgośki" słuchałem jeszcze na koloniach...
          • Gość: Dzik Re: Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.12, 10:21
            Dla jednych to badziewie dla innych nie. Widzi, że większość na tym forum nie widzi dalej niż czubek swojego nosa.
          • tomjani Re: Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu z 04.01.12, 10:43
            Gość portalu: elf napisał(a):

> Rodowicz w pióropuszu była kwintes encją tandety ale to historia polskiego badziewia i
            > chwyta za serce. "Małgośki" słuchałem jeszcze na koloniach...

Ej głupia ty, głupia ty... A mnie w tamtych czasach Rodowiczka się najbardziej podobała gdy robiła Patataj o patataj. W niebieskich pończochach.
            • blfddude Re: Takie Sylwestry sa -i słusznie-dla motłochu z 04.01.12, 15:39
              Maryla zrobila sie na prostytutke. Nie jest to przyjemne dla oka patrzec an 60 letnia stara babe ubrana jako nastolatka.
    • Gość: parkingowy Warszawski sylwester oglądały miliony. Wrocław ... IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.12, 19:17
      no cóż, o gustach się...
    • Gość: jan Warszawski sylwester oglądały miliony. Wrocław ... IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 20:47
      w Warszawie akustyka świetna było słychać dobrze muzykę grana przez zespoły, we Wrocławiu muzyka była fatalnie słyszalna
    • blfddude Ja tez ogladalem 04.01.12, 15:37
      Ja tez ogladalem Sylwestra: www.youtube.com/watch?v=Cl2tlCyvRbc&feature=g-like&context=G241c795ALTwMSnwAAAA
    • rusure Re: Warszawski sylwester oglądały miliony. Wrocła 18.02.12, 09:23
      Witam,
      byłem na wrocławskim i powiem, że było super. Ludzie dopisali, pełna kulturka. Za rok spędzamy sylwestra w innym mieście.
      Pozdrawiam,
      Sylwester
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka