Gość: joj IP: *.aster.pl 01.02.12, 10:33 "Milowy krok w rozwoju lotniska Warszawa Modlina" Czyja Warszawa? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sowus Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jednak ... IP: 78.133.161.* 01.02.12, 10:34 I to by była duża strata dla modlina bo wizzair wcale nie jest taki tani na większości kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistyczny2 Jak to łatwo można manipulować informacją 01.02.12, 10:48 Jeżeli wejdzie Wizzair, to nie bardzo widzę korzyść dla Warszawy. Do tej pory mieliśmy połączenia tej linii z Okęcia, do którego można było łatwo i szybko dojechać. Od lipca dotychczasowe destynacje Wizzaira zostaną przeniesione do jednak bardziej odległego Modlina, gdzie ma kursować SKM/ KM z przymusową przesiadką w autobusy wahadłowe. Gdyby weszły jakieś nowe linie, np. Ryanair, AirBerlin czy EasyJet to faktycznie powstałyby nowe połączenia, a tak to wygląda to na sytuację z serii: "zamienił stryjek siekierkę na kijek..." :-( No chyba, że Wizzair zaoferuje nowe destynacje. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Jak to łatwo można manipulować informacją 01.02.12, 13:38 Skoro piszą, że będzie korzyść, to musi być ;) No to good bye Wizz, fajnie się z Wami latało, ale jeśli mam jechać do Modlina, to wolę dopłacić 200 albo 300 zł i polecieć Luthansą. Nawet przesiadka we Frankfurcie czy Monachium będzie mniej uciążliwa niż jazda do Modlina z paroma przesiadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:28 Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Jak to łatwo można manipulować informacją 02.02.12, 10:14 Z centrum bezpośredni autobus zawiezie na lotnisko w 20 minut (30, jeśli są korki) za 3 zł. Nocą możesz wziąć taryfę, która dowiezie w 10 minut za max 40 zł. A ciekawe, ile zapłacisz za taryfę do Modlina w nocy, żeby zdążyć na lot o 6.00. Choćby z Białołęki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rot Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: *.fbx.proxad.net 17.03.12, 18:38 Bzdura. Powtorzysz te propagande jeszcze wiele razy w tym watku, zeby NAIWNIACY ci uwierzyli? Dojazd do Modlina jest KOSZMARNY, trudno przewidziec ile bedzie trwal, bo tam sa masakryczne korki, dlatego trzeba przewidziec ze dwie i pol - trzy godziny, masz byc na lotnisku na dwie gdzoiny przed startem, wiec trzeba wychodzic z domu na PIEC GODZIN przed lotem!!!! Niewiele wiecej potrzebuje mieszkaniec Katowic zeby z domu dojechac pociagiem na Okecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskojęzyczny Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: *.home.aster.pl 01.02.12, 16:37 Ja tam wolę destylacje od destynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: 178.73.49.* 01.02.12, 16:50 Nie ma takiego słowa, jak "destynacje". Pomyliło ci się z "predestynacją". Poza tym ja mam pincet razy bliżej do Modlina niz na Okęcie, więc dla mnie to czysty zysk :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars destynacje? IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 21:25 a może lepiej po polsku? Połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogaty Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jednak ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.12, 13:21 Rozumiem, że bilety potanieją? Jasssssneeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jednak ... IP: 193.46.186.* 01.02.12, 13:44 to jak sie doliczy koszty dojazdu do Modlina ewentualnie parkowanie to wizzirek przestanie byc konkurencyjny, chyba ze zejda z cen bo juz teraz czasem taniej poleciec LOTem. Dzis za 50 zl w obie strony moge na lotnisko pojechac taxi do modlina w obie strony za ta kwote nie dojade. Lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jedna IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:29 Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 14:01 Niestety tanie linie z Warszawy przejdą do przeszłości. Jeżeli doliczyć koszty taksówki do Modlina, to niestety tanie linie przestają być tanie. Dotychczas taksówka na Okęcie kosztowała ode mnie 25-30 zł w jedną stronę - a więc 50-60 zł w dwie. Obecnie do Modlina zapewne jakieś 150-200 zł, czyli 300-400 w dwie strony. Doliczając to do ceny biletu "taniej" linii okazuje się, że tradycyjne linie lotnicze będą w tej samej cenie co "tanie" (o zmarnowanym czasie na dojazd już nawet nie mówiąc). Jedyny sens istnienia lotniska w Modlinie z punktu widzenia mieszkańca Warszawy będzie wtedy jeżeli zostanie uruchomione wzorem cywilizowanych państw szybkie połączenie kolejowe - pociągi jeżdżące co 15-20 minut, wsiadasz na lotnisku nie wychodząc z terminalu i za max. 30 minut jesteś w Warszawie. W każdym innym przypadku tłuczenie się dwie godziny z kilkoma przesiadkami np. z Ursynowa, Ursusa albo Rembertowa mija się z celem, zwłaszcza jeżeli np. podróżuje się z rodziną i rodzinnym bagażem... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy 01.02.12, 14:18 Niestety, sto procent racji. A szkoda! BTW w swojej naiwności myślałam, że istnieje tam połączenie kolejowe i rzecz tylko w doprowadzeniu jakiegos malutkiego kawąłeczka... No cóż, pozostaje mi się tylko cieszyć, że lecę Wizzairem w kwietniu, a więc jeszcze z OK-cia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rot Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: *.fbx.proxad.net 17.03.12, 18:27 Nie marudz. Kolejka bedzie, jest w budowie, co prawda.... na Okecie! :DDDD To sie nazywa PLANOWANIE i przemyslane dzialanie wladz miasta! Kolejka na Okecie jest niezbedna dla calej Warszawy, zwlaszcza ze brak dogodnego polaczenia miedzy metrem a dworcem z ktorego owa kolejka odjezdza. Biezesz wiec 20 kilogramowa walize w garsc, w druga bagaz podreczny, damska torebke na szyje i lecisz po schodach, a schodow jest duzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: 193.111.166.* 01.02.12, 14:21 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > Jedyny sens istnienia lotniska w Modlinie z punktu widzenia mieszkańca Warszawy > będzie wtedy jeżeli zostanie uruchomione wzorem cywilizowanych państw szybkie > połączenie kolejowe. No, za wiele, wiele lat moze i nawet zostanie uruchomione... Ale skoro SKM na Okecie opoznia sie o kilkanascie miesiecy i moze (a moze nie) bedzie wreszcie na EURO, to nie ludzilabym sie szybkim polaczeniem do Modlina. W takim razie trzeba zapomniec o "tanich" liniach, chociaz juz teraz czesto wybieram te normalne, typu LOT, bo ceny bardzo podobne, a i o miejsce nie trzeba sie bic, i kanapke dadza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: 80.50.231.* 01.02.12, 14:42 wymyślili kurcze :((( akurat Okęcie to była straszna zaleta Wiizyra - ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek32343 Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:30 Cytat -znawca: "Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piston no to wizzair się na tym przejedzie, i to mocno IP: 31.178.125.* 01.02.12, 14:23 nie ma mowy żebym jechał do modlina żeby lecieć taniej o 100-200 zł, doliczając dojazd, parking i stracony czas - zero korzyści, bye Odpowiedz Link Zgłoś
optymistyczny2 Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc 01.02.12, 14:37 Jest już informacja na stronie Wizzair o przeniesieniu bazy z Warszawy do Modlina. Na razie ilość nowych połączeń: ZERO.... Mam nadzieję, że jednak coś ogłoszą nowego, bo inaczej to słabo... :-( Ale nam się rozwija siatka połączeń w "STOLYCY", nie ma co... mieliśmy bezpośrednio z Warszawy, a teraz trzeba będzie zasuwać kawał drogi do Modlina. Dziwne, że nawet Euro 2012 nie jest w stanie przyciągnąć nowych przewoźników... ale widocznie Polacy za mało latają w porównaniu do zachodniej Europy... Aktualna PROMOCJA w Wizzair - obniżka o 20% ceny biletów i tylko w ciągu 1-3 lutego. Oczywiście nie dotyczy tych wszystkich opłat dodatkowych, typu bagaż, pierwszeństwo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. K.-M. Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 15:13 A czemu koniecznie chcecie się pchać samochodem albo taksówką do modlina? Naprawdę tak brzydzicie się komunikacją miejską? Jest przesiadka - trudno. Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy tutaj są nie w pełni sprawni ruchowo (zdaję sobie sprawę, że nie każdy jest w stanie sobie poradzić z walizką itp.). Ludzie, świat nie kończy się na samochodzie i samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc 02.02.12, 10:18 To spróbuj dojechać komunikacją miejską do Modlina, żeby być na miejscu o 4.00 w nocy :) Chyba musisz wyjechać ok 22.00 i przenocować, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 21:40 zgoda,ale powiedz jak dostać się z Saskiej Kępy w warszawiedo Modlina, gdy mam odlot o 5,35 rano.trzeba być na lotnisku chyba godzinę wcześniej.w normalnym kraju najpierw robi się dojazdy potem proponuje loty.To jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaf4 Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:31 Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasic01 Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 14:30 Szkoda, z Warszawy parę razy Wizzem leciałem, ale tu faktycznie dojazd miałem praktycznie za darmo i w 15 minut. Biorąc pod uwagę nawet 20% obniżki biletu, to od 1 zł (a to częsty koszt biletu), to zysk żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr wielka szkoda IP: 195.117.162.* 01.02.12, 15:02 jak ostatnio leciałem do włoch i mój lot wizz został odwołany w ostatniej chwili (byliśmy już w autobusie do samolotu) to zadzwoniłem do alitalii i kupiłem bilet na lot 2h później. z modlina bym nie zdążył, więc wolę zapłacić 300zł więcej za normalną linię, bo w przypadku problemów można liczyć na lot inną trasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:36 W 15 minut to chyba blisko Okęcia mieszkasz... Pomyśl o ludziach z centrum, którzy na Okęcie jadą około 40-60minut i o tym z Żoliborza czy Białołęki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Szkoda, liczyłem na RyanAir IP: *.acn.waw.pl 01.02.12, 14:50 Słabo. Liczyłem na Ryanaira - byłby większy wybór połączeń (Ryainair ma kilka bardzo fajnych połączeń do miast, które mnie interesują, a których brak w ofercie WizzaAira), a i konkurencja cenowa między WizzAirem i Ryanairem wyszła by konsumentom tylko na dobre. A tak? Bilety będą tańsze? O ile - 30-50zł? A na taksówkę do/z Modlina wydam 3 razy tyle. Na Okęcie miałem 20 minut w cenie 3,60 w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
drake77 Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 14:59 Ludzie weźcie się zdecydujcie, czy do tego Modlina Wam się opłaca jechać czy nie - z jednej strony piszecie, że ch***wo będzie tam jeździć, żeby latać Wizzairem, ale gdybyście mogli latać stamtąd Ryanairem to już byłoby coś... Chcecie powiedzieć, że dla Ryanaira warto się tłuc 2h z Rembertowa? No litości, co za stronniczość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piston Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: 31.178.125.* 01.02.12, 15:06 zauważ, że jest spora różnica pomiędzy cenami biletów u tych dwóch przewoźników, nie wspominając o siatce połączeń, tak więc dla ryanair - opłacałoby się, dla wizzair - w stosunku do stanu obecnego - nie Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z 02.02.12, 10:22 Ryanair nie lata teraz z Warszawy w ogóle, więc miło go byłoby widzieć w Modlinie - wielu ludzi zyska, nikt nie straci. Na przeprowadzce Wizza większość obecnych pasażerów straci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saskokępianin Tania linia haraczowa IP: 178.73.49.* 01.02.12, 15:16 Ile Wam się udało zapłacić w WizzAir haraczu przy kupnie biletu za płatność dokonaną za pomocą karty kredytowej? Mnie ostatnio niemal 150 złotych! Dwa loty dla dwóch osób... Od tej pory latam z nimi tylko wtedy, kiedy MUSZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Tania linia haraczowa IP: 80.50.231.* 01.02.12, 15:21 ja latam kiedy chcę bo sobie zrobiłem ich kartę kredytową i płace okrągłe 0 zł ale tym Modlinem mi cały misterny plan poszedł w p...zdu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saskokępianin Re: Tania linia haraczowa IP: 178.73.49.* 01.02.12, 15:29 I ile jeszcze takich kart masz zamiar sobie wyrabiać? Ach, nie zapomnij jeszcze o haraczu za płatny klub lojalnościowy Wizz Xclusive. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Tania linia haraczowa IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 17:40 jak trzeba to się wyrabia - i jak się umie liczyć jak się nie umie to się płaci 150 prowizji - a roczny koszt karty to 90 zł ( i też można go uniknąć) P.S. nie bronię Wizzaru bo oczywiście takie opłaty to porażka i przegięcie - ale na tym polega gra w wolny rynek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 15:29 Nie traktujcie przewoźników jak idiotów. Będzie czynne lotnisko to będą i połączenia autobusowe z wielu miejsc Warszawy. Będą klienci to i przewoźnicy się znajdą. Już teraz prywatne linie autobusowe wożą ludzi taniej niż ZTM Obecnie np. firma TRANSLUD, za 9 PLN wozi pasażerów spod Domów Centrum w Warszawie do Modlina. Przypuszczacie, że nie otworzą nowej linii DTC- Modlin Lotnisko ? Bez żartów drodzy czytelnicy. Kto będzie miał ochotę to pojedzie TAXI za 200 PLN, kogo nie stać kupi bilet autobusowy za 10 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
m6716 Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 15:37 marzę o tym by jeździć do Modlina 2 godziny na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAW Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.147.152.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.12, 16:23 Trzeba liczyć, że szybko ruszy połączenie kolejowe lotniska Modlin z Warszawą. Wg projektu, pod terminalem ma być stacja, z której bezpośrednio będzie się jeździło do Warszawy Gdańskiej. Czas przejazdu to jakieś 40 min. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z 02.02.12, 10:25 Na pewno szybko ruszy :) Kolej na Okęcie od 10 lat budują, a do Modlina pewnie w pół roku zrobią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:24 Ja Ci już teraz dojadę bez zbytniego pośpiechu pociągiem z z centrum Wawy z przesiadką w Nowym Dworze na autobus miejski w godzinę do lotniska. A od czerwca ma być dużo pociągów przyśpieszonych, które jeszcze skróca podróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m637 Re: Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 15:50 To ja rezygnuję z latania Wizzairem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan a jak zaplanowac czas podrózy do Modlina IP: *.netline-sj.pl 01.02.12, 15:56 ile wcześniej wyjechać samochodem lub autobusem aby nie utknąć w korku i nie spóźnić się na samolot? bałbym też jechać się tam koleją, pociągi często się psuja i wtedy stoją w szczerym polu - jak w takiej sytuacji zdążyć na samolot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: a jak zaplanowac czas podrózy do Modlina IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:25 Od kiedy skończyli remont linii i jeżdzą nowe składy, bardzo rzadko zdarzają się opóźnienia powyżej 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tagz Bilety potanieją, a o ile podrożeje dojazd? IP: *.acn.waw.pl 01.02.12, 16:00 Świetny interes, zamiast 30 zeta taksówką, będzie co najmniej 100. Zamiast 20 minut autobusem/taksówką, będzie ponad godzina. Albo taksówką w korku przez Łomianki, albo pociągiem, składem EZT czy innym tego typu, z przesiadką na autobus "wahadłowy". A po otwarciu dojazdu koleją na Okęcie, to już w ogóle perspektywa tarabanienia się do Modlina, by zaoszczędzić 50 złotych na bilecie Wizzair wydaje się świetnym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek324 Re: Bilety potanieją, a o ile podrożeje dojazd? IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:32 Jacek324Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.tomaszewska Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 16:03 Sam pomysł lotniska w Modlinie jest poroniony bo Okecie ma przepustowośc wystaczającą...Okęcie niby takie drogie a Modlin tani, ale nie wierzę żeby bilety w Wizzerze staniały jakoś dramatycznie. Problem dojazdu do Modlina jest duży i nie chodzi tu o lenistwo, ale nawet osoba sprawna ruchowo i siłowo może nie chcieć się tłuc zatłoczoną komunikacją z 20 kg walizka (i np małymi dziecmi). Jak np zdażyc na loty o 6, 7 rano? Jak sie dostac do warszawy jesli wizzair sie spozni i przyleci w srodku nocy? a to sie czesto zdarza.... Mam nadzieję że pasażerowie zagłosują swoimi portfelami i wizzair wyjdzie na tym jak Zabłocki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek12423 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:33 Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :) O połączenia nocne się nie martw - już są zamówione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.unknown.vectranet.pl 01.02.12, 16:33 Dlaczego nie ma połączeń do Pragi (z oczywistych względów super hit na weekend), Budapesztu (przecież to węgierska linia i też hit na weekend), Wenecji, Stambułu, pod Paryż (z lądowaniem w w trochę lepszym czasie np. jak w Rzymie), do Florencji, Sofii, Bukaresztu, Kijowa, Moskwy, Berlina itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: 195.224.9.* 01.02.12, 16:49 na szczescie tanich linii przestalem uzywac od dawna, ceny lotow sa zblizone a czesto jest tak ze po doliczeniu kosztow dojazdu i czasu do odleglego lotniska (Luton czy Stansted w przypadku Londynu), cena biletu tanich linii jest wyzsza niz Lufthansy, KLM czy innego Lotu. Dla mnie ten arytkul jest bez znaczenia - nie korzystam z low costow, wiec zwisa mi gdzie oni beda ladowac Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_wasylis Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 18:48 Na świecie wymyślili już takie rzeczy jak szybkie pociągi na lotnisko. Dlaczego u nas jest zawsze na odwrót, najpierw lotnisko a poitem za dwie dekady pociąg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUDASZ Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.02.12, 21:00 LOTNISKO TO NIE TYLKO CENA BILETU NA SAMOLOT TO CAŁE ZAPLECZE TECHNICZNE I INFRASTRUKTURA KTÓRA JAK DA CIAŁA TO TANIE LINIE NIE ZAPEWNIAJĄ HOTELU W RAZIE BRAKU LOTU CZY DARMOWYCH POSIŁKÓW ETC. A ZWROT KASY WĄTPLIWY. LATANIE Z MODLINA TO RYZYKOWNE ZADANIE ZWŁASZCZA GDY CZESTO WYSTĘPUJĄ TAM MGŁY. CÓZ WIZY SZYBKO WRÓCĄ NA OKĘCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars ale marudy IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 21:36 tak marudza na Modlin, a chyba zapomnieli, gdzie sa polozone tanie lotniska w innych krajach. 50 km od miasta to standard. modlin niczym sie nie rozni. dojazd do modlina? z centrum zajmuje dzis ok 60 min. na pewno na rynku pojawia sie tani prywatni przewoznicy. moze nawet michalczewski, czy ten z grodziska maz. jesli ktos jest gwiazda i nie potrafi dojechac autobusem, samochodem, pociagiem do Modlina, to moze leciec z Okecia Lufthansa. w czym problem? Modlin bedzie tanszy, pojawi sie konkurencja. super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polpot Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 22:22 Niech spier.alają na wiochę. Latałem z nimi kilka razy do roku, bo mam na Okęcie 10 minut autobusem. Do Modlina-Pierdolina jeździł nie będę. Gratulacje dla pomysłowości węgierskich menago. Rozpieprzycie tę linie, tak jak wasi pobratymcy rozwalili państwo węgierskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.home.aster.pl 01.02.12, 23:10 Ot znaleźli się biznesmeni. Taksówką na lotnisko. A czym dojeżdżacie z lotnisk w których lądujecie w Europie? Do Londynu z Luton też jedziecie taksówką czy pakujecie dupska najpierw w autobus a potem w pociąg by po godzinie być na Kings Cross? A jak lecicie do Mediolanu to z Bergamo (50 km) też jedziecie taksówką za 90 Euro czy pakujecie tyłki najpierw w autobus a potem w pociąg by po godzinie być w Milanie? Zawsze Polactwo ze wszystkiego musi robić problem. A co ciekawe jeszcze żaden samolot nie wylądował, nikt tam nie musiał jeszcze dojechać ale problem już jest. Żałośni jesteście i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.12, 01:38 Ciekawe ile będzie kosztowało parkowanie samochodu na 2 tygodnie przy tym lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.jmdi.pl 18.04.12, 21:37 > Ot znaleźli się biznesmeni hehe, biznesmeni? raczej gołodupce na dorobku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.128.35.242.static.crowley.pl 02.02.12, 08:10 Bilety wcale nie stanieją. Po prostu w to nie wierzę. A dojazd będzie fatalny (przesiadka!) i na pewno dłuższy niż godzina. Wizzairowi już dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanie Radomia Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 09:33 Panie Kosztowniak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co z lotniskiem w Radomiu? Za chwilę to wrony nie będą chciały tu lądować. Weź Pan się do roboty a nie wygrzewaj w świetle fleszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 21:28 wczorajkupiłem biletydo Forli na sierpień,gdybym wiedział o Modlinie napewno poleciałbym inną linia, jak dojechać z warzsawy gdy samolot startije o 5 rano.Makabra andaanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 04.02.12, 13:06 >jak dojechać z warzsawy gdy samolot startije o 5 rano.Ma > kabra andaanda Kilka połączeń nocnych szybkiej kolei już jest zaplanowanych, prawdopodobnie od czerwca ruszy też połączenie autobusowe z centrum Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera O świtaniu 05.02.12, 08:39 Gość portalu: anda napisał(a): > wczorajkupiłem biletydo Forli na sierpień,gdybym wiedział o Modlinie napewno > poleciałbym inną linia, jak dojechać z warzsawy gdy samolot startije o 5 rano. > Makabra Nie masz znajomego z samochodem? O tej godzinie od rogatek w Łomiankach dojeżdżasz do lotniska w 20 minut. Jeśli nie mniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: O świtaniu IP: 109.144.184.* 17.03.12, 19:10 na razie nie ma dojazdu w nocy/wczesnie rano do Modlina i z bo nie ma polaczen lotniczych, jak tylko lotnisko ruszy znajda sie i autobusy i pociagi Odpowiedz Link Zgłoś