Dodaj do ulubionych

Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jednak ...

IP: *.aster.pl 01.02.12, 10:33
"Milowy krok w rozwoju lotniska Warszawa Modlina"

Czyja Warszawa? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: sowus Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jednak ... IP: 78.133.161.* 01.02.12, 10:34
      I to by była duża strata dla modlina bo wizzair wcale nie jest taki tani na większości kierunków.
      • optymistyczny2 Jak to łatwo można manipulować informacją 01.02.12, 10:48
        Jeżeli wejdzie Wizzair, to nie bardzo widzę korzyść dla Warszawy. Do tej pory mieliśmy połączenia tej linii z Okęcia, do którego można było łatwo i szybko dojechać. Od lipca dotychczasowe destynacje Wizzaira zostaną przeniesione do jednak bardziej odległego Modlina, gdzie ma kursować SKM/ KM z przymusową przesiadką w autobusy wahadłowe.

Gdyby weszły jakieś nowe linie, np. Ryanair, AirBerlin czy EasyJet to faktycznie powstałyby nowe połączenia, a tak to wygląda to na sytuację z serii: "zamienił stryjek siekierkę na kijek..." :-( No chyba, że Wizzair zaoferuje nowe destynacje.
        • zdzisiek66 Re: Jak to łatwo można manipulować informacją 01.02.12, 13:38
          Skoro piszą, że będzie korzyść, to musi być ;)
          No to good bye Wizz, fajnie się z Wami latało, ale jeśli mam jechać do Modlina, to wolę dopłacić 200 albo 300 zł i polecieć Luthansą. Nawet przesiadka we Frankfurcie czy Monachium będzie mniej uciążliwa niż jazda do Modlina z paroma przesiadkami.
          • Gość: znawca Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:28
            Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :)
            • zdzisiek66 Re: Jak to łatwo można manipulować informacją 02.02.12, 10:14
              Z centrum bezpośredni autobus zawiezie na lotnisko w 20 minut (30, jeśli są korki) za 3 zł. Nocą możesz wziąć taryfę, która dowiezie w 10 minut za max 40 zł.
              A ciekawe, ile zapłacisz za taryfę do Modlina w nocy, żeby zdążyć na lot o 6.00. Choćby z Białołęki :)
            • Gość: rot Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: *.fbx.proxad.net 17.03.12, 18:38
              Bzdura. Powtorzysz te propagande jeszcze wiele razy w tym watku, zeby NAIWNIACY ci uwierzyli?

Dojazd do Modlina jest KOSZMARNY, trudno przewidziec ile bedzie trwal, bo tam sa masakryczne korki, dlatego trzeba przewidziec ze dwie i pol - trzy godziny, masz byc na lotnisku na dwie gdzoiny przed startem, wiec trzeba wychodzic z domu na PIEC GODZIN przed lotem!!!! Niewiele wiecej potrzebuje mieszkaniec Katowic zeby z domu dojechac pociagiem na Okecie.
        • Gość: polskojęzyczny Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: *.home.aster.pl 01.02.12, 16:37
          Ja tam wolę destylacje od destynacji.
        • Gość: le Ming Re: Jak to łatwo można manipulować informacją IP: 178.73.49.* 01.02.12, 16:50
          Nie ma takiego słowa, jak "destynacje". Pomyliło ci się z "predestynacją".
          Poza tym ja mam pincet razy bliżej do Modlina niz na Okęcie, więc dla mnie to czysty zysk :-)))
        • Gość: wars destynacje? IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 21:25
          a może lepiej po polsku? Połączenia.
    • Gość: bogaty Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jednak ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.12, 13:21
      Rozumiem, że bilety potanieją?

Jasssssneeee.....
    • Gość: kali Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jednak ... IP: 193.46.186.* 01.02.12, 13:44
      to jak sie doliczy koszty dojazdu do Modlina ewentualnie parkowanie to wizzirek przestanie byc konkurencyjny, chyba ze zejda z cen bo juz teraz czasem taniej poleciec LOTem. Dzis za 50 zl w obie strony moge na lotnisko pojechac taxi do modlina w obie strony za ta kwote nie dojade. Lipa
      • Gość: znawca Re: Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jedna IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:29
        Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :)
    • Gość: grzegorz no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 14:01
      Niestety tanie linie z Warszawy przejdą do przeszłości. Jeżeli doliczyć koszty taksówki do Modlina, to niestety tanie linie przestają być tanie. Dotychczas taksówka na Okęcie kosztowała ode mnie 25-30 zł w jedną stronę - a więc 50-60 zł w dwie. Obecnie do Modlina zapewne jakieś 150-200 zł, czyli 300-400 w dwie strony. Doliczając to do ceny biletu "taniej" linii okazuje się, że tradycyjne linie lotnicze będą w tej samej cenie co "tanie" (o zmarnowanym czasie na dojazd już nawet nie mówiąc).

Jedyny sens istnienia lotniska w Modlinie z punktu widzenia mieszkańca Warszawy będzie wtedy jeżeli zostanie uruchomione wzorem cywilizowanych państw szybkie połączenie kolejowe - pociągi jeżdżące co 15-20 minut, wsiadasz na lotnisku nie wychodząc z terminalu i za max. 30 minut jesteś w Warszawie. W każdym innym przypadku tłuczenie się dwie godziny z kilkoma przesiadkami np. z Ursynowa, Ursusa albo Rembertowa mija się z celem, zwłaszcza jeżeli np. podróżuje się z rodziną i rodzinnym bagażem...
      • the_dzidka Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy 01.02.12, 14:18
        Niestety, sto procent racji. A szkoda!

BTW w swojej naiwności myślałam, że istnieje tam połączenie kolejowe i rzecz tylko w doprowadzeniu jakiegos malutkiego kawąłeczka... No cóż, pozostaje mi się tylko cieszyć, że lecę Wizzairem w kwietniu, a więc jeszcze z OK-cia.
        • Gość: rot Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: *.fbx.proxad.net 17.03.12, 18:27
          Nie marudz. Kolejka bedzie, jest w budowie, co prawda.... na Okecie! :DDDD
          To sie nazywa PLANOWANIE i przemyslane dzialanie wladz miasta!

Kolejka na Okecie jest niezbedna dla calej Warszawy, zwlaszcza ze brak dogodnego polaczenia miedzy metrem a dworcem z ktorego owa kolejka odjezdza. Biezesz wiec 20 kilogramowa walize w garsc, w druga bagaz podreczny, damska torebke na szyje i lecisz po schodach, a schodow jest duzo!
      • Gość: etam Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: 193.111.166.* 01.02.12, 14:21
        Gość portalu: grzegorz napisał(a):
        > Jedyny sens istnienia lotniska w Modlinie z punktu widzenia mieszkańca Warszawy
        > będzie wtedy jeżeli zostanie uruchomione wzorem cywilizowanych państw szybkie
        > połączenie kolejowe.

No, za wiele, wiele lat moze i nawet zostanie uruchomione... Ale skoro SKM na Okecie opoznia sie o kilkanascie miesiecy i moze (a moze nie) bedzie wreszcie na EURO, to nie ludzilabym sie szybkim polaczeniem do Modlina. W takim razie trzeba zapomniec o "tanich" liniach, chociaz juz teraz czesto wybieram te normalne, typu LOT, bo ceny bardzo podobne, a i o miejsce nie trzeba sie bic, i kanapke dadza... :)
        • Gość: PPP Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: 80.50.231.* 01.02.12, 14:42
          wymyślili kurcze :(((

akurat Okęcie to była straszna zaleta Wiizyra - ech
      • Gość: Jacek32343 Re: no to pożegnanie z tanimi liniami z W-wy IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:30
        Cytat -znawca:
        "Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :)"
    • Gość: piston no to wizzair się na tym przejedzie, i to mocno IP: 31.178.125.* 01.02.12, 14:23
      nie ma mowy żebym jechał do modlina żeby lecieć taniej o 100-200 zł, doliczając dojazd, parking i stracony czas - zero korzyści, bye
      • optymistyczny2 Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc 01.02.12, 14:37
        Jest już informacja na stronie Wizzair o przeniesieniu bazy z Warszawy do Modlina. Na razie ilość nowych połączeń: ZERO.... Mam nadzieję, że jednak coś ogłoszą nowego, bo inaczej to słabo... :-(

Ale nam się rozwija siatka połączeń w "STOLYCY", nie ma co... mieliśmy bezpośrednio z Warszawy, a teraz trzeba będzie zasuwać kawał drogi do Modlina.

Dziwne, że nawet Euro 2012 nie jest w stanie przyciągnąć nowych przewoźników... ale widocznie Polacy za mało latają w porównaniu do zachodniej Europy...

Aktualna PROMOCJA w Wizzair - obniżka o 20% ceny biletów i tylko w ciągu 1-3 lutego. Oczywiście nie dotyczy tych wszystkich opłat dodatkowych, typu bagaż, pierwszeństwo itp.
      • Gość: J. K.-M. Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 15:13
        A czemu koniecznie chcecie się pchać samochodem albo taksówką do modlina? Naprawdę tak brzydzicie się komunikacją miejską? Jest przesiadka - trudno. Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy tutaj są nie w pełni sprawni ruchowo (zdaję sobie sprawę, że nie każdy jest w stanie sobie poradzić z walizką itp.). Ludzie, świat nie kończy się na samochodzie i samolocie.
        • zdzisiek66 Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc 02.02.12, 10:18
          To spróbuj dojechać komunikacją miejską do Modlina, żeby być na miejscu o 4.00 w nocy :)
          Chyba musisz wyjechać ok 22.00 i przenocować, co?
        • Gość: anda Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 21:40
          zgoda,ale powiedz jak dostać się z Saskiej Kępy w warszawiedo Modlina, gdy mam odlot o 5,35 rano.trzeba być na lotnisku chyba godzinę wcześniej.w normalnym kraju najpierw robi się dojazdy potem proponuje loty.To jest chore
      • Gość: jaf4 Re: no to wizzair się na tym przejedzie, i to moc IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:31
    • Gość: lasic01 Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 14:30
      Szkoda, z Warszawy parę razy Wizzem leciałem, ale tu faktycznie dojazd miałem praktycznie za darmo i w 15 minut. Biorąc pod uwagę nawet 20% obniżki biletu, to od 1 zł (a to częsty koszt biletu), to zysk żaden.
      • Gość: wdr wielka szkoda IP: 195.117.162.* 01.02.12, 15:02
        jak ostatnio leciałem do włoch i mój lot wizz został odwołany w ostatniej chwili (byliśmy już w autobusie do samolotu) to zadzwoniłem do alitalii i kupiłem bilet na lot 2h później. z modlina bym nie zdążył, więc wolę zapłacić 300zł więcej za normalną linię, bo w przypadku problemów można liczyć na lot inną trasą
      • Gość: warszawiak Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:36
        W 15 minut to chyba blisko Okęcia mieszkasz... Pomyśl o ludziach z centrum, którzy na Okęcie jadą około 40-60minut i o tym z Żoliborza czy Białołęki.
    • Gość: Olek Szkoda, liczyłem na RyanAir IP: *.acn.waw.pl 01.02.12, 14:50
      Słabo. Liczyłem na Ryanaira - byłby większy wybór połączeń (Ryainair ma kilka bardzo fajnych połączeń do miast, które mnie interesują, a których brak w ofercie WizzaAira), a i konkurencja cenowa między WizzAirem i Ryanairem wyszła by konsumentom tylko na dobre.

A tak? Bilety będą tańsze? O ile - 30-50zł? A na taksówkę do/z Modlina wydam 3 razy tyle. Na Okęcie miałem 20 minut w cenie 3,60 w jedną stronę.
    • drake77 Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 14:59
      Ludzie weźcie się zdecydujcie, czy do tego Modlina Wam się opłaca jechać czy nie - z jednej strony piszecie, że ch***wo będzie tam jeździć, żeby latać Wizzairem, ale gdybyście mogli latać stamtąd Ryanairem to już byłoby coś... Chcecie powiedzieć, że dla Ryanaira warto się tłuc 2h z Rembertowa? No litości, co za stronniczość.
      • Gość: piston Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: 31.178.125.* 01.02.12, 15:06
        zauważ, że jest spora różnica pomiędzy cenami biletów u tych dwóch przewoźników, nie wspominając o siatce połączeń, tak więc dla ryanair - opłacałoby się, dla wizzair - w stosunku do stanu obecnego - nie
      • zdzisiek66 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z 02.02.12, 10:22
        Ryanair nie lata teraz z Warszawy w ogóle, więc miło go byłoby widzieć w Modlinie - wielu ludzi zyska, nikt nie straci. Na przeprowadzce Wizza większość obecnych pasażerów straci.
    • Gość: Saskokępianin Tania linia haraczowa IP: 178.73.49.* 01.02.12, 15:16
      Ile Wam się udało zapłacić w WizzAir haraczu przy kupnie biletu za płatność dokonaną za pomocą karty kredytowej? Mnie ostatnio niemal 150 złotych! Dwa loty dla dwóch osób... Od tej pory latam z nimi tylko wtedy, kiedy MUSZĘ.
      • Gość: PPP Re: Tania linia haraczowa IP: 80.50.231.* 01.02.12, 15:21
        ja latam kiedy chcę bo sobie zrobiłem ich kartę kredytową i płace okrągłe 0 zł

ale tym Modlinem mi cały misterny plan poszedł w p...zdu :((((
        • Gość: Saskokępianin Re: Tania linia haraczowa IP: 178.73.49.* 01.02.12, 15:29
          I ile jeszcze takich kart masz zamiar sobie wyrabiać? Ach, nie zapomnij jeszcze o haraczu za płatny klub lojalnościowy Wizz Xclusive. :)
          • Gość: PPP Re: Tania linia haraczowa IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 17:40
            jak trzeba to się wyrabia - i jak się umie liczyć

jak się nie umie to się płaci 150 prowizji - a roczny koszt karty to 90 zł ( i też można go uniknąć)

P.S. nie bronię Wizzaru bo oczywiście takie opłaty to porażka i przegięcie - ale na tym polega gra w wolny rynek :))
    • Gość: paweł Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 15:29
      Nie traktujcie przewoźników jak idiotów. Będzie czynne lotnisko to będą i połączenia autobusowe z wielu miejsc Warszawy. Będą klienci to i przewoźnicy się znajdą. Już teraz prywatne linie autobusowe wożą ludzi taniej niż ZTM Obecnie np. firma TRANSLUD, za 9 PLN wozi pasażerów spod Domów Centrum w Warszawie do Modlina. Przypuszczacie, że nie otworzą nowej linii DTC- Modlin Lotnisko ? Bez żartów drodzy czytelnicy. Kto będzie miał ochotę to pojedzie TAXI za 200 PLN, kogo nie stać kupi bilet autobusowy za 10 PLN.
    • m6716 Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 15:37
      marzę o tym by jeździć do Modlina 2 godziny na lotnisko
      • Gość: WAW Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.147.152.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.12, 16:23
        Trzeba liczyć, że szybko ruszy połączenie kolejowe lotniska Modlin z Warszawą.
        Wg projektu, pod terminalem ma być stacja, z której bezpośrednio będzie się jeździło do Warszawy Gdańskiej. Czas przejazdu to jakieś 40 min.

• zdzisiek66 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z 02.02.12, 10:25
          Na pewno szybko ruszy :)
          Kolej na Okęcie od 10 lat budują, a do Modlina pewnie w pół roku zrobią :)
      • Gość: znawca Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:24
        Ja Ci już teraz dojadę bez zbytniego pośpiechu pociągiem z z centrum Wawy z przesiadką w Nowym Dworze na autobus miejski w godzinę do lotniska. A od czerwca ma być dużo pociągów przyśpieszonych, które jeszcze skróca podróż.
    • Gość: m637 Re: Strategiczna linia lotnicza w Modlinie: jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 15:50
      To ja rezygnuję z latania Wizzairem.
    • Gość: jan a jak zaplanowac czas podrózy do Modlina IP: *.netline-sj.pl 01.02.12, 15:56
      ile wcześniej wyjechać samochodem lub autobusem aby nie utknąć w korku i nie spóźnić się na samolot? bałbym też jechać się tam koleją, pociągi często się psuja i wtedy stoją w szczerym polu - jak w takiej sytuacji zdążyć na samolot?
      • Gość: znawca Re: a jak zaplanowac czas podrózy do Modlina IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:25
        Od kiedy skończyli remont linii i jeżdzą nowe składy, bardzo rzadko zdarzają się opóźnienia powyżej 5 minut.
    • Gość: tagz Bilety potanieją, a o ile podrożeje dojazd? IP: *.acn.waw.pl 01.02.12, 16:00
      Świetny interes, zamiast 30 zeta taksówką, będzie co najmniej 100. Zamiast 20 minut autobusem/taksówką, będzie ponad godzina. Albo taksówką w korku przez Łomianki, albo pociągiem, składem EZT czy innym tego typu, z przesiadką na autobus "wahadłowy". A po otwarciu dojazdu koleją na Okęcie, to już w ogóle perspektywa tarabanienia się do Modlina, by zaoszczędzić 50 złotych na bilecie Wizzair wydaje się świetnym pomysłem.
      • Gość: Jacek324 Re: Bilety potanieją, a o ile podrożeje dojazd? IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:32
        Jacek324Jak mieszkasz na południu do Warszawy to masy rację. Ale jak mieszkasz w centrum albo tym bardziej na Żoliborzu, Pradze, Białołęce to już zdecydowanie szybciej i bliżej masz do Nowego Dworu Maz na lotnisko :)
    • a.tomaszewska Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 16:03
      Sam pomysł lotniska w Modlinie jest poroniony bo Okecie ma przepustowośc wystaczającą...Okęcie niby takie drogie a Modlin tani, ale nie wierzę żeby bilety w Wizzerze staniały jakoś dramatycznie. Problem dojazdu do Modlina jest duży i nie chodzi tu o lenistwo, ale nawet osoba sprawna ruchowo i siłowo może nie chcieć się tłuc zatłoczoną komunikacją z 20 kg walizka (i np małymi dziecmi). Jak np zdażyc na loty o 6, 7 rano? Jak sie dostac do warszawy jesli wizzair sie spozni i przyleci w srodku nocy? a to sie czesto zdarza....
      Mam nadzieję że pasażerowie zagłosują swoimi portfelami i wizzair wyjdzie na tym jak Zabłocki...
      • Gość: Jacek12423 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 01.02.12, 18:33

O połączenia nocne się nie martw - już są zamówione.
    • Gość: gość Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.unknown.vectranet.pl 01.02.12, 16:33
      Dlaczego nie ma połączeń do Pragi (z oczywistych względów super hit na weekend), Budapesztu (przecież to węgierska linia i też hit na weekend), Wenecji, Stambułu, pod Paryż (z lądowaniem w w trochę lepszym czasie np. jak w Rzymie), do Florencji, Sofii, Bukaresztu, Kijowa, Moskwy, Berlina itd.
      • Gość: kemot97 Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: 195.224.9.* 01.02.12, 16:49
        na szczescie tanich linii przestalem uzywac od dawna, ceny lotow sa zblizone a czesto jest tak ze po doliczeniu kosztow dojazdu i czasu do odleglego lotniska (Luton czy Stansted w przypadku Londynu), cena biletu tanich linii jest wyzsza niz Lufthansy, KLM czy innego Lotu.

Dla mnie ten arytkul jest bez znaczenia - nie korzystam z low costow, wiec zwisa mi gdzie oni beda ladowac
    • wasyl_wasylis Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... 01.02.12, 18:48
      Na świecie wymyślili już takie rzeczy jak szybkie pociągi na lotnisko. Dlaczego u nas jest zawsze na odwrót, najpierw lotnisko a poitem za dwie dekady pociąg?
    • Gość: JUDASZ Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.02.12, 21:00
      LOTNISKO TO NIE TYLKO CENA BILETU NA SAMOLOT TO CAŁE ZAPLECZE TECHNICZNE I INFRASTRUKTURA KTÓRA JAK DA CIAŁA TO TANIE LINIE NIE ZAPEWNIAJĄ HOTELU W RAZIE BRAKU LOTU CZY DARMOWYCH POSIŁKÓW ETC. A ZWROT KASY WĄTPLIWY. LATANIE Z MODLINA TO RYZYKOWNE ZADANIE ZWŁASZCZA GDY CZESTO WYSTĘPUJĄ TAM MGŁY. CÓZ WIZY SZYBKO WRÓCĄ NA OKĘCIE
    • Gość: wars ale marudy IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 21:36
      tak marudza na Modlin, a chyba zapomnieli, gdzie sa polozone tanie lotniska w innych krajach. 50 km od miasta to standard. modlin niczym sie nie rozni.

dojazd do modlina?
      z centrum zajmuje dzis ok 60 min. na pewno na rynku pojawia sie tani prywatni przewoznicy. moze nawet michalczewski, czy ten z grodziska maz.
      jesli ktos jest gwiazda i nie potrafi dojechac autobusem, samochodem, pociagiem do Modlina, to moze leciec z Okecia Lufthansa. w czym problem?
      Modlin bedzie tanszy, pojawi sie konkurencja. super sprawa.
    • Gość: polpot Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 22:22
      Niech spier.alają na wiochę.
      Latałem z nimi kilka razy do roku, bo mam na Okęcie 10 minut autobusem.
      Do Modlina-Pierdolina jeździł nie będę.
      Gratulacje dla pomysłowości węgierskich menago. Rozpieprzycie tę linie, tak jak wasi pobratymcy rozwalili państwo węgierskie.
    • Gość: Marian Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.home.aster.pl 01.02.12, 23:10
      Ot znaleźli się biznesmeni. Taksówką na lotnisko. A czym dojeżdżacie z lotnisk w których lądujecie w Europie? Do Londynu z Luton też jedziecie taksówką czy pakujecie dupska najpierw w autobus a potem w pociąg by po godzinie być na Kings Cross? A jak lecicie do Mediolanu to z Bergamo (50 km) też jedziecie taksówką za 90 Euro czy pakujecie tyłki najpierw w autobus a potem w pociąg by po godzinie być w Milanie? Zawsze Polactwo ze wszystkiego musi robić problem. A co ciekawe jeszcze żaden samolot nie wylądował, nikt tam nie musiał jeszcze dojechać ale problem już jest. Żałośni jesteście i tyle.
      • Gość: zez Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.02.12, 01:38
        Ciekawe ile będzie kosztowało parkowanie samochodu na 2 tygodnie przy tym lotnisku?
      • Gość: jaho Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.jmdi.pl 18.04.12, 21:37
        > Ot znaleźli się biznesmeni
        hehe, biznesmeni? raczej gołodupce na dorobku
    • Gość: Maria Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.128.35.242.static.crowley.pl 02.02.12, 08:10
      Bilety wcale nie stanieją. Po prostu w to nie wierzę. A dojazd będzie fatalny (przesiadka!) i na pewno dłuższy niż godzina. Wizzairowi już dziekuję.
    • Gość: Mieszkanie Radomia Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 09:33
      Panie Kosztowniak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co z lotniskiem w Radomiu?
      Za chwilę to wrony nie będą chciały tu lądować.
      Weź Pan się do roboty a nie wygrzewaj w świetle fleszy
    • Gość: anda Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z Mo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 21:28
      wczorajkupiłem biletydo Forli na sierpień,gdybym wiedział o Modlinie napewno poleciałbym inną linia, jak dojechać z warzsawy gdy samolot startije o 5 rano.Makabra andaanda
      • Gość: odpowiedź Re: Tania linia jeszcze tańsza. Wizzair odleci z IP: *.54.82.22.rev.ndm.krawarkon.pl 04.02.12, 13:06
        >jak dojechać z warzsawy gdy samolot startije o 5 rano.Ma
        > kabra andaanda
        Kilka połączeń nocnych szybkiej kolei już jest zaplanowanych, prawdopodobnie od czerwca ruszy też połączenie autobusowe z centrum Warszawy
      • elfkabezhaltera O świtaniu 05.02.12, 08:39
        Gość portalu: anda napisał(a):

> wczorajkupiłem biletydo Forli na sierpień,gdybym wiedział o Modlinie napewno
        > poleciałbym inną linia, jak dojechać z warzsawy gdy samolot startije o 5 rano.
        > Makabra
        Nie masz znajomego z samochodem? O tej godzinie od rogatek w Łomiankach dojeżdżasz do lotniska w 20 minut. Jeśli nie mniej ...
        • Gość: kemot97 Re: O świtaniu IP: 109.144.184.* 17.03.12, 19:10
          na razie nie ma dojazdu w nocy/wczesnie rano do Modlina i z bo nie ma polaczen lotniczych, jak tylko lotnisko ruszy znajda sie i autobusy i pociagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka