Dodaj do ulubionych

Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 09:45
Podziwiam wszelkich rodziców za ich głupotę i psychopatię - bo trzeba być głupim psychopatą żeby na taki świat ściągać dzieciaki.
Obserwuj wątek
    • bulkazbananem Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z 06.03.12, 09:55
      szkoda, ze twoi tez byli takimi durniami
      • Gość: moe Tacy do przodu och ach ,angielski IP: *.homenett.pl 06.03.12, 10:23
        dresscode,c.. wypielęgnowane,wydepilowane.
        A w takim banku w rzeczywistość łazienki nie mają ,
    • Gość: Misiaczek Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... IP: 178.73.48.* 06.03.12, 09:58
      jestem ze "starszym panem" prawidłwo ich załtwił. Arognacja i głupota wszelkich "panienek z okienek" sięga zenitu w Wolsce! Nie ma gorszego połaczenia niz brak kompetencji i obawa o utrate pracy! To powoduje ze "znakomita" wiekszosc urzedasów odpowiada - nie da sie nie mozna! a po co to :Panie ryzykowac?
      • Gość: karol Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z IP: *.bas.roche.com 06.03.12, 10:01
        Pozdrowienia dla tego Pana!

Chamstwo w Polsce siega juz naprawde wysoko. A PKO BP i PEKAO bede omijal z daleka.
        Zrobiliscie sobie swietna antyreklame!
    • jamnikidwa Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z 06.03.12, 10:01
      Podziwiam Pana, za postawę w przeszłości jako powstańca i teraz w sprawie z bankami. Trzeba wielkiej odwagi, by zmierzyc się z gigantami finansowymi pełnymi zadufanych w sobie dupków, młodych, zdrowych, wpływowych, bezdusznych i aroganckich. Stanął Pan do tej nierównej walki i wygrał Pan, z całego serca gratuluję!
    • vvoytaz Hasło 'internetowi mają lepiej' ... 06.03.12, 10:01
      ...nabiera tu nowego , dużo głębszego wymiaru :))
    • Gość: taka prawda Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z IP: *.internetia.net.pl 06.03.12, 10:05
      Z prostakami kulturą nie wygrasz. Chama boli najbardziej, jak obrywa po kieszeni!

Gratulacje i wyrazy szacunku dla Pana Józefa.
    • jojo148 PKO S.A. - jaki jest -kazdy widzi!!! 06.03.12, 10:18
      To nie pierwsze i,niestety, nie ostatnie przykre doswiadczenie klienta z tym, pozal sie Boze, bankiem.
    • szymizalogowany Jak to nie wpuscili? Jak mi sie srac chcialo... 06.03.12, 10:18
      ...to wszedlem na komisariat i skorzystalem bez pytania - potem to mnie moga aresztowac ale jak mnie chwyci to nie ma to tamto - piramida maslowa - u mnie kupiszcze jest na drugim miejscu zaraz po oddychaniu (trzecie jest spanie i jedzenie ekzekfo)
      • Gość: Alf Re: Jak to nie wpuscili? Jak mi sie srac chcialo. IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.12, 10:25
        Stanisław Lem stwierdził: dopóki nie miałem internetu to niewiedzialem ze tylu jest idiotów na świecie -
        • Gość: he, he, ... Re: Jak to nie wpuscili? Jak mi sie srac chcialo. IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 13:57
          a jednak Lem raczej ciebie miał na myśli...
          wygugluj sobie piramidę Maslow'a (bynajmniej nie ruskij czieławiek), to na drugi raz unikniesz kompromitacji...
    • janek344 Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... 06.03.12, 10:26
      KAZDY bank w Polsce powinien mieć - pod karą - toaletę dla WSZYSTKICH klientów. Może być wspólna z pracownikami banku i przez cały czas dostępna. To MINIMUM przyzwoitości. Oby ten wyrok doprowadził do podjęcia przez banki słusznej decyzji w tej śmierdzącej sprawie. Możę rzad zmusiłby banki do cywilizacyjnego rozwiązania tej sprawy jak dotychczas traktowanej w sposób dziki i barbarzyński.
      • vader2010 Co tak skromnie? Czemu tylko banki? 06.03.12, 10:41
        Czemu nie domagasz się kibli w delikatesach księgarniach czy i szewca? Dziwi mnie wyrok tego sadu, chętnie przeczytałbym go w całości co właściwie sąd uznał.
        • volim Re: Co tak skromnie? Czemu tylko banki? 06.03.12, 11:55
          Właśnie, czy prawo do ochrony dóbr osobistych (bo chyba o to tu chodzi) obejmuje prawo do dostępu do toalety w razie bólu żołądka? Jeśli tak, to ryzykujemy naruszanie dóbr osobistych pukających do naszych drzwi staruszków z prostatą i matek z dziećmi (i nie daj Boże, bandziorów z potrzebą!), jeśli odmówimy im skorzystania z naszych domowych urządzeń sanitarnych.
          Współczuję starszemu panu, a pracownicy banku – w zakresie, w jakim drwili z niego i jego potrzeby – naruszyli jego godność, ale nie może być tak, że każda instytucja – w dodatku prywatna – powinna być zobowiązana do udostępniania swoich pomieszczeń osobom trzecim. Banki – ze względów bezpieczeństwa – na pewno nie.
          Peako SA powinno się odwołać od wyroku.
          • Gość: he, he, ... Re: Co tak skromnie? Czemu tylko banki? IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 14:04
            Przez wiele lat byłem klientem banku PEKAO SA, w końcu go porzuciłem. Konto miałem właśnie w tym oddziale, gdzie miał swą "przygodę" pan Józef. Bywało, że jako klient musiałem czekać ponad godzinę na dotarcie do okienka. Jeśli ktoś twierdzi, że w tym czasie u normalnego zdrowego człowieka nie ma prawa pojawić się konieczność załatwienia potrzeby fizjologicznej, jest po prostu idiotą...
        • Gość: anka Re: Co tak skromnie? Czemu tylko banki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 17:14
          Niedawno byłam w Azji, tam jest właśnie tak jak piszesz. A żeby skorzystać z toalety w banku, wcale nie trzeba byc jego klientem. No ale cóż, może za pare tysięcy lat...
    • Gość: ayla Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... IP: *.toya.net.pl 06.03.12, 10:26
      Spróbujcie skorzystać pilnie z toalety z małym dzieckiem w centrum miasta. Próbowałam ostatnio w aptece, banku, na poczcie. NIEMOŻLIWE! Zostaje chodnik... :( Ludzie są bezmyślni i bezduszni. W pełni popieram decyzję Sądu.
      • Gość: anty_debil Re: IP: *.bgz.pl 06.03.12, 10:54
        Wielki szacunek dla Pana - z debilizmem należy walczyć! Życzę zdrowia i wytrwałości :-)

A matce z dzieckiem w pilnej potrzebie - sugeruję na drugi raz udac się do najblizszej resturacji/baru/pubu/fast foodu/kebaba. Nie wierzę, żeby obok banku/poczty/apteki w centrum miasta nie było żadnego punktu gastronomicznego (tam toaleta musi byc).
        Z doswiadczenie wiem, że w niektorych przypadkach mozna nawet skorzystac za darmo, w przeciwienstwie do tzw szaletów publicznych...
    • Gość: z_daleka_od_PKO Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... IP: 193.24.24.* 06.03.12, 11:25
      Gratuluję Panu wygranej!
      To żenada i wstyd dla obu banków i ich pełnomocników - pożal się Boże - prawników! Trzy lata sporu to wystarczająco dużo czasu, żeby spojrzeć na całą sytuację trzeźwo i zrozumieć, że żadne rozstrzygnięcie sądu nie będzie wygraną banków. Banki zafundowały sobie medialną antyreklamę. Bravo!
    • kobietawamp Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... 06.03.12, 11:51
      Starszy facet ale nadal ma siłę walczyć o swoją godność. Brawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka