Gość: traktorzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 09:45 Podziwiam wszelkich rodziców za ich głupotę i psychopatię - bo trzeba być głupim psychopatą żeby na taki świat ściągać dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulkazbananem Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z 06.03.12, 09:55 szkoda, ze twoi tez byli takimi durniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moe Tacy do przodu och ach ,angielski IP: *.homenett.pl 06.03.12, 10:23 dresscode,c.. wypielęgnowane,wydepilowane. A w takim banku w rzeczywistość łazienki nie mają , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... IP: 178.73.48.* 06.03.12, 09:58 jestem ze "starszym panem" prawidłwo ich załtwił. Arognacja i głupota wszelkich "panienek z okienek" sięga zenitu w Wolsce! Nie ma gorszego połaczenia niz brak kompetencji i obawa o utrate pracy! To powoduje ze "znakomita" wiekszosc urzedasów odpowiada - nie da sie nie mozna! a po co to :Panie ryzykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z IP: *.bas.roche.com 06.03.12, 10:01 Pozdrowienia dla tego Pana! Chamstwo w Polsce siega juz naprawde wysoko. A PKO BP i PEKAO bede omijal z daleka. Zrobiliscie sobie swietna antyreklame! Odpowiedz Link Zgłoś
jamnikidwa Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z 06.03.12, 10:01 Podziwiam Pana, za postawę w przeszłości jako powstańca i teraz w sprawie z bankami. Trzeba wielkiej odwagi, by zmierzyc się z gigantami finansowymi pełnymi zadufanych w sobie dupków, młodych, zdrowych, wpływowych, bezdusznych i aroganckich. Stanął Pan do tej nierównej walki i wygrał Pan, z całego serca gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
vvoytaz Hasło 'internetowi mają lepiej' ... 06.03.12, 10:01 ...nabiera tu nowego , dużo głębszego wymiaru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i z IP: *.internetia.net.pl 06.03.12, 10:05 Z prostakami kulturą nie wygrasz. Chama boli najbardziej, jak obrywa po kieszeni! Gratulacje i wyrazy szacunku dla Pana Józefa. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 PKO S.A. - jaki jest -kazdy widzi!!! 06.03.12, 10:18 To nie pierwsze i,niestety, nie ostatnie przykre doswiadczenie klienta z tym, pozal sie Boze, bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szymizalogowany Jak to nie wpuscili? Jak mi sie srac chcialo... 06.03.12, 10:18 ...to wszedlem na komisariat i skorzystalem bez pytania - potem to mnie moga aresztowac ale jak mnie chwyci to nie ma to tamto - piramida maslowa - u mnie kupiszcze jest na drugim miejscu zaraz po oddychaniu (trzecie jest spanie i jedzenie ekzekfo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Jak to nie wpuscili? Jak mi sie srac chcialo. IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.12, 10:25 Stanisław Lem stwierdził: dopóki nie miałem internetu to niewiedzialem ze tylu jest idiotów na świecie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he, ... Re: Jak to nie wpuscili? Jak mi sie srac chcialo. IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 13:57 a jednak Lem raczej ciebie miał na myśli... wygugluj sobie piramidę Maslow'a (bynajmniej nie ruskij czieławiek), to na drugi raz unikniesz kompromitacji... Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... 06.03.12, 10:26 KAZDY bank w Polsce powinien mieć - pod karą - toaletę dla WSZYSTKICH klientów. Może być wspólna z pracownikami banku i przez cały czas dostępna. To MINIMUM przyzwoitości. Oby ten wyrok doprowadził do podjęcia przez banki słusznej decyzji w tej śmierdzącej sprawie. Możę rzad zmusiłby banki do cywilizacyjnego rozwiązania tej sprawy jak dotychczas traktowanej w sposób dziki i barbarzyński. Odpowiedz Link Zgłoś
vader2010 Co tak skromnie? Czemu tylko banki? 06.03.12, 10:41 Czemu nie domagasz się kibli w delikatesach księgarniach czy i szewca? Dziwi mnie wyrok tego sadu, chętnie przeczytałbym go w całości co właściwie sąd uznał. Odpowiedz Link Zgłoś
volim Re: Co tak skromnie? Czemu tylko banki? 06.03.12, 11:55 Właśnie, czy prawo do ochrony dóbr osobistych (bo chyba o to tu chodzi) obejmuje prawo do dostępu do toalety w razie bólu żołądka? Jeśli tak, to ryzykujemy naruszanie dóbr osobistych pukających do naszych drzwi staruszków z prostatą i matek z dziećmi (i nie daj Boże, bandziorów z potrzebą!), jeśli odmówimy im skorzystania z naszych domowych urządzeń sanitarnych. Współczuję starszemu panu, a pracownicy banku – w zakresie, w jakim drwili z niego i jego potrzeby – naruszyli jego godność, ale nie może być tak, że każda instytucja – w dodatku prywatna – powinna być zobowiązana do udostępniania swoich pomieszczeń osobom trzecim. Banki – ze względów bezpieczeństwa – na pewno nie. Peako SA powinno się odwołać od wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he, ... Re: Co tak skromnie? Czemu tylko banki? IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 14:04 Przez wiele lat byłem klientem banku PEKAO SA, w końcu go porzuciłem. Konto miałem właśnie w tym oddziale, gdzie miał swą "przygodę" pan Józef. Bywało, że jako klient musiałem czekać ponad godzinę na dotarcie do okienka. Jeśli ktoś twierdzi, że w tym czasie u normalnego zdrowego człowieka nie ma prawa pojawić się konieczność załatwienia potrzeby fizjologicznej, jest po prostu idiotą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co tak skromnie? Czemu tylko banki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 17:14 Niedawno byłam w Azji, tam jest właśnie tak jak piszesz. A żeby skorzystać z toalety w banku, wcale nie trzeba byc jego klientem. No ale cóż, może za pare tysięcy lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayla Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... IP: *.toya.net.pl 06.03.12, 10:26 Spróbujcie skorzystać pilnie z toalety z małym dzieckiem w centrum miasta. Próbowałam ostatnio w aptece, banku, na poczcie. NIEMOŻLIWE! Zostaje chodnik... :( Ludzie są bezmyślni i bezduszni. W pełni popieram decyzję Sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_debil Re: IP: *.bgz.pl 06.03.12, 10:54 Wielki szacunek dla Pana - z debilizmem należy walczyć! Życzę zdrowia i wytrwałości :-) A matce z dzieckiem w pilnej potrzebie - sugeruję na drugi raz udac się do najblizszej resturacji/baru/pubu/fast foodu/kebaba. Nie wierzę, żeby obok banku/poczty/apteki w centrum miasta nie było żadnego punktu gastronomicznego (tam toaleta musi byc). Z doswiadczenie wiem, że w niektorych przypadkach mozna nawet skorzystac za darmo, w przeciwienstwie do tzw szaletów publicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_daleka_od_PKO Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... IP: 193.24.24.* 06.03.12, 11:25 Gratuluję Panu wygranej! To żenada i wstyd dla obu banków i ich pełnomocników - pożal się Boże - prawników! Trzy lata sporu to wystarczająco dużo czasu, żeby spojrzeć na całą sytuację trzeźwo i zrozumieć, że żadne rozstrzygnięcie sądu nie będzie wygraną banków. Banki zafundowały sobie medialną antyreklamę. Bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietawamp Bank nie wpuścił go do toalety. Przeprosi i zap... 06.03.12, 11:51 Starszy facet ale nadal ma siłę walczyć o swoją godność. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś