cynta 30.06.11, 14:32 Witajcie! Bardzo Was prosze nie obrazcie sie! bo... chodzi o imie dla pieska .. wiem, wiem, nie tutaj, tu sa imiona dzieci... tylko ... nigdzie nie ma tak bogatego spisu imion jak u Was, i nigdzie tak glebokiego zainteresowania nazewnictwem. Jezeli mozecie podrzuccie mi prosze krotkie imiona zenskie dla malej dlugowlosej jamniczki, kremowej z ciemnymi pasemkami to bede wdzieczna. Nie musi byc prawdziwe imie, ale musi dzialac w polski-angielskim srodowisku..... Wstepnie byla Petunia, teraz szukamy czegos krotszego, zabawnego, gry slow moze? Z gory dziekuje za pomoc, rowniez za linki do moze bardziej odpowiednich stron... Milego dnia wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: serdeczna prosba 30.06.11, 14:44 Wybieraliśmy już kiedyś imię dla pieska Ja przyznam, że kompletnie się na tym nie znam - sama miała swego czasu ogromny problem z imieniem dla mojego kundla. Nie pomogę więc chyba ... Może zerknij tutaj - są tam imiona w różnych językach, może coś wpadnie Ci w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: serdeczna prośba 30.06.11, 16:15 Blanka, Emma, Flawia, Laura, Lea, Zoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: serdeczna prosba IP: *.centertel.pl 30.06.11, 16:45 Może Inka albo Mokka? Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: serdeczna prosba 30.06.11, 21:03 może Kiki, Andzia, Kora, Lu, Malwa, Dalia, Lola, Lili, Miłka, Alga, Dina, Gaga, Doda Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: serdeczna prosba 01.07.11, 09:28 Moja córka nazywa swoje psiaki (pluszaki Toffi i Carmel. Toffi jest dziewczynką. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: serdeczna prosba 01.07.11, 09:35 jeszcze przyszła mi do głowy taka patriotyczne propozycje: Sawa, Nike Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: serdeczna prosba 01.07.11, 13:31 Dzieki! Ciagle nie moge znalezc nic dosc oryginalnego. Wczoraj trafilam na strone z dosc ciekawymi imoinami i wszelkimi ich pisowniami i wpadly mi w oko Lunetta i Liana jako normalne imiona, zabawne dla jamnika. Mnie sie tez podoba Bianka i Bibianna ... www.female.pl/ksiega-imion/842/F/ a to ta strona, ale pewnie znacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: serdeczna prosba IP: *.centertel.pl 02.07.11, 12:27 a może Lamia?? Seksmisja mi się przypomniała Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: serdeczna prosba 02.07.11, 21:55 Moje suczki to: Kiara(z bajki Król Lew),Ksena(księżniczka Xena z Herkulesa Odpowiedz Link Zgłoś
amsila Re: serdeczna prosba 04.07.11, 21:30 www.pupile.com/ może ściągnij imię od kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Dzieki! 06.07.11, 14:46 wszystkim... Po burzy mozgu w paru jezykach, doszlismy do wniosku ze ... zostanie pierwotnie wybrane imie: Petunia. Wszystkim sie podoba i jest oryginalne choc troche za dlugie jak na pieska... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Dzieki! 06.07.11, 19:53 Fajna ta Petunia Nie sądzę, że jest za długie. Zresztą, ewentualne zdrobnienia same przyjdą w swoim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś