Dodaj do ulubionych

Atak nożem w kinie Atlantic

IP: *.orby.sth.bostream.se 21.06.04, 00:13
oj tam dajcie jej spokoj, jak ktos glosno je popcorn to przeciez moze to
kogos w koncu wkurw*c, a ze kobita nie miala cierpliwosci to takie wlasnie
efekty chamskiego zachowania w kinie. a moze powod jest jeszcze bardziej
banalny, moze popcorn byl za slony?
Obserwuj wątek
    • Gość: elbarto Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 00:19
      Brak mi słów. Często chodzę do kina z moją przyjaciółką, jestem dosyć wysoki
      więc bywało, że ktoś prosił mnie abym lekko się opuścił na siedzeniu - nigdy
      nie było problemu.
      Teraz widzę że za jeszcze większe głupoty jakaś niezrównoważona osoba może
      spowodować wielką tragedię. A zawsze uważałem kina za bezpieczne miejsce.
      Ciekawi mnie tylko jaką karę orzeknie sąd za takie zachowanie. Mam nadzieję że
      nie uda się jej wywinąc pod pretekstem problemów psychicznych.
      • Gość: req Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.orby.sth.bostream.se 21.06.04, 00:30
        ja uwazam, ze do pierdla powinna pojsc ta parka co ja chciala molestowac
        seksualnie. widac wlasnie jakie w polsce prawo mamy, ofiara w areszcie,
        gwalciciel-biedaczek w szpitalu a zonka (wspolprzestepca) na wolnosci. polska
        to CHORE panstwo.
        • Gość: flick Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 08:49
          A idioci piszą na forum.... zaiste chore państwo.
        • usenetposts Re: Atak nożem w kinie Atlantic 21.06.04, 12:18
          Gość portalu: req napisał(a):

> ja uwazam, ze do pierdla powinna pojsc ta parka co ja chciala molestowac
          > seksualnie. widac wlasnie jakie w polsce prawo mamy, ofiara w areszcie,
          > gwalciciel-biedaczek w szpitalu a zonka (wspolprzestepca) na wolnosci. polska
          > to CHORE panstwo.

Tu jeden psychpata broni inna psychopatke.
          • quonio Re: Atak nożem w kinie Atlantic 21.06.04, 14:01
            usenetposts napisał:

> Gość portalu: req napisał(a):
            >
            > > ja uwazam, ze do pierdla powinna pojsc ta parka co ja chciala molestowac
            > > seksualnie. widac wlasnie jakie w polsce prawo mamy, ofiara w areszcie,
            > > gwalciciel-biedaczek w szpitalu a zonka (wspolprzestepca) na wolnosci. pol
            > ska
            > > to CHORE panstwo.

Napisz kiedy chodzisz do kina, na wszelki wypadek wybiorę inną godzinę. KillBill
            poleceam. Może zrobić seans specjany dla posiadaczy ostrych narzędzi ??
            Powybijacie się wzajemnie, będzie bezpieczniej, chociaż pewnie sporo sprzątania
            będzie, ale czego się nie robi dla ratowania środowiska.

>
            > Tu jeden psychpata broni inna psychopatke.
            >
      • Gość: alfred Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.imagemerchant.pl / 217.153.94.* 21.06.04, 16:51
        a ja nie chodze od dwoch lat do kina bo pelno tam dresow i wlasne takich zazerajacych popkorn i inne
        gowno burakow
    • Gość: Art Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 21.06.04, 00:47
      Znamy tylko relację jednej strony, więc nie wiem kto bardziej zawinił, mnie też
      czasem popcornowcy lekko denerwują, ale... z tym nożem już przegięła, jeśli gaz
      wystarczył to po co jeszcze wyskakiwać ze stalą?
      • Gość: flick Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 08:48
        A nie uważasz jednak, że przegięła także i z gazem? Sam nie lubię popcornu i ludzi obżerających się w
        kinie popcornem, ale do głowy by mi nie przyszło zwracać im uwagę (chyba że hałasują i
        przeszkadzają w oglądaniu). Skoro popcorn sprzedaje się w kinie, to znaczy, że można go jeść. Jak się
        komuś nie podoba popcorn, to idzie to kina studyjnego.
        Reagowanie gazem i nożem na błahostki dowodzi silnego bałaganu pod sufitem :(
    • Gość: szczo BYŁEM TAM IP: *.chello.pl 21.06.04, 03:18
      siedzialem rzad przed nimi... generalnie wiekszej sprzeczki nie bylo. ta
      kobieta od poczatku sprawiala wrazenie nienormalnej... widzialem takze sytuacje
      na korytarzu, wyszlismy z dziewczyna z sali bo rownierz dostalismy gazem.
      policjanci dziwili sie skad ta kobieta wytrzasnela taki wielki noz. Karol T.
      wraz z zona to zwyczajne, mlode spokojne malzenstwo. nie szukali zaczepki...
      szkoda ze to sie tak skonczylo :(
      najbardziej jednak boli mnie znieczulica ludzi! jak mozna spokojnie ogladac
      sobie film??? ten kraj jest chory :/
      • Gość: zx Re: BYŁEM TAM IP: *.crowley.pl 21.06.04, 09:01
        Niestety, ostatnimi czasy, coraz więcej bab-wariatek....
        • Gość: Olaf Re: BYŁEM TAM IP: 62.233.164.* 21.06.04, 17:34
          Chłopa im brakuje.

:-))
    • Gość: obywatel Ciekawe czym się tak sprawczyni najarała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 07:21
    • Gość: rast dajcie ja do celi z facetami w białołece IP: *.enformatic.pl 21.06.04, 09:22
      moze czas zeby pozbała osobiste noże wyglodnialych wiezniow
      • d.z Re: Czyżby kina były niebezpieczne 21.06.04, 09:35
        Jak się chce wejść do muzeum czy wjechać na XXX pietro PKiN to plecaki trzeba
        zostawić w szatni.
        To co można przewozić komunikacją miejską ujete zostało w rygorystycznym
        regulaminie.
        W metrze stały nadzór kamer wideo i częste patrole policyjne...

Z tego zdarzenia wynika, że do kina można wnieść niemal wszystko i wszystko
        zrobić, a ciemność podczas seansu sprzyja róznego rodzaju niebezpiecznym
        zachowaniom.
        Czyżby kina były jednymi z najniebezpieczniejszych miejsc w Warszawie?
        • Gość: Peppers Hmm IP: *.acn.pl 21.06.04, 10:30
          Gdy zaczynalem czytac ten artykul myslalem, ze znowu bedzie o jakiejs bandzie
          dresow czy kiboli. A tutaj, sprawca okazal sie kobieta. Coz, wypadke straszny
          ale w zasadzie mogl sie zdarzyc wszedzie, niekoniecznie w kinie. A ta kobieta
          wedlug mnie byla chora psychicznie.

Pzdrawiam!
        • Gość: normalna Mam dobry sposób! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 13:48
          jak idę do kina to kupuję 5 biletów:
          3 w rzędzie, w którym siedzę aby nie mieć sąsiadów
          1 przede mną aby mi nie zasłaniano
          1 za mną żeby nie kopano w mój fotel
          Wybrałam ten sposób bo jestem uczulona na gaz a nóż nie mieści mi się w torebce.
    • Gość: r2d2 DO GAZU DZIWKĘ!!! IP: 195.117.26.* 21.06.04, 10:59
    • warzaw_bike_killerz Spokonie to tylko rekalma filmu /nt 21.06.04, 11:21

• Gość: dokładny Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: 213.76.147.* 21.06.04, 11:34
      Gościu ty umiesz czytać co napisane?to nie pisz bzdur!
      a ona to psychiatry!
    • usenetposts Re: Atak nożem w kinie Atlantic 21.06.04, 12:15
      Tak wyglada psychopata.

Trzeba ja juz zamknac, i "leczyc".
      • Gość: Zoltan TO WINA BRAKU SLONCA!!!! IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 21.06.04, 13:17
        To wszystko wina braku slonca bylem wczoraj w kinotece po drodze 3 czy 4 osoby
        zaczepialy mnie z szalenstwem w oczach. Od wielu miesiecy nie bylo slonca
        wkrotce powariujemy bedsziemy sie dzgac nozami i powybijamy sie Boze ratunku.
        APOKALIPSA nadchodzi!!!
    • Gość: killer To gosciu nie mial noza idac do kina???? IP: 193.111.166.* 21.06.04, 13:51
      dziwne
    • Gość: Czytacz ZYCIE WARSZAWY OPISALO TO ZUPELNIE INACZEJ IP: *.softomasz.pl 21.06.04, 15:52
      KTO MA RACJE ???
      www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=41490
    • Gość: AMAMA Re: nARKOTYKI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 17:40
      MOŻE NAĆPANA
    • Gość: Świstak A może za często czytała felietony Kingi Dunin??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:48
    • Gość: plur22 Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.telia.com 21.06.04, 20:17
      Qr..zastanuwcie co piszecie..nei znaliscie tych ludzi wogle, jacy oni byli. za
      glosno jesc popkorn????i za to wbic komus noz w brzuch...gwlacilciel.....nie
      moge uwiezyc a tkie teksty!!
      malzenstwo ktore bylo szczesliwe idzie do kina i moze sie okazac ze meza to
      ostatni wypad do kina....zastanowcie sie co piszecie.
      akurat sie sklada ze znalm to malzenstwo i nie moge czytac tych bredni.
      Zastanocie chlopak przez glupote jakiejs panny moze umrzec a wy go
      oskarzacie....i to wlansie jest plska!!! nie nawidze za to polakow!
      • Gość: Świstak Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 20:29
        A czy wiesz co to jest ironia? A parodia? A czarny humor, gdy już nie ma
        miejsca na żadną logikę, gdy człowiek jest bezradny wobec niewytłumaczalnego?
        A jeśli nadal uważasz, że Polaków nie możesz znieść, to jest prosta rada:
        znajdź sobie inny obiekt zainteresowań.
    • Gość: plur22 Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.telia.com 21.06.04, 22:58
      nie moge tego zniesc dlatego jzu neimieskzam w polsce i nie bede mieskzac w
      polsce!!!
      wracam tam tylko bo musze bo mam tam przyjaciol rodiznke i znajomych.
      • Gość: piszedalej Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.04, 23:16
        Tak, bo u Was w Ameryce tego typu rzeczy sie nie zdarzaja...
        • Gość: req Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.orby.sth.bostream.se 22.06.04, 00:04
          w ameryce?!? ja mysle, ze kolezanka ze szwecji... no w szwecji to sie nie
          zdaza, ale z drugiej strony nie czesto sie slyszy o tym aby para chciala
          zgwalcic samotna dziewczyne w kinie. ja tam nozy do kina nie zabieram ze soba
          ale paralizator tak! jak trzeba komus bedzie przejechcec pomiedzy nogami i
          go/ja 'popiescic' to sie nie zawacham. widzicie w jakim panstwie zyjemy,
          przeciez inni widzowie nadal chcieli ogladac film, znieczulica w tym panstwie
          panuje wiec trzeba sie bronic samemu. dzielna kobita ale szkoda mi jej. a poza
          tym tak jak juz przedtem wspomnialem jedzenie popcornu w czasie seansu jest
          wyjatkowo irytujace i trzeba sie liczyc z konsekwencjami jak ktos jest w ten
          sposob prowokowany. oczywiscie nie popieram uzywania gazu ale...
      • Gość: Świstak Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 00:32
        Gość portalu: plur22 napisał(a):

> nie moge tego zniesc dlatego jzu neimieskzam w polsce i nie bede mieskzac w
        > polsce!!!

I całe szczęście. Bo jeśli tak myślisz, jak piszesz (a wiele świadczy o tym, że
        tak jest), to lepiej żebyś pozostała za "małą wodą" - u nas analfabetów nie
        potrzeba, a mających bałagan w głowie takoż.
    • Gość: StanislawMackowiak Re: Atak nożem w kinie Atlantic IP: 195.94.213.* 22.06.04, 18:12
      taką powinno sie na zawsze odizolować od normalnych ludzi, jest na to sposob
      jedynie skuteczny, a więc najpierw gazem po oczach ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka