Dodaj do ulubionych

Zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej Kobielska 6

26.06.12, 18:43
Witam,
z racji braku czasu na udział osobisty w spotkaniach, zgromadzeniach itp... mieszkańców osiedla przy Kobielskiej 6, nie miałam okazji poznać nowego Zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej. Natomiast dziś dostałam zawiadomienie o zmianie opłat na fundusz remontowy na nowy rachunek bankowy Zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej oraz informację że wszelkie roszczenie w tej kwestii należy zgłaszać do Zarządu Wspólnoty. W piśmie zapomniano tylko dodać w jaki sposób można się skontaktować z Zarządem Wspólnoty.
W związku z powyższym może ktoś z Państwa wie w jaki sposób mamy zgłaszać swoje wnioski w sprawach eksploatacji i remontów.
Z poważaniem
Sąsiadka
Obserwuj wątek
    • sasiad2005 Numer konta 01.07.12, 20:38
      Coś nie tak jest z numerem konta Wspólnoty Mieszkaniowej.
      W piśmie ze spółdzielni jest inny numer a w ogłoszeniu na drzwiach garażu inny (dwie ostatnie cyfry).
      • eminegh Re: Numer konta 02.07.12, 09:59
        Ja zamierzam upewnić się bezpośrednio u nowego administratora jakie dane mam wpisać w przelewie czynszu zanim wyślę środki.

W piśmie wydaje mi się, że był podany nr konta założony przez Wspólnotę a na drzwiach są dane nowego Administratora, chociaż podobieństwo układu cyfr jest niepokojące.

Pozdrawiam
        Sąsiadka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka