alik-w-plomieniach 27.06.12, 11:37 To jest, proszę państwa, lifting na miarę potrzeb i możliwości PKP. Bareja się w grobie przewraca ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "lifting" 27.06.12, 11:39 żałość ogarnia lepiej było już w ramach liftingu umyć te płytki poza tym to nie jest kolor kanarkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa32 Re: PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "liftin IP: *.home.aster.pl 27.06.12, 11:44 Zmyć? To trzeba być człowiekiem, by brud zauważyć i umyć. Ón cham, zamalował brud. Jaką taki człowiek nosi bieliznę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Re: PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "liftin IP: *.205.87.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.12, 12:01 Brązową :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuliush Re: PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "liftin IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.12, 16:24 Brązową z tyłu, zółtą z przodu Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "liftin 27.06.12, 12:47 Sorry, ale kilka wiader zwykłej farby jest tańsze niż wyczyszczenie płytek (specjalistyczne detergenty). To przecież oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malarz Re: PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "liftin IP: *.lot.pl 27.06.12, 14:18 bo nie istnieje kolor kanarkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "lifting" IP: *.ey.nl 27.06.12, 12:55 Na stacji PKP Wawer zrobiono dokładnie to samo - tylko nad nami ktoś się zlitował i wybrał olejną koloru białego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włochacz burmistrz Włoch odmówił, tłumacząc że przejście na IP: *.scansafe.net 27.06.12, 13:11 leży do PKP - pewnie kolejarze tylko nim chodzą ? Nasz burmistrz naprawdę troszczy się o nas mieszkańców. To może chociaż chodniki ( np. nad Globusową ) by naprawił ? Ale pewnie to teren ZDM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "lifting" IP: *.tktelekom.pl 27.06.12, 13:14 Piastów kilka lat temu potraktowano takim samym kolorem. Ściany pomalowano kilkakrotnie, bo być może nikt się nie spieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
sloik_spod_radzynia Mi się podoba 27.06.12, 13:30 Szwagier pomalował chałupę na taki sam kolor i cała wieś się zachwyca, niektórzy już nawet pojechali do Castoramy do Lublina po taką farbę i też będą malować. Nie wiem, co tu może się nie podobać, taki ładny żywy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "lifting" IP: *.acn.waw.pl 27.06.12, 13:42 W słowniku języka PL nie ma słowa "lifting". Czy nie można używać słów polskich? Odpowiedz Link Zgłoś
sloik_spod_radzynia Re: PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "liftin 27.06.12, 13:46 Przecież lifting to jest po polsku. To coś jak tuning. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "lifting" IP: *.acn.waw.pl 27.06.12, 13:46 A co z przejściem na stacji PKP Ursus.Przed Euro pojawiły się nowe naklejki "Zakaz palenia" to chyba też lifting a przejście o zgrozo,syf kiła i mogiła.Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżniczka PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "lifting" IP: *.524.skorosze.waw.supermedia.pl 27.06.12, 18:46 hm... jest to kolor cudnie - wściekle kanarkowy; ale żeby nie było że się czepiam koloru..... Samo "malowanie" jest tak niechlujnie wykonane że szok.. jeszcze nigdy nie widziałam czegoś takiego...brak słów...I nie wiem po co to było "malować"...stara farba przebija się przez ten disignowski kolor..jest nierówno położona, stara farba przebija przez ściany. Ogólnie rzecz ujmując są to wyrzucone pieniądze .. Chcąc coś pomalować przygotowuje się powierzchnię, wyrównuje się ją, gruntuje czy cosik w tym rodzaju itp.itd. .. a tu ?? co widać ?? widać wszystkie wcześniejsze pokłady i warstwy farby, powierzchnia ścian jest jakoś wyrzeźbiona i krzywa..Wniosek: TO JEST ZAPAĆKANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie malowane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i NIE liftingowane !!!!!!!!!!!!!!! Zlecający niech taki lifting zamówi swojej połówce !Zapraszam zlecającego ZAPAĆKANIE (tylko takie słowo przychodzi mi do głowy i tak należy to coś nazywać) do obejrzenia sobie tego swojego WIELKOPOMNEGO DZIEŁA i szczerze polecam aby ekipa ds. zapaćkiwania rzeczy różnych "malowała" ściany u siebie w domu.... A poza tym: czy nie można było kupić farby, która mniej śmierdziałaby ? Przechodzę przez tunel "na wydechu"... i chyba wszystko co żywe ten smród przegonił czy wytruł ..oj..nie przeleci ptaszek tym tunelem ..oj nie... Naprawdę trzeba mieć duuuuużą wyobraźnię i być SUPER KREATYWNYM aby coś takiego wymyśleć i zlecić do wykonania...i jeszcze odebrać i twierdzić że to tymczasowe..i że jest to lifting.. MNIE DOSŁOWNIE ZA KAŻDY RAZEM ZATYKA Z WRAŻENIA JAK TAM PRZECHODZĘ !!! MAJSTERSZTYK !!!! PS. i niniejszym donoszę że po remoncie przejścia podziemnego które trwało trochę czasu, dalej jest to zalewane (przy dużych opadach...) PS. i proszę nie argumentować że o gustach się nie dyskutuje..jak mówiłam wcześniej..nie czepiam się tej sciklizny kanarkowej, ALE WYKONANIA !!!! SZOKING ... PS. a może by tak jakaś szkoła która uczy malowania ścian zaprosiła uczniów - przyszłych malarzy - do tego miejsca i pokazała JAK NIE NALEŻY ZAPAĆKIWAĆ ??? Hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karramba PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "lifting" IP: 31.178.125.* 30.06.12, 15:38 Po tym jakie podejście do tej sprawy ma burmistrz dzielnicy, w której mieszkam od urodzenia, najbardziej adekwatne byłoby określenie tego delikwenta w pełni zasłużonymi epitetami. Oczywiście to typ proweniencji uświęconej, czyli zwolennik miłosierdzia bożego i chrześcijańskich wartości. Zatem stąd ta "troska" o mieszkańców dzielnicy. Od obsmarowania kolesia powstrzymuje mnie tylko to, że byłaby to zniewaga publiczna. Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji zostanie wyjebany na zbity pysk z tego urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włochowianin Re: PKP pomalowało tunel na kanarkowo. To "liftin IP: *.um.warszawa.pl 02.07.12, 14:38 Czytam sobie o "street artcie" jaki PKP na naszej włochowskiej stacji sobie ćwiczy i kompletnie nie rozumiem dlaczego przypierniczacie się do burmistrza? Radna Piecuch znalazła sobie w dzielnicy "Tuska", który jak wiadomo "winny jest wszystkiemu". Ja rozumiem, że można się czepiać władzy, ale psioczyć na burmistrza za stację, na którą jego urząd nie ma żadnego wpływu to już absurdalne! Dziś rano też padało przez burmistrza? Konkretne zarzuty podajcie, bo aż śmierdzi polityczną nowomową. A poza tym stuknijcie się ludzie - w sprawie stacji trzeba na pkp naciskać razem! Odpowiedz Link Zgłoś