Gość: Michał To są złodzieje... IP: 195.42.249.* 17.07.12, 08:40 Identycznie zachowali się z członkami klubu w Katowicach jak i w Warszawie w lokalizacji Radisson - kiedy jeszcze tam prowadzili swój klub. Identyczny scenariusz, dziwne bylo dla mnie że wielu klubowiczów kiedy zamkneli im klub w RAdissonie - kompletnie nie walczyła o swoje prawa. tylko posłusznie kupili to co im klub zaproponował: że bedą mogli chodzić do Mariiota. I podobnie jak tym razem do ostatniego momentu podpisywali umowy na caly rok (tak jak ze mna) i bez uzgodnienia z nowym włascicielem klubu przekazywali informacje ze nowy wlasciciel bedzie honorował ich karty za ktore tylko oni wzieli pieniadze. Zwyczajni oszusci ktorzy tak działają od lat. Sparwa nadaje sie nie tylko do rzecznika praw konsumenckich ale i do prokuratora. ZŁodzieje jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Sa. Wydymali Chorwatow, wydymali Polakow, teraz 17.07.12, 11:41 dymaja Belgow... Po 199 euro za karnet, a wiec taniej. To pralnia szmalu ruskich mafii, a Polak im jeszcze dodatkowo kabze napchal. Zglosiles do prokuratury? Nie! Zreszta guzik im zrobi - tu nawet nie wiadomo czyja wlasnosc: szwedzkiego kulturysty, czy rosyjskiej florecistki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 08:57 Marriott zszedł na psy pod każdym względem. Cała gastronomia jest na poziomie jadłodajni dworcowej. Ciastek nie da się zjeść, a obsługa, pożal się Panie Boże. Zresztą nie ma się co dziwić, skoro płacą im jak z łaski. Na początku firma trzymała poziom, teraz to tragedia, widać to gołym okiem i wewnątrz i na zewnątrz. A jesli chodzi o World Class to gdzie był zarząd Marriotta? Na całym świecie wiedzieli co to za firma a oni nie? Zbieranina ignorantów z całego świata, zainteresoawana tylko trzepaniem kasy i maksymalnym wyzyskiem pracowników, a Ci jeszcze włażą im w tyłek, bo to cudzoziemcy. Eech szkoda słów. Hotel mają w d... bo są tu tylko przejazdem. Żałosna firma, która cały czas jedzie tylko na opinii z początku lat dziewięćdziesiątych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient? Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.pl 17.07.12, 09:42 Witam, osobiście dotknięty jestem sprawą "karnetu rocznego za 2k PLN". Umowa z World Class Mariott obejmująca 15 m-cy treningów, treningi personalne i dodatkowe wejściówki. Od lipca miałem rozpocząć treningi, a tu niemiła niespodzianka. "Pismo informujące" do obowiązkowego podpisu w recepcji, brak managera, informacji i osób kontaktowych. Zamiast pomocy - zero informacji i totalna olewka ze strony hotelu i obsługi. Zbywanie informacjami o "poszukiwaniu operatora", brak jakiegokolwiek winnego. A co w tym wszystkim najgorsze nierespektowanie zapisów zawartej umowy - typowa olewka ze strony Mariotta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do IP: *.231.20.156.koba.pl 17.07.12, 10:02 a dlaczego Marriott ma respektować warunki umowy, które zawiązałeś z kimś innym? może teraz na całym świecie mają je respektować, bo jesteś wielce poszkodowany? Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Zarzad World Class International masz TUTAJ: 17.07.12, 12:10 www.worldclass.eu/company-management-team.php I, buhahaha!, 'contact': www.worldclass.eu/company-contact.php Tylko bys sie nie zdziwil! Firma wyraznie zarejestrowana w...Rumunii, 'parasol' szwedzki, szmal - sowiecki. Znak towarowy sprzedany Rosjanom w 1996. Powodzenia! Tyle po 5 minutach googlowania, choc nie klienta sprawa sprawdzanie oferenta, ale ciekawe co robia polskie organy rejestrowe? Przeciez to jawna 'ruska pralnia'.:)))) WE CREATE SHAPE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robie_łapy kupiłem karnet miesięczny na grouponie.. IP: *.wum.edu.pl 17.07.12, 10:35 dla siebie i mojej dziewczyny. co ja mam teraz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Poskarz sie Prezesowi- to Michael Fredholm. Albo.. 17.07.12, 12:30 szefowi od dzialalnosci- Rumunowi Gabrielowi Vasilescu. Bo cos mi sie wydaje, ze zarzadu polskiej filii juz nie znajdziesz - Chorwaci, ktorych pierwszych wydymano, tez swojego szukaja juz dobry ruski miesiac... Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Wlasciciel-'slup': Szwed. Kapital - ruskie mafie. 17.07.12, 11:47 I GDZIE ty, tumanie, zydow widzisz? Linki i nazwiska podaje w innych postach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
st.beat Re: Wlasciciel-'slup': Szwed. Kapital - ruskie m 17.07.12, 12:03 Ciotka tumanie złe linki podałaś !!! Stary znowu dosypał ci swoje leki do owsianki głupia niemro. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd LINKI w 100% wlasciwe, A Polak jak zawsze glupi:) 17.07.12, 12:18 www.worldclass.eu/company-investor-relations.php Na prawo pod polska flaga masz i link do: www.worldclass.pl Rzecz jasna, NIE DZIALA. KOGO ty bronisz, tumanie? Od Niemcow i Brytow sie uczyc - u nas ta RUSKA PRALNIA nawet sie nie probowala zarejestrowac.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.rdns.blackberry.net 17.07.12, 16:22 Chwila moment. Jak to mozliwe że niektorzy forumowicze się ciesza, że czlonkow tej silowni dotknela ta sytuacja? Czy naprawdę w tym kraju zyja takie obrzydliwe typy? Oszustwo jest takie samo jak w przypadku biur podrozy, tylko strata pewnie wieksza. WC nie oglosil upadlosci, nic na ten temat w KRS nie ma. Doszlo prawdopodobnie do wyludzenia pieniedzy za karnety ktorych bieg nawet jeszcze się nie zaczal ale WC zostal po prostu wyrzucony przez M. M. nawet nie poinformowal klubowiczow że wypowie umowe najmu w normalnym trybie WC mimo że czesciowo rozliczali się barterem. Bezposrednio to M diprowadzil do obecnej sytuacji narazajac kilkaset osob na straty, bedac zreszta swiadomym wyludzen podczas tzw promocji Euro 2012. Trudno uwierzyc że jako pierwszy M z tej promocji i że sprzetu nie zaspokoi swoich roszczen. WC nie placil od dawna na czas, a klientow wywalono z ich silowni z dnia na dzien. I nie WC ich wywalil. A to najlepsza silownia w Polsce- swietne zajecia grupowe - też dla starszych i chorych w basenie, nauka plywania dla niemowlat i malych dzieci, swietny sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.229.146.154.filmprodukcja.pl 17.07.12, 17:34 podobny numer zrobił niejaki Uniwersum Fitness&Fight w Warszawie. nasprzedawali gruponów, potem zamknęli się na 3 miechy pod pretekstem remontu, a potem otworzyli w zupełnie innej lokalizacji, z bardzo okrojonym grafikiem zajęć, w dużo niższym standardzie itp. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Jak polska gnida nie potrafi w domu poćwiczyć... 17.07.12, 17:47 ...tylko musi po to do Mariottu jechać, to aż się prosi, żeby ją ruska mafia ze skóry odarła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 18:40 To naprawdę straszne, że rażąca nieuczciwość firmy staje się pretekstem do ubliżania sobie nawzajem. Typowe małe polaczki. Nikogo nie razi oszustwo, ważne, że ma się satysfakcję, że ktoś stracił pieniądze. I jeszcze można go nazwać snobem albo japiszonem. Ach ach jak się mały żałosny polaczek cieszy. Małych żałosnych polaczków informuję, że karnet na tej siłowni wypadał taniej od innych - a w karnecie siłownia, basen, zajęcia itp. bez ograniczeń. Niekoniecznie korzystali więc z niej ludzie, którzy chcieli się polansować. Lepiej skupcie się na czymś konstruktywnym, np. organizowaniu pozwu zbiorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Jak ćwiczysz w domu to nie masz komu dupy pokazać? 17.07.12, 21:26 ...Islam was spuści na ziemię... Gość portalu: załamana napisał(a): > To naprawdę straszne, że rażąca nieuczciwość firmy staje się pretekstem do ubli > żania sobie nawzajem. Typowe małe polaczki. Nikogo nie razi oszustwo, ważne, że > ma się satysfakcję, że ktoś stracił pieniądze. I jeszcze można go nazwać snobe > m albo japiszonem. Ach ach jak się mały żałosny polaczek cieszy. > > Małych żałosnych polaczków informuję, że karnet na tej siłowni wypadał taniej o > d innych - a w karnecie siłownia, basen, zajęcia itp. bez ograniczeń. Niekoniec > znie korzystali więc z niej ludzie, którzy chcieli się polansować. > > Lepiej skupcie się na czymś konstruktywnym, np. organizowaniu pozwu zbiorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak ćwiczysz w domu to nie masz komu dupy pok IP: 31.178.126.* 17.07.12, 21:53 A w domu masz te wszystkie urządzenia, sprzęt i basen?? No to masz fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 "te wszystkie urządzenia"? Lekarza się poradź... 18.07.12, 11:14 ...bo ta gimnastyka ma tak wyglądać, jak on Ci zaleci, a nie jak Ci wduszają cwaniacy z biznesu wykorzystującego głupotę i naiwność ludzi. Gwarantuję, że obejdzie się bez "urządzeń". Jeżeli w Twoim wypadku basen jest niezbędny (wskazany to on jest wszystkim, ale to zupełnie inna sprawa), to nie ma rady, przeprowadź się nad Morze Śródziemne i obejdziesz się bez basenu... Gość portalu: gość napisał(a): > A w domu masz te wszystkie urządzenia, sprzęt i basen?? No to masz fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Sam się poradź. Takiego od głowy najlepiej. IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.07.12, 19:35 Poszukuję osób które zostały oszukane przez Word Class w Warszawie. Znajdźmy się na tej stronie i wymieńmy informacje jakie już posiadamy aby łatwiej było odzyskać pieniądze www.facebook.com/poszkodowaniprzezworldclasswarszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściekła ja Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 19:21 Marriott oczywiście umył od wszystkiego ręce i przekazał lokal Holmes Place, który olał stare członkostwa i chce zapłaty jeszcze raz za to samo! Sami oszuści!!! Szłam do siłowni w Marriocie a on udaje ,że to nie jego sprawa... są takimi samymi oszustami jak World Class. Tamci nie płacili za lokal więc jako poważna firma powinni interweniować zanim nas okradli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do IP: 213.233.103.* 09.08.12, 17:19 Szanowni Państwo, jako były manager marketingu i sprzedaży World Class zapewne osobiście niejednemu z Was sprzedałam członkostwo i proszę mi wierzyć że nie taką wizję klubu i marki przede mną roztaczano. Jest mi niezmiernie wstyd i przykro i jeśli to kogoś pocieszy to sama czuję równie pokrzywdzona, także finansowo: nie otrzymawszy należnego mi wynagrodzenia np. Proszę nie mieć do mnie żalu personalnie, gdyż jako były pracownik klubu wykonywałam swoją pracę najlepiej jak umialam. Jeśli ktokolwiek z Państwa potrzebuje pomocy, informacji odnośnie roszczeń względem mojego byłego pracodawcy, jeśli tylko będę potrafiła to pomogę. O przejęciu klubu dowiedziałam się 3 dni wczesniej, czyli można sobie wyobrazić szok z tym związany. Już pal licho ze stratą pracy, ale nadszarpnięte zostały moje częstokroć bardzo dobre relacje z klientami/klubowiczami ktore najbardziej sobie cenilam w tej pracy... Naprawde bardzo mi przykro. Alicja Tandecka Email alicja.tandecka@op.pl Na wszystkie maile na pewno odpowiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do IP: *.rev.snt.net.pl 10.08.12, 16:56 zagadzam się. M zachował się skandalicznie. Pewnie miał pierwszeństwo do pieniędzy z promocji i sprzętu. Jednak niepoinformowanie o wyłudzeniu to już chyba przestępstwo, a na pewno działanie wbrew regułom współżycia społecznego. Pamiętajmy że wszystkie kluby WC mieszczą się w hotelach M także pewnie M jest na bieżąco z siecią WC. M postąpił obrzydliwie. MI pracownicy Hotelu mówili, zresztą podobnie jak byli pracownicy WC, że wszystkie umowy dokumenty komputery pliki z WC mają u siebie. A teraz bezczelnie zmieniono wersję na WC wszystko zniszczył. Straszne jak nas rżną we własnym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky_fifi Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 11:03 Ciekawe jest to, że klub działa nadal w dokładnie tej samej formie, co wcześniej. Sprzęt jest ten sam, wszystko wygląda tak samo. Podobno sprzęt był w leasingu, jednak jakoś nowy operator, czyli Holmes Place, prowadzi działalność na tym samym sprzęcie. Być może wymieni sprzęt, ale na razie jeszcze nie, być może za 3 miesiące, ale nie wiadomo, bo na razie trwają rozmowy. Co do Marriotta, to na swoich stronach reklamowali World Classa jako "Our World Class...". Użyczali też swojego name'u do nazwy "World Class Health Academy w Hotelu Marriott". Ja jako klient, po przeczytaniu stron internetowych Hotelu Marriott oraz World Classa byłam przekonana, że jest to ich wspólne przedsięwzięcie. Adres World Class to był adres Hotelu Marriott, telefony to były telefony Hotelu Marriott. Dla dla mnie Hotel Marriott był gwarantem jakości i rzetelności tego klubu i dlatego właśnie kupiłam tam członkostwo. Jakże byłam naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.12, 14:55 Mi nie zapłacili za Laptopy. Pozostalo jeszcze ok 2100zł. Zwykli złodzieje i oszuści bo inaczej nie można tego nazwać. Jedyna szansa pozwu zbiorowego, bo firma jako sieć nie upadła. Mają siedzibie w Szwecji i nadal sobie działają to kwestia czasu kiedy będą zamykać kolejne placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Klub ogłosił upadłość. Karnety sprzedawali do k... IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.12, 16:01 Mi nie zapłacili za Laptopy. Pozostalo jeszcze ok 2100zł. Zwykli złodzieje i oszuści bo inaczej nie można tego nazwać. Jedyna szansa pozwu zbiorowego, bo firma jako sieć nie upadła. Mają siedzibie w Szwecji i nadal sobie działają to kwestia czasu kiedy będą zamykać kolejne placówki. Odpowiedz Link Zgłoś