jan-e-k 19.08.12, 17:11 Jak to jest teraz z dobrą pizzą w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUC Re: Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 20:17 Sprecyzuj, co jest dla Ciebie dobra pizza? Jakie ciasto, z jakiej maki, z jakiego pieca? Wtedy bedzie latwiej udzielic Ci wyczerpujacej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pizza 20.08.12, 13:21 niżej jest wątek o najlepszych pizzeriach w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 20:58 A mnie sie wydaje, ze na ogolnikowe pytanie nie warto odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 16:20 Ja jeśli chodzi o pizze to mam swoje jedno ulubione miejsce z prawdziwymi, włoskimi pizzami portofino.waw.pl/ Super jedzenie i przy tym fajne, ładne miejsce Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pizza 10.10.12, 18:19 Gość portalu: Adam napisał(a): > Ja jeśli chodzi o pizze to mam swoje jedno ulubione miejsce z prawdziwymi, włos > kimi pizzami > portofino.waw.pl/ nieśmiertelne spaghetti bolognese :-/ błędy w menu: SpinaCHI - spinaCI papardelle- paPPardelle a'll - all' tagliatelle seppia - tagliatelle al nero di seppia consome - consomme' capriciosa - capriCCIosa Peperone to papryka, nie rodzaj wędliny (w odróżnieniu od pepperoni, rodem z USA) chłodnik we włoskiej restauracji.. hawajska pizza we włoskiej restauracji wszechobecne oregano sprawiają, że nie mam ochoty tam zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś
flamel7 Re: Pizza 30.04.19, 16:07 dobrą pizze znajdziesz na pewno w Otto, Ciao a Tutti oraz Sypkiej Mące. Wszystkie miejsca są przeze mnie sprawdzone i polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś