Dodaj do ulubionych

Przedszkole - dni adaptacyjne

31.08.12, 17:17
Zapraszamy do Ekologicznego Przedszkola Mały Krokodyl.

Mały Krokodyl to placówka kameralna, ciepła i bezpieczna.
Nasze założenia programowe realizujemy wykorzystując takie metody jak m.in. metoda Marii Montessori, Odimienna nauka czytania czy metoda projektów edukacyjnych,

Dieta w naszym przedszkolu jest zdrowa, zbilansowana i ekologiczna.
Prowadzimy diety dla dzieci ze specjalnymi potrzebami żywieniowymi.

We wrześniu zapraszamy na zajęcia adaptacyjne i do oglądania przedszkola.

Więcej informacji:
www.przedszkolezabki.pl
tel. 784 322 830

Zapraszamy do kontaktu.
Obserwuj wątek
    • piotr.kostrzewa Re: Przedszkole - dni adaptacyjne 31.08.12, 20:20
      Witam,

Z tego co wiem to jest dopiero podejmowana uchwała w sprawie przedszkola na osiedlu GAZOMONTAŻU.
      Jak dla mnie dyskusyjna jest sprawa placu zabaw. Jak zamierzacie Państwo rozwiązać tą kwestię.
      • maly.krokodyl Re: Przedszkole - dni adaptacyjne 31.08.12, 21:42
        Dzień dobry,

zapraszam do mnie do przedszkola, porozmawiamy o rozwiązaniu kwestii placu zabaw, a także o ochwale. nr do mnie 784 322 830 (Milena Bajer)
        • piotr.kostrzewa Re: Przedszkole - dni adaptacyjne 31.08.12, 22:08
          Witam,

Skontaktuje sie z Pania w poniedzialek. Nie bardzo tylko rozumiem, dlaczego mamy cokolwiek ustalac i wyjasniac. Po to jest uchwala, aby mieszkancy wyrazili swoja opinie. Z drugiej zas strony skoro rozpoczela Pani zapisy dzieci to to oznacza, ze ma Pani pomysl jak z nimi spedzac czas na dworzu - patrz placu zabaw.
          • piotr.kostrzewa Re: Przedszkole - dni adaptacyjne 03.09.12, 09:47
            Witam,

Po rozmowie z właścicielem placówki oraz ANKRĄ temat uważam za zamknięty. Uchwała w sprawie przedszkola została podjęta.

PS. oby w tak ekspresowym tempie pozostałe uchwały przechodziły na naszych osiedlach.
    • marecki9990 Re: Przedszkole - dni adaptacyjne 03.09.12, 12:07
      Szanowni Państwo
      mam pytanie co do placyku zabaw.
      gdzie ma być zlokalizowany czy na terenie osiedla czy na zewnątrz. bo w uchwale którą dostaliśmy (mieszkańcy) jest bardzo surowa informacja o wyrażeniu zgody bądź nie na prowadzenie jednostki oświatowej.
      ps. proszę o odpowiedź na forum a nie przez kontakt osobisty, myślę że jest to informacja bardzo istotna dla Nas wszystkich (mieszkańców)
      • maly.krokodyl Re: Przedszkole - dni adaptacyjne 03.09.12, 12:16
        Dzień dobry,

uchwała, którą Państwo otrzymali, dotyczy tylko zmiany sposobu użytkowania lokalu. Sprawa placu zabaw to oddzielna sprawa, wkrótce otrzymają Państwo projekt uchwały w tej sprawie. Udało mi się porozmawiać z częścią mieszkańców (z tymi osobami, które zastałam) i przedstawić projekt placu zabaw, zgodziły się na proponowane rozwiązanie. Będzie on zlokalizowany na terenie osiedla. Z tego placu zabaw będą mogły korzystać również Państwa dzieci (bezpłatnie).

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka