Dodaj do ulubionych

Zrywał przechodniom łańcuszki. Grozi mu 5 lat w...

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.12, 20:05
Wyrwac chwasta
Obserwuj wątek
    • Gość: stary pijak Zrywał przechodniom łańcuszki. Grozi mu 5 lat w... IP: *.krawarkon.pl 09.09.12, 20:23
      Dopóki mu nie podrzucą do dresika pół grama maryśki to wszystko co robił to jest niska szkodliwość społeczna
    • nessuno Zrywał przechodniom łańcuszki. Grozi mu 5 lat w... 09.09.12, 20:40
      "Policjanci wystąpili z wnioskiem o aresztowanie złodzieja. Norbert P. za kradzieże może spędzić w więzieniu nawet 5 lat."

Takiego śmiecia powinno się od razu odstrzelić a nie cackać się z wnioskami. Pójdzie do pierdla to się jeszcze w złodziejskim fachu podszkoli.
      • pokon Re: Zrywał przechodniom łańcuszki. Grozi mu 5 lat 09.09.12, 22:15
        Zachowuj przynajmniej proporcje.Amber Gold wycyckał ludzi na kilkaset milionów PLN, Piskorski oszwabił na nie mniejszą sumkę,wygrywając niby to w kasynie,Stokłosa , wyłudzając podatki , za wysokie łapówki był w senacie.Wiec ten ,,złoczyńca kradnący łańcuszki" powinien dostać co najwyżej naganę za złe zachowanie.Takie mamy państwo - niestety.
    • Gość: filut z Pragi typowy wyborca tuszczej ferajny - w pierdlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 01:09
      w ktorym kibluje Pierwszy Trampkarz RP zebral 98% glosow -nic dziwnego ze dba o swoj zelazny elektorat

dresik bedzie mial zapewnione santorium za podatki Polakow a potem na przepustce moze odreagowaccw...owanie i od razu zabic jakas staruszke - od razu awansuje do kregu zainteresowania tok-szolow tefalenu
    • volim Łańcuszki? 10.09.12, 10:56
      Męski “łańcuszek” za 7500zł?! Taki łańcuszek musiał oplatać dość gruby karczek ...
    • Gość: en45 Zrywał przechodniom łańcuszki. Grozi mu 5 lat w... IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 20:53
      Witam, dziś /18.05./mnie w Warszawie po godzinie 11,00 w południe na ul Płockiej - Wola - zerwał z szyi łańcuszek z symbolem szalperza. Szkaplerza się nie zdejmuje dlatego nosiłam go na bardzo krótkim łańcuszku. Udało się kilka lat aż trafił się amator. Dla mnie wartość bezcena; łachmyta dostanie 20-30 zł u pasera albo 2-3 działki u dealiera. Ja nie zubożałam a jego niech rozlicza ktoś bardziej litościwy niż ja. A zresztą jeszcze parę kradzieży i będzie będzie miał piekło na ziemi: albo zecwelony w kiciu albo śmierdzacy w śmietniku. Żadne życie a ile strachu: jak on pięknie uciekał!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka