Dodaj do ulubionych

Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N...

• yesiotr z drugą Japonią nie wyszło, czas na drugą Ugandę 29.01.13, 15:12
    • zgryzliwyzenek W Toruniu uzdrawia sie na Uniwersytecie 29.01.13, 15:16
      A konkretnie robi to Wydział Teologiczny UMK, W sali uniwersytetu, pod przykrywka Seminarium Letniego - jakimś dziwnym trafem wiekszość słuchaczy była w widoczny sposób cierpiąca - a to ktoś u kulach, ktoś na noszach, ktoś z naroślą.

Seans z uzdrowicielem w światyni nauki i kartezjańskiego myslenia jakim powinien byc uniwersytet ???

• cheffin Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:18
      Ciemnogrod totalny, to po co jest kosciol skoro takie spedy organizuje sie na stadionie.
    • jagger2009 Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:24
      no wiec ta rzekoma profesor co naublizala ludziom w publicznym wystapieniu niech idzie bo potrzebuje uzdrowienia z jej chorych urojen na temat innych a do Lipca niech sie lepiej nie wypowiada publicznie bo to jest SKANDAL co ten babsztyl wygaduje
    • queserasera Ale to Jezus zaprasza ludzi na stadion, my tylko.. 29.01.13, 15:28
      ...pomagamy to spotkanie zorganizować! A na mecze zaprasza Bóg Piłki Nożnej. PZPN tylko to w jego imieniu organizuje. I kasuje.
      Tak, braci i siostry, co sekundę rodzi się nowy frajer - katabasy wiedzą to nie od dziś :)
    • Gość: Wszystko Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... IP: *.178-41-152.t-com.sk 29.01.13, 15:31
      Oj ludzie, ludzie... Wciaz nie moge w to uwierzyc. Tak swoja droga to ciekawe ile na tym zarobi?
    • Gość: gość4 Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... IP: 95.108.119.* 29.01.13, 15:32
      takich trzech księży i tą całą służbe zdrowia do kosza.
    • rabingoldblatt ciemność, ciemność 29.01.13, 15:33
      widzę....
    • absbls Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:33
      Czy facet leczy hemoroidy! Dobrze Wam tak, durne katole!
    • vomitorium1 Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:36
      czy kaftanik
      trzeba przynieść
      ze sobą ?
      (czy już jest
      w cenie ?)
    • harrison_bergeron Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:37
      Hahaha, napiszcie teraz że Latający Potwór Spaghetti to bzdura :)
      • Gość: etundil Re: Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie IP: *.ists.pl 02.02.13, 10:41

żałosne.
    • astarczewski Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:43
      "Juzus zbawia" za 40zł razy ileś tam biednych, zdesperowancyh ludzi, którzy wejdą na stadion. O, naiwności ladzka!!!
    • Gość: jajcowa Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.13, 15:43
      Czy to jeszcze Polska? i Warszawa.....,
      czy juz zaorany Ciemnogrod na terenie Polski???
    • anna22290 Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:44
      z uzdrowieniami roznie to bywa i nie do konca jest to wytlumaczalne ,moze jak ktos jest bardzo wiezacy ? nie wiem u mnie by sie chyba nie sprawdzilo ale skoro jest taka potrzeba to bardzo dobrze ze takie spotkania sa organizowane na stadjonie ktoremu przyniosa dochod ,po to jest wreszcie wybudowany aby sluzyl WSZYTKI LUDZIOM
    • bogdan331 Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 15:46
      Niech uzdrowi wszystkich psycholi z pis-po.Gowina,Kaczynskiego i tą durną co tak szczeka:/
    • Gość: stary pijak Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... IP: 176.111.229.* 29.01.13, 15:55
      Szaman wzniesie ręce, po nim wzniesie ręce publika i w tym momencie spadnie olbrzymia ulewa.
    • Gość: wlodwoz Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.01.13, 16:15
      Jeszcze jeden jezus po 40 od sztuki. Ale... jeśli gusła tam czynione podziałają na pisdzielców... zwłaszcz na tę "profesór" to może mieć sens...
    • ukos Impreza w sam raz dla tego stadionu 29.01.13, 16:20
      Uda się niezależnie od stanu murawy, pada czy nie pada, dach zamknięty czy otwarty. Nawwet w deszcz można sobie pozwolić na otwarcie dachu, po którego zamknięciu w kilkanaście minut robi się zaduch.
    • marne Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 16:30
      TAKIE TO PRAWDZIWE JAK CNOTLIWA PROSTYTUTKA istnieje taka???
    • prababka44 Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 16:37
      To Narodowy stoi na gruntach koscielnych ?

****biskup diecezji warszawsko-praskiej, na której terenie stoi Narodowy ****
    • Gość: unita Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... IP: *.lublin.mm.pl 29.01.13, 16:45
      Ludzie, on naprawdę uzdrawia. To nie jest jakaś mistyfikacja. Wiele słyszałem o nim, był nawet w u mnie w Lublinie i wyleczył ludzi np. ze ślepoty. Sam byłem na sobie świadkiem że modlitwa wstawiennicza działa, bo zwykły ksiądz modlił się nade mną, a ja uwierzyłem w to, padłem bezwładnie na ziemie uderzając głową i nie czując bólu, nie mogłem ruszyc ciałem i tylko dało mi to kolejny dowód, jaka wiara jest silna i że istnieje. I nie jestem starym moherem, tylko licealistą, który doświadczył tego na własnej skórze, a to spotkanie to świetny pomysł.
      • elemir Re: Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie 29.01.13, 20:58
        „a ja uwierzyłem w to, padłem bezwładnie na ziemie uderzając głową i nie czując bólu, nie mogłem ruszyc ciałem”

A co dobrego z tego wyszło?
    • nalpal Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 16:46
      Obecność premiera z rządem,parlamentem i senatem - OBOWIĄZKOWA !!! A nuż pomoże !!!!
    • jottsp Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 16:49
      Staruch wychodzi za kaucja - bedzie dobry doping z trybun!!!
    • wezyronly Ksiądz z Ugandy będzie uzdrawiał na Stadionie N... 29.01.13, 16:58
      To szansa dla pani Pawłowicz!
    • Gość: r0b0l a jednak polandia to dzika kraja IP: *.e-wro.net.pl 29.01.13, 17:00
      niech może odprawi swoje cuda w sejmie. Jeżeli zobacze poprawę to uwierzę.....

Tylko 9 tysięcy?
      skromnie, do psychola z Oławy tyle jeździło tygodniowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka