robertmatycz 25.05.13, 13:03 GRATULACJE DLA TEJ ODWAŻNEJ KOBIETY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawa OOoo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 13:14 I to sie nadaje do prasy! Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo Mrozek,.... 25.05.13, 13:31 Mrozek Aspirant, nasz człowiek w Policji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C2Ho5 Złapała pijanego gazownika. "Goniłam go jak koz... IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 14:38 Oj tam, człowiek sobie chlapnął i zaraz wielkie HALO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Brawo policja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 15:03 Działa dokładnie tak jak zawsze. Jesteście najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Re: Brawo policja! 25.05.13, 16:18 Kpisz, czy o drogę pytasz? Najważniejsze, że policja będzie miała nowe logo za ok 100 mln PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monako deregulacja? IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 15:16 tak właśnie sobie wyobrażam deregulację. Przyjeżdża ekipa do prac gazowych i nie ma uprawnień, oddajesz sprzęt do naprawy i ci go psują, przychodzą fachowcy nareperować dach i potem dach cieknie itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Oj tam, oj tam, gazownik pod gazem IP: 176.111.229.* 25.05.13, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hulaj dusza Deregulacja w Sejmie IP: *.proxy.aol.com 25.05.13, 18:40 Deregulacja zagosciła najwczesniej w Sejmie. Jest tam zbyt wiele osób nie majacych kwalifikacji do stanowienia prawa. Deregulacja w wielu dziedzinach życia w Polsce jest tego konsekwencją i wynika z braku fachowosci głosujacych i stanowiących prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Złapała pijanego gazownika. "Goniłam go jak koz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 19:45 Pani Małgorzato, jest pani moją idolką! W każdym szczególe przepiękna grochowska historia, dobrze, że z happy endem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Złapała pijanego gazownika. "Goniłam go jak k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 19:46 Pani Natalio, pani oczywiście też! Odpowiedz Link Zgłoś
cometto-pl Dobrze, że policja jest "uregulowana". 25.05.13, 22:14 Czeka się na nich tylko pół godziny, a potem "pani nie jest stroną". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: Złapała pijanego gazownika. "Goniłam go jak k IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.05.13, 23:01 Ten był pijany. Mnie trafił się inny numerant. Miał tylko sprawdzić instalację. Przybył bardzo wczesnym rankiem, sporo wcześniej niż było podane w powiadomieniu. Zerwałam się ledwie wyrwana ze snu i otworzyłam drzwi (żeby nie było - założyłam dość gruby szlafrok) bo mąż i dzieci jeszcze spali. Młody, z pozoru sympatyczny i fajny młody człowiek, na oko jakieś 28-30 lat, miał albo tick nerwowy albo wiosna go zmogła bo puszczał oko co chwilę. Uśmiechał się szeroko ale ja, zaspana, brałam to za zwykłą uprzejmość, tym bardziej, że mogłabym być od biedy jego matką. W każdym razie coś niby sprawdził, stwierdził, że wszystko jest ok ale kuchenkę przydałoby się zmienić skoro ma ponad 10 lat, poprosił o podpis w tabelce, z własnej inicjatywy zostawił numer telefonu i zniknął. Po pewnym czasie zauważyłam, że na stole w kuchni zostało urządzenie niezbędne do wykonania pomiarów, wobec czego szczęśliwa, że mam kontakt, zadzwoniłam do "pana". O dziwno nie okazał zdziwienia, nie zapytał o adres, numer mieszkania (w bloku jest 80 mieszkań), stwierdził tylko, że zaraz będzie. Pojawił się prawie natychmiast, próbował z marszu wejść do mieszkania i okazał najwyższe zaskoczenie i wręcz oburzenie gdy w drzwiach podałam mu czujnik i powiedziałam "do widzenia". Próbowałam wytłumaczyć sobie, że moje podejrzenia są wymysłem zaspanego umysłu ale po krótkim czasie gość zadzwonił z tekstem czy jestem pewna, że nie potrzebuję "męskiego ramienia"i bajerami, których wolę nie cytować. Dosłownie zatkało mnie. Od tamtej pory wszelkiej maści gazowników, kominiarzy i innych "sprawdzaczy" traktuję z wyjatkowym dystansem. Aha, instalacja, sprawdzona przez następnego gazownika, okazała się nieszczelna...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Złapała pijanego gazownika. "Goniłam go jak k IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 23:17 A za chwilę zadzwonił budzik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bkongo Re: Złapała pijanego gazownika. "Goniłam go jak k IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 01:31 Coś się zmienia w narodzie, na szczęście. Jeszcze niedawno kobietę uznano by za donosicielkę. Odpowiedz Link Zgłoś