Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 22:52 A moze ponczowe co lepsze i gdzie najlepsze godzina nie ta a tak bym zjadla,nadrobie jutro napiszcie gdzie kupujecie najczesciej.Niedoslodzona mysza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: W-Z 25.03.02, 23:13 roland_x napisał(a): > szarlotka!!! > mniam, mniam Ta "szarlotka" = sok jablkowy + zubrowka :--))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: W-Z 26.03.02, 10:40 Najlepszą WZ-tkę w życiu jadłem w cukierni Gajewskiego na ul.Jórskiego przy Łokietka, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pletwa3 Re: W-Z 26.03.02, 11:38 A ja mam (niestety) cukiernię dosłownie obok bloku (na Staffa). Wuzetki są fantastyczne, a jeszcze mają taką super roladę "budapeszt" z bitą śmietaną i orzechami, a ciasto to po prostu bajka. I genialne babeczki migdałowe na kruchym spodzie...I mus czekoladowy...O kurde, ośliniłam się...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: W-Z IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.03.02, 11:48 Omijajcie WSZYSTKIE!!!! cukiernie na Starówce. Drogo i kiepsko, aczkolwiek nie sprzedają W-Ztki z bitą śmietaną w spray'u za 5 zł jak to miało miejsce w Europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś