Dodaj do ulubionych

Absurdy drogowe - Warszawa i okolice

15.01.14, 13:37
Witam, poszukuję absurdów drogowych, głupich rozwiązań które wkurzają kierowców, złych rozwiązań które wpływają na ruch drogowy. Potrzebuję informacji o takich miejscach w Warszawie i okolicach. Czekam na propozycje takich miejsc gdzie jest to widoczne i są to ciekawe przypadki.

Interesuje mnie, adres danego miejsca - absurdu, ewentualnie jeżeli jest taka możliwość zdjęcie.

Proszę komentować post lub kontaktować się ze mną meilowo : nazahtc@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca. Re: Absurdy drogowe - Warszawa i okolice IP: *.146.238.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.14, 17:05
      Węzeł Marsa.Jadąc od Zegrza ul. Żołnierską- skręt w Marsa do Centrum . Czemu tylko z jednego pasa można skręcać w Marsa??? Obecne rozwiązanie w godzinach porannych generuje korki aż do wiaduktu kolejowego.Ciekawe że z ul.Marsa można skręcić w Żołnierską z dwóch pasów w kierunku Zegrza.Czyli można.
      • czarek_sz Re: Absurdy drogowe - Warszawa i okolice 15.01.14, 18:42
        Absurdy drogowe to jedno a bezmyślność użytkowników to drugie. Jadę kiedyś rowerem przez Łomianki. Ok piąta rano. Jadę ścieżka rowerową a gość wali we mnie fordem z podporządkowanej. Wyleciałem z roweru jak z katapulty. Gość spanikował a ja panikuję i patrzę czy nic nie nadjeżdża bo na środek drogi mnie wyrzuciło. Gość wyjął portfel i pyta się ile chcę. Srqwiel, przecież mało mnie nie zabił. Swoje wziąłem. Nie było lekko, gościowi nie odpuściłem :-) beknął mi jak za zboże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka