Dodaj do ulubionych

impreza na 50 osób

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 07:02
Poszkuje fajej restauracji w Warszawie , gdzie można urządziać elegancka imprezę dla 50 osób. Ma to być kolacja , gdzie podadzą coś w stulu obiadu czyli przystawka , zupa , Ii danie , deser. z racji tego z,e impreza planowana jest na kilka godzin i edzie muzyka na zywo przydalby się jescze szwedzki stół .
Szukam juz jakiś czas i jakoś na nic fajengo nie trafaiam.
Obserwuj wątek
    • 1-buc Re: impreza na 50 osób 04.02.14, 09:11
      I niczego eleganckiego nie znajdziesz. W Warszawie nie ma eleganckiego miejsca na bufet dla 50 osób w muzyką. Wszelkiej maści rustykalne karczmy pomieszczą taką liczbę i zapewnia kapelę. Ale jeśli ma być elegancko, to bez kapeli, tylko z zespołem muzycznym.
      Pozostaje Ci znalezienie miejsca i ściągnięcie tam cateringu albo wynajęcie sali w którymś z hoteli. O studentów Akademii Muzycznej, którzy zagrają do kotleta nie musisz się martwić tak jak o salę.
      Zadzwoń do CNK, do Zamku Ujazdowskiego, do Kręglickich i naszykuj 250 pln na głowę.
      • Gość: Znudzona 1-Bucem Re: impreza na 50 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 18:20
        Ja bym Ci chętnie poleciła knajpę która według mnie jest fajna, ale przecież 1-Buc oczywiście uzna to za SPAM ! i tylko niepotrzebnie narażę restaurację. Może powinnaś zmienić forum, gdzie nie ma BUCAAAAAA!!! i ktoś szczerze coś Ci poleci.
        Napisz po imprezie gdzie się wybrałaś i jak było, wtedy 1-Buc (może) nie uznam twojego wpisu za SPAM!
    • 1-buc wsztédzie ten sam SPAM 28.02.14, 17:13
      wyszukiwarka prawdé mówi
    • Gość: jola-j30 Re: impreza na 50 osób IP: *.ip.netia.com.pl 29.03.14, 14:47
      witam, polecam restaurację Studio Buffo, smacznie, miło i muzyka na żywo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka