Gość: mcduck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:21 MOŻE ULOTEK ZA WYCIERACZKĄ BEDZIE MNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa_ga Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 00:52 Zalegalizować! Precz z hipokryzją! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do jaa_gi 27.08.04, 09:43 Z tą legalizacją to ja bym się tak nie wyrywał... W ślad za tym trzeba będzie dziwkom przyznać świadczenia zdrowotne, rentowe i emerytalne, a że to całkiem pokaźna armia więc trzeba będzie znowu podwyższać składkę... A tak poza tym agentura umieszczona w kamienicy rzeczywiście skutecznie zatruwa życie sąsiadom, po legalizacji żadnego bata by na nią nie było... Dobrze, że policja w końcu wzięła się za to... mam nadzieję że to dopiero początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: do jaa_gi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 13:35 Nie chodzi o dziwki. Dziwka to charakter:) Prostytutka to zawód. Wiesz ile pieniędzy wpływałoby do budżetu państwa, gdyby ta cała szara strefa usług seksualnych została zalegalizowana?... Lekko 10% PKB. A za podatki ma się ubezpieczenia. To oczywiste. Coś za coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do jaa_gi 27.08.04, 13:36 Gość portalu: jaa_ga napisał(a): > Wiesz ile pieniędzy wpływałoby do budżetu państwa, > gdyby ta cała szara strefa usług seksualnych > została zalegalizowana?... Lekko 10% PKB. Łomatko! To aż tak się w Polsce p***dolą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: do jaa_gi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 13:46 Tak, tak:) Ale czy aż tak?... W normie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Burdele na slonzk!!! 27.08.04, 13:53 10% PKB to "w normie"?! To sporo więcej niż kiedykolwiek przynosiło górnictwo!!! Mam więc pomysł! Zalegalizować łajdactwo ale burdele zrobić w slonzkich kopalniach!!! Tam i tak był zawsze burdel, więc niech się w końcu na coś przydadzą... PS. Poza tym podobno żony górników puszczają się na potęgę za pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: >>>Burdele na slonzk!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 13:58 Nie PKB, ale też na p... w normie:)))))) PS. Nie bądź niekoleżeński, Warszawiaku... Sieć ogólnopolska ma to być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: 62.233.175.* 27.08.04, 11:22 > Zalegalizować! > Precz z hipokryzją! > :) A jak już zalegalizujemy, to LPR będzie wnioskował o zakaz działalności dużych sieci agencji w niedzielę w trosce o małe lokalne burdeliki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga CZARNO widzę...:-)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.04, 13:39 ....mimo że sami niemal zwolennicy (Pędzelek też da się przekonać) w tej kwestii się wypowiadają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIO Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: *.dialup.telenergo.pl 27.08.04, 05:43 UFF, całe szczescie, ze byli tylko tam, może wreszcie właściciele zatrudnią ładne laski a nie pasztety po 100 kg Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 27.08.04, 08:58 Czy dzielna policja nie moglaby zajac sie bezpieczenstwem obywateli, np. chuliganami w nocnych autobusach? W obecnej sytuacji bieganie za prostytutkami jako priorytet jest troche smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spl Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:24 No właśnie zajmuje się bezpieczeństwem. Środowisko prostytutek i alfonsów jest najbardziej kryminogenne! --- Zalegalizować i ściągać podatki! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 27.08.04, 11:25 narysuj.mi.baranka napisała: > W obecnej sytuacji bieganie za prostytutkami jako priorytet jest troche > smieszne. Jeden nalot raz na kwartał nazywasz kretynko bieganiem?! Zanim coś napiszesz to puknij się w ten pusty wegetariański łeb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy bzdura, bzdura, bzdura IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.08.04, 10:03 walka z wiatrakami, zalegalizować, ucywilizować... i tak nikt nigdzie na świecie nie zwalczył tego bo jest i popyt i podaż... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelonek Jestesmy w Europie IP: 62.189.19.* 27.08.04, 11:13 Skoro juz Niemki sie w Polsce prostytuuja to znaczy, ze w kraju nie jest zle. Doganiamy Niemcy, nawet jezeli tylko te wschodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:26 Legalizacja prowadzi do mcdonaldyzacji agencji towarzyskich. Powstają kombinaty miłosne z setką pokoi, standardową procedurą i z góry określonym "produktem". Nie są zadowoleni ani klienci, ani prostytutki. To juz lepsza chyba dyskretna atmosfera czasów amerykańskiej prohibicji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: IP: 62.233.175.* 27.08.04, 11:29 Nie martw się! Oprócz McDonaldsa czy innego KFC masz do wyboru mnóstwo loklanych barów - często z niepowtarzalnym kolorytem :) Opócz sieci handlowych masz do wyboru małe sklepiki. Tak więc bądź spokojny - oprócz agencji sieciowych będziesz mógł też wybrac mały lokalny burdelik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:55 Gorzej, legalizacja może doprowadzić do tego co zrobiono z kasynami w Monte Carlo i Las Vegas - zamiast ruletek prawie same automaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: *.aster.pl 27.08.04, 13:40 O q..wa, ja też mam ściany pomalowane na czerwono, a w pokoju stoi łóżko i prezerwatywy mam i co ja mam teraz zrobiś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spl Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: 217.153.92.* 27.08.04, 14:02 To zajrzyj do paszportu czy wiza jest jeszcze aby ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient_lupanaru Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: *.acn.waw.pl 27.08.04, 14:38 Śmieszą mnie tego typu akcje. To, że usługi seksualne są potrzebne na rynku, nie podlega dyskusji. Gdzie niby mieliby się udać samotni mężczyźni, zakładając, że agentury by zniknęły? Przyczyn samotności może być nieskończenie wiele, a samotnym chyba też należy się coś od życia. Mają zacząć gwałcić? A może przerzucić się na pedofilię? Nie mówię, żeby od razu zalegalizować prostytucję, ale ściganie jej jest IMHO bez sensu. Gwoli przypomnienia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=12467827&a=12467827 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toudi MOŻE JAKIEŚ UADNE FOTKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:42 ? Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 27.08.04, 14:58 1. Agencje towarzyskie powinny zostać zalegalizowane. 2. Prostytutki powinny obowiązkowo przechodzić co kilka tygodni badania lekarskie. 3. Agencje znajdujące się w blokach i przeszkadzające innym mieszkańcom powinny zostać stamtąd bezapelacyjnie wyrzucone. 4. Policja powinna co pewnien czas kontolować książeczki lekarskie zatrudnionych pań i legalność ich zatrudnienia i pobytu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:01 Była to niewątpliwie bardzo pożyteczna akcja służąca ochronie Polek świadczacych tego typu usługi, zwłaszcza pań stojących od lat 50-tych na rogu Aleji Jerozolimskich i Poznańskiej. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekus W Polsce prostytucja jest legalna. 27.08.04, 20:21 Jesli w Polsce prostytucja jest legalna to po co bylo aresztowac prostytutki? Panowie policjanci 95% prostytutek dzialajacych nawet na ulicach ma swoich alfonsow wiec nie rozumiem co to za relewacja? Wy wiecie kim oni sa i powinniscie po nich podjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad-82 BUU...NIE BEDZIE DYMANKA??? ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:38 kropla w morzu agencji w warszawie!!! tez sie maja czym chwaLIĆ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWP UpLiFted Re: Nalot na śródmiejskie agencje towarzyskie: 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:28 I TAK NIE LUBIE POLICJI BO TO W LWIEJ CZEŚCI NIEUKI ZE WSI A TE UKRAINKI TO NA PEWNO BYLY SYMPATYCZNE STUDENTKI I UCZYLY SIE DO SESJI.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACZOR POLICJANCI GONIĄ DZIEWCZYNY... NIE MACIE JAJ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:37 TRUDNO NIGDY NIE MIELISCIE, POTRAFICIE GNOJKOW POGONIC Z POD TRZEPAKA NIC WIECEJ. ALFONSI SIE SMIEJA BO BIEDNYCH DZIEWCZYN NIE BRAKUJE DO TEJ PRACY.. Odpowiedz Link Zgłoś