Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 11:25 w tak pieknych okolicznosciach przyrody jest obowiazkowy ja wybieram sie na pole mokotowskie trzeba chodzic czesciej bo z roku na rok jakby go mniej.dokad sie wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spiwor Re: niedzielny spacerek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 12:25 Kilka lat temu jak byłem w Warszawie przechodziłem przez placyk z różnymi figurkami nie pamiętam jak to się nazywało ale jest tam fantastycznie. pozdr z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: niedzielny spacerek 08.04.02, 08:30 Gość portalu: spiwor napisał(a): > Kilka lat temu jak byłem w Warszawie przechodziłem > przez placyk z różnymi figurkami nie pamiętam jak to się nazywało > ale jest tam fantastycznie. > pozdr z Wrocławia ************* Spiwór, Byłes po prostu na bajzlu pod Pałacem Kultury.......:)))))))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjny_kazimierz Re: niedzielny spacerek 07.04.02, 14:14 jużem odbył niedzielny spacerek. wracałem nogamy od Kryśki z Gocławia do siebie na Brzeskom. piknie jest. Kryśka chyba zostawiłem u ciebie lewego kamasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: niedzielny spacerek IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 07.04.02, 15:16 Czuemu mnie nie wzięłas ze sobą.............. Odpowiedz Link Zgłoś