Gość: aniesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 13:20 Byl ktos? jestem bardzo ciekawa wrazen. jakie jedzenie? co polecicie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rena Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.04.02, 21:15 ja tylko slyszalam, ze tam jest wszystko zielone - salatki, zupy, desery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.chello.pl 13.06.02, 18:03 Gość portalu: rena napisał(a): > ja tylko slyszalam, ze tam jest wszystko zielone - salatki, zupy, desery. Jeśli klienci też wychodzą z zieleniali to ja odpadam. Nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.chello.pl 16.04.02, 11:22 A w którym to miejscu?! Bliżej Puławskiej czy Niepodległości czy może Wołoskiej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 16.04.02, 14:08 Odyńca 15, pomiędzy Puławską a Kazimierzowską. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca 27.05.02, 00:50 Bylam tam w zeszlym roku latem, jadlam tylko 'slodkie' popijajac kawa i troche w szoku bylam po zobaczeniu rachunku: ciasteczko typu tarta owocowa kosztowala tam ponad 10 zl - hmmmmmm... Poza tym okropnie gryzly komary, bo stoliki wystawione byly tez do Parku Dreszera po drugiej stronie ulicy. Wiecej razy tam nie poszlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chagall Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.02, 22:41 znow Geslerowa - a co z Fukierem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fukier Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:17 Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 09:49 chyba najdrozsza i najmniejsza kawa w warszawce. ja rozumiem, ze kawa ekspresso musi byc niewielka, ale tyle co tam w filizance pływa( raczej osadza sie)... no i dobre ciasta maja, tyle, ze drogie oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zic Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.pl 13.06.02, 22:36 Menu jest tak wątłe jak podawane porcje, a ceny jak na Starym Mieście w perelowskich knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: 195.136.95.* 01.07.02, 12:13 no coz pani Gessler zrobila wokol siebie atmosfere artystyczna, zeby zatuszowac brak pomyslow na smaczne jedzenie. placi sie u niej tylko za wyglad, bo niektore podane potrawy wygladaja jak kompozycje z zielska. jak sie komus podoba, to ok, ale czasem czlowiek sie zastanawia, czy to w ogole jest jadalne. zwykle jest, ale wtedy okazuje sie, ze to nic wyszukanego, zwykle jedzenie inaczej podane. za to ceny........... pozdrawiam i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: 196.1.177.* 29.08.02, 15:27 jedzenie calkiem przyzwoite /niezle penne z serami/, atmosfera dosyc sympatyczna, ale przy ostatniej wizycie w zielniku rachunek scial mnie z nog. do kolacji zamowilismy trzy dzbanki wody mineralnej. i za te wode przyszlo nam zaplacic 90 zlotych. nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca 30.08.02, 21:10 pisałam już na wątku o "pięknej" (chłe chłe) gesslerowej. plusem jest wystrój, skromny i nie taki niegustowny jak inne jej knajpy oraz lokalizacja - nareszcie coś fajnego na mokotowie;) jedzonko sympatyczne, zwłaszcza słodkości, fajne miejsce na plotki z przyjaciółką, na randkę za mało romantyczne:) minus to ceny, latem komary oraz stała obecność gesslerowej i tego jej małolata, biegających bez sensu po ciasnej knajpce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryś Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 18:41 Starsza pani i małolat, ale knajpka fajna Odpowiedz Link Zgłoś