Dodaj do ulubionych

Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 13:20
Byl ktos? jestem bardzo ciekawa wrazen. jakie jedzenie? co polecicie? pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: rena Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.04.02, 21:15
      ja tylko slyszalam, ze tam jest wszystko zielone - salatki, zupy, desery.
      • Gość: TJ Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.chello.pl 13.06.02, 18:03
        Gość portalu: rena napisał(a):

> ja tylko slyszalam, ze tam jest wszystko zielone - salatki, zupy, desery.

Jeśli klienci też wychodzą z zieleniali to ja odpadam. Nie skorzystam.

• Gość: e. Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.chello.pl 16.04.02, 11:22
      A w którym to miejscu?! Bliżej Puławskiej czy Niepodległości czy może
      Wołoskiej?!
      • Gość: Marta Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 16.04.02, 14:08
        Odyńca 15, pomiędzy Puławską a Kazimierzowską.
        • kasiulek Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca 27.05.02, 00:50
          Bylam tam w zeszlym roku latem, jadlam tylko 'slodkie' popijajac kawa i troche
          w szoku bylam po zobaczeniu rachunku: ciasteczko typu tarta owocowa kosztowala
          tam ponad 10 zl - hmmmmmm... Poza tym okropnie gryzly komary, bo stoliki
          wystawione byly tez do Parku Dreszera po drugiej stronie ulicy.
          Wiecej razy tam nie poszlam.
          • Gość: chagall Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.02, 22:41
            znow Geslerowa - a co z Fukierem?
            • Gość: Fukier Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:17
              Jak zwykle.
    • Gość: rav Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 09:49
      chyba najdrozsza i najmniejsza kawa w warszawce. ja rozumiem, ze kawa ekspresso
      musi byc niewielka, ale tyle co tam w filizance pływa( raczej osadza sie)... no
      i dobre ciasta maja, tyle, ze drogie oczywiscie.
    • Gość: zic Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.pl 13.06.02, 22:36
      Menu jest tak wątłe jak podawane porcje, a ceny jak na Starym Mieście w
      perelowskich knajpach.
      • Gość: Ania Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: 195.136.95.* 01.07.02, 12:13
        no coz pani Gessler zrobila wokol siebie atmosfere artystyczna, zeby zatuszowac
        brak pomyslow na smaczne jedzenie. placi sie u niej tylko za wyglad, bo
        niektore podane potrawy wygladaja jak kompozycje z zielska. jak sie komus
        podoba, to ok, ale czasem czlowiek sie zastanawia, czy to w ogole jest jadalne.
        zwykle jest, ale wtedy okazuje sie, ze to nic wyszukanego, zwykle jedzenie
        inaczej podane. za to ceny...........
        pozdrawiam i nie polecam
    • Gość: ewa Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: 196.1.177.* 29.08.02, 15:27
      jedzenie calkiem przyzwoite /niezle penne z serami/, atmosfera dosyc
      sympatyczna, ale przy ostatniej wizycie w zielniku rachunek scial mnie z nog.
      do kolacji zamowilismy trzy dzbanki wody mineralnej. i za te wode przyszlo nam
      zaplacic 90 zlotych. nigdy wiecej.
      • g_andzia Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca 30.08.02, 21:10
        pisałam już na wątku o "pięknej" (chłe chłe) gesslerowej. plusem jest wystrój,
        skromny i nie taki niegustowny jak inne jej knajpy oraz lokalizacja - nareszcie
        coś fajnego na mokotowie;) jedzonko sympatyczne, zwłaszcza słodkości, fajne
        miejsce na plotki z przyjaciółką, na randkę za mało romantyczne:) minus to
        ceny, latem komary oraz stała obecność gesslerowej i tego jej małolata,
        biegających bez sensu po ciasnej knajpce:)
        • Gość: Eryś Re: Zielnik Gesslerowej na ul.Odynca IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 18:41
          Starsza pani i małolat, ale knajpka fajna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka