Dodaj do ulubionych

Trener personalny Warszawa

11.04.15, 22:00
Zapraszam na treningi personalne ,które mogą się odbywać zarówno na siłowni jak i w plenerze lub w domu u klienta.Układanie diety,pomoc i motywacja w zmianie złych nawyków żywieniowych.Ciekawe pomysły na zdrowe smaczne posiłki,promowanie kulturystyki całkowicie naturalnej,sportu i rozwoju ciała a zarazem ducha ,w sposób naturalny za pomocą z bilansowanej diety,opartej na pełnowartościowych produktach zdrowych dla naszego organizmu.
Czy nie każdy z nas chciał by czuć się lepiej sam że sobą we własnym ciele,nie ma co zwlekać odkładać decyzje na potem,na kolejne wakacje, czas zacząć działać.Zróbmy coś na prawdę dla siebie ,dla naszego organizmu,czy oszczędność na zdrowiu, na żywieniu nie jest pozorna,przecież nie dbając o nie i tak wydamy te pieniążki z tym że zanosząć je do aptek, wydając na leki.także zróbmy co możemy:)

Treningi dopasowane do potrzeb klienta, ukierunkowanych na postawiony priorytet treningowy,czyli:

-utratę nadmiernej wagi ciała
-odtłuszczenie organizmu
-budowę czystej masy mięśniowej
- zwiększenie siły i wytrzymałości mięśni
-możliwość prowadzenia i konsultacji online

Mój blog w tematyce żywienia
Zapraszam na treningi personalne ,które mogą się odbywać zarówno na siłowni jak i w plenerze lub w domu u klienta.Układanie diety,pomoc i motywacja w zmianie złych nawyków żywieniowych.Ciekawe pomysły na zdrowe smaczne posiłki,promowanie kulturystyki całkowicie naturalnej,sportu i rozwoju ciała a zarazem ducha ,w sposób naturalny za pomocą z bilansowanej diety,opartej na pełnowartościowych produktach zdrowych dla naszego organizmu.
Czy nie każdy z nas chciał by czuć się lepiej sam że sobą we własnym ciele,nie ma co zwlekać odkładać decyzje na potem,na kolejne wakacje, czas zacząć działać.Zróbmy coś na prawdę dla siebie ,dla naszego organizmu,czy oszczędność na zdrowiu, na żywieniu nie jest pozorna,przecież nie dbając o nie i tak wydamy te pieniążki z tym że zanosząć je do aptek, wydając na leki.także zróbmy co możemy:)

Treningi dopasowane do potrzeb klienta, ukierunkowanych na postawiony priorytet treningowy,czyli:

-utratę nadmiernej wagi ciała
-odtłuszczenie organizmu
-budowę czystej masy mięśniowej
- zwiększenie siły i wytrzymałości mięśni
-możliwość prowadzenia i konsultacji online

Mój blog w tematyce żywienia
fit-zdrowo.blogspot.com/
Zapraszam do kontaktu przystępne ceny
Marcin 503944018

Zapraszam do kontaktu przystępne ceny
Marcin 503944018

Obserwuj wątek
    • gaskins Re: Trener personalny Warszawa 07.05.15, 14:21
      Ja tam chodzę do siłowni Trener Indywidualny na Ursynowie, gdzie mam swojego trenera i nie muszę jeszcze dopłacać.
    • albi84 Re: Trener personalny Warszawa 01.11.15, 15:13
      Witam Was,

Jestem trenerem personalnym z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży fitness&wellness. Oferuję skuteczną pomoc w osiągnięciu wymarzonej sylwetki.
      Nie obiecuje gruszek na wierzbie, ale obiecać mogę, iż przy solidnej współpracy efekty będą pojawiały się z tygodnia na tydzień.

Co zyskasz współpracując ze mną? (możliwość współpracy online)

- skutecznie pozbędziesz się tkanki tłuszczowej,
      - odbędziesz motywujący trening personalny (siłownia, outdoor),
      - ukształtujesz, wymodelowanie sylwetkę,
      - poprawisz wyniki siłowe,
      - rozbudujesz proporcjonalną masę mięśniową,
      - poprawisz wydolność, wytrzymałość, czy sprawność fizyczną,
      - polepszysz swoje samopoczucie poprzez trening,
      - zlikwidujesz cellulit,
      - zmniejszysz wady postawy,
      - otrzymasz plan żywienia oraz treningu - układany zawsze indywidualnie pod Ciebie,

Szczegóły:
      www.albertkosmider.pl
      • Gość: Allan Re: Trener personalny Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.18, 21:33
        Fajnym rozwiązaniem jest trening EMS. Trening mniej obciąża organizm, ćwiczenia nie sprzyjają powstawaniu kontuzji, po treningu dużo prościej się zregenerować. W Warszawie polecam VictoryBody. Mają super trenera i dietetyka, więc takie 2w1, aby zdrowiej żyć i lepiej wyglądać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka