Dodaj do ulubionych

bardzo gorąco w tramwajach

IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.16, 07:15
wczoraj jechałam tramwajem gdzie klimatyzacja była włączona na grzanie 30 stopni, wyszłam mokra, a skąd wiem że była na tak wysoką temperaturę ustawiona bo mam znajomego który mi to sprawdził, wystarczyło podać mu nr tramwaju, więc teraz wiadomo jak nas robią i w lecie i w zimie, złośliwość i jeszcze raz złośliwość
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: bardzo gorąco w tramwajach 20.01.16, 18:06
      wczoraj jechałam tramwajem gdzie klimatyzacja była włączona na grzanie 30 stopni, wyszłam mokra

A zdjęłaś kurtkę w tramwaju? Jak jest ciepło, to ja zostaję w bluzie i spodniach.
      • tomjani Re: bardzo gorąco w tramwajach 26.01.16, 13:31
        Intrygujące jest że latem jakoś nikt nie pisze o klymie ustawionej tak jakby to miała być chłodnia do przewozu świńskich półtusz a nie pojazd dla ludzi. Gazownicy z Czerskiej najwyraźniej mylą role tramwaju, autobusu lub SKM-ki z rolą kurtyny wodnej pod którą można wejść gdy gorąco i wyjść natychmiast skoro tylko zrobi się zimno. Zapewne sami korzystają z komunikacji miejskiej jedynie służbowo, aby mieć jako takie pojęcie o niej, a mają już dosyć jazdy - wysiadają i wracają do redakcyjnej fury. Albo też bierą w łapę od producenta apapu, panadolu, theraflu zatoki czy też innego środka przeciw objawom grypy i przeziębienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka