Dodaj do ulubionych

Pomoc prawna - prawo gospodarcze

31.01.16, 11:03
Szukam adwokata lub kancelarii w Warszawie specjalizujacej się w szeroko pojętym prawie gospodarczym - sporządzanie i przygotowywanie umów z pracownikami, z kontrahentami i pomoc przy egzekucjach należności (wezwania do zapłaty itd). Będę wdzięczny za sugestie i pomoc w wyborze.
Obserwuj wątek
    • dorrt Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze 02.02.16, 14:36
      Zapytaj tutaj: szolajski.com/uslugi-prawne/
      Może będą w stanie pomóc? Specjalizują się obsłudze firm.
    • andrzej722 Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze 11.02.16, 14:40
      Witam,
      mogę polecić kancelarię, która mi pomogła w prywatnej sprawie i w prowadzeniu spółki więc polecam: tluczek-partnerzy.pl

Pozdrawiam
      Andrzej
    • Gość: gabriela Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze IP: *.play-internet.pl 10.03.16, 13:12
      Polecam swoja kancelarie - kancelariagmt.pl
      Proszę zatelefonować, omówię szczegóły telefonicznie.
      Gabriela Mandla-Tucholska
    • Gość: Bartek Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze IP: *.komster.pl 03.08.16, 09:41
      Ja z kolei polecam Kancelarię CSP :) www.kancelaria-csp.pl
    • Gość: Robert1979 Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.16, 14:44
      W sprawach gospodarczych skutecznie chronił moje interesy adwokat Radosław Borowiec z Warszawy. W procesie przeciwko mojemu kontrahentowi udowodnił mu rażące niedbalstwo przy świadczeniu usług na rzecz mojej firmy, powołał dowód z opinii biegłego z zakresu budownictwa i podważył argumenty prawne strony przeciwnej. Przystępne wynagrodzenie, terminowa obsługa, stały kontakt z klientem w trakcie prowadzenia sprawy sądowej. Cenne wskazówki co do postępowania egzekucyjnego.
      • czarek_sz Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze 20.09.16, 16:27
        W sprawach gospodarczych proszę kontaktować się z prawnikami którzy brali udział w szemranej reprywatyzacji warszawskiej. Może tani nie są za to skuteczność gwarantowana.
      • dluga1anna Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze 26.09.17, 18:24
        Wszystkie prawa, które należą do polskiego systemu prawnego określane są poprzez pewne zasady przewodnie stanowiące podstawę funkcjonowania gospodarki naszego kraju transakcje-w-sieci.yolasite.com/Prawo-gospodarcze.php
    • Gość: Antoni55 Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze IP: *.play-internet.pl 21.02.17, 00:10
      Polecam adwokat Sarę Oziemską. Współpracuje z Panią Mecenas od kilku miesięcy. Uważam, że ma ogromną wiedzę i jak narazie jestem zadowolony.
    • braandoon Re: Pomoc prawna - prawo gospodarcze 29.09.17, 17:45
      Ja ze swojej strony mogę polecić mecenasa Pana Pawła Kraśnieja, który ma Kancelarię adwokacką na Gocławiu krasniej.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka