Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 21:16 zwiedzilam podoba mi sie zwlaszcza stacja pkp nareszcie bedzie wygladala normalnie jeszcze co prawda nie wykonczona ale zanosi sie na to ze bedzie niezle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: centrum wilenska IP: *.zigzag.pl 13.04.02, 21:50 Znowu niedoceniana Praga jako pierwsza bedzie miala porzadny,nowoczesny dworzec z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: centrum wilenska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 14:00 mi też sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: centrum wilenska 14.04.02, 14:55 chyba trza się będzie udać na te Pragie jak bedzie ładny dzionek to na rowerku skoczę ale ten dworzec to teraz jest chyba troszkę przesunięty? a jakieś dojazdy porobili? pewnie korki będą teraz nieprzeciętne! ja jestem za tym żeby takie centra budować na obrzeżach miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: centrum wilenska i nie tylko IP: *.zigzag.pl 14.04.02, 16:37 W kolejce czeka Dworzec Wschodni(nazwa adekwatna do stanu w jakim sie teraz znajduje);podobno sa juz sporzadzone plany miejscowe dla tej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś