Dodaj do ulubionych

Wybielanie Warszawa

26.02.17, 18:13
ktoś może polecić mi gabinet w warszawie jeśli chodzi o tanie wybielanie
którą metodę wybrać??
Obserwuj wątek
    • fornalek Re: Wybielanie Warszawa 28.02.17, 14:12
      ja nie dawno wybielałem metodą nakładkowo w jednej z klinik,płaciłem 1200zł za system dr martina schwarza,efekt jest,najwazniejsze że bez boleśnie
    • victoriakami Re: Wybielanie Warszawa 08.03.17, 23:40
      Witam, serdecznie polecam! EMS Dental Studio na ul. Niemcewiecza 7/9, jeśli zalezy na szybkosci tak jak mi zalezalo na tym aby jak najszybciej miec zrobione szyny to trzeba sie udac na ul. Dembowskiego 5 do ich labolatorium protetycznego, wszystko dzieje się tam na miejscu, wezma wyciski, zrobia szyny, dadza preparat do wybielania. Zaplacilam 700 zł ale wiem ze teraz maja PROMOCJE! bo byla u nich moja kolezanka tydzien temu i zapalcila 550zł. kontakt pod numerem 226449119, www.emsdentalstudio.pl
    • asiakawa88 Re: Wybielanie Warszawa 20.02.19, 10:09
      Jeśli już decydujecie się na taki krok i chcecie rozsądnie wydać pieniądze i profesjonalnie wybielić zęby na taki niemalże Hollywood - smile to z czystym sumieniem mogę wam polecieć klinikę Uśmiech Zdrowia na ul. Wilanowskiej . Nie ma opcji bym wybrała innego dentystę lub poleciła innego. Czysty profesjonalizm!
    • natulana Re: Wybielanie Warszawa 22.02.19, 23:35
      Ober Clinic na Chałubińskiego polecam zdecydowanie, bardzo dobrych stomatologów mają i na NFZ leczą. Wybielanie oczywiście również w ofercie, leczenie każdego rodzaju, również usuwanie czy stomatologia estetyczna. Łatwo do nich trafić, na prywatną wizytę szybciutko ale na NFZ też wcale nie tak długo trzeba czekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka