bronek-ale-nie-ten 26.02.17, 18:13 ktoś może polecić mi gabinet w warszawie jeśli chodzi o tanie wybielanie którą metodę wybrać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornalek Re: Wybielanie Warszawa 28.02.17, 14:12 ja nie dawno wybielałem metodą nakładkowo w jednej z klinik,płaciłem 1200zł za system dr martina schwarza,efekt jest,najwazniejsze że bez boleśnie Odpowiedz Link Zgłoś
victoriakami Re: Wybielanie Warszawa 08.03.17, 23:40 Witam, serdecznie polecam! EMS Dental Studio na ul. Niemcewiecza 7/9, jeśli zalezy na szybkosci tak jak mi zalezalo na tym aby jak najszybciej miec zrobione szyny to trzeba sie udac na ul. Dembowskiego 5 do ich labolatorium protetycznego, wszystko dzieje się tam na miejscu, wezma wyciski, zrobia szyny, dadza preparat do wybielania. Zaplacilam 700 zł ale wiem ze teraz maja PROMOCJE! bo byla u nich moja kolezanka tydzien temu i zapalcila 550zł. kontakt pod numerem 226449119, www.emsdentalstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiakawa88 Re: Wybielanie Warszawa 20.02.19, 10:09 Jeśli już decydujecie się na taki krok i chcecie rozsądnie wydać pieniądze i profesjonalnie wybielić zęby na taki niemalże Hollywood - smile to z czystym sumieniem mogę wam polecieć klinikę Uśmiech Zdrowia na ul. Wilanowskiej . Nie ma opcji bym wybrała innego dentystę lub poleciła innego. Czysty profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
natulana Re: Wybielanie Warszawa 22.02.19, 23:35 Ober Clinic na Chałubińskiego polecam zdecydowanie, bardzo dobrych stomatologów mają i na NFZ leczą. Wybielanie oczywiście również w ofercie, leczenie każdego rodzaju, również usuwanie czy stomatologia estetyczna. Łatwo do nich trafić, na prywatną wizytę szybciutko ale na NFZ też wcale nie tak długo trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś