Gość: maja IP: 172.16.0.* 16.04.02, 23:02 mam prosbe-czy moze ktos z was podpowiedziec mi gdzie mozna tanio przenocowac w stolicy-tylko powaznie-nocleg na 3 osoby-gdzie i za ile ??z gory wielkie dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martin Re: nocleg w W-wie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 23:03 a jakie to maja być ceny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: nocleg w W-wie IP: *.acn.waw.pl 16.04.02, 23:08 Hotel 'Suseł' - Rzymowskiego 43 (chyba - mogę sprawdzić), niepiekny może, ale czysty - 90,- zł. jedynka, dwójka - 120,-. Ile za trójkę nie wiem, akurat nie były potrzebne jak rezerwowałam dla kursantów. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman tu na pewno przenocujesz 17.04.02, 07:46 Maja, Obdzwoń warszawskie akademiki studenckie. Oni tam mają zawsze pokoje do wynajęcia dla gości. Wiem że tak jest np. w "Pinesce" obok placu Narutowicza na ulicy Uniwersyteckiej. Pokoje sa okej -pełne wyposazenie, czysto, parter (kraty w oknach) portier całodobowy obok... Proponuje wejdz na stronę www.plac.pw.edu.pl/ tam znajdziesz informacje o wszystkich akademikach. Jest opis dokładny jak wygladają pokoje, są telefony i wszelkie informacje plus rezerwacja pokoju przez internet..... Zajrzyj tam -powinnas byc happy !! Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: nocleg w W-wie IP: 212.76.37.* 19.04.02, 11:01 Może przyda ci się wątek "szukam hotelu w okolicy Żoliborza" (ostatni wpis 3.3.2002) na forum ŻOLIBORZ,BIELANY? Odpowiedz Link Zgłoś