Gość: rommor IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 01:14 Kurczę blade! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kate Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.sympatico.ca 09.10.04, 01:40 no, kurcze blade jak nic i ze dodam za pania Chmielewska " w odwlok szalenczo kopane" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio " Ja nie jestem taki, żeby powiedzieć spadajcie" IP: *.chello.pl 09.10.04, 04:38 Podeszło do mnie dwóch panów. Ja nie jestem taki, że potrafię rzucić "Spadajcie", więc zgodziłem się na zdjęcie. - a słynne "spieprzaj dziadu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde balszka motyla noga! IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 13:13 bosą stopą w jaja, ale numer! Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 01:50 Fajnie. Jak opisują coś, co bez zdjęcia ciężko sobie wyobrazić, to zdjęcia na www nie ma. Akurat tego oglądać nie trzeba, a jest. A efekt? Efekt taki, że widać, że autor tekstu nawet treści reklamy nie umie przepisać, zacytował tak, jak mu się zapamiętało. Drobiazgi, ale świadczą o ogólnym podejściu do pracy. I to, droga redakcjo, widać coraz wyraźniej - mylicie plac Zamkowy z Rynkiem, park Żeromiskiego uporczywie nazywacie parkiem Mickiewicza i tak dalej. Olewka się szerzy. Szkoda, podupada jedyne prężne medium lokalne w tym mieście. ________________________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 02:05 pisze tam redaktor, że trasa jest o rok opóźniona z winy wykonawcy. ale przecież to miasto tak chciało, zresztą słusznie bo wykup gruntów był tam taki, że rok temu nie zbudowaliby Wału jako całości a jakiś pokawałkowany ( jak Wołoską). ------------------ jednostka rzetelności dziennikarskiej? 1 BRaj (kiedyś napisał,że Wał do trasy Siekierkowskiej oddadzą w styczniu, oddali w sierpniu, 1/2 roku wcześniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan a gdyby tak było zdjęcie w NowymWampie? IP: 217.11.142.* 09.10.04, 02:06 pt. "Prezydent jest zadowolony z nowego rekordu seksualnego!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: a gdyby tak było zdjęcie w NowymWampie? 09.10.04, 10:21 Gość portalu: corgan napisał(a): > pt. "Prezydent jest zadowolony z nowego rekordu seksualnego!" :))) Nie załapałby się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 09:15 Czy Kaczyński skarżąc WPRD do sądu, chce kasę za reklamę? ps. Zdjęcie jest OK i widać, że to kurdupel. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 10:20 A co innego można zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 10:18 Jaki to wizerunek, nie rozśmieszajcie mnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 12:06 On wściekły na firmę drogową a ja wściekły na Niego,że doprowadza Warszawę swoimi decyzjami do kompletnej ruiny.Brak inwestycji, brak koncepcji szybkiego rozwoju miasta, wybór poronionego prowincjonalnego architekta serwującego prowincjonalny kształt śródmieścia i wszechogarniający miasto gomułkowski zastój.Spadaj wstrętny Dziadu.... z ukochanej Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grobo Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 12:19 Jak to on nie jest taki!A spierdalaj dziadu to czyje! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Kaczor w "Nowych Drogach"! 09.10.04, 13:04 Wyszlo szydlo z worka. Zawsze mi wygladal na postkomuniste. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Kaczor w "Nowych Drogach"! 09.10.04, 13:46 To były "Nowe czasy"... te kiedyś, a on w "Nowych Drogach"pisemku drogowców, niekoniecznie postkomuchów... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Kaczor w "Nowych Drogach"! 09.10.04, 13:50 A nie, nie, organem PZPR byly Nowe Drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 13:25 Podeszło do mnie dwóch panów... Mój błąd, bo nawet nie wiedziałem, z kim się fotografuję..... no żesz Q... Prezesi firm które dostają kasę za jedną z większych i droższych inwestycji miejskich razem z nim są na uroczystości otwarcia trasy, a On mówi ze ktoś nieznajomy podszedł pstrykać sobie z nim zdjęcie... to ręce opadają. Warto postawić pytanie: Czy Pan Prezydent wogóle wie co sie wokół niego dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 13:47 Ze swojego punktu ( a raczej poziomu) widzenia mógł nie zauważyć kto zacz, jeśli tamci dwaj byli wzrostu np. Pola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wero Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.10.04, 16:54 Dlaczego kaczory mają płaskie kutasy? Bo im kaczki obciągają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:23 Nie zaplacili Kaczorkowi stosownego honorarium? Zapomnial biedaczek jednakowoz, ze ponetna blondynka to on nie jest. Wrecz przeciwnie. Dla firmy, ktora tak "niecnie" wykorzystala wizerunek kwaczacego to raczej tzw.reklama negatywna wykonana wlasnymi rekoma. Zwariowali???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Hi, hi, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:16 ale zrobili z niego wała. On swoimi wypowiedziami robi z siebie większego. Spiepszaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Hi, hi, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 22:44 Wujka? Chyba nie powinniśmy obrażac wujków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Hi, hi, 10.10.04, 01:19 Gość portalu: balbina napisał(a): > Wujka? Chyba nie powinniśmy obrażac wujków;-) Zgadzam się, nie obrażajmy wujków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl :))) haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:36 motyla noga ! ktos mnie wykorzystal do niecnych celow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Pół roku po wykonaniu jezdnie pękają, dziur pelno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:01 Zapadają się studzienk, jezdnia peka, robią się garby. Ta firma to wielki przekręt i nawet Lech Kaczyński nie ma z nią szans. Kiedy w Warszawie zaczną budować równe jezdnie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Pół roku po wykonaniu jezdnie pękają, dziur p 10.10.04, 01:20 Jak "Kaczora" spuszczą do kanału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Ci panowie z lewej i z prawej strony Prezydenta IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 14:27 wyglądają na takich co wiedzą, z której strony jest chlebek posmarowany. Typ urody 'Lew Rywin'. Prawdziwi warszawscy liderzy :-) A prezydent jak im bruździł to teraz stoi pomiędzy i się uśmiecha. Ot jacy sprytni! Teraz będzie z tego tzw sprawa sądowa ale oni wiedzą do kogo dotrzeć, żeby to rozmydlił albo żeby się przedawniło. A jak już będzie naprawdę gorąco, to zawsze można sobie jakiegoś bypassa strzelić, a my za to zapłacimy jak również za kolejne rozprawy, na które ich adwokaci przyniosą zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Dobre 10.10.04, 18:55 A swoją drogą albo dziennikarze GW przekręcili słowa Kaczora (wcale bym się nie zdziwił) albo naprawdę zrobił z siebie idiotę, mówiac ze nie poznał prezesów dwoch firm drogowych, wyjatkowo czsto obecnych w Warszawie. Zarówno Strabag (grupa Strabag AG) jak i WPRD (grupa Bilfinger Berger AG) to spółki córki dwóch niemieckich koncernów budowlanych, dla których Polska jest jednym z wielu rynków. To raczej Kaczyński powienien czuć sie wyrózniony stojąc w towarzystwie przedstawicieli światowych potentatów. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Dobre 10.10.04, 21:54 robisc napisał: > A swoją drogą albo dziennikarze GW przekręcili słowa Kaczora (wcale bym się nie > > zdziwił) albo naprawdę zrobił z siebie idiotę, mówiac ze nie poznał prezesów > dwoch firm drogowych, wyjatkowo czsto obecnych w Warszawie. Zarówno Strabag > (grupa Strabag AG) jak i WPRD (grupa Bilfinger Berger AG) to spółki córki dwóch > > niemieckich koncernów budowlanych, dla których Polska jest jednym z wielu > rynków. To raczej Kaczyński powienien czuć sie wyrózniony stojąc w towarzystwie > > przedstawicieli światowych potentatów. > Nie musiał robić... Odpowiedz Link Zgłoś
majusi Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 11.10.04, 00:27 Walczył, walczył a i tak "układ" wygrywa wszystko. może po niższych cenach, ale czy jakość też?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdm Nie kurczę blade a kaczę małe. Może teraz IP: 212.244.77.* 11.10.04, 08:31 przedstawi, ile zadań i forsy otrzymały firmy z układu WPRD i MPRD ??? Najlepiej, gdy mówi się (kaczor)o likwidacji starego układu a samemu wdeptuje się w "nowy" stary układ. I co panie kaczor? WPRD i MPRD dalej wygrywają to co chcą. I żadne tłumaczenia, że to zgodnie z przepisami ustawy o zamówieniach publicznych, gdyż poprzednio było tak samo. I po co było kwękać?, i po co było wprowadzać w błąd ? Teraz wyborcy wystawią rachunek - a może prędzej sąd z Wałęsą to załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 11.10.04, 09:24 Czyżby naprawdę nie wiedział z kim się fotografuje? Pierwsi lepsi ludzie, których nie znam podchodzą do mnie z prośbą o wspólną fotografię i ja się na to tak od razu zgadzam, bez żadnych wątpliwości? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 11.10.04, 09:29 potomar napisał: > Czyżby naprawdę nie wiedział z kim się fotografuje? Pierwsi lepsi ludzie, > których nie znam podchodzą do mnie z prośbą o wspólną fotografię i ja się na to > tak od razu zgadzam, bez żadnych wątpliwości? Dziwne... Po prostu malusi krętaczek Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 13.10.04, 04:22 potomar napisał: > Czyżby naprawdę nie wiedział z kim się fotografuje? Pierwsi lepsi ludzie, > których nie znam podchodzą do mnie z prośbą o wspólną fotografię i ja się na to > tak od razu zgadzam, bez żadnych wątpliwości? Dziwne... Z kim "Kaczorek"' zrobi sobie następne zdjątko? Może z Lepperkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Kaczyński niepoczytalny? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 16:46 Nie jestem specjalistą z dziedziny psychatrii, ale to chyba ewidentne oznaki niepoczytalności? Pozwolę tu sobie złożyć i podsumować wątki, także te już poruszone przez internautów. 1. Kaczyński twierdzi: "Podeszło do mnie dwóch panów. Ja nie jestem taki, że potrafię rzucić "Spadajcie", więc zgodziłem się na zdjęcie." Przecież zamiast "Spadajcie" można było rzucić "Spieprzajcie dziady". Zanik pamięci? Schizofrenia? 2."Mój błąd, bo nawet nie wiedziałem, z kim się fotografuję" - twierdzi Kaczyński. "Mój błąd"??? - to niewiarygodne, niemożliwe. Ja śnię. Prezydent przyznaje się do błędu. Przecież w jego ustach takie słowa nie mają racji bytu samego w sobie! 3. Ci "nieznajomi" to prezes WPRD, które to WPRD Kaczyński jeszcze kilka miesięcy temu oskarżał o stworzenie układu trzęsącego remontami ulic w Warszawie oraz prezes Strabaga, potężnej firmy budowlanej działającej w stolicy. Obaj Ci panowie są szefami firm, które budowały drugą jezdnię Wału Miedzeszyńskiego (na zlecenie prezydenta miasta). Na uroczystości przełączenia ruchu na tę właśnie jezdnię byli więc jednymi z kilku najważniejszych osób. Prezydent ma zaniki pamięci? A może nie zna szefów firm, którym miasto płaci dziesiątki milionów złotych za kolejne inwestycje? Nie wiem, która wersja jest bardziej kompromitująca... 4. Kaczyński na zdjęciu rzeczywiście wygląda na zadowolonego (zapewne z siebie), przyjacielski uścisk dłoni nie wygląda na przypadkowy. Jakoś nie słyszałem, by znany ze swej chorobliwej podejrzliwości prezydent fotografował się z byle kim. Czyżby nagła ufność w ludzi wstąpiła w niego? 5. "Teraz jestem pewien, że wszystko zostało ukartowane" - mówi ostatecznie Kaczyński. A jednak podejrzliwość wróciła. Po raz kolejny mamy do czynienia ze spiskiem wymierzonym w prezydenta. Mania prześladowcza? 6. Dalej to już znamy: "Oskarżę WPRD o bezprawne wykorzystanie mojego wizerunku." Życzę prezydentowi powodzenia w kolejnej rozprawie sądowej, bo jak dotąd ciągle brakuje mu szczęścia, a niesprawiedliwe sądy uwzięły się na niego. Masochizm? 7. "Jak ja teraz wyglądam w oczach innych firm dogowych?" - lamentuje Kaczyński. A jak pan wygląda w oczach Warszawiaków, panie prezydencie?? Może wśród internautów znajdą się osoby o specjalnościach psycholog, psychiatra, i tylko na podstawie opisanej sytuacji i wypowiedzi prezydenta odpowiedzą na pytanie: o czym z medycznego punktu widzenia mogą świadczyć takie zachowania i czy są normalne? A może ktoś pokusi się o stworzenie profilu psychologicznego Lecha Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheles Re: Kaczyński niepoczytalny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheles Re: Kaczyński niepoczytalny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:24 Real nie da rady na tego typa nie nie pomoze nawet zespol interautow - psychiatrow. Bo co za wariat lata z termometrem po autobusach w zimie zeby rzeczywiście sprawdzić czy jest zimno - wystarczy wejsc i zobaczyc pare buchająca z ust ale tu potrzeba naukowego podejścia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Kaczyński niepoczytalny? 13.10.04, 23:48 Gość portalu: cheles napisał(a): > Real nie da rady na tego typa nie nie pomoze nawet zespol interautow - > psychiatrow. Bo co za wariat lata z termometrem po autobusach w zimie zeby > rzeczywiście sprawdzić czy jest zimno - wystarczy wejsc i zobaczyc pare > buchająca z ust ale tu potrzeba naukowego podejścia :-) Jest jednak osoba, która "Kaczora" przebija ( nie pod względem wzrostu), niestety nie mieszka w Warszawie, a zawiaduje Mińskiem Mazowieckim. Pierwszy "celny strzał" tego burmistrzunia to zakaz sprzedawania zimnego piwa nawet w największe upały, ale on świat postrzega z wysokości "Kaczora" bo z klęczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Re: Kaczyński niepoczytalny? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 14:22 Proponuję założyć elitarne stowarzyszenie burmistrzów-psychopatów im. Małego Wodza. Na czele tej szacownej instytucji powinien stanąć nasz prezydent wszystkich prezydentów i burmistrzów Lech Kaczyński. Na honorowego członka powołać Jego Świątobliwość burmistrza Piastowa, który krzewi wśród mieszkańców tego miasteczka kulturę fizyczną. Otóż po 22-giej na terenie całego miasta obowiązuje całkowity zakaz sprzedaży alkoholu. Spragnieni o tej porze piwa Piastowianie muszą biegać na drugą stronę Al. Jerozolimskich (tu już Pruszków). Panie prezydencie Kaczyński - czyż nie mógłby pan podchwycić tego genialnego w swej prostocie pomysłu i zadbać także o kondycję Warszawiaków!? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Kaczyński niepoczytalny? 23.10.04, 13:15 I jeszcze kilka klubów "specjalnych"... Odpowiedz Link Zgłoś