Dodaj do ulubionych

Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową

IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 01:14
Kurczę blade!
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.sympatico.ca 09.10.04, 01:40
      no, kurcze blade jak nic i ze dodam za pania Chmielewska " w odwlok szalenczo
      kopane"
      • Gość: Józio " Ja nie jestem taki, żeby powiedzieć spadajcie" IP: *.chello.pl 09.10.04, 04:38
        Podeszło do mnie dwóch panów. Ja nie jestem taki, że potrafię
        rzucić "Spadajcie", więc zgodziłem się na zdjęcie. - a słynne "spieprzaj
        dziadu"?
        • Gość: kurde balszka motyla noga! IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 13:13
          bosą stopą w jaja, ale numer!
    • roody102 Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 01:50
      Fajnie. Jak opisują coś, co bez zdjęcia ciężko sobie wyobrazić, to zdjęcia na
      www nie ma. Akurat tego oglądać nie trzeba, a jest. A efekt? Efekt taki, że
      widać, że autor tekstu nawet treści reklamy nie umie przepisać, zacytował tak,
      jak mu się zapamiętało. Drobiazgi, ale świadczą o ogólnym podejściu do pracy. I
      to, droga redakcjo, widać coraz wyraźniej - mylicie plac Zamkowy z Rynkiem,
      park Żeromiskiego uporczywie nazywacie parkiem Mickiewicza i tak dalej. Olewka
      się szerzy. Szkoda, podupada jedyne prężne medium lokalne w tym mieście.
    • feelek Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 02:05
      pisze tam redaktor, że trasa jest o rok opóźniona z winy wykonawcy.
      ale przecież to miasto tak chciało, zresztą słusznie bo wykup gruntów był tam
      taki, że rok temu nie zbudowaliby Wału jako całości a jakiś pokawałkowany ( jak
      Wołoską).
      ------------------
      jednostka rzetelności dziennikarskiej?
      1 BRaj
      (kiedyś napisał,że Wał do trasy Siekierkowskiej oddadzą w styczniu, oddali w
      sierpniu, 1/2 roku wcześniej)
    • Gość: corgan a gdyby tak było zdjęcie w NowymWampie? IP: 217.11.142.* 09.10.04, 02:06
      pt. "Prezydent jest zadowolony z nowego rekordu seksualnego!" :)))
      • krzysztofplebs Re: a gdyby tak było zdjęcie w NowymWampie? 09.10.04, 10:21
        Gość portalu: corgan napisał(a):

> pt. "Prezydent jest zadowolony z nowego rekordu seksualnego!" :)))
        Nie załapałby się...
    • Gość: luka Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 09:15
      Czy Kaczyński skarżąc WPRD do sądu, chce kasę za reklamę?
      ps. Zdjęcie jest OK i widać, że to kurdupel. Pzdr.
      • krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 10:20
        A co innego można zobaczyć?
    • krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 10:18
      Jaki to wizerunek, nie rozśmieszajcie mnie?!
      • Gość: el matador Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 12:06
        On wściekły na firmę drogową a ja wściekły na Niego,że doprowadza Warszawę
        swoimi decyzjami do kompletnej ruiny.Brak inwestycji, brak koncepcji szybkiego
        rozwoju miasta, wybór poronionego prowincjonalnego architekta serwującego
        prowincjonalny kształt śródmieścia i wszechogarniający miasto gomułkowski
        zastój.Spadaj wstrętny Dziadu.... z ukochanej Warszawy!
    • Gość: grobo Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 12:19
      Jak to on nie jest taki!A spierdalaj dziadu to czyje!
      • niech Kaczor w "Nowych Drogach"! 09.10.04, 13:04
        Wyszlo szydlo z worka. Zawsze mi wygladal na postkomuniste.
        • krzysztofplebs Re: Kaczor w "Nowych Drogach"! 09.10.04, 13:46
          To były "Nowe czasy"... te kiedyś, a on w "Nowych Drogach"pisemku drogowców,
          niekoniecznie postkomuchów...
          • niech Re: Kaczor w "Nowych Drogach"! 09.10.04, 13:50
            A nie, nie, organem PZPR byly Nowe Drogi.
    • Gość: darek Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 13:25
      Podeszło do mnie dwóch panów... Mój błąd, bo nawet nie wiedziałem, z kim się fotografuję.....

no żesz Q... Prezesi firm które dostają kasę za jedną z większych i droższych inwestycji miejskich razem z nim są na uroczystości otwarcia trasy, a On mówi ze ktoś nieznajomy podszedł pstrykać sobie z nim zdjęcie... to ręce opadają. Warto postawić pytanie: Czy Pan Prezydent wogóle wie co sie wokół niego dzieje?
      • krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 09.10.04, 13:47
        Ze swojego punktu ( a raczej poziomu) widzenia mógł nie zauważyć kto zacz,
        jeśli tamci dwaj byli wzrostu np. Pola...
    • Gość: wero Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.10.04, 16:54
      Dlaczego kaczory mają płaskie kutasy? Bo im kaczki obciągają!
    • Gość: Zenon Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:23
      Nie zaplacili Kaczorkowi stosownego honorarium? Zapomnial biedaczek jednakowoz,
      ze ponetna blondynka to on nie jest. Wrecz przeciwnie. Dla firmy, ktora
      tak "niecnie" wykorzystala wizerunek kwaczacego to raczej tzw.reklama negatywna
      wykonana wlasnymi rekoma. Zwariowali????
      • Gość: balbina Hi, hi, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 20:16
        ale zrobili z niego wała.
        On swoimi wypowiedziami robi z siebie większego.
        Spiepszaj dziadu.
        • krzysztofplebs Re: Hi, hi, 09.10.04, 20:27
          wała czy uznali za wujka?!
          • Gość: balbina Re: Hi, hi, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 22:44
            Wujka? Chyba nie powinniśmy obrażac wujków;-)
            • krzysztofplebs Re: Hi, hi, 10.10.04, 01:19
              Gość portalu: balbina napisał(a):

> Wujka? Chyba nie powinniśmy obrażac wujków;-)
              Zgadzam się, nie obrażajmy wujków
    • Gość: rotfl :))) haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:36
      motyla noga ! ktos mnie wykorzystal do niecnych celow...
    • Gość: DM Pół roku po wykonaniu jezdnie pękają, dziur pelno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:01
      Zapadają się studzienk, jezdnia peka, robią się garby.
      Ta firma to wielki przekręt i nawet Lech Kaczyński nie ma z nią szans.
      Kiedy w Warszawie zaczną budować równe jezdnie?
      • krzysztofplebs Re: Pół roku po wykonaniu jezdnie pękają, dziur p 10.10.04, 01:20
        Jak "Kaczora" spuszczą do kanału
    • Gość: Smok Ci panowie z lewej i z prawej strony Prezydenta IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 14:27
      wyglądają na takich co wiedzą, z której strony jest chlebek posmarowany. Typ
      urody 'Lew Rywin'. Prawdziwi warszawscy liderzy :-) A prezydent jak im bruździł
      to teraz stoi pomiędzy i się uśmiecha. Ot jacy sprytni! Teraz będzie z tego tzw
      sprawa sądowa ale oni wiedzą do kogo dotrzeć, żeby to rozmydlił albo żeby się
      przedawniło. A jak już będzie naprawdę gorąco, to zawsze można sobie jakiegoś
      bypassa strzelić, a my za to zapłacimy jak również za kolejne rozprawy, na
      które ich adwokaci przyniosą zwolnienia.
    • robisc Dobre 10.10.04, 18:55
      A swoją drogą albo dziennikarze GW przekręcili słowa Kaczora (wcale bym się nie
      zdziwił) albo naprawdę zrobił z siebie idiotę, mówiac ze nie poznał prezesów
      dwoch firm drogowych, wyjatkowo czsto obecnych w Warszawie. Zarówno Strabag
      (grupa Strabag AG) jak i WPRD (grupa Bilfinger Berger AG) to spółki córki dwóch
      niemieckich koncernów budowlanych, dla których Polska jest jednym z wielu
      rynków. To raczej Kaczyński powienien czuć sie wyrózniony stojąc w towarzystwie
      przedstawicieli światowych potentatów.
      • krzysztofplebs Re: Dobre 10.10.04, 21:54
        robisc napisał:

> A swoją drogą albo dziennikarze GW przekręcili słowa Kaczora (wcale bym się
        nie
        >
        > zdziwił) albo naprawdę zrobił z siebie idiotę, mówiac ze nie poznał prezesów
        > dwoch firm drogowych, wyjatkowo czsto obecnych w Warszawie. Zarówno Strabag
        > (grupa Strabag AG) jak i WPRD (grupa Bilfinger Berger AG) to spółki córki
        dwóch
        >
        > niemieckich koncernów budowlanych, dla których Polska jest jednym z wielu
        > rynków. To raczej Kaczyński powienien czuć sie wyrózniony stojąc w
        towarzystwie
        >
        > przedstawicieli światowych potentatów.
        >
        Nie musiał robić...
    • majusi Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 11.10.04, 00:27
      Walczył, walczył a i tak "układ" wygrywa wszystko. może po niższych cenach, ale
      czy jakość też?!
    • Gość: zdm Nie kurczę blade a kaczę małe. Może teraz IP: 212.244.77.* 11.10.04, 08:31
      przedstawi, ile zadań i forsy otrzymały firmy z układu WPRD i MPRD ???
      Najlepiej, gdy mówi się (kaczor)o likwidacji starego układu a samemu wdeptuje
      się w "nowy" stary układ. I co panie kaczor? WPRD i MPRD dalej wygrywają to co
      chcą.
      I żadne tłumaczenia, że to zgodnie z przepisami ustawy o zamówieniach
      publicznych, gdyż poprzednio było tak samo. I po co było kwękać?, i po co było
      wprowadzać w błąd ? Teraz wyborcy wystawią rachunek - a może prędzej sąd z
      Wałęsą to załatwi?
    • potomar Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 11.10.04, 09:24
      Czyżby naprawdę nie wiedział z kim się fotografuje? Pierwsi lepsi ludzie,
      których nie znam podchodzą do mnie z prośbą o wspólną fotografię i ja się na to
      tak od razu zgadzam, bez żadnych wątpliwości? Dziwne...
      • krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 11.10.04, 09:29
        potomar napisał:

> Czyżby naprawdę nie wiedział z kim się fotografuje? Pierwsi lepsi ludzie,
        > których nie znam podchodzą do mnie z prośbą o wspólną fotografię i ja się na
        to
        > tak od razu zgadzam, bez żadnych wątpliwości? Dziwne...
        Po prostu malusi krętaczek
      • krzysztofplebs Re: Prezydent Warszawy wściekły na firmę drogową 13.10.04, 04:22
        potomar napisał:

> Czyżby naprawdę nie wiedział z kim się fotografuje? Pierwsi lepsi ludzie,
        > których nie znam podchodzą do mnie z prośbą o wspólną fotografię i ja się na
        to
        > tak od razu zgadzam, bez żadnych wątpliwości? Dziwne...
        Z kim "Kaczorek"' zrobi sobie następne zdjątko? Może z Lepperkiem?
    • Gość: Real Kaczyński niepoczytalny? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 16:46
      Nie jestem specjalistą z dziedziny psychatrii, ale to chyba ewidentne oznaki
      niepoczytalności? Pozwolę tu sobie złożyć i podsumować wątki, także te już
      poruszone przez internautów.
      1. Kaczyński twierdzi: "Podeszło do mnie dwóch panów. Ja nie jestem taki, że
      potrafię rzucić "Spadajcie", więc zgodziłem się na zdjęcie."
      Przecież zamiast "Spadajcie" można było rzucić "Spieprzajcie dziady".
      Zanik pamięci? Schizofrenia?
      2."Mój błąd, bo nawet nie wiedziałem, z kim się fotografuję" - twierdzi
      Kaczyński.
      "Mój błąd"??? - to niewiarygodne, niemożliwe. Ja śnię. Prezydent przyznaje się
      do błędu. Przecież w jego ustach takie słowa nie mają racji bytu samego w
      sobie!
      3. Ci "nieznajomi" to prezes WPRD, które to WPRD Kaczyński jeszcze kilka
      miesięcy temu oskarżał o stworzenie układu trzęsącego remontami ulic w
      Warszawie oraz prezes Strabaga, potężnej firmy budowlanej działającej w
      stolicy. Obaj Ci panowie są szefami firm, które budowały drugą jezdnię Wału
      Miedzeszyńskiego (na zlecenie prezydenta miasta). Na uroczystości przełączenia
      ruchu na tę właśnie jezdnię byli więc jednymi z kilku najważniejszych osób.
      Prezydent ma zaniki pamięci? A może nie zna szefów firm, którym miasto płaci
      dziesiątki milionów złotych za kolejne inwestycje? Nie wiem, która wersja jest
      bardziej kompromitująca...
      4. Kaczyński na zdjęciu rzeczywiście wygląda na zadowolonego (zapewne z
      siebie), przyjacielski uścisk dłoni nie wygląda na przypadkowy. Jakoś nie
      słyszałem, by znany ze swej chorobliwej podejrzliwości prezydent fotografował
      się z byle kim. Czyżby nagła ufność w ludzi wstąpiła w niego?
      5. "Teraz jestem pewien, że wszystko zostało ukartowane" - mówi ostatecznie
      Kaczyński. A jednak podejrzliwość wróciła. Po raz kolejny mamy do czynienia ze
      spiskiem wymierzonym w prezydenta. Mania prześladowcza?
      6. Dalej to już znamy: "Oskarżę WPRD o bezprawne wykorzystanie mojego
      wizerunku." Życzę prezydentowi powodzenia w kolejnej rozprawie sądowej, bo jak
      dotąd ciągle brakuje mu szczęścia, a niesprawiedliwe sądy uwzięły się na niego.
      Masochizm?
      7. "Jak ja teraz wyglądam w oczach innych firm dogowych?" - lamentuje
      Kaczyński. A jak pan wygląda w oczach Warszawiaków, panie prezydencie??

Może wśród internautów znajdą się osoby o specjalnościach psycholog,
      psychiatra, i tylko na podstawie opisanej sytuacji i wypowiedzi prezydenta
      odpowiedzą na pytanie: o czym z medycznego punktu widzenia mogą świadczyć takie
      zachowania i czy są normalne? A może ktoś pokusi się o stworzenie profilu
      psychologicznego Lecha Kaczyńskiego?
      • Gość: cheles Re: Kaczyński niepoczytalny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:21
        • Gość: cheles Re: Kaczyński niepoczytalny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:24
          Real nie da rady na tego typa nie nie pomoze nawet zespol interautow -
          psychiatrow. Bo co za wariat lata z termometrem po autobusach w zimie zeby
          rzeczywiście sprawdzić czy jest zimno - wystarczy wejsc i zobaczyc pare
          buchająca z ust ale tu potrzeba naukowego podejścia :-)
          • krzysztofplebs Re: Kaczyński niepoczytalny? 13.10.04, 23:48
            Gość portalu: cheles napisał(a):

> Real nie da rady na tego typa nie nie pomoze nawet zespol interautow -
            > psychiatrow. Bo co za wariat lata z termometrem po autobusach w zimie zeby
            > rzeczywiście sprawdzić czy jest zimno - wystarczy wejsc i zobaczyc pare
            > buchająca z ust ale tu potrzeba naukowego podejścia :-)
            Jest jednak osoba, która "Kaczora" przebija ( nie pod względem wzrostu),
            niestety nie mieszka w Warszawie, a zawiaduje Mińskiem Mazowieckim.
            Pierwszy "celny strzał" tego burmistrzunia to zakaz sprzedawania zimnego piwa
            nawet w największe upały, ale on świat postrzega z wysokości "Kaczora" bo z
            klęczek...
            • Gość: Real Re: Kaczyński niepoczytalny? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 14:22
              Proponuję założyć elitarne stowarzyszenie burmistrzów-psychopatów im. Małego
              Wodza. Na czele tej szacownej instytucji powinien stanąć nasz prezydent
              wszystkich prezydentów i burmistrzów Lech Kaczyński.
              Na honorowego członka powołać Jego Świątobliwość burmistrza Piastowa, który
              krzewi wśród mieszkańców tego miasteczka kulturę fizyczną. Otóż po 22-giej na
              terenie całego miasta obowiązuje całkowity zakaz sprzedaży alkoholu. Spragnieni
              o tej porze piwa Piastowianie muszą biegać na drugą stronę Al. Jerozolimskich
              (tu już Pruszków). Panie prezydencie Kaczyński - czyż nie mógłby pan podchwycić
              tego genialnego w swej prostocie pomysłu i zadbać także o kondycję
              Warszawiaków!?
              • krzysztofplebs Re: Kaczyński niepoczytalny? 23.10.04, 13:15
                I jeszcze kilka klubów "specjalnych"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka