Dodaj do ulubionych

wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 21:29
Fajne laski a pozatym sama wieś.
Obserwuj wątek
    • marudus Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy 18.04.02, 21:35
      Jeśli Warszawa to wieś, to co powiedzieć o takim Olsztynie? Tam nawet psy już
      dupami nie chcą szczekać, a śrubokręty dawno zawróciły.
      • Gość: Gosc Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 22:24
        Na mojej mapie (skala 1:10) nie ma Olsztyna? Ale moze to jakas ksywa?
        • Gość: mysza Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 22:39
          bo to po prostu "oddzial zamkniety"cos jak na sobieskiego.
        • Gość: ala Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 18.04.02, 23:42
          a ten ciagle o liczeniu, rankingach, mapach.....natrectwo??? TO SIE LECZY
          • Gość: Gosc Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 23:48
            Ale tylko w Olsztynie. Tam jest najwiekszy rynek na te uslugi.
            • marudus Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy 19.04.02, 00:39
              Po prostu pełna małomiateczkowość. Może to chęć ruszenia forum olsztyńskiego,
              żeby Warszawiacy tam trochę popisali - wtedy coś się może zacznie dziać na
              tamtym forum zastoju i stagnacji. Może to chęć wybicia się ponad poziom gówna
              olsztyńskiego. Ale może w tym Olsztynie (powiedziałbym: "Olsztynku" zdrobniale,
              małomiasteczkowo, ale taka miejscowość tyż jest w Polsze, a nie chcę obrażać
              mieszkańców Olsztynka) są yntylygyynty osobniki, którzy zaprzeczą autorowi
              wątku, i zwrócą honor Olsztynowi, który teraz jest postrzegany (jeśli Warszawa
              wg nie(-go)(-j), niejakie(-go)(-j) "Pieća", jest wsią) jako siedlisko
              przegniłych szałasów albo zatęchłych ziemianek, lub zbiornik na odpadki (tzw.
              szambo).
              Może niejak(-i)(-a) "Pieća" jest popieprzonym szczylem, które chce zaistnieć na
              chwilę i wzbudzić zainteresowanie swoim debilnym postem.

Ludziska, nie kłóćwa siem o wsiowości naszych siedliskuf. Przecie i tak dla
              reszty globusa jesteswa zacofanom, barbarzynskom, ciemnom, dewockom narodom.
              Poprafiajmy naszom renomem na tej śmierdzoncej niebieskiej kulce, a nie
              obnizajwa sie do pozioma luda pierwotnego. Przecie ni tylko my umiem godoć po
              polskiemu. Zagranicnioki nos przeczytajom, i bendom siem z nos śmioć. I to
              rozpropagujom. I na co wydziemy? Na debili, imbecyluf, taniom siłe roboczom...
              • Gość: Gosc Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 00:44
                Marudus, spoko. Swir z Olsztyna wyslal z dziesiec postow na te same tematy w
                ciagu pol godziny. Gwarantuje, ze to koniec jego mozliwosci. Takie wypadki
                zdarzaly sie i zdarzac beda. Dobrej nocy zycze.
                • marudus Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy 19.04.02, 01:22
                  A ciekawe, co taki śmieciarz będzie pisał, jak przyjedzie zamieszkać do
                  Warszawy. Po dwóch dniach pobytu uzna się za rodowitego Warszawiaka, i będzie
                  rozsyłał śmierdzące badziewie po forumach innych miast. A my znowu będziemy
                  świecić oczami za takiego świeżego Warsiawiaczka z Warszawki. Pewnie z naszego
                  forum (i poza Yntyrnytem też) będzie narzekał na swoje misteczko, Olsztyn,
                  podniecając się tym, że on tera Warsiawiak jest. A jak już pojedzie do rodzinki
                  w Olsztynie - to dopiero się bedzie bufonił. Mamy w firmie takiego jednego - z
                  Radomia - uważa się za niewiem co, po prostu Macho Total, ultra ideał. Jeśli
                  coś jest nie tak, to nigdy nie jest wina naszego Macho - zawsze winny jest ktoś
                  inny. Dzisiaj dowiedziałem się, że na przykład (specjalnie, z pełną
                  premedytacją), przycinamy mu krzywo papier (jest maszynistą offsetowym), żeby
                  spierdolił robotę, którą mu właśnie zlecamy, a potem żebyśmy mogli na niego
                  zwalić. Przecież normalnie teoria spiskowa dziejów Łysiaka przy nim to nic. Ci
                  ludzie po prostu tak myślą (nie chcę obrażać wielu przyjezdnych, ale wyjątki
                  potwierdzają regułę). Dlaczego mamy tylu przyszywanych Warsiawiakuf? Po prostu
                  wstydzą się swojej miejscowości, chcą być Best of The Best of The Best of The
                  Best, po prostu co to niesamowite oni są, bo "SĄ Z WARSZAWY". A co się dzieje,
                  jak pojadą do swej rodzinnej miejscowości? Są wtedy miejscowymi GURU, bo "SĄ Z
                  WARSZAWY", i "MIESZKAJĄ W WARSZAWIE", a potrafią zrobić najwiekszą burdę i
                  demolkę w miejscowej knajpie, bo on teraz "JEST WARSIAWIAK", i mu wszystko
                  wolno, "NO BO ON TO PRZECIE ZE STOLYCY JEST". No i stąd, My, starzy Warszawiacy
                  mamy taką opinię w Polsce, jaką mamy... ...No ale odbiegłem od tematu, bo
                  odbiegłem, ale tak wyszło... ...po prostu to taka polska, małomiasteczkowa
                  mentalność, i dopóki tego nie zmienimy, to nawet w tej ŁUNJII ŁEROPEJSKIEJ, jak
                  do niej wejdziem, będziem tylko parobkami, pracującymi pod kontrolą Żydka,
                  Francuzika czy Niemiaszka zgarniającego tylko śmietankę, a wykorzystującego nas
                  jak Chińczyków, pracujących tyle co za miskę ryżu i zgniłą rybę...
                  • Gość: Toksan Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.*.*.* 19.04.02, 07:23
                    A wiec Warszawiacy sa najskromniejsi i w ogole cool, tylko Ci wredni przyjezdni
                    brudza, bezczeszcza dobre imie stolicy i jej mieszkancow, podburzaja narod...
                    Ze mnie sie nabijali, jak pracowalem w Warszawie, wiec raczej unikalem
                    tematu: "Gdzie pracujesz?", przy jakims weekend'owym piwie... Ale moze wyjatek
                    potwierdza regule...
                  • Gość: jupp Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: 62.148.83.* 19.04.02, 07:54
                    marudus napisał(a):

> A ciekawe, co taki śmieciarz będzie pisał, jak przyjedzie zamieszkać do
                    > Warszawy. Po dwóch dniach pobytu uzna się za rodowitego Warszawiaka, i będzie
                    > rozsyłał śmierdzące badziewie po forumach innych miast. A my znowu będziemy
                    > świecić oczami za takiego świeżego Warsiawiaczka z Warszawki. Pewnie z naszego
                    > forum (i poza Yntyrnytem też) będzie narzekał na swoje misteczko, Olsztyn,
                    > podniecając się tym, że on tera Warsiawiak jest. A jak już pojedzie do rodzinki
                    >
                    > w Olsztynie - to dopiero się bedzie bufonił. Mamy w firmie takiego jednego - z
                    > Radomia - uważa się za niewiem co, po prostu Macho Total, ultra ideał. Jeśli
                    > coś jest nie tak, to nigdy nie jest wina naszego Macho - zawsze winny jest ktoś
                    >
                    > inny. Dzisiaj dowiedziałem się, że na przykład (specjalnie, z pełną
                    > premedytacją), przycinamy mu krzywo papier (jest maszynistą offsetowym), żeby
                    > spierdolił robotę, którą mu właśnie zlecamy, a potem żebyśmy mogli na niego
                    > zwalić. Przecież normalnie teoria spiskowa dziejów Łysiaka przy nim to nic. Ci
                    > ludzie po prostu tak myślą (nie chcę obrażać wielu przyjezdnych, ale wyjątki
                    > potwierdzają regułę). Dlaczego mamy tylu przyszywanych Warsiawiakuf? Po prostu
                    > wstydzą się swojej miejscowości, chcą być Best of The Best of The Best of The
                    > Best, po prostu co to niesamowite oni są, bo "SĄ Z WARSZAWY". A co się dzieje,
                    > jak pojadą do swej rodzinnej miejscowości? Są wtedy miejscowymi GURU, bo "SĄ Z
                    > WARSZAWY", i "MIESZKAJĄ W WARSZAWIE", a potrafią zrobić najwiekszą burdę i
                    > demolkę w miejscowej knajpie, bo on teraz "JEST WARSIAWIAK", i mu wszystko
                    > wolno, "NO BO ON TO PRZECIE ZE STOLYCY JEST". No i stąd, My, starzy Warszawiacy
                    >
                    > mamy taką opinię w Polsce, jaką mamy... ...No ale odbiegłem od tematu, bo
                    > odbiegłem, ale tak wyszło... ...po prostu to taka polska, małomiasteczkowa
                    > mentalność, i dopóki tego nie zmienimy, to nawet w tej ŁUNJII ŁEROPEJSKIEJ, jak
                    >
                    > do niej wejdziem, będziem tylko parobkami, pracującymi pod kontrolą Żydka,
                    > Francuzika czy Niemiaszka zgarniającego tylko śmietankę, a wykorzystującego nas
                    >
                    > jak Chińczyków, pracujących tyle co za miskę ryżu i zgniłą rybę...

a skąd ta pewność że tak zachowują się właśnie tylko imigranci? pytałeś się ich
                    wszystkich. ja z mojego doświadczenia, stwierdzam że na kilkudziesięciu w-
                    wiaczków których spotkałem tylko 2 było niezarozumiałych. sądząc po tej próbie,
                    tzw. prawdziwych mieszkańców waszego miasta jest kilka %? znaczy się
                    kilkadziesiąt tysięcy, znaczy się mniej niż olsztynian? ;-)

• Gość: pan_laga Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 21:43
                      Gość portalu: jupp napisał(a):

>
                      > a skąd ta pewność że tak zachowują się właśnie tylko imigranci? pytałeś się ich
                      >
                      > wszystkich. ja z mojego doświadczenia, stwierdzam że na kilkudziesięciu w-
                      > wiaczków których spotkałem tylko 2 było niezarozumiałych. sądząc po tej próbie,
                      >
                      > tzw. prawdziwych mieszkańców waszego miasta jest kilka %? znaczy się
                      > kilkadziesiąt tysięcy, znaczy się mniej niż olsztynian? ;-)
                      >

po prostu. prawdziwi warszawiacy mają specjalne uprawnienia. każdego, kogo uznają
                      za zachowującego się kretyńsko jak zarozumiały buc z gnijącym wnętrzem i
                      szpanerskim wewnętrzem, mają prawo legitymowac. żądają dowodu osobistego i tle.
                      to od nich dane o pochodzeniu i ilości buców podszywających się pod prawdziwych
                      warszawiaków spływają do urzędu statystycznego. stąd wiadomo dokładnie, ze to
                      buraki i czeresniaki z innych miast robią bydło w mieście, choc udają
                      szlachetnych i kulturalnych , sprawnych intelektualnie prawdziwych warszawiaków.
                      amen
                      burak laga
                      • pan_laga P.S. 28.04.02, 21:58
                        Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> Gość portalu: jupp napisał(a):
                        >
                        > >
                        > > a skąd ta pewność że tak zachowują się właśnie tylko imigranci? pytałeś si
                        > ę ich
                        > >
                        > > wszystkich. ja z mojego doświadczenia, stwierdzam że na kilkudziesięciu w-
                        > > wiaczków których spotkałem tylko 2 było niezarozumiałych. sądząc po tej pr
                        > óbie,
                        > >
                        > > tzw. prawdziwych mieszkańców waszego miasta jest kilka %? znaczy się
                        > > kilkadziesiąt tysięcy, znaczy się mniej niż olsztynian? ;-)
                        > >
                        >
                        > po prostu. prawdziwi warszawiacy mają specjalne uprawnienia. każdego, kogo uzna
                        > ją
                        > za zachowującego się kretyńsko jak zarozumiały buc z gnijącym wnętrzem i
                        > szpanerskim wewnętrzem, mają prawo legitymowac. żądają dowodu osobistego i tle.
                        >
                        > to od nich dane o pochodzeniu i ilości buców podszywających się pod prawdziwych
                        >
                        > warszawiaków spływają do urzędu statystycznego. stąd wiadomo dokładnie, ze to
                        > buraki i czeresniaki z innych miast robią bydło w mieście, choc udają
                        > szlachetnych i kulturalnych , sprawnych intelektualnie prawdziwych warszawiaków
                        > .
                        > amen
                        > burak laga

tfu !
                        miało być : "szpanerskiem zewnętrzem" .
                        laga panisko
    • Gość: b Tacy jak ty... IP: 212.244.106.* 19.04.02, 09:15
      ...też tu rzeczywiście mieszkają.
    • Gość: e. Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.chello.pl 19.04.02, 10:17
      Gość portalu: Pieća napisał(a):

> Fajne laski a pozatym sama wieś.

... ale przynajmniej umieją pisać po polsku. Weź sobie to do serca, bo
      warszawskie "fajne laski" nie szaleją za prymitywnymi analfabetami, choćby byli z
      samego Olsztyna!!!!!

• Gość: CICERO Re: wARSZWIACY to :ha ha,to poprostu głupie małpy IP: *.gtn.net 28.04.02, 08:06
        Taka piecia odezwala sie (lamana polszczyzna - ale sie odezwala) sama z
        wygladu glupia malpa......dajcie sobie z tym zwierzakiem spokoj........
        PA
    • smsk A my w Wawie zuzyte .... 28.04.02, 18:03
      Gość portalu: Pieća napisał(a):

> Fajne laski a pozatym sama wieś.

prezerwatywy oddajemy do recyclingu i przerabiamy na gume do zucia.
      I teraz wiecie dlaczego w Olsztynie z takim upodobaniem wszyscy zuja te gume.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka