Gość: Warschau IP: *.matrix.pl 24.04.02, 11:21 Ta impreza winna zniknąć (jak wiele innych jej podobnych)...To co wczoraj sie odbyło na "gali" Fryderyków to zwykła żenada. W połowie salę opusciła połowa publiczności...i w sumie jej się nie dziwię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Fryderyki.....żenada.... IP: 195.94.207.* 24.04.02, 11:48 Brak atnosfery, ztuczne nagrody, sztuczna publika, sztuczna muzyka... Pseudogala niewiadomodlakogo. W kazdym razie nie powinna tego pokazywac publiczna telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Fryderyki.....żenada.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 12:06 dodam tylko jeszcze wciaz te same twarze , towarzystwo wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Fryderyki.....żenada.... IP: *.chello.pl 24.04.02, 12:14 Nie widziałam,ale wcale nie żałuję-sam opis w gazecie mi wystarczył. Szczególnie jeśli chodzi o nagrodę dla zespołu,który nie wydał nawet płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Fryderyki.....żenada.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 13:55 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Ta impreza winna zniknąć (jak wiele innych jej podobnych)...To co wczoraj sie > odbyło na "gali" Fryderyków to zwykła żenada. W połowie salę opusciła połowa > publiczności...i w sumie jej się nie dziwię... kicz, wstyd,"śmieszne" kawałki w wykonaniu Skiby i Wisniewskiego czy Torbickiej/Kajah - nawet autorów tych gadek nie mogły one rozśmieszyć, tworzone na siłę "kategorie", zdumiewające kryteria przyznawania nagrody...itd.itd. dno. zgadzam się, ze powinno toto zniknąć. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Fryderyki.....żenada....i Rubin 24.04.02, 14:53 Cholera ale mam niefart. Że tez akurat wtedy musiał popsuc mi sie mój ukochany "Rubin". A moze on wyczuł ze nie bedzie nic do obejrzenia na "Fryderykach" i inteligentnie mnie o tym uprzedził...... Bogu dziekując ducha nie tracąc tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś