Dodaj do ulubionych

Jestem zrozpaczony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:16
DZIEWCZYNA NR 1. Poznałem ją przez gg, znaliśmy się chyba miesiąc. pewnego
razu coś się zaczęlismy kłócić, nie pamiętam dlaczego. Napisałem jej kilka
brzydkich zdań: "A mlaskałaś kiedyś pytonga?" "A uprawiałaś już seks?" na co
ona: "Nie chcę z tobą rozmawiać. Narazie". Ja: "Przepraszam, ja to znalazłem
w internecie i ci to powtórzyłem." Ona:"Wali mnie to gdzie to znalazłeś,
piszesz rzeczy które mnie wogóle nie śmieszą. Narazie." No i tak obraziła się
na mnie, przecież ją przeprosiłem! I napisałem że mi strasznie głupio z tego
powodu. Ale on jest już na mnie obrażona i nie chce mi wybaczyć!!! Co mam
robić???

DZIEWCZYNA NR 2. Mam kolegę który chodzi z nią do klasy, spytałem się go jak
ona się nazywa i gdzie mieszka. Powiedział mi. Po kilku dniach zauważyłem, że
ona mierzy mnie całego od stóp do głów i jak koło niej przechodzę to ona się
śmieje. Tak, on jej to powiedział że siępytałem o nią. Ale po co? I dlaczego
ona sięze mnie śmieje? Jej koleżanka też się ze mnie śmieją. Przecież ja się
go tylko spytałem jak ona się nazywa i gdzie mieszka! U to jest takie
śmieszne????? Co byście zrobili na moim miejscu? Jakie popełniłem błędy?
Obserwuj wątek
    • Gość: niesixa Re: Jestem zrozpaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:26
      Bo jesteś zwykły szczyl.
      A ze szczylami, co to mają na myśli jedynie międlenie pytonga normalna dziewczyna nie chce się zadawać.
      Obleśność Twoich zdań na gg jest dowodem do czego była Ci potrzebna ta znajomość.
      I nie dziw się że panienka się śmieje. Dla niej pozostajesz facetem co to trzepie pod klawiszami.
      A to jest żenująco śmieszne.

• Gość: pomocna dłoń Re: Jestem zrozpaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:36
        Drogi przyjacielu.

Życie jak widzisz wystawia cię na ciągłe próby. Znajomi nie rozumieją, płeć
        przeciwna szydzi. Czy jest z tego wyjście?
        Na szczęście jest:

POWIEŚ SIĘ!

I przestań zaśmiecać Forum Warszawskie.

Tylko błagam, zrób to skutecznie i nie żal się tutaj, ze coś nie wyszło, lina
        się zerwała itd. Samobójca partacz to jeszcze większa klęska od załośnika
        spamera.

• pan_pndzelek Re: Jestem zrozpaczony 11.11.04, 10:39
      Ja na twoim miejscu Młody Przyjacielu zapodałbym im obydwu rzeczonego
      pytonga... one to lubią... a w każdym razie w takiej sytuacji raczej mało mówią
      i się nie śmieją...

Pozdrawiam
    • buggi Re: Jestem zrozpaczony 11.11.04, 10:39
      Gość portalu: Toudi napisał(a):

> DZIEWCZYNA NR 1. Poznałem ją przez gg, znaliśmy się chyba miesiąc. pewnego
      > razu coś się zaczęlismy kłócić, nie pamiętam dlaczego. Napisałem jej kilka
      > brzydkich zdań: "A mlaskałaś kiedyś pytonga?" "A uprawiałaś już seks?" na co
      > ona: "Nie chcę z tobą rozmawiać. Narazie". Ja: "Przepraszam, ja to znalazłem
      > w internecie i ci to powtórzyłem." Ona:"Wali mnie to gdzie to znalazłeś,
      > piszesz rzeczy które mnie wogóle nie śmieszą. Narazie." No i tak obraziła się
      > na mnie, przecież ją przeprosiłem! I napisałem że mi strasznie głupio z tego
      > powodu. Ale on jest już na mnie obrażona i nie chce mi wybaczyć!!! Co mam
      > robić???

► kretyn! A wyobraz sobie, ze ona wali do ciebie ni z gruszki nie z
      pietruszki: " a ile razy dziennie walisz gruche?" To co? To nie obrazilbys
      sie ?
      >
      > DZIEWCZYNA NR 2. Mam kolegę który chodzi z nią do klasy, spytałem się go jak
      > ona się nazywa i gdzie mieszka. Powiedział mi. Po kilku dniach zauważyłem, że
      > ona mierzy mnie całego od stóp do głów i jak koło niej przechodzę to ona się
      > śmieje. Tak, on jej to powiedział że siępytałem o nią. Ale po co? I dlaczego
      > ona sięze mnie śmieje? Jej koleżanka też się ze mnie śmieją. Przecież ja się
      > go tylko spytałem jak ona się nazywa i gdzie mieszka! U to jest takie
      > śmieszne????? Co byście zrobili na moim miejscu? Jakie popełniłem błędy?

► no popatrz, wszyscy sie smieja. Taka wesolosc moze byc wynikiem czestego
      palenia marihuany.
      -Ta podkowa przyniosla mi szczescie - rzekl bokser.
      Ukrylem ja w rekawicy.
      • Gość: Toudi Re: Jestem zrozpaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:25
        Buggi ja to na żart jej napisałem o tym pytongu. A o co chodziz dziewczyną nr 2?
        • miltonia Re: Jestem zrozpaczony 11.11.04, 12:02
          Moze sie wcale z Ciebie nie smieja ale usmiecha kuszaco? Zagadaj do niej, ale
          raczej nie o pytongu. Zaimponuj jej swoim intelektem, oczytaniem, znajomoscia
          egzotycznych jezykow, kultura bycia, poczuciem humoru, elegancja i
          schludnoscia. Wtedy Ci sie nie oprze, jako i ja sie nie oparlam Karolakowi.
          • Gość: Toudi Re: Jestem zrozpaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 12:43
            One się trzęsą ze śmiechu na mój widok, a na przerwie nachalnie siąpatrzą na
            mnie. Co to oznacza?
            • Gość: NiewazneKto Śmieszność i śmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 12:57
              "Wszyscy ludzie wydają się nam śmieszni, z wyjątkiem nas samych" John
              Galsworthy
              "Na świecie nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do śmiechu" Marcel
              Achard
              • Gość: NiewazneKto Re: Śmieszność i śmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:03
                pan_pndzelek jak se zdzieram naskórek ze swojej pięty to myślę o tobie że
                pracowałbyś w moim haremie jako wylizywacz dupska po oddaniu stolca, czyli jako
                bidet.
                • niech Re: Śmieszność i śmiech 11.11.04, 13:06
                  A jak se nie zdzierasz to tez myslisz?
                • Gość: NiewazneKto Do Pana_Pndzelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:09
                  Jestem osobą bardzo spokojną i nikogo nie obrażam. Ale teraz to się
                  naprawdę w......., bo ktoś się pode mnie podszył. Panie Pędzelku - to nie
                  ja wpisałam się wcześniej. I z góry informuję, że niezależnie od poruszanego
                  tematu - NIGDY NIE BĘDĘ NIKOGO OBRAŻAŁA!
            • miltonia Re: Jestem zrozpaczony 11.11.04, 13:05
              Podejdz do nich i spytaj sie, co tak je bawi, bo tez lubisz sie posmiac. Jesli
              beda sie dalej smialy, smiej sie z nimi. Smiech bardzo korzystnie wplywa na
              zdrowie i przedluza zycie. Smieja sie, bo sa wesole, a ze patrza na Ciebie,
              hmmm, moze sie im podobasz?
              • Gość: Toudi Re: Jestem zrozpaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:12
                Może... A ja ostatnio podeszłem do nich jak siedziały z moim kumplem na
                świetlicy i do niego powiedziałem "czemu one się ze mnie śmieją?" A one się na
                uciszyły i były uśmiechniete. Lepiej już więcej do nich nie podchodzić!
                • niech Re: Jestem zrozpaczony 11.11.04, 13:15
                  Nie podchodz i czekaj az one do ciebie podejda.
                • Gość: Toudi Re: Jestem zrozpaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:16
                  Ja wiem kto to się podszywa. Ten idiota wykorzystuje to że ma neostradę i
                  podszywa się pod tych co mają nesotradę bo mają takiego samego hosta jak my.
                  Zobaczcie co on wypisuje na
                  www.forum.o2.pl/forum.php?id_f=28
                • Gość: Pomocna dłoń Re: Jestem zrozpaczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:19
                  No i jak pętla już gotowa? Nie ma na co czekać.

Teraz będzie rozwiązanie zagadki: trzeba było zmienić szkołę z głuchoniemych na
                  normalną, to może oprócz uśmiechów jakiś dźwięk byś uzyskał.

No a teraz SIUP!

PODYNDAJ TAK AŻ SIĘ ZNUDZĄ I PRZESTANĄ SIĘ ŚMIAĆ.
    • Gość: Fuzzy Re: Jestem zrozpaczony IP: *.chello.pl 11.11.04, 18:08
      Chlopie, ale Ty masz problemy!!!
      Wez sie lepiej za nauke, ucz sie jezyków obcych, bo teraz wrescie zaczynaja
      doceniac fachowców(a jak dorosniesz, to podejrzewam ta degengrolada jaka na tu
      zafundowano teraz minie), a jak nim nie bedziesz, to bedziesz wyrzucany poza
      margines, o i tyle co mam do powiedzenia na Twój temat...

Pozdrawiam,
      Fuzzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka