IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:28
Chamstwem jest podszywanie się pod moją skromną osobę w jednej wypowiedzi
z tematu "Jestem zrozpaczony". Czy często Wam się zdarza, że ktoś się pod
Was "podstawia"? Ostatnio z tego samego powodu zdenerwował się krzysztof-
plebs.
Wiem, że nie lubicie na forum pewnych osób i komuś zależało na obrażeniu
pana_pndzelka, ale można chyba wymyśleć jakiś nick niż zabierać go komuś,
nawet jeżeli jest tylko gościem ...

"W niczym się tak chamstwo ludzkie nie wyjawia jak w uśmiechu (szyderczym)".
Kazimierz Przerwa-Tetmajer
Obserwuj wątek
    • terenia.nasweter Re: CHAMSTWO 11.11.04, 13:31
      Gość portalu: NiewazneKto napisał(a):

> Chamstwem jest podszywanie się pod moją skromną osobę w jednej wypowiedzi
      > z tematu "Jestem zrozpaczony". Czy często Wam się zdarza, że ktoś się pod
      > Was "podstawia"? Ostatnio z tego samego powodu zdenerwował się krzysztof-
      > plebs.
      > Wiem, że nie lubicie na forum pewnych osób i komuś zależało na obrażeniu
      > pana_pndzelka, ale można chyba wymyśleć jakiś nick niż zabierać go komuś,
      > nawet jeżeli jest tylko gościem ...
      >
      > "W niczym się tak chamstwo ludzkie nie wyjawia jak w uśmiechu (szyderczym)".
      > Kazimierz Przerwa-Tetmajer
      W środę sejmowa komisja finansów zadecyduje, czy wydać z budżetu pięć milionów
      złotych na budowę Świątyni Opatrzności.
      Budowa Świątyni zaczęła się w październiku 2002 r. Dziś miała już być gotowa w
      stanie surowym. Osiągnęła go jednak tylko dolna część do parteru włącznie.
      Prace na budowie stanęły latem, bo fundacji odpowiadającej za inwestycję
      skończyły się pieniądze. Sytuacja jest o tyle trudna, że ze względów
      konstrukcyjnych dalsze prace trzeba wykonywać równocześnie. Ale na to potrzeba
      tylko 18 mln zł.

W sierpniu Teresa Nitkiewicz z zarządu Fundacji Budowy Świątyni Opatrzności
      Bożej i główny inspektor nadzoru koordynująca prace zaapelowała, by budowę
      wsparł Sejm, przeznaczając na ten cel "choćby 20 mln zł". Jak dotąd budowa
      świątyni pochłonęła tylko 25 mln zł.
      Do tego trzeba doliczyć kolejne 2 mln zł, które wydano na projekty budynku.
      • niech Re: CHAMSTWO 11.11.04, 13:46
        Zaloguj sie.
      • Gość: xxx Re: CHAMSTWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 15:36
        Ale co to ma wspolnego z podszywaniem sie???

PS. Co do podszywania, to regularnie podszywa sie pode mnie jakies lewactwo,
        ekologowie itp.
    • sceptyk Eeee tam, portalowa normalka 11.11.04, 15:42
      Mloda jestes, ergo niedoswiadczona. To jeden z najczesciej stosowanych numerow
      na portalu. Zaloguj sie, jako rzecze Niech, i pisz zawsze zalogowana.
      • Gość: kixx Re: Eeee tam, portalowa normalka IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 15:46
        no i przy okazji niech zajmie wszystkie podobne nicki
        z tym,ze akurat majac taki nick,jak NiewazneKto,lub Sceptyk mozna byc narazonym
        na nieswiadome podrobki
        co innego Pndzel lub Niech
        albo nie przymierzajac ja:)
        • sceptyk Re: Eeee tam, portalowa normalka 11.11.04, 16:04
          A Smolinski (czy jak mu tam temu mlodzikowi) wczoraj calkiem niezle gral.
          Mysle, ze "L" bedzie miala z niego pozytek. No i to pewne, wysokie zwyciestwo -
          tez sie liczy.
          • Gość: kixx Re: Eeee tam, portalowa normalka IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 16:06
            nie bylem na meczu
            ale sadzac z tego co widzialem na derbach,to powinni emerytow powoli odstawiac
            na lawke i czesciej stawiac na mlodych

emeryt
            • sceptyk Re: Eeee tam, portalowa normalka 11.11.04, 16:13
              Pokazywali w TV4. Jednym okiem patrzalem. Z przerwa na mecz Olejnik vs. Miller.

A tak przy okazji, to po kiego grzyba tych weteranow komuchow ciagle zapraszaja
              do TV? Nic nie wnosza, jeno cos tam kreca i gadaja na okraglo. Przed Komisja
              jest ich miejsce!
        • Gość: NiewazneKto Re: Eeee tam, portalowa normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:28
          Gość portalu: kixx napisał(a):
          > no i przy okazji niech zajmie wszystkie podobne nicki
          To Niech zawsze zajmuje podobne nicki?
          • Gość: Al-Ojzy Re: Eeee tam, portalowa normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:52
            No pewnie, nie wiedziałaś?
      • Gość: NiewazneKto Logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 15:47
        Czy na pewno nie można podszyć się pod osobę zalogowaną?
        NiewazneKto może występować jako gość, ale do logowania potrzeba czegoś
        ciekawszego. Co by tu wybrać?
        • niewaznekto Re: Logowanie 11.11.04, 15:51
          Nie mam pojęcia.
          • Gość: NiewazneKto Logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:00
            Właśnie zobaczyłam na przykładzie, że po logowaniu też można się "podszyć".
            Myślę nad nickiem i nic nie wymyśliłam. Jakich jeszcze nie było?
          • umfana Niewaznekto ... uwazaj na niuanse z literką " W " 11.11.04, 16:05
            Ostrzegam Cię przed klonem "nievvaznekto", który pewnie pojawi się.
            Literę "w" można zmutować przez użycie dwóch v v = vv czyli, jak ktoś ślepy
            weżmie "vv" za "w".
            Sama miałam podobną przygodę z literką "m" w moim nicku.
            Ktoś zrobił moją podszywkę u r n f a n ę, czy "m" zamienił na "rn " .
            Pozdrawiam!
            • sebpl Re: Niewaznekto ... uwazaj na niuanse z literką " 11.11.04, 16:09
              To samo tyczy się par "d" - "ol", "p" - "jo"
              Tutaj są dobrze widoczne; w długich nazwach już niekoniecznie.

---
              Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...
        • sebpl Re: Logowanie 11.11.04, 15:53
          może WażneJak?

---
          Śladami kota Filemona tup... tup... tup...
        • Gość: xxx Re: Logowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 15:55
          NotImportantWho ?
        • sebpl Re: Logowanie 11.11.04, 15:59
          NietWażnyjKto ili Ktonibud'
          • Gość: NiewazneKto Re: Logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:02
            Jest człowiek_z_pragi, czy była lub jest "Prażanka"?
            • sebpl Re: Logowanie 11.11.04, 16:03
              Spróbuj założyć takie konto, jak Cię "wywali" to znaczy, że się spóźniłaś.

---
              Śladami kota Filemona tup.. tup.. tup...
              • Gość: :))) ?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:12
                "Zadawanie pytań jest pobożnością myślenia" Martin Heidegger
            • sceptyk Prażanka nie moze byc 11.11.04, 16:15
              Bo ani duzych liter, ani polskich znaczkow nie mozna uzywac w loginach.
              • sebpl Re: Prażanka nie moze byc 11.11.04, 16:21
                prah_anka już by przeszło :)

---
                Śladami kota Filemona tup.. tup... tup...

---

---
                • sceptyk Re: Prażanka nie moze byc 11.11.04, 16:22
                  A skad wiesz, ze ona Anka?
                  • Gość: NiewazneKto Nie jestem Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:29
                    Nie mam na imię Ania, chociaż w miarę starzenia się uważam, że proste imiona
                    są najpiękniejsze. Nie lubię swojego imienia, wolałabym nazywać się Małgosia.
                    A który z Was jest Jasiem?
                    • scorpionek_gosia Re: Nie jestem Ania 12.11.04, 12:29
                      Oszalałaś kobieto;-)))) Małgosia to dopiero przerąbane imię;-))) Wiem co mówię.
                      Męczę się z nim już kupe czasu i szczerze go nie znoszę (bleee).
                • Gość: NiewazneKto Potrójna prah_anka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:24
                  Potroiłeś mnie, a ja jestem szczupła i nie zamierzam tyć. Dużo spaceruję
                  i to dobrze wpływa na moją sylwetkę. Tupię sobie po Warszawie ...
                  Tupolew bym sobie wybrała, ale jestem spod znaku Strzelca, nie Lwa.
                  • sceptyk Sprobuj "nietyjka". Albo "tupcia", za przeproszeni 11.11.04, 16:26
                    em.
                    • Gość: NiewazneKto Tupcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:30
                      Każdy forumowicz z długim stażem ma kłopoty ze wzrokiem. Przeczyta "dupcia"
                      zamiast "tupcia" i dopiero się zacznie.
                      • sceptyk Re: Tupcia 11.11.04, 16:33
                        Kobitki to lubia.

A mozesz tez zalogowac sie jako dupcia, a my, ze slabszym wzrokiem, bedziemy
                        Cie odbierac jako tupcie.
                  • sebpl Re: Potrójna prah_anka? 11.11.04, 16:34
                    Filemon zaczął skakać mi po klawiaturze.
                    Zaraz zgłoszę adminowi ten wą(yją)tkowy wybryk.

---
                    • Gość: NiewazneKto Potrójny sebpl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 16:50
                      Czy Filemon widzi Ciebie potrójnie, że tak skacze z radości po klawiaturze?
                      Coś chyba za hucznie obchodziliście to dzisiejsze święto. A flagę to chociaż
                      wywiesiliście?
                      • sebpl Re: Potrójny sebpl 11.11.04, 16:58
                        Z okazji święta Filemon dostał całą bombonierkę w myszki nadziewane walerianą.
                        Teraz poluje na myszkę komputerową.

Troszkę się jej boi, ponieważ myszka ma "dresiarski" wygląd: cała czarna od
                        spodu świeci czerwonym światłem (nie robi tylko umpa-umpa jak "beemki" pod
                        dyskoteką dla "szyitów").

Flaga obowiązkowo na kamienicy jest.

---
                        Śladami kota Filemona tup... tup... tulup...
                        • Gość: NiewazneKto Oflagujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:36
                          Nie chodzi mi o jedną flagę na kamienicy, ale o to, by na każdym balkonie -
                          obok sanek, pustych gąsiorów po winie, zezłomowanych rowerów i wyleniałej
                          szczotki - powiesić dużą flagę, która "upiększałaby" te nasze zagracone
                          balkoniska ... Flemon - przez okno to wszystko, przez okno ...
                          • sebpl Re: Oflagujmy się 11.11.04, 18:00
                            Na Starym mieście nie ma balkonów, tylko wykusze. Są dwa przy RSM i służyły
                            jako stanowiska obserwacyjne.
                            W oknach nie wieszam zarówno flag Stolicy Apostolskiej w czasie przyjazdu Ojca
                            Świętego, ani flag narodowych w czasie świąt. Od tego są sprawdzone sąsiadki w
                            wieku przyjaciółek Fogga. Natomiast jak tylko mogę, to pomagam naszej
                            dozorczyni w wypełnieniu tego honorowego obowiązku.

---
                            A co ja mam przez okno.... miau...??
                            • Gość: NiewazneKto Przedświąteczne porządki .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:40
                              Ja tylko miałam na myśli te sanki bez jednej płozy, ten rower bez koła, ten
                              wyszczerbiony gąsior, no i te puste puszki ... po Whiskas chyba ... Whiskas
                              EB ...
                              • sebpl Re: Przedświąteczne porządki .. 11.11.04, 18:48
                                Rower koła ma dwa, z sanek dawno wyrosłem, z piwa również. Wina nie robię,
                                rupieci nie trzymam.
                                Jaki z tego wniosek? Filemon ma gdzie szaleć, bez obawy, że się nadzieje na
                                jakąs starą łyżwę, połamane hula-hop, czy super szybką deskorolkę.

---
                                • Gość: NiewazneKto Rowerowy zawrót głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:01
                                  Skoro mówimy o rowerach ... mam ładny, jeszcze "dziewiczy" rower ...
                                  Bardzo lubię przejażdżki rowerowe latem, ale poza Warszawą. To dziwne,
                                  ale ja po Warszawie dawno nie pedałowałam. Dlaczego "pedał" ma taką
                                  nazwę, bo naprawdę nie znam pochodzenia tego słowa w drugim znaczeniu
                                  oczywiście.
                                  • sebpl Re: Rowerowy zawrót głowy 11.11.04, 19:47
                                    Prawdopodobnie od słowa "Pederasta, mężczyzna ze skłonnościami homoseksualnymi
                                    skierowanymi zwłaszcza do młodzieńców. Zob. homoseksualizm" (za: Seksuologia
                                    zarys encyklopedyczny pod redakcją Kazimierza Imielińskiego, PWN 1985,
                                    Warszawa.
                                    W sklepie rowerowym nie powiedzieli?

---
                                    Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...
                                    • Gość: NiewazneKto Sklep rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:51
                                      W sklepie rowerowym powiedzieli, żebym dokupiła sobie pompkę, bo się przydaje
                                      do odganiania natrętnych facetów. Ale jak poznać, który jest naprawdę natrętny,
                                      a który tylko tak udaje? Mam wątpliwości i dlatego jeszcze tej pompki nie mam.
                                      • sebpl Re: Sklep rowerowy 11.11.04, 19:55
                                        Po co Ci rower bez pompki? W dodatku z dwoma pedałami? Czy to aby nie była
                                        promocja?
                                        Musisz uważnie czytać umowę gwarancyjną.
                                        Pamiętaj, że duże litery dają, małe zabierają.

---
                                        Śladami kota Filemona tup.. tup.. tup...
                                        • Gość: NiewazneKto Re: Sklep rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:06
                                          Nie patrzyłam na żadne pedały, kierownice i takie tam dodatki do siodełka.
                                          Najważniejsze, że siodełko jest bardzo wygodne! Ale nie wiem dlaczego
                                          tylko jednoosobowe? Dla mnie najważniejsza jest umow(n)a granica między
                                          Pragą a Starówką, a nie umowy dodawane do paragonów, których oczywiście
                                          nikt nie czyta. Ja jestem najlepszą gwarancją ... tylko zapomniałam czego ...
                                          • sebpl Re: Sklep rowerowy 11.11.04, 20:36
                                            Umowna granica jest oczywiście na Moście Śląsko-Dąbrowskim.
                                            Stałem sobie zdisiaj na tej granicy i liczyłem wędkarzy na wale regulującym
                                            nurt rzeki.
                                            Doliczyłem się widocznych (część była w krzakach na wysepce) ponad 60. (sic!)
                                            na przestrzeni 50 metrów!

---
                                            • Gość: NiewazneKto Rybka lubi pływać ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:43
                                              Poznałam kiedyś w Giżycku takich wędkarzy, który wszystkie złowione rybki
                                              wyrzucali z powrotem do jeziora. To jest prawdziwe wędkarstwo! Ale ja bardzo
                                              lubię rybki! Pycha! Tylko te wstrętne ości ...
                                              Tak to jest, że jedni spacerują, drudzy stoją z wędką, a trzeci przed kompem ...
                                              Ci drudzy mają i świeże powietrze, i towarzystwo, i rybki ... To dlatego Filemon
                                              tak często się do nich podkrada ...
                                              • buggi Re: Rybka lubi pływać ... 11.11.04, 22:31

> Poznałam kiedyś w Giżycku takich wędkarzy, który wszystkie złowione rybki
                                                > wyrzucali z powrotem do jeziora. To jest prawdziwe wędkarstwo! Ale ja bardzo
                                                > lubię rybki! Pycha! Tylko te wstrętne ości ...
                                                > Tak to jest, że jedni spacerują, drudzy stoją z wędką, a trzeci przed
                                                kompem ..
                                                > .
                                                > Ci drudzy mają i świeże powietrze, i towarzystwo, i rybki ... To dlatego
                                                Filemo
                                                > n
                                                > tak często się do nich podkrada ...

nie ma to jak zapach sledzika...i wódki;)
    • j_karolak Re: CHAMSTWO 12.11.04, 08:45
      Chamstwem jest nazywanie chamstwem dowodów uznania, a tymże jest podszywanie
      się!
      • Gość: NiewazneKto Z Pragi ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:03
        Jestem z Pragi, to może będę "spragniona". Czy macie jakieś propozycje
        "nazewnictwa" dla mnie, powiązane z Pragą?
        • Gość: jum Re: Z Pragi ona IP: *.crowley.pl 12.11.04, 19:55
          Pepiczka!
          • Gość: NiewazneKto Re: Z Pragi ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:03
            Dobre, ale boję się, że mogę któregoś dnia pominąć "e" ...
            • Gość: jum Re: Z Pragi ona IP: *.crowley.pl 12.11.04, 20:10
              Jak się zalogujesz to nie przoczysz:)
              • sceptyk Ze sie powtorze 12.11.04, 20:20
                to moze pra-tupcia, lub pra-dupcia, bo wszystko mi sie juz myli.

Wyjasniam, ze "pra" wskazuje wlasnie na Prage. A d/tupcia uzupelnia nicka w
                sympatyczna calosc, w dodatku zgodnie z Twymi upodobaniami. No, chyba ze jestes
                bardzo mloda. To wtedy "pra" nie polecam.
                • Gość: NiewazneKto Sceptycznie, romantycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:59
                  Za kilkanaście lat łatwiej będzie mi przejść z pra-tupci na pra-babcię.
                  Nawet nikt nie zauważy zmiany. Może się skuszę. Ale znajmomi już mówią,
                  że upodobaniami przypominam pra-babcię, bo niektórych z nich nie uznaję.
                  Typowa praska konserwatystka. To może konserwa?
                  • Gość: NiewazneKto I ZNOWU CHAMSTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:48
                    I znowu jakiś debil podszył się pod NiewazneKto i obraził Sceptyka.
                    Dla takich debili kiedyś rozpocznę produkcję pieców gazowych.
                    • buggi Re: I ZNOWU CHAMSTWO 13.11.04, 16:09

> I znowu jakiś debil podszył się pod NiewazneKto i obraził Sceptyka.
                      > Dla takich debili kiedyś rozpocznę produkcję pieców gazowych.

ZALOGUJ SIE, wreszcie.
                      • pra_gosia Re: I ZNOWU CHAMSTWO 13.11.04, 19:58
                        buggi napisała:

> Gość portalu: NiewazneKto napisał(a):
                        >
                        > > I znowu jakiś debil podszył się pod NiewazneKto i obraził Sceptyka.
                        > > Dla takich debili kiedyś rozpocznę produkcję pieców gazowych.
                        >
                        >
                        > ZALOGUJ SIE, wreszcie.

ZALOGOWAŁAM SIĘ nareszcie.

pra_gosia, NiewazneKto zresztą ...
                        >
                        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka