Gość: Kaśka IP: *.bci.net.pl 28.08.01, 11:23 czy ktoś może mi powiedzieć jak najlepiej i najszybciej dojechać samochodem z Krakowa do Warszawy. Jaką trasą, bardzo was proszę o pomoc. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocomment Re: proszę o pomoc!!!!!!! 28.08.01, 11:30 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > czy ktoś może mi powiedzieć jak najlepiej i najszybciej dojechać samochodem z > Krakowa do Warszawy. Jaką trasą, bardzo was proszę o pomoc. Dzięki Najszybciej jedzie się autostradą A-4 do Katowic a z tamtąd ''Gierkówką'' do Warszawy. Dużo szybciej niż przez Kielce i Radom. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: proszę o pomoc!!!!!!! IP: *.basf-ag.de 28.08.01, 12:21 Zgadza sie! Tylko trzeba uwazac na niebieskich przy ograniczeniach do 70!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: proszę o pomoc!!!!!!! IP: *.bci.net.pl 28.08.01, 13:25 dzieki za info chłopaki, a ile to jest wiecej kilometrów niż przez Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: proszę o pomoc!!!!!!! 28.08.01, 13:40 Gość portalu: kaśka napisał(a): > dzieki za info chłopaki, a ile to jest wiecej kilometrów niż przez Kielce Ok. setki więcej. Ale cały czas jedziesz dwupasmówką więc jak się postarasz to możesz być nawet godzinę wcześniej. Zawsze jeżdżę tą trasą i zawsze byłem nią na miejscu szybciej niż przez Kielce. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś