Dodaj do ulubionych

U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 19:33
J.W.
Obserwuj wątek
    • vampi_r Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 19:44
      U mnie wciaż nie ma
      • vampi_r Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 19:45
        Flaszka mi się rozmrozi :-(=
      • martica Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 19:49
        sorry za glupie pytanie - ale jakim cudem wysylasz posty, jesli ciagle nie masz
        pradu???
        masz kompa na gaz? :))).
        • vampi_r Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 19:51
          martica napisała:

> sorry za glupie pytanie - ale jakim cudem wysylasz posty, jesli ciagle nie masz
          >
          > pradu???
          > masz kompa na gaz? :))).

Nie ma głupich pytań.
          mam noteboka. I nie na gaz, tylko na akumulator.
          • pan_pndzelek Na Włochach podobno nie ma... 22.11.04, 19:54
            Na Włochach podobno nie ma... Solidaryzujmy się z jajcusiem... on taki biedny
            tam, samotny... Potrzeba mu teraz Bratniej duszy...
          • Gość: martica Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P IP: *.w3cache.pl / *.pl 22.11.04, 20:26
            tak myslalam, ale to strasznie prozaiczna odpowiedz :)). jakby sie tak
            zastanowic, to przydalyby sie kompy na gaz czasem.
            pozdr
            • wydra10 Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 20:39
              Można też pójść do samochodu i podłączyć się notebookiem. Ale na gaz to byłoby
              niezłe!

PS U mnie był i jest (Stara Ochota), chociaż czytam, że na ochocie nie ma.
              W
              • niech Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 20:43
                A na Zaluskach jest?
                • umfana Przespałam historyczny fakt braku prądu w Wawie! 22.11.04, 21:30
                  Obudził mnie SMS z pytaniem, czy mam prąd?Był od znajomego z Krakowa...
                  No coż ... teraz prąd mam, ale nie wiem jak było wcześniej.
                  Przniosłam się na łono Morfeusza między 18 a 21 godziną i nie wiem jak wyglądała
                  sytuacja na Jelonkach!Ale obciach!!! ;o)
                  • niech Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 21:32
                    Co wzielas?
                    • pan_pndzelek Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 21:39
                      Tym razem nie mogła to być Umfetamina... po tym zasadniczo się nie śpi...
                      obstawiam psylocybki, można odlecieć na trzy godziny...
                      • niech Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 21:42
                        Po trawie tez sie spac chce.
                        • umfana Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 22:05
                          O rany... ale Wy jesteście!
                          Wystarczył mi dzień intensywnej pracy i padłam jak śnięta.
                          ;o)
                          • niech Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 22:24
                            Dealujesz?
                            • umfana Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 22:28
                              hym...chcielibyście...
                              Niestety muszę Was rozczarować!
                              :o(
              • waldek.usa Wydra 22.11.04, 22:12
                wydra10 napisała:

> Można też pójść do samochodu i podłączyć się notebookiem. Ale na gaz to byłoby
                > niezłe!
                >
                > PS U mnie był i jest (Stara Ochota), chociaż czytam, że na ochocie nie ma.
                > W

► Beda baterie na...alkohol. Technologia juz jest, zaczyna sie rewolucja.
    • tarantula01 A ja prąd miałem 22.11.04, 21:44
      Mój kawałek Warszawy (Tarchomin - Nowodwory) prąd miał. Ciekawe jaki paraliż
      powstał na Ursynowie. Przecież bez metra to ta dzielnica jest chyba najmniej
      przyjazna dla mieszkańców w sensie komunikacji - dobrze, że do rana metro już
      będzie jeździć.
    • Gość: abc Ale wiocha IP: *.aster.pl 22.11.04, 22:39
      Aż wstyd się przyznać, ale mnie złapał w windzie...z ledwością się wydostałem:)
      • umfana Re: Ale wiocha 22.11.04, 22:47
        To przeżyłeś horror!
        Ale przeżyłeś i to się liczy ;o)
      • niech Re: Ale wiocha 22.11.04, 22:48
        Za co cie zlapal?
      • Gość: martica Re: Ale wiocha IP: *.w3cache.pl / *.pl 22.11.04, 22:51
        zlapal - a moze zlapala? ja tak asekuracujnie, bo nie znam ani Twojej plci ani
        orientacji, abc. tak sobie gdybam, bo moze to wcale taki horror nie byl :)).
        pz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka