Gość: abc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 19:33 J.W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi_r Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 19:45 Flaszka mi się rozmrozi :-(= Odpowiedz Link Zgłoś
martica Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 19:49 sorry za glupie pytanie - ale jakim cudem wysylasz posty, jesli ciagle nie masz pradu??? masz kompa na gaz? :))). Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 19:51 martica napisała: > sorry za glupie pytanie - ale jakim cudem wysylasz posty, jesli ciagle nie masz > > pradu??? > masz kompa na gaz? :))). Nie ma głupich pytań. mam noteboka. I nie na gaz, tylko na akumulator. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Na Włochach podobno nie ma... 22.11.04, 19:54 Na Włochach podobno nie ma... Solidaryzujmy się z jajcusiem... on taki biedny tam, samotny... Potrzeba mu teraz Bratniej duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martica Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P IP: *.w3cache.pl / *.pl 22.11.04, 20:26 tak myslalam, ale to strasznie prozaiczna odpowiedz :)). jakby sie tak zastanowic, to przydalyby sie kompy na gaz czasem. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: U KOGO NIE BYŁO PRĄDU? :P 22.11.04, 20:39 Można też pójść do samochodu i podłączyć się notebookiem. Ale na gaz to byłoby niezłe! PS U mnie był i jest (Stara Ochota), chociaż czytam, że na ochocie nie ma. W Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Przespałam historyczny fakt braku prądu w Wawie! 22.11.04, 21:30 Obudził mnie SMS z pytaniem, czy mam prąd?Był od znajomego z Krakowa... No coż ... teraz prąd mam, ale nie wiem jak było wcześniej. Przniosłam się na łono Morfeusza między 18 a 21 godziną i nie wiem jak wyglądała sytuacja na Jelonkach!Ale obciach!!! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 21:32 Co wzielas? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 21:39 Tym razem nie mogła to być Umfetamina... po tym zasadniczo się nie śpi... obstawiam psylocybki, można odlecieć na trzy godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 21:42 Po trawie tez sie spac chce. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 22:05 O rany... ale Wy jesteście! Wystarczył mi dzień intensywnej pracy i padłam jak śnięta. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 22:24 Dealujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Przespałam historyczny fakt braku prądu w Waw 22.11.04, 22:28 hym...chcielibyście... Niestety muszę Was rozczarować! :o( Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Wydra 22.11.04, 22:12 wydra10 napisała: > Można też pójść do samochodu i podłączyć się notebookiem. Ale na gaz to byłoby > niezłe! > > PS U mnie był i jest (Stara Ochota), chociaż czytam, że na ochocie nie ma. > W ► Beda baterie na...alkohol. Technologia juz jest, zaczyna sie rewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 A ja prąd miałem 22.11.04, 21:44 Mój kawałek Warszawy (Tarchomin - Nowodwory) prąd miał. Ciekawe jaki paraliż powstał na Ursynowie. Przecież bez metra to ta dzielnica jest chyba najmniej przyjazna dla mieszkańców w sensie komunikacji - dobrze, że do rana metro już będzie jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Ale wiocha IP: *.aster.pl 22.11.04, 22:39 Aż wstyd się przyznać, ale mnie złapał w windzie...z ledwością się wydostałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Ale wiocha 22.11.04, 22:47 To przeżyłeś horror! Ale przeżyłeś i to się liczy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martica Re: Ale wiocha IP: *.w3cache.pl / *.pl 22.11.04, 22:51 zlapal - a moze zlapala? ja tak asekuracujnie, bo nie znam ani Twojej plci ani orientacji, abc. tak sobie gdybam, bo moze to wcale taki horror nie byl :)). pz Odpowiedz Link Zgłoś